Реклама / Ads
1| 10130 |01.07.2016 НОВИНИ

Гр. Ганчев: ЦСКА ще е на ”Армията” с историческата си емблема

.
Източник: Lap,bg
Гриша Ганчев гарантира пред феновете на ЦСКА, че от новия сезон отборът ще играе на ”Армията” и ще има своите символи. Той даде интервю пред ”Лайвспорт”, в което коментира цялата ситуация около ”червените”.
 
"Идентичността е там, където е "армейският" отбор със своите привърженици и исторически символи. Веднага бързам да успокоя огромната червена общност, че ЦСКА ще си играе на "Армията" със своята историческа емблема. Ако някой смята, че титлите, успехите и големите европейски победи вървят с някаква фирма, то това е за негова сметка."

"По този повод искам да попитам уважаемия господин Петър Жеков, на кой точно търговски субект принадлежи неговата Златна обувка? За всеки нормален човек е очевидно, че спортът е социален феномен със съвсем различна приемственост и идентификация, сравнение с обичайната икономическа дейност", сподели Ганчев пред изданието и коментира темата с оздравителните планове.

"Вярно е, че спечелихме първата битка, но войната срещу ЦСКА продължава с пълна сила. В тази мръсна кампания непрекъснато сменят местата на истината и лъжата. Да вземем само т.нар. "оздравителни" планове."

"Забележете какъв патос съпътстваше представянето на някакъв проект с 30-годишна давност, според който великият голмайстор Петър Жеков би могъл да си получи парите на...103-годишна възраст?!"

"В същото време почти никоя от именуващите се сериозни медии не намери за необходимо да информира, че ние предлагаме удовлетворение на кредиторите в рамките на 14 години за държавата и 8 години за останалите. Всеки може да си направи сметка кое оздравяване е по-реално", добави още Ганчев.

Той сподели още, че евентуален "втори синод" сред феновете, би било удар в гърба за ЦСКА.

"Подобно развитие ще представлява поредният удар в гърба на ЦСКА и "червената" общност. Ако се стигне дотам ще ми бъде много интересно да видя кой ще застане зад един проект, 100 % враждебен на ЦСКА, измислен, финансиран и прокарван от същите тези кръгове, които до неотдавна празнуваха смъртта на червения отбор."

"А сега пишат доноси до УЕФА и ФИФА, и осъществяват цялата гадна кампания срещу реалното възраждане на 31-кратните шампиони", сподели още Ганчев и коментира темата "Литекс".

"Ще ги помоля да посочат къде виждат Литекс? През цялото време говорим и се борим само и единствено за каузата на 31-кратните шампиони от ЦСКА".

"Имаме доста идеи, но процесът се забави поради всичките тези неща, за които говорим и най-вече заради постоянните атаки срещу новото дружество, принудено да живее от първия миг във военно положение", заяви още Ганчев, след което се обърна и към феновете на отбора.

"Да бъдат единни зад своя любим отбор, да не се поддават на лъжи, спекулации, манипулации и провокации, да отсяват зърното от плявата, и да не дават ухо на една малка групичка, която работи срещу интересите на ЦСКА в пълен синхрон с враговете на "армейския" отбор."

"Ще посъветвам феновете най-вече да си обяснят защо и как този кръг от анонимници, които дори не смеят да излязат с имената си, се превърнаха в глашатаи на гробокопачите на ЦСКА", завърши Ганчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10907 |29.06.2016 Официално: ЦСКА - София на Гриша Ганчев ще играе в ”А” група . 0| 7900 |28.06.2016 Симпатизанти на Ганчев и Стоичков стягат протест за ”ЦСКА-София” . 5| 11437 |27.06.2016 Пеевски заповядал ЦСКА да е на Божков, Боби се крие във Франция . 9| 4820 |26.06.2016 Борисов отвърна на ЦСКА-феновете: Сагата трябва да приключи до четвъртък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads