Реклама / Ads
0| 3487 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Ямбол: Ще настоявам за продължаването на модернизацията на българската армия

.
Трябва да бъдем единни, за да удържим европейското и евроатлантическото развитие на България. Като президент аз ще бъда гарант за активната и балансирана външна политика на страната ни, основана на националния интерес.
 

Това каза кандидатът  на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Ямбол.  „Гласът на България трябва да продължи да се чува ясно и настойчиво сред партньорите ни в ЕС и НАТО. Ще настоявам за продължаване на модернизирането на българската армия, която да гарантира сигурността на гражданите. Трябва ни силна професионална армия. Възможно е и създаването на единна европейска армия – това предстои да се отстоява от българската дипломация“, обясни тя.

 

Като свой приоритет Цецка Цачева заяви отстояването на интереса на всички български граждани. „Ще работя за просперитета на България, за това нацията ни да остане обединена, децата ни да получават модерно образовани – това е моята основна цел. За да се случи всичко това е нужно на 6-ти ноември да гласуваме с разум и мисъл за бъдещето на страната ни. Трябва да гарантираме сигурността и стабилността на държавата, за да продължи и развитието на регионите. За да може правителството на Бойко Борисов да продължи най-истинската и социална политика – безвъзмездното саниране на жилищата на хората. Премиерът Борисов пое ангажимент, че догодина ще бъдат осигурени още един милиард лева за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

 

 Цачева подчерта, че нейният най-голям опонент в кампанията е политическата апатия. „Обикаляме цялата страна и се срещаме с хората, за да получим подкрепата на възможно най-много български граждани. Всички трябва да упражнят своя вот на 6-ти ноември. Подкрепете ни с номер 17 в интегралната бюлетината, защото с вицеадмирал Пламен Манушев сме силен отбор с разумни идеи за развитието на страната. Ние ще работим за образована и просперираща България, в която гражданите да живеят в стабилност и в сигурност. Само когато държавата е стабилна политически и има синхрон между държавните институции и местните власти, както в момента, нещата ще продължат да се случват във всички  населени места в България“, заяви още Цецка Цачева.

 

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов общините Ямбол и Елхово са се променили, благодарение на европейската солидарност, на силното местно управление и на стабилното правителство на Бойко Борисов. „ГЕРБ направи така, че реалните политики да достигат до хората. Винаги трябва да помним какво беше при управлението на БСП  и ДПС, за да можем да си отговорим на въпроса дали искаме те да се връщат на власт. Знаем как работи държавата под ръководството на Бойко Борисов и си спомняме какво беше при Пламен Орешарски. Не трябва да допускаме страната ни да бъде отклонена от европейския си път на развитие“, подчерта Цветанов. Той обясни, че в резултат на усилията на днешното управление в Ямбол има 11 блока, които ще бъдат санирани безвъзмездно от държавата.

 

„Ямбол, Елхово и другите общини в областта придобиха европейски облик, защото ние не делим общините на малки и големи. Това е силата на ГЕРБ. Когато има силна администрация и стабилно правителство, резултатите са видими във всяко населено място. Затова се нуждаем от вашата подкрепа – за да продължи стабилността в страната – да има повече приходи в бюджета, без трупане на задължения за следващите поколения. За да се случи това, на 6-ти ноември трябва всички да гласуваме доверие на най-достойната президентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова жителите на Ямбол Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази своята увереност, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България. „Тя винаги намира правилните решения чрез диалог. Президентът трябва да е обединител на нацията, а не да разделя обществото с внушения, както правят нашите опоненти. Ние не говорим негативно и агресивно, ние водим разговори с хората в цялата страна за бъдещето на страната“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Вицеадмирал Пламен Манушев изказа признателността си към делото на славните герои, посветили живота си на отечеството и служили в 7-ма дивизия и 29-ти Ямболски пехотен полк. „Това са героите на Първата световна война. Поклон пред паметта на 200-те мъже от Ямбол, които дават живота си за България и оставят костите си на Каймакчалан през 1916 година. Поклон пред титаните на българщината, българския дух и родолюбието“, каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

 

По думите му, европейският път на развитие на България е посоката, завещана от Васил Левски. „Не трябва да позволяваме да ни отклонят от курса. Днес България е стабилна държава, ние сме равни с другите европейски народи. Трябва да гарантираме работата на институциите, за да продължи развитието на страната и на регионите“, обясни още Пламен Манушев.

 

Кметът на Ямбол Георги Славов подчерта, че премиерът Бойко Борисов е донесъл стабилността и сигурността на България. „Последните две години са най-успешните в развитието на страната ни.  Други партии не могат да напълнят и една малка зала, на нас площадът ни е малък, защото сме много, ние сме един екип. Това е силата на ГЕРБ. Погледнете София, Ямбол, Елхово, другите населени места в страната– всички те са променени, благодарение на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов“, заяви Славов.

 

По думите му, Цецка Цачева ще бъде следващият президент на страната, защото е доказала качествата си на обединяваща фигура. „Това е Ямбол, ние сме с вас. Ще победим с номер 17 на 6-ти ноември“, обърна се кметът на Ямбол към кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3445 |25.10.2016 Цачева в село Безмер: Президентските избори са определящи за бъдещето на България, да гласуваме разумно . 0| 3728 |25.10.2016 Владислав Николов: Цачева ще бъде президент на всички граждани . 0| 3455 |25.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads