Реклама / Ads
0| 5858 |20.07.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

В новата серия за тяло ANTISTRESS на REFAN - масло от портокал и екстракт от върбинка гонят стреса

.
Стресът ни дебне отвсякъде. Дори да го подминем на работното място, ни връхлита на улицата, дебне ни у дома, изтощава ни в училище и… неминуемо съсипва кожата ни.
 
Под влияние на хормона на стреса тя губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.
Този бич на съвременността не може да бъде избегнат, но от REFAN са открили как да намалим вредното му влияние.
ANTISTRESS е новата козметична серия на пловдивския козметичен бранд,  която въздейства благотворно върху организма още с приятното си цитрусово ухание, което напомня за лято и отдих. То съчетава в себе си аромат на лимонов цвят, сладък портокал и ябълкова свежест и е балсам за сетивата.
Качествата на козметичната серия ANTISTRESS се дължат на включените в състава й екстракт от върбинка и етерично масло от портокал.
Върбинката е широко използвана в козметиката. Тя е известна още от древността като билка, която подсилва нервната система и потушава напрежението с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото.Екстрактът от върбинка изглажда и омекотява кожата. Този ефект се допълва и от етеричното масло от портокал, което й придава свеж вид и я тонизира. Цитрусовото му ухание въздейства позитивно върху нервната система, отпуска съзнанието след ежедневния стрес и събужда сетивата.
Козметичната серия ANTISTRESS  на REFAN е посветена на тялото: кремове за лице, ръце и тяло, захарен ексфолиант за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм. Тяхното използване внася нотка на свежест и удоволствие в ежедневието и държи неприятните последици от стреса надалеч.
Препоръчително е през летните месеци да не се ползват върху незащитена със слънцезащитен продукт кожа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6091 |07.04.2017 ЧЕЗ разпределение извършва извънреден отчет на електромерите във връзка с новата цена на електроенергията . 4| 10387 |20.04.2016 Запознай се с Албания – новата топ дестинация на Европа . 2| 5264 |22.02.2016 ЕИБ: Над 200 милиона евро ще бъдат инвестирани в България по новата програма за банкови кредити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads