Реклама / Ads
0| 4082 |25.03.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Най-добрите игри през март 2024: Рейтинг на българските казина

.
Пазарът на хазартни игри в България излезе от застоя и започва да се развива активно. Операторите на хазартни клубове добавят нови слотове почти всяка седмица. Както комарджиите, така и самите казина правят свои собствени класации на слот машините.
 

Рейтингът на игрите, който предлагат онлайн казино, ще бъде много полезен за абсолютно начинаещите. Някои слотове специално не се рекламират и не се популяризират от доставчиците. Това са игри, които дори след 5-10 рунда могат да дадат джакпот от няколко хиляди евро.

 

Dragon vs Phoenix от Tom Horn Gaming

 

Тази слот машина е разработена през 2022 г. Тя принадлежи към жанрове като Азия и Дракони. Игралната зона на машината има 4 барабана, разположени на 5 реда. Платените комбинации на играчите могат да бъдат формирани, като се вземат предвид фиксираните печеливши линии в брой от 16 броя.

 

На залога е позволено да се постави сума от 0,50 до 100 игрални монети. Размерът на максималното парично възнаграждение в рамките на едно завъртане може да достигне 568 400 кредита. Степента на дисперсия на слота е на ниво средна.

 

На теория машината дава 95,06% от залозите на играчите. Функционалността на машината отчита такива бонус опции: Каскадно падане на икони, Разширяващи се символи, Wild символ, Scatter символ, Серия от бонус завъртания.

 

Зелените, жълтите, червените, сините и розовите камъни са евтините икони, които носят от 0,50 до 5 игрални монети в комбинации с награди. Средната стойност на картинките е Еликсир, Свитък, Фенер и Монети. За комбинации с тях комарджията може да получи от 5 до 50 кредита.

 

Най-скъпата икона в играта е Шлемът, който в комбинации с награди дава печалба от 20 или 100 монети. Създаването на печеливша верига може да бъде от 3 или 4 еднакви икони на печеливша линия.

 

Рундовете на бонус завъртанията могат да бъдат активирани, когато се паднат 3 или 4 Scatter символа. Техният брой е съответно 5 или 7 фигури. В този режим на игра уайлд символите могат да се разширяват. Серията от безплатни завъртания не може да се стартира отново.

 

Gluttony от Nolimit City

 

Тази слот машина е посветена на кулинарния жанр. Тя принадлежи към категорията "Храни". Нейната волатилност е на ниво средна, а теоретичната възвръщаемост на залозите на играчите достига стойност от 96,11%. Слотът е пуснат на пазара през 2023 г.

 

Размерът на минималния залог на едно завъртане в машината е 0,20 монети, а максималният играч може да постави до 100 кредита на завъртане. Размерът на максималната печалба за едно завъртане е 3 200 000 монети.

 

В игралната зона има 5 реда, на които са разположени 5 барабана. Печелившите комбинации се определят в съответствие с печелившите линии в размер на 3125 броя. Функционалността на машината предоставя списък с допълнителни опции: Бонус игра, Повторни завъртания, Бонус завъртания, Уайлд символ и Скатер символ, Групови икони.

 

Евтините игрови икони в играта са хлебни трохи, Сьомга, Суши, Зеленчуци и Касерола. За веригите, направени с тях, играчът ще бъде възнаграден с парична награда от 10 до 120 монети.

 

Бира, Сладолед, Овесена каша и Бургер са средноплатежни икони за печеливши поредици, с които играчът има право на награда от 50 до 600 игрови монети. Максимална печалба от 1000 кредита може да бъде получена за комбинации с премиум икона, която е представена под формата на Пица.

 

Уайлд символът в играта може не само да замества останалите икони, но и да определя множителя на печалбата с различни коефициенти. Последният ще бъде приложен към печалбите само ако комбинацията е формирана с участието на уайлд символа.

 

Scatter-символът е под формата на камбана. Те са два вида: сребърни и златни. В зависимост от конфигурацията на Scatter-символите, които трябва да са 3 броя, играчът може да получи определен брой безплатни завъртания с допълнителни бонуси под формата на множител и други.

 

Golden Glyph 2 от Quickspin

 

Този слот принадлежи към жанра "Египет". Действията в играта се развиват на фона на пясъчна пустиня. Тя е представена на обществеността през 2023 г. Размерът на максималната печалба в играта е 1 милион игрални монети. Можете да залагате от 0,20 до 100 монети на завъртане.

 

Волатилността на слота е на високо ниво, а процентът на възвръщаемост на теория е 96,60%. Игралната зона включва 7 реда и 7 барабана. В играта няма направления на таблицата с печалбите. Печеливша комбинация може да бъде създадена, когато се паднат от 5 до над 15 еднакви икони.

 

Допълнителните функции на слота са: Респина, безплатни завъртания, уайлд, скатер, каскади. Основните символи в играта са представени под формата на вода, око, анкх, змия, фараон, Клеопатра и сокол. Размерът на максималната линейна награда е равен на 15 000 монети.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5036 |23.03.2024 Левон Хампарцумян обяви проблем за еврото в България . 0| 4377 |22.03.2024 Как изглежда о-в Пукет от въздуха и плува ли се с делфини? . 0| 2725 |20.03.2024 Производителят на полупроводници "Интел" планира разходи за 100 млрд. долара в 4 американски щата . 1| 13376 |19.03.2024 Експерт обясни връщат ли ви парите А1, Виваком и Йетел със задна дата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads