Реклама / Ads
0| 3725 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Владислав Николов: Цачева ще бъде президент на всички граждани

.
Народният представител Владислав Николов, Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Плевен Любка Костова, членове на общинския предизборен щаб и младежи от МГЕРБ се срещнаха със служители на фирма „Яна”.
 

„Вярвам, че г-жа Цецка Цачева ще помага на нашия град и знам, че тя няма да забрави своите съграждани. Плевен има възможността да излъчи президент, който освен че е наш съгражданин, може да бъде и първата жена президент на Република България”, заяви пред събралите се народният представител Владислав Николов. По думите му, българските жени са достойни да заемат ръководни постове и са го доказвали многократно като вършат съвестно и с трезва преценка своята работа. Цецка Цачева е точно такъв човек, човек който не се промени с годините, жена, майка и изключително отдаден на работата си професионалист. Затова на 6 ноември  е важно да направим правилния избор с №17 в бюлетината.

 

„ Вярвам, че като президент г-жа Цецка Цачева ще работи за издигане авторитета на нацията и ще се бори за отстояването на българските интереси. Тя е честен и почтен човек, добър професионалист и смятам, че има всички необходими качества да бъде държавен глава на България. Такъв човек заслужава вашата подкрепа на 6 ноември  с №17 в бюлетината”, категорична бе Любка Костова, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4873 |25.10.2016 Само във Фрог: ”Морал”-на организация пое пиара на Орешарски за изборите . 0| 4654 |24.10.2016 Калоян Паргов: Празното квадратче в бюлетината ще е присъдата на ГЕРБ . 0| 4804 |21.10.2016 Наглост! Общински съветник от ДПС: Пуснете ме от ареста заради изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads