Реклама / Ads
0| 3290 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Мартин Митев, председател на предизборен щаб на ГЕРБ : Цачева ще е президентът

.
Убеден съм, че като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. Уверен съм, че тя ще съумее да изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани. Тя е доказвала своята загриженост към всички населени места на община Плевен през годините, в които е била общински съветник, народен представител, председател на Народното събрание.
 
В Бръшляница е идвала всяка година най-малко веднъж. Това заяви на среща с жителите на село Бръшляница Мартин Митев, председател на предизборния щаб на ГЕРБ – Плевен. „Всеки един от вас я познава, разговарял е с нея, поставял е проблемите. Тя ще продължи да е с нас и като президент, смята Мартин Митев. По думите му, днес България повече от всякога се нуждае от стабилно правителство, за да може да продължи държавата да работи добре. И от силен президент, какъвто ще е г-жа Цачева.
    
„Нека продължим по същия път на развитие като на 6-ти ноември гласуваме за достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Бръшляница Митев. Заедно с него бе кметът на селото Цветан Господинов и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3465 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол . 0| 3573 |21.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Варна . 0| 3247 |19.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева и Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветанов ще посетят област Mонтана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads