Реклама / Ads
0| 2424 |09.04.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Практикантската програма „Моето начало“ на Технополис и Практикер очаква своите нови таланти

.
За шеста поредна година практикантската програма на Технополис и Практикер - „Моето начало“ дава възможност на ученици и студенти да направят първите си стъпки в сферата на търговията, като черпят опит от специалисти в областта. Хипермаркетите в цялата страна отварят своите врати, за да посрещнат младежи навършили 18 години – ученици 11 и 12 клас и студенти.
 

Продължителността на програмата е 10 работни седмици, в които младежите преминават и през специални обучения, чрез които ще могат да изградят търговски умения, правилна и ефективна комуникация с клиенти, както и умения за работа в екип. Те получават и свой ментор, чиято цел е да им предаде своя опит и да ги научи на тънкостите в сферата.

 

Миналогодишното издание на програмата постави рекорд с 136 практиканти, а 15% от тях продължиха своето кариерно развитие в редиците на Технополис и Практикер. Голяма част от служителите, работещи на различни позиции в централния офис на веригите са започнали своята кариера от магазинната им мрежа.

 

В рамките на програмата практикантите получават мотивиращо месечно заплащане, както и допълнителни социални придобивки, като: преференциални цени при покупка на продукти в Технополис и Практикер, ваучери за храна, спортни карти на преференциални цени, допълнително здравно застраховане и гъвкаво работно време. Успешно завършилите получават сертификат, който им осигурява предимство при повторно кандидатстване в компаниите.

 

Кандидатури се приемат до 16 юни 2024 г., а условието е желаещите да са навършили 18 години и да изпратят мотивационно писмо, в което да посочат защо желаят да се включат в „Моето начало“. Повече подробности за кандидатстването по програмата, както и всички свободни позиции, можете да откриете на сайтовете на Технополис и Практикер.

 

За Технополис:

 

Технополис е водещата верига за техника за дома, офиса и свободното време на българския пазар. Компанията осигурява широк набор от продукти в различни категории, комфортно пазаруване, професионална консултация и разнообразие от услуги, за да отговори на нуждите и да подобри живота на всеки един потребител. С повече от 20 години опит на пазара,Технополис е лидер в търговията с потребителска техника в България. На разположение на клиентите са 34 хипермаркета в 25 града в страната, заедно с онлайн магазина на компанията.

 

За Практикер:

 

Практикер е верига специализирани хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника Технополис, придобива целия бизнес на Практикер в България и към момента управлява 17 обекта от веригата в 15 големи града на страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Ямбол, Враца, Добрич, Перник, Пазарджик и Хасково.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2353 |08.04.2024 Пътувайте безплатно със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ на 25-26.04.24 г. за прегледи и консултации със специалистите на Болница Мемориал . 2| 3778 |08.04.2024 Брюксел: Китай ни натиска, ЕС рябва да укрепи производството на вятърна енергия . 0| 2486 |08.04.2024 Безплатни консултации с трансплантолога проф. д-р Кямил Полат на 20.04.24 г. в София . 1| 4697 |05.04.2024 Кварталът на „свободните хора“ в Копенхаген - Кристияния

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads