Реклама / Ads
4| 4939 |01.10.2016 НОВИНИ

Ген. Радев: Кандидатът на ГЕРБ ще е аватар на Борисов

.
ген. Радев
Никога не съм бил на резервна скамейка и няма да бъда, предисторията не ме интересува, предложиха ми номинация, приех, заяви по НТВ ген. Румен Радев. Математиката не ме интересува, важно ми е доверието на възможно повече български граждани, целта е втори тур на изборите, с какви проценти ще кажат социолозите.
 
Да бъдем реалистични, ГЕРБ е добре смазана машина за избори, вторият тур е крачката към реалната победа, каза той. Личността няма значение, когото и да назначи Борисов за президент, той ще бъде негов аватар, дословно ще изпълнява неговите разпореждания.

Аз ще се боря за обединението на нацията под значими цели, зарече се Радев. С г-жа Йотова работим прекрасно в екип, всеки си знае мястото. Пожелавам успех на г-н Орешарски, всеки има право на номинация, не изключвам нищо, заяви той по повод мотивите на новия кандидат-президент в лицето на Пламен Орешарски.

Разбира се, че ще настоявам да се увеличи бюджетът за отбрана, поели сме ангажимент към НАТО. Дълго време армията беше неглижирана от върхушката ни, имаше унищожителен доклад, че сме консуматор. Трябва да бъдем активни, да защитаваме и нашите интереси. Армията ни иска ефективни подходи, не само пари. Армията трябва да заеме позиции и до границата, но нека хората на високи позиции да слязат от удобните си кресла и да отидат на място, да поговорят с момчетата, призова той. Защо досега масово преминават нелегални имигранти и гранична полиция не може да ги спре, контрабандата процъфтява и се върши под носа на властите. Къде е ролята на държавата, къде са драконовските мерки, къде е конфискацията на имуществото и присъдите, попита той.

Крайно време е да имаме първа дама, няма значение къде ще живея, а как гледам на живота, заяви още ген. Румен Радев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4103 |30.09.2016 Ген. Радев: Трябва ни безкомпромисна позиция спрямо Турция с оглед договора за реадмисия . 4| 4578 |30.09.2016 Томислав Дончев: Има избран кандидат за президент на ГЕРБ . 7| 4669 |30.09.2016 Нинова към ГЕРБ: Крадете от храната на децата, съсипахте държавата . 7| 8649 |30.09.2016 Цветанов разкри на 99% кандидата за президент на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads