Реклама / Ads
240| 26433 |04.02.2016 НОВИНИ

Българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски?

.
Бойко Борисов
Излизат доста неясни информации за това какво точно се е случило вчера на срещата между министър-председателя и младите българи в Лондон. Казионно БНТ излезе с малоумната информация, че някоя си луда нещо го била ядосала, моля ти се, пише в социалната мрежа Metodi Baykushev. И още: После, в различни медии започнаха да излизат информации, че срещата не била гладка и имало нещо леко напрежение.
 
Ето всъщност важната част от това, което се е случило вчера. Млад българин е задал на министър-председателя следния въпрос: „Първо искам да ви поздравя за избора на новия ви образователен министър – чудесен начин, отново с негласната подкрепа на „златните пръсти“ и ДПС. Но не това е важното. Честито, закрепихте правителството! Имаше статия тази седмица в Шпигел – видяхте ли я? За Пеевски – човекът, който не споменаваме. Знаете ли, интересното е, че Spiegel значи огледало. Искам да ви питам, когато четете медиите му, потребявате услугите от различните му/ви бизнеси – вече съвсем не е ясно как си ги разпределяте – когато се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? Благодаря ви.“

Последвали бурни аплодисменти от цялата зала. Отговор не последвал. Само вдигане на вежди.

 

Така само ви разказвам, ако случайно се чудите какво е станало вчера в Лондон в нашето посолство. Защото, за жалост, няма да го прочетете в никоя медия. Дори тези, които смятаме за свободни също са зависими и също не са на страната на гражданите. Вече излязоха и видео записи. Навсякъде клиповете са монтирани, така че да не можете да видите този въпрос.

 

Медиите не го предават, значи не се е случило. Да, но се е случило и сега и вие знаете за това. Лека вечер!, пише Байкушев.

 

В друг пост въпросната българка, която "вбесила премиера" се афишира по следния начин:

Тази "нашенка" бях аз! Залата беше с развален микрофон, аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата, защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително, за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза: не четете аз мога да ви отговоря и без да чета, след което аз отговорих, че не го виждам и искам, докато му задавам въпросите си да го гледам в очите! Промуших се между всички и застанах с лице към него!


Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон, че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта "Южен Поток" ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход!

 

Другият ми въпрос беше, защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд., а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита, като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист, който да ни измъкне от това положение!

 

Казах също, че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ?

 

Също така му казах че е лъжец, а правителството не е българско, а щатско-турско!

На Митов, който седеше до него, казах само 2 думи като незначителна фигура за мен и те бяха: ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат "къдравата Сю". Не съм чела от никакъв лист, докато разговарях с тях!!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас!, заключава българката.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4409 |04.02.2016 Камион в насрещното причинил катастрофата с българи в Македония . 2| 4397 |04.02.2016 Бременна българка с прерязано гърло в Лондон, приятелят й мъртъв до нея . 81| 14380 |04.02.2016 Българка в Лондон вбеси Борисов за “Южен поток” . 12| 4488 |03.02.2016 Юнал Лютви: Доган е скромен, ДПС се утвърди за доброто на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads