Реклама / Ads
6| 12561 |25.09.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Министър Ненчев - частен лайф със служебен джип

.
Читатели на Фрог нюз хванаха в крачка министърът на отбраната Николай Ненчев на частна екскурзия със служебен автомобил с шофьор в компанията на две млади дами. Заедно с тях той посети вчера пещерата ”Проходна” или ”Божиите очи” край Луковит. Справка на сайта показа, че военния министър не е бил в командировка, а тойотата е джип С 55 16 КХ на министерството на отбраната с две лампи - синя и червена.
 
Маскиран с тъмни очила и спортно елече министърът не е успял да избегне зоркия поглед на нашия читател, забелязал безобразието на храбрия военен земеделец, който използва служебен автомобил и шофьор за лични удоволствия по време на дългите празници около Деня на независимостта.


Това е служебният  автомобил

Припомняме, че съвсем наскоро депутатите приеха на второ четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, станали известни като "данък уикенд". Тези промени вмениха в дълг полученият в натура доход от служителя или управителя на фирмата да се облага със ставка от 10 на сто, ако е свързан с употребата на собствени, наети или предоставени за ползване активи – например служебни автомобили, телефони или имоти. Важи ли този закон за министър Ненчев, който своеволно е решил да използва материален актив на МО,какъвто се явява служебния автомобил, както и услугите на шофьора или не?

Министърът е бил на 22 септември във Велико Търново за деня на независимостта в компанията на генерали и началници от МО.После дирите му се губят и изведнъж цъфва край Луковит два дни по-късно със служебния автомобил. Може би командировъчните му са чак до 25 септември?


"Божиите очи" край Луковит

Докога българския данъкоплатец ще плаща за удоволствията на представителите на властта и на случайно поладнали в нея доказани некадърници ? Не се ли засрами Ненчев от "божиите очи" в пещерата "Проходна" ?, питат читателите, които ни изпратиха снимките.
Записа: Росен Неврокопски
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7721 |23.09.2016 Слави: Никого няма да подкрепям! Само суверена! . 4| 7277 |23.09.2016 С. Момчилова за Фрог: В задръстване независимостта е немислима . 0| 5046 |21.09.2016 Само във Фрог: Проверяват шефа на Софийския затвор . 0| 7907 |21.09.2016 Само във Фрог: Джиповете, подарени ни от Камерън, дадоха фира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads