Реклама / Ads
0| 7320 |16.03.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Единственото изложение за сигурност в България – SECURITY EXPO 2016 отваря врати

.
EXPO-Единственото изложение за сигурност в България
Главният секретар на МВР, гл. комисар Георги Костов, ще открие 23-ото издание на единственото в България изложение за сигурност SECURITY EXPO. Изложението ще се проведе от 16 до 19 март паралелно с Българска строителна седмица, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.
 
На официалното откриване на SECURITY EXPO от 14.15 ч. ще участват още председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов, председателят на НАФТСО и директор на ВИП Секюрити Александър Митев, управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.
През 2016 г. бизнесът ще види изключително разнообразие от системи за сигурност. Ако досега съдържанието на изложението беше насочено предимно към хардуерните решения, то сега компаниите залагат на нови приложения и софтуер, които правят изцяло нов продукт. Тази година ще видите повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания.

Водещи компании ще покажат най-новите видеокамери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ. На SECURITY EXPO ще бъдат представени безжични алармени системи VideoFied - революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години. На специални презентации водещи компании в сектора като Сектрон, Bosch, Анди-Л, Д-Линк, NST Security Group, Western Digital Corporation ще представят най-новото в системите за видеонаблюдение.

Физическата охрана навлиза в нови измерения. Бизнесът ще се запознае с технологиите на френска компания, лидер в системите за интелигентна защита на пари в брой, на банкомати и пазарите на дребно по целия свят.

Новите сателитни комуникации на световни лидер GLOBALSTAR предлагат по-сигурен начин на защита и предоставят връзка там, където стандартната телефония няма обхват. SPOT технологията е незаменима за работа в отдалечени райони и екстремни и опасни пътувания.
Сигурността на дигиталните технологии ще бъде тема, която ще ръководи бизнеса през следващите 1000 години. Затова на 17 март ще се проведе конференция „SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS”.

Специфики при огледа на произшествия на убийства, свързани с организирани престъпни групи, психологическите аспекти на радикализацията и възможностите за доброволчество ще бъдат сред ключовите теми на МВР тази година.
Входът за изложенията тази година е 3 лева през седмицата и безплатен в събота.

През 2015 г. над 8000 специалисти от България и 13 други държави посетиха българското изложение. SECURITY EXPO се организира от Интер Експо Център съвместно с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.


Сателитни технологии от следващо поколение може да видите само на SECURITY EXPO 2016 Продуктите на световния лидер в сателитните комуникации и аварийното оповестяване Globalstar са идеални за работа в отдалечени райони и при екстремни пътувания

Как сателитните комуникации подобряват сигурността? Те осигуряват връзка навсякъде, където стандартната мобилна телефония няма обхват. За първи път на SECURITY EXPO световният лидер в сателитните комуникации и аварийно оповестяване Globalstar ще представи предимствата на единствената цялостна сателитна система от следващо поколение. Тя е идеална за подобряване на сигурността на хора и активи, на условията на труд и безопасност за работници в отдалечени и опасни райони, на отдалечени екипи и авантюристи.

През последната година правителства, спасителни служби, корабоплаване, енергетика, горско стопанство и рискови сектори по цял свят са увеличили търсенето на сателитни технологии. От 2007 г. насам над 4100 човешки живота са спасени благодарение на SPOT технологията. През 2015 г., всички бегачи в най-трудния маратон на планетата –Marathon des Sables бяха оборудвани с SPOT Gen3 устройства. Така предоставят сигурност и спокойствие за хората, които са постоянно извън мобилната мрежа. Мениджъри, приятели, семейства имат постоянна връзка със своите работници, колеги, най-близки хора и вещи в рискови и опасни ситуации.

Globalstar осигурява пълна сателитна мобилна връзка и информационни услуги за корпоративни клиенти и любители авантюристи по целия свят. С високата мощност на сателитната хотспот SAT FI , всяко неработещо Wi Fi устройство може да се превърне в сателитен телефон. До осем потребителя могат да се свържат едновременно към сателитната мрежа на Globalstar. Това им позволява да получават гласови повиквания и електронна поща като използват собствените си устройства. Независимо дали по суша, на временни индустриални работни обекти, работа в открито море, потребителите могат да ползват собствените си смартфони, таблети, лаптопи и да получат пълна защита с възможностите на сателитната връзка.

На SECURITY EXPO ще може да научите повече за малкото, сателитно устройство за съобщения и спешни повиквания - SPOT Gen3, SPOT Trace за проследяване на на-ценни предмети и вещи, за сателитния телефон GSP- 1700 и най-мощния стелитен хотспот SAT FI. Как сателитните технологии подобряват сигурността ще разберете само от Globalstar в зала 1, щанд B8.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5260 |22.11.2015 Миков: Бюджет 2016 очертава по-малко държава в икономиката, в сигурността, в социалните мерки . 1| 5758 |24.09.2015 REFAN с нов успех на най-голямото изложение за красота в Южна Корея . 0| 7051 |04.03.2015 От Лондонско изложение „Рефан” поема към Обединените арабски емирства . 1| 5945 |19.05.2013 България участва на най-голямото хранително изложение в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads