Реклама / Ads
19| 5205 |30.04.2024 ГЛАСЪТ

Патология и уродлива жестокост: Одеса, Путин, Сталин, Шпеер и рекордите по убиване на хора

.
Зловещата тройка: Сталин, Путин и Хитлер...
Бруталното избиване на хора в Украйна продължава с абсурдния аргумент, че се извършва "хуманна военна операция". Светът съзерцава и се задоволява с коментари от сорта: Не трябва така. Не е хубаво да разкъсвате с бомби деца...
 

Алберт Шпеер, хитлеровият архитект и министър на военната промишленост, по време на проверките в концлагерите, тествал газовите камери за колко време могат да умъртвят максимален брой хора. Експериментите се провеждали с евреи и руски военнопленници. После докладвал резултатите на фюрера.

 

През 2021 г. неправителствената организация „Поиск-Днепр“ и украински историци откриха масов гроб до Одеса. Патологичните изследвания доказаха, че там са заровени около 8 000 души по време на сталинските репресии. Те били избити от отряда на НКВД „Татарка“ само за ден. Рекорд…

 

Вчера руската армия засипа Одеса с касетъчни бомби, които са под международна забрана. Загинаха и деца – едното само на 5 годинки. Сринат бе исторически комплекс в Одеския университет, известен като „Замъка на Хари Потър“.

 

По време на Нюрнбергския процес след края на Втората световна война Алберт Шпеер обявява: „Съжалявам за стореното“.

 

Нито веднъж досега Кремъл не се извини за загиналите, заточени по лагери и безследно  изчезнали граждани на СССР по времето на диктатора Сталин. За десетки милиони става дума.

 

Владимир Путин днес връчва ордени и медали на онези, които избиват най-много украинци. На 19 април 2022 г. той награди военния отряд от 64-а мотострелкова бригада за “героизма и доблестта, упоритостта и смелостта“, при ликвидирането на Буча. За извършеното военно престъпление! За новите масови гробове.

 

Кметът на Одеса Генадий Труханов нарече руснаците „уроди, твари и нечовеци“.

 

Кажете вие, родни путинофили, до Хитлер и Шпеер или до Сталин да наредим вашия побъркан кумир? "Хуманизмът" на патологично болния от Кремъл, който унищожава "вредните украинци" друга гледна точка ли е?

 

Огнян Борисов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 7505 |29.04.2024 Огнян Стефанов: Като нямаме трактори, танкове ли да изкараме? Даряват медии на мафията . 16| 18399 |25.04.2024 Как и защо Лицемерието се самоуби с три куршума в слепоочието . 28| 9595 |22.04.2024 Внимавайте какво ще ви кажат за пуделчетата, чекмеджетата и корупцията! От това зависи как ще живеем . 36| 46537 |20.04.2024 Защо 20 април не е национален празник: Познайте, какво щеше да стори Бенковски с Главчев и Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads