Реклама / Ads
0| 4303 |17.08.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Най-търсените УИКЕНД Програми за периода на Септемврийските празници

.
Най-търсените УИКЕНД програми са за Септемврийските празници, обяви туроператор АБАКС, който предлага страхотна палитра от предложения за УИКЕНД програми с отпътуване от 21.09 или 22.09.
 
Най-търсени са дестинациите Рим, Виена, Париж, Барселона, Будапеща и Мадрид.

ДАТА: 21.09 – 24.09 ВИЕНА
Виена е олицетворение на културата, аристократизма и спокойствието. Никъде другаде класическата музика не звучи така мелодично, шоколадът не е толкова сладък и архитектурата не е по-внушителна. Виена е културното сърце на Европа.
Виена притежава една одухотворена атмосфера, която достойно може да й даде определението „Образец на западноевропейско изящество“. Тя е не само столица и най-голям град на Австрия, но е един от основните икономически, политически и обществени центрове на Стария континент.

Септемврийски празници в Рим – Вечният град
Дата: 22.09 – 25.09

Рим, или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, пухкав сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ПАРИЖ
Дата: 21.09 – 24.09

Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти …
Париж има милион места, които да предизвикат интереса ни и да попречат на скуката да се загнезди в изкарването ни в този прекрасен грad

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В МАДРИД

Дата: 22.09 – 25.09

Мадрид е един от най-важните градове на Стария континент. Освен безбройните великолепни дворци и чудеса на архитектурата, тук ежегодно се стичат милиони туристи, които искат да усетят на живо тръпката от спектаклите по корида и фламенко – двете емблематични за Испания мероприятия. В Мадрид витае типичната южняшка атмосфера, а нощният живот е като вихрушка, която неусетно повлича дори и по-лежерно настроените посетители. Посещавайки града ще усетите духа на отминалите векове, когато Мадрид е бил резиденция на няколко кралски династии и ще се потопите в една културна приказка, илюстрирана с паркове, фонтани и палати, всеки един от които е достоен да бъде наречен „произведение на изкуството”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6035 |06.05.2017 Губим милиони от европейски програми? . 2| 6643 |20.04.2017 Най-търсените кадри: Сервитьори, готвачи, продавачи . 6| 6341 |03.02.2017 Кадиев: Има напрежение в бизнеса и спиране на европрограми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads