Реклама / Ads
15| 8450 |01.05.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

А. Цолова: Виктор Николаев е голямата ми любов на екрана

.
Анна Цолова
Мисля, че бих дала всичко за съпруга си Васил, каза в интервю по НТВ водещата на „Здравей, България” Анна Цолова. „Запознахме се на мястото, където подбираха кадрите за bTV – годината беше 2000-та. Изключително интересен събеседник е той, немеркантилен и несуетен човек. Аз харесах човека в него. Започнахме да излизаме един – два месеца и една сутрин се събудих и осъзнах, че съм влюбена в него. Чувала съм едно много силно „Обичам те” – след като се бяхме разделили за един месец преди 14 години”, разкри Анна Цолова пред Мон Дьо.
 
„Колко пъти се опитват да ме развеждат по жълтата преса, слава Богу, с Васил сме заедно!”, каза тя.

 

Първата ѝ целувка е била на 16 години.

 

Трите ѝ най-верни приятелки са Дарина, Миролюба и Десислава.

 

„Аз съм изключително голям песимист. Много ме отчайва примитивизмът, който виждам”, призна за себе си Анна Цолова.

 

Онова, което ѝ липсва, е баща ѝ. „Мислех, че това ще мине с времето, но не минава. Идва ми да го набера – 7-8 години след смъртта му дори. Бих го запознала с Калоян, а ми се иска той да ми каже, че се справям като човек”, допълни тя.

 

Сълзите в живота ѝ са по-скоро от тормоз, понеже твърди, че е склонна към драматизиране, а в същото време знае, че няма причина да не е щастлива.

 

„Тревога, напрежение, емоции и през цялото време размишление върху случилото се току-що – това е да бъдеш Анна Цолова”, добави водещата.

 

„Виктор Николаев е голямата ми любов на екрана. Винаги съм била спокойна с него. Първата година трябваше да си урегулираме ритъма. Но ние мислим по един и същи начин, имаме еднакви журналистически принципи”, каза тя за работата си.

 

„Най-трудният ни момент беше, когато ни казаха, че предаването ни няма да го има за един месец. Това беше моментът, в който се преместихме в Нова телевизия. Имаше момент, в който си мислех, че няма изход”, спомня си Анна Цолова.

 

На въпроса защо са си тръгнали от bTV, тя отвърна: „Тръгнахме си, защото усещахме един каиш, който нямаше как да понесем. Човек има нужда от въздух. Случи се това, че не бяхме симпатични на определени хора. Измислиха се някакви колосални суми, заради които ние уж сме отишли в Нова телевизия. Хубавото е, че ние с Виктор не сме меркантилни и не мога аз за една кола, къща или скъп часовник да направя правилното интервю”.

 

За карикатурите на Чавдар Николов Цолова каза: „Месеци наред ние безметежно работим с Чавдар Николов. Вечерта продуцентът получава карикатурата, ние понякога я виждаме сутринта. Правенето на карикатурите не е бизнес за мен, но аз не съм бизнесмен. Случи се това, че прекратиха договора му”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4395 |19.02.2016 Дончев: На гръцката граница е най-голямата транспортна катастрофа . 0| 4648 |11.02.2016 Момиченце на 2,6 г. почина от грип „Виктория” . 5| 6556 |02.02.2016 Драгомир Петров пред Фрог: Страхът е най-голямата трудност при събирането на подписи за референдум

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads