Реклама / Ads
0| 3582 |20.10.2016 Президентски избори 2016

Ралица Добрева, ГЕРБ: Плевен е обединен зад кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

.
Цецка Цачева общува с хората не чрез телевизионния екран, а в преки срещи с тях. Всички вие сте я виждали тук неведнъж и два пъти през годините и знаете, че тя е открит и съпричастен човек. Жена, която държи на думата си, държи на хората от Плевенска област, на Плевен. С тези думи областният организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева се обърна към служителите във фирма в Подем.
 
На срещата с тях присъства и общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Долна Митрополия Мирослав Траянов.

„Вярвам, че жителите на Плевенска област на шести ноември ще покажем какво е обединение. Лично се убедих с каква подкрепа и сърдечност бе посрещната госпожа Цачева в Кнежа, Белене, Тръстеник, Пордим, Левски и Плевен. Такава силна подкрепа намира тя и при срещите си из цяла България. Но Плевен трябва да даде категоричен, ясен знак, че стои единен и обединен зад кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев”, каза още Ралица Добрева.

В подкрепа на думите й общинският ръководител на ГЕРБ Долна Митрополия Мирослав Траянов каза, че единствената кандидат-президентска двойка, притежаваща, всички необходими качества  е тази на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. „Подготвени, достойни хора, натрупали достатъчен професионален опит, консенсусни и диалогични те са хората, които ще установят стабилност и баланс в държавата и ще работят в интерес на нейните граждани”, каза Мирослав Траянов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3750 |19.10.2016 Нинова към ГЕРБ: Днес ни вадите от ”Позитано”, на 13 ноември ние ще ви извадим от ”Дондуков 2” . 1| 3715 |17.10.2016 Цачева в Никола Козлево: Всички граждани трябва да са обединени в името на стабилността на България . 0| 3218 |17.10.2016 25 нови членове на БСП прие Младежкото обединение в Казанлък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads