Реклама / Ads
72| 11758 |05.02.2016 НОВИНИ

Слави: Упорит любовник съм, ще имам Недялко

.
Слави Трифонов
Излиза, че да пишеш гнусотии и простотии за хората, да депресираш толкова много хора, да пишеш толкова много лъжи, е законно. А да обичаш някого, независимо дали е мъж или жена, да му пращаш цветя и да си загрижен, това е незаконно.
 
Това заяви водещият Слави Трифонов пред Иво Сиромахов в „Шоуто на Слави” по темата за „любовната” си история с издателя Недялко Недялков.

- Обаче той се е оплакал в полицията и в прокуратурата, че се страхува за живота си. Нямам представа кой е задействал системата, защото не съм запознат, каза Слави Трифонов.

 

Вчера следобед той бил привикан в СДВР, за да даде показания, след като изпратил две писма, 20 червени карамфила и „още нещо” на Недялков. Водещият разказа, че в присъствието на адвокатката си е признал, че е гей, че той е подписал писмата и няма нужда от графологична експертиза, а цветята са били с цвета на любовта и са 20, защото това е любимото му число.

 

- Моите престъпления са емоционални. След като в сайта "Пик" излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна, аз не можах да го сдържа повече, не можах повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах: Няма повече да се крия!, каза Трифонов.

 

- Мен никой не може да ме спре, когато съм влюбен. Аз съм адски упорит любовник. Никой не може да ме спре да имам Недялко.

 

Слави решил да поведе битка за своята любов, независимо, че „той е дебел, но аз го харесвам такъв”. Дори в момента Евгени Димитров-Маестрото пишел песен "Слави и Недялко".

 

- Недялко не ме е разбрал, уплашил се е от мен. Защото изпратих 20 карамфила, просто числото 20 ми е любимото. На другия ден изпратих друго нещо, което е лично. С писмо също. Свързано е със секса. Ние още не сме изконсумирали връзката си. Той страни от мен, бяга от мен. Може би е срамежлив, заключи  Трифонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 12657 |01.02.2016 Слави: Скъпа моя, Недялко! Мутрите обичат до гроб! . 4| 8754 |08.11.2015 Марио стана полицай на годината в Чикаго с упоритост и морал . 3| 5764 |29.10.2015 Проф. Радулов към Слави: Имате пари, може да си купите гранатомет . 19| 5967 |03.04.2015 Станишев пред Слави: Шенген e улесняване на живота на хиляди българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads