Реклама / Ads
17| 10512 |01.12.2015 НОВИНИ

Фрог ухо: Борисов не е "мокър сън" на фризьорките

.
Политиците не са обект на разговори във фризьорските салони Източник: архив
Премиерът Бойко Борисов не е обект на разговори на жените във фризьорските салони. Това установи репортерска проверка на Фрог нюз в 10 произволно избрани обекти в столицата.
 
Аз не мога да забраня особено във фризьорските салони, при маникюристките - всички говорят за мене, похвали се преди няколко дни министър-председателя по повод скандалните разговори „Янева-Ченалова”. Това, обаче се оказа пълна заблуда.

Никой не отваря и дума за него. Ако все пак разговорът се завърти около политиката, го споменават съвсем за малко, но не с добро. Вижте, повече хубави неща може да се чуят за кмета на София Йорданка Фандъкова. Особена майките много се радват на градинки, люлки, паркове. Нищо повече, разказа фризьорска в столичния кв. „Лагера”, с голям опит в бранша.

Млада маникюристка от „Павлово” пък направо онемя, когато чу какво е коментирал Борисов. Жените си говорят предимно за гаджета, кой мъж ги е изоставил, за разни изневери, такива неща, къде-къде по-интересни. Повече си споделяме за нещастната любов, те мъжете нали ги знаете, сподели тя без да завърши мисълта си. След това допълни „Две-три баби да са казали нещо за Борисов, но то е било негативно-я че пенсиите не им стигат, я че не са им обърнали внимание в болницата.

Бойна фризьорка от "Младост" пък директно отговаря: При мен съм забранила за политика да се говори. Всичките ми клиенти знаят, че не гледам и не слушам новини. Няма нито един политик, който да ме кефи. В началото се надявах, че здравният министър този.... как му беше името,... ще направи нещо. Майка ми е медицинска сестра в „Пирогов” и за това малко се развълнувах. Но сега вече и него не искам да слушам. Защо да ме лъжат, отсича тя.

Нейна колежка от кв. „Изток” отговаря доста по-разкрепостено: Жените след 30-40 години харесват по-млади мъже. Нито една клиентка не е коментирала Бойко, така като мъж, де. Може и навремето да е бил хубавец, ама я какви ги има сега. При мен жените си почиват, не се натоварват.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5291 |01.12.2015 Ботьо Ботев: Убийството в Борисовата градина трябваше да е разкрито . 13| 10186 |01.12.2015 Фрог око: Грудев пак лъже, оставката му ще спаси земеделието . 8| 5699 |01.12.2015 А. Ковачев за Фрог: Когато у нас имаше Априлски пленум, Турция кандидатстваше за ЕС . 17| 8031 |30.11.2015 Фрог око: След КТБ "Ърнест енд Янг" влезе и в МЗ за 250 000 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads