Реклама / Ads
0| 5086 |29.08.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Онкоболни към Борисов: Обричат ни на сигурна смърт!

.
Ние, долуподписаните тежкоболни български граждани, се обръщаме към Вас като последна възможност, преди да сезираме европейските институции, в опит да потърсим защита от действията на собствената си държава, обръщат се в отворено писмо до премиера и медиите онкоболни българи.
 

След като сме използвали без успех всички средства на стандартната медицина за лечение на напредналите ни ракови заболявания, пред нас остава ЕДИНСТВЕНА АЛТЕРНАТИВА – методът на интегративната онкология, който се практикува в скъпи германски, австрийски и швейцарски клиники.

 

Oказа се, че от няколко години в България също съществува такъв медицински център и поради световната известност на клиничните му резултати Европейската Академия по Инсулин потенцирана терапия му е поверила домакинството на „12-та ГЛОБАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ по ИПТ“, която ще се състои през м. октомври 2016 г. в София. По силата на конституционните и законовите си права, ние сме избрали да се лекуваме именно в Медицински център за интегративна медицина, въпреки че за разлика от цивилизованите страни, не получаваме никаква финансова помощ от държавата си.

 

Ние сме избрали да поверим живота си на тези лекари, получаваме реална полза от лечението и държим на това!

По неясни за нас причини, от няколко месеца служители на здравната администрация полагат усилия да затворят клиниката и да прекъснат лечението ни, което за мнозина от нас означава сигурна смърт.

 

В защита на живота си сме се обърнали към всички държавни и обществени институции с изключително простия въпрос – „Какво да правим ако бъде прекъснато единственото лечение което ни помага?“. Вместо отговор получаваме омерзително бюрократични текстове от разни чиновници с медицинско образование, но с очевидно ампутирана професионална и човешка съвест, които ни обясняват, че тяхно задължение е да пазят някакъв абстрактен обществен интерес, а нашият конкретен живот не ги интересува. Трудно е да се представят с думи издевателствата на здравните бюрократи върху измъчените ни тела и души!

 

Господин Борисов,

Призоваваме Ви да вземете наша страна срещу гаврата, която упражняват върху нас т.наречените доктори Ваню Шарков, Златица Петрова, Константин Гърневски, Данчо Пенчев.

 

Те очевидно нямат съвест. Надяваме се на Вашата!, завършват писмото си тежкоболните граждани.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5477 |17.07.2015 Нинова към Борисов: 1646 населени места са без хляб, умишлено ли e това? . 13| 5932 |16.05.2015 Онкоболни писаха на Москов . 6| 5597 |26.07.2013 Сестрата на Борисов:Наблюдавам с удоволствие събудените млади хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads