Реклама / Ads
5| 9400 |08.02.2016 АКТУАЛНО

Фрог око: Жени на амбразурата за Борисов

.
Първи на амбразурата
След Лондон и в парламента жени застанаха на амразурата заради Борисов. Барикада от женски гърди се изпречи против всякакви нападки. Председателката Цецка Цачева, пиарката Севделина Арнаудова, министърката Румяна Бъчварова и журналистките Илияна Беновска и Валерия Велева скочиха като един в защита на Първия.
 
Председателката на Народното събрание Цецка Цачева за малко не хвана за косите Корнелия Нинова, която си позволи да каже по време на парламентарния контрол, че крие Бойко Борисов от неудобни въпроси за страната и бюджета.Червената депутатка нарече парламентаристите от ГЕРБ и Цачева "слугинаж" и "мишоци", а председателката бясна я изгони от залата. Не може да се говори против Борисов.

Ведомствената пиарка на Борисов Севделина Арнаудова стигна дотам, че измисли конспирация за скандала в Лондон и видя дългата ръка на КГБ и ДС. Обвини за неудобните въпроси и драмата в Лондон посланика ни във Великобритания. Видя опит за саботаж от жената задала най-острите въпроси, след като се разбра, че била симпатизантка на "Атака". Платена матросовка!

На амбразурата не закъсня да застане и вътрешната министърка Румяна Бъчварова.Тя пък съзря пореден опит на тъмните сили да бутнат "Борисов 2". Собственото и контраразузване докладвало, че някои нарочно клатели авторитета на премиера и тласкали страната към предсрочни избори.Вицепремиерката също видя сценарий за дискредитиране на управлението и премиера, но не коментира дали наистина Борисов вижда в огледалото си Пеевски. Тя виждала себе си.


Аще две от матросовките...

Дойде ред и на две известни журналистки да се хвърлят на амбразурата.Илиана Беновска хвърли в смут младо и старо с любвния си рефрен: “Г-н Борисов, забравете добротата и търпението си! Следвайте пътя си. Призван сте!" Никой не трябва дори да дръзва да се мери с Борисов, той е богоизбран. Люс с гърдите на барикадата...Любовта не знае граници!

Не изостана с героически излияния и Валерия Велева: "Основното усещане, което се набива в последните няколко месеца е, че на Борисов е обявена някаква своеобразна война. Наречете я хибридна. Нито се шегувам, нито си измислям, нито се опитвам да всявам страхове. ...А ние се вълнуваме от два "героически" въпроса в една незначителна лондонска среща, която, ако не беше част от войната срещу Борисов, никога нямаше да се занимаваме с нея...". Малеееее, такава яка бран от "клатещите" държавата.

Завиждайте завистници на женската бран на премиера. Женските гърди на амбразурата май подсказват, че премиерът Борисов го е позакъсал.
Дали не иде време разделно!!!

Калин Колев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 9935 |02.02.2016 Фрогоко: Нов удар за вложителите в КТБ - прецакват ги с обжалването на решения . 12| 7500 |27.01.2016 Костадинов за Фрог: Чужда фондация се разпорежда в образованието . 2| 6261 |27.01.2016 Д. Божилов за Фрог: ЕК си затваря очите за Георги Колев . 18| 7020 |22.01.2016 Имамът в Кьолн: И жените са виновни, парфюмират се и се размотават
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads