Реклама / Ads
3| 10249 |23.08.2016 МИСТЕРИИ

САЩ и Русия спускат зима през август в България

.
Плажове със сняг?...
Температурите не просто падат от вторник, а ще се доближат до тези през зимата. На 23, 24, 25 и 26 август сутринта те ще са едва 11 – 14 градуса. Толкова са и през някои периоди на зимата. Максималните ще стигат до 22 - 25 градуса, но вятърът ще създава усещането за студ.
 
В същото време сезонът на морето продължава, някои влизат в морето, други пият бира и събира загар на плажовете. Такова време през август не е имало отдавна, констатират метеоролози.

 

Лято обаче е било през февруари. На 14, 15 и 16 февруари са измерени температури между 19 и 23 градуса, а на 22 и 23 февруари - 20 и 21 градуса. Парното е работило на макс, а хората са били с кожуси и балтони. Мнозина са карали ски в зимните курорти.

 

Аномалиите не са ново явление за България. Тази година обаче те сякаш си дават среща тук. У нас бе засечено и друго много рядко явление. Става дума за т.нар. „гръмотевична плешивина”. Това е зона с високо напрежение, образувана след удар на мълния в земята. Попадне ли човек в обсега на явлението – загива. Добрата новина е, че опасността трае само няколко минути. През юли „гръмотевична плашивина” е регистрирана в Троянския балкан и на други места.

 

Кой ни причинява бурите, наводненията и температурните аномалии? Само от природата ли идват или има и някаква конспирация срещу нас?

 

Някои „специалисти” побързаха да пробутат версията за американски климатичен заговор срещу България. Точно тук се реализирали някои от свръхтайните постижения на програмата HAARP. Митичната HAARP, която променя времето наистина съществува, но че точно България е обект за експериментиране е трудно доказуемо. Някои отиват още по-далеч и твърдят, че чрез секретната програма американците постигат изравняване на температурите през различните сезони. Правило се на Балканите, за да се улесни преминаването на бежанския поток към Европа. Целта е старите богати демокрации да изпитват затруднения, а САЩ да доминира в световната икономика и бизнес.

HAARP представлява лазер, чрез който се активира невероятно количество статично електричество в атмосферата, в резулат на което се предизвикват гръмотевични бури. Тази година само в България те са били значително повече от друг път. И съмненията за световна конспирация срещу нас оживяха...

 

Други версии пък свързват Русия с климатичните аномалии по нашите земи. Те се опират на изявления на проф. Генадий Мазуров от Руския държавен метеорологически институт. Той няколкократно призна, че е проста работа да се предизвика или спре проливен дъжд. При това на различни точки на земята. Мазуров разкри също, че от години руските военни могат да създават изкуствена мъгла и буреносни облаци. Последните поколения на секретните технологии позволявали задържане на ниски температури дълго време и заледяване на цели райони. Руските военни експерименти били насочени предимно към Украйна, но напоследък тяхна цел станали и Балканите, включително и България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4599 |23.08.2016 Официално: Без Русия на параолимпийските игри . 1| 4652 |19.08.2016 „Уолстрийт джърнъл”: Русия струпва войски до границата с Украйна . 0| 4457 |17.08.2016 Кънев иска Консултативен съвет заради Русия и Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads