Реклама / Ads
0| 4335 |20.10.2016 Президентски избори 2016

Жителите на село Опанец – обединени в подкрепата си за Цачева

.
„Госпожа Цачева е земен човек, когото нито политиката, нито отговорният държавен пост на председател на Народното събрание успяха да променят. Тя е една от нас и до ден днешен тя продължава да бъде една от нас, и гордо заявява, че е от Плевен. Цецка Цачева не е забравила жителите на община Плевен и винаги, когато е имала възможност, е била сред своите съграждани“. Това заяви при срещата си с жителите на село Опанец председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ Мартин Митев.
 

По думите му, кандидатът за президент на Република България Цецка Цачева е доказала, че е толерантен и диалогичен човек, на когото винаги може да се разчита. „Като председател на парламента в два мандата тя винаги е била обединител и балансьор между всички политически партии. Затова и ние от ПП ГЕРБ-Плевен заставаме зад кандидатурата на госпожа Цачева и смятаме, че тя ще бъде достоен президент и обединител на нацията”, каза още Митев.

 

Категоричната си убеденост, че най-достойният кандидат за Президентската институция е именно Цецка Цачева заяви и кметът на село Опанец Тихомир Георгиев, който каза, че за него тя е изключителен професионалист и прекрасен юрист. „Госпожа Цачева остана човек от народа, човек като нас - нейните съграждани. Винаги е спазвала дадените обещания и поетите ангажименти. За мен ще бъде чест бъдещият президент на Република България да бъде от Плевен, затова на 6 ноември, с абсолютна убеденост в правилността на своя избор и достойнствата на кандидат президентската двойка Цачева – Манушев, ще гласувам с бюлетина №17“, посочи Тихомир Георгиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4346 |19.10.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район ”Младост” Мария Илиева разговаря с жителите на ж.к. ”Полигона” и ж.к. ”Младост-1” . 1| 3697 |17.10.2016 Цачева в Никола Козлево: Всички граждани трябва да са обединени в името на стабилността на България . 0| 3212 |17.10.2016 25 нови членове на БСП прие Младежкото обединение в Казанлък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads