Реклама / Ads
12| 4589 |03.05.2016 НОВИНИ

Р. Овчаров: Борисов да накара АЕЦ „Козлодуй” да се грижи за ЦСКА

.
Румен Овчаров
КЗК не прави това, което трябва да прави 10 години. Марешки трябва да е доволен от това, което се случва, защото „Лукойл” смъкна цените. Марешки прави най-умната президентска кампания. Вместо да се занимава с разни неща, той си направи кампанията преди да е започнала и то със сериозни ползи за обществото. Това каза Румен Овчаров по БТВ.
 
Очевидно се размърдват някакви пазарни принципи и КЗК ще каже какви са и разкритията. Марешки трябва да е по-въздържан в изказванията си. На 22 март продават в Бургас на едро дизела на 1, 59 лв. , а Марешки на 150 км., го продава за 1,52 лв. Такава цена няма как да се случи. Отговорите ги дължи КЗК.

Малко се изненадах от изказванията на премиера относно очакванията за нефт и газ в Черно море. Ние сме дали този добив на концесия. Трябва да признаем, че и средствата, които ще се получават от този добив, ще отидат при тези, които в момента проучват. Нито един разход от енергетиката не е намален, а казват, че всичко е било на шест. Очевидно е, че не се проверява където трябва, за да не засегнем някой приятел.

Бойко Борисов положи грижи за Левски и Берое, като го сложи на финансиране на губеща централа. Нека така да положи усилия и за ЦСКА. Предлагам АЕЦ Козлодуй да се обвърже с поддръжката на ЦСКА и милиони хора ще му бъдат благодарни. Може отбора да го дадат на БЕХ, но тя не в добро състояние.

БСП е напрегната. Надявам се, че на Конгреса ще се случи промяната, от която имаме нужда. Привърженик съм на женското начало. БСП трябва да докаже, че е свършила с периода на слугинажа. Имам предвид 2013 и 2014 година. Тогава предложиха на тепсия управлението на Пеевски и Доган. Трябва да покажем, че никой не може да дърпа конците. Ако успеем да го докажем, ще имаме успех. Само с леви лозунги от 100 години няма да стане работата. БСП не трябва да допуска важни решения да се взимат от един или двама човека. Така се създава усещане, че от членовете на партията нещо зависи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 4750 |02.05.2016 Борисов: Във времена на изпитания сме доказвали непреклонността си . 9| 5739 |29.04.2016 Борисов: Кметовете на София и Бургас няма да се кандидатират за президент . 0| 4696 |26.04.2016 Спорните текстове в изборния кодекс остават след срещата с Борисов . 0| 4610 |25.04.2016 Борисов дава задна: Склонни сме на ревизия на Изборния кодекс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads