Реклама / Ads
6| 7825 |25.10.2016 НОВИНИ

”Хулиганите” М. Андреев и Т. Ерменков пред бой в ефир

.
Методи Андреев и Таско Ерменков
”Гьонсурат, идиот...”, крещя депутатът Методи Андреев от ГЕРБ към Таско Ерменков в ефир. ”Хулиган, простак...”, отвърна му депутатът от БСП. Двамата се изпокараха около далаверата ”Белене”.
 

Шоуто беше пълно. Двамата депутати не се изслушваха, като нарочно бъркаха имената си. Ерменков наричаше Андреев Методиев, а депутатът от ГЕРБ се обръщаше към него с Арменков.

От дясната ми страна стои един психически лабилен човек, който е невъзпитан и не си е пил лекарствата. Ей, простак такъв!, изстреля Ерменков. Кой е простак! А вие сте един човек, който е излъгал държавата– реагира Андеев. Вие сте гьон сурат, г-н Арменков! А вие служите на американците. Точно това правите, каза Ерменков. И не е голяма грешка, че не ви знам името. Вие сте хулиган, простак и идиот, допълни той и напусна студиото.

„Бях изненадан, че прокуратурата поиска имунитета на Делян Добрев. Не бива да се търси политически контекст в действията на прокуратурата. Делян Добрев е един честен и почтен човек по отношение на казуса „Белене”. Той винаги е бил противник на този корупционен проект”, заяви депутатът от ГЕРБ Методи Андреев. По думите му Добрев става министър на 21 март 2012 година, а на 28 март същата година по негово предложение Министерски съвет гласува решението за спиране на проекта.

„Това, което силно ме притеснява, е че ние продължаваме да говорим дали да има „Белене” или не трябва, а не защо са продължили плащанията”, заяви от своя страна депутатът от БСП Таско Ерменков. По думите му вината за спрения проект струва 212 млн. евро лихви, които трябва да плати държавата. Според него Съветът на директорите на БЕХ дава съгласие на НЕК, в което да се продължат плащания в намален обем към компанията "Уорли Парсънс".

Андреев му отвърна, че криминалното е започването на проекта "Белене". "След решението на БЕХ, Добрев праща протоколно решение за спирането на проекта, това е в правомощията му, БЕХ е трябвало да се съобрази с това", аргументира се той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3869 |16.10.2016 Автобуси и коли блокирани на ”Капитан Андреево” . 2| 4517 |13.10.2016 Ерменков: Спрели вентилаторите на миньорите в ”Бабино”, за да излязат . 0| 4056 |11.10.2016 Протест в съда заради задържаните митничари от ”Капитан Андреево” . 2| 3880 |03.10.2016 Методи Андреев: Какво мислят кандидатите за Русия, Крим и хибридната война?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads