Реклама / Ads
0| 3467 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Радев: Защо управляващите и Борисов не защитават интересите на страната ни и одобряват подписването на споразумението с Канада?

.
Борисов ще трябва и да изпълни обещанието си, че ако загуби на първи тур, ще си подаде оставката.
 
„Премиерът Бойко Борисов гледа на изборите като на зависимости,  затова издигна партийна кандидатура. Аз не приемам изборите, като сделки между партии и разни кръгове. Това не е демократично съществуване на държавата ни“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Девин, където се срещна с обществеността.

Според генерала Борисов е един напълно объркан човек, а той води държавата ни. „Вижда, че изборната му кампания изобщо не върви и затова прави нелепи сравнения. Но, Борисов ще трябва и да изпълни обещанието си, което даде като мъж, че ако загуби на първи тур, ще си подаде оставката“, каза също Румен Радев.

 

Кандидатът за президент коментира и решението на правителството по повод споразумението с Канада. „Никой не иска децата ни да се хранят с вносно месо с ГМО, заради визи“, коментира ген. Радев. Според него България не трябва да е абсолютно зависима от чужди корпорации, което ще се случи с подписване на споразумението. „Нашата социална и икономическа политика не бива да бъде подчинена на търговски арбитражи, които ще решават нашите потребителски стандарти, условията ни на труд. Защо тогава премиерът Борисов заяви от Брюксел, че нямаме никакви претенци към споразумението за свободна търговия с Канада. И днес правителството одобри това споразумение. И защо една белгийска провинция защити нашия национален интерес, а не нашето правителство?“, попита ген. Румен Радев.

 

По-рано през деня кандидатът за президент се срещна с обществеността в гр. Чепеларе, където отново получи пълна подкрепа за него и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3412 |24.10.2016 Ген. Радев: Като президент ще се позовавам на научната експертиза за решенията, които взимам . 0| 3417 |23.10.2016 Румен Радев: Зад думите ”Европа” и ”стабилност” ГЕРБ крие своите провали . 0| 3317 |22.10.2016 Нинова в Добрич: С програмата за финансиране на ромчета управляващите си купуват гласове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads