Реклама / Ads
0| 4784 |25.09.2016 ФРОГ МЮЗИК

Васко Василев: Със Стинг сме правили заедно йога

.
Васко Василев
Със Стинг сме приятели, но сега той живее повече време в САЩ и скоро не сме се виждали, разказа цигуларят Васко Василев. Известният в цял свят български музикант сподели, че и двамата със Стинг са увлечени по йогата и дори са практикували заедно.
 

Васко Василев разказа още пред bTV, че изключително много се впечатлил преди години от професионализма на Майкъл Джексън, докато репетирали заедно преди концерт на голям стадион. Тогава покойният поппевец контролирал всичко на сцената, включително осветлението и камерите. Също толкова взискателен професионалист била и попиконата Мадона.

Васко Василев пристигна в София в неделя от Токио, за да започне голямото си турне в страната. То ще мине през 9 града и ще звърши в София. Билетите за концерта му в зала 1 на НДК на 14 октомври са вече разпродадени, но за да могат и другите му почитатели да го чуят, репетицията за концерта му ще бъде отворена.“Много благодаря на мениджмънта на Националния дворец на културата и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта”, каза известният цигулар. Отворената репетиция ще е в същия ден като концерта - на 14 октомври, но от 16 ч, а цената на билетите е 30 лева независимо от мястото в залата. Темата на турнето на Василев са фламенкото и испанската музика и освен него на сцените ще излязат музикантите от “Чамбао”.Турнето започва от Панагюрище на 26 септември. Следващите градове, в които Василев ще има концерт, са Свиленград (28 септември), Пловдив (29 септември), Ямбол (30 септември), Варна (3 октомври), Шумен (4 октомври), Русе (6 октомври), Велико Търново (7 октомври) и Габрово (9 октомври).

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7620 |01.09.2016 Васко Василев и Chambao на турне у нас . 0| 5690 |22.07.2016 Стинг се завръща към рока с нов албум . 4| 8223 |11.07.2014 Светла Василева и Васко Василев с албум

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads