Реклама / Ads
3| 6797 |25.09.2016 НОВИНИ

Данаилов: Ген. Радев не е статукво, хокам партията

.
Народът иска промяна на статуквото. Ами тия всички кандидати от другите политически сили са участници в това статукво. Ген. Радев не е участвал в политически игри, задкулисие , кражби и т.н. В съзнателния си живот е пазел небето на България, спокойствието на българските семейства.Това заяви дойенът на лявото у нас Стефан Данаилов, коментирайки предизорната кампания за президент.
 
В момента членовете на БСП и симпатизантите са положителни настроени към кандидатурата на Радев. "Ква партия сте вие, като нямате човек за президент"- това са приказките на Бойко. Та тя партията се изтощи. Имахме предложение за наш човек, преди ген. Радев, но той отказа. Разбирам основанията му. Но нямаше да бъде по-добър вариант. Предлагаха и на мен. Проблем на партията е, че не си готви предварително кадрите, обясни големият червен актьор пред Нова телевизия..

Нямаме реална кандидатура, която да ни донесе повече от 15-16%, каза той в подкрепа на ген. Радев, който може да спечели гласове и извън партията.

Нашият основен опонент е ГЕРБ. Дума за Калфин и Таня Дончева да сме казали? Логично е на балотаж левият вот да е за ген. Радев. Но левият избирател  не е управлям. Това се мислещи хора, каза още той.

Левият избирател в нашите си структури има лошо отношение към другарите, които отидоха в АБВ. Тръгнахме заедно , за да обединим лявото. Опитахме се да преглътнем, но те се качиха на главата. Нашите хора три пъти повече живнаха, след страха Първанов да не превземе БСП. 13% са гласували само за взаимодействие с АБВ, посочи той.

Ще поема риска от евентуална загуба. Кой пое отговорност за толкова загуби? Никой!, каза и попита той.

Таня /Дончева/ каквото иска да говори за Радев. Но трябва да паднат санкциите срещу Русия, защити тезата на кандидат-президента си Данаилов. Смешни са ми антирусистите. Толстой пердаши каквото иска. Как да купи България, нещо не са се разбрали. Не може изцепката на един веселяк да стане хит...Ами оня англичанин дето ни плю..., разсъждава Данаилов за противниците на България. Данаилов заяви, че няма как това да повлияе на дългогодишните и дълбоки отношения между двата народа и попита защо навъдилите се патриоти не реагират по подобен начин когато един английски политик си позволява сериозно да обижда България.  Данаилов заключи, че не само исторически и емоционално, но и от гледна точка на националния интерес на България е добре да възстановим отношенията си с Русия.  



Чух, че е казал големи истини. Така се говори в обществото - така Данаилов коментира интервюто на Цветан Василев. Според него  една от големите грешки на партията  е издигането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Ще има страшни работи по време на изборите. Ще има задкулисие, ще има договорки., прогнозира той.

Аз си обичам партията. Не съм в партията да съм партиец. Тревожи ме, че голяма част от енергията отива за лични цели, а не за партията. Хокам ги. Аз съм Стефан Данаилов.! Никой не ме плюе по улиците. Но какво като ги хокаш?, ядоса се той.

На въпрос относно бежанския поток минаващ през България, Данаилов каза, че опасността да станем буферна зона е голяма. По –думите му ако 160 млн. с които се хвали премиерът, че е извоювал за българия от ЕС бъдат използвани за строежа на бежански лагери, както бе съобщено от ЕС, тази опасност е съвсем реална. „За да е спокойна нацията е редно да застане министър-председателят пред Народното събрание и да каже за какво ще бъдат използвани тези средства”, категоричен бе Даналов.Той обаче подчерта, че не може да приеме тази евентуална опасност да бъде залагана на карта, за да се печелят политически дивиденти.

Утрешният ден и просветлението е далеч. Няма да се обединим скоро. Но в утрешния ден няма да има лед. След студъг идва доброто време. Преживели сме студени войни, топли. След утре ще се случат по-добри неща, завърши оптимистично Стефан Данаилов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4801 |23.09.2016 Ген. Радев: Образованието ни деградира . 3| 4360 |22.09.2016 Ген. Радев ще гостува в Плевенско . 1| 3788 |22.09.2016 Ген. Радев: Ще бъдем социален филтър, който ще спира неразумните решения, в ущърб на българските граждани . 5| 4621 |21.09.2016 Ген. Радев се обяви за задълбочаване на отношенията със САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads