Реклама / Ads
1| 5546 |26.10.2016 АРТ ДЖУНГЛА

Том Ханкс: Комунизмът изгони тъста ми от България

.
Том Ханкс
“Тъстът ми е от България и е избягал от комунистите през 1949 г., след което е отишъл в Америка. Смята я за най-великата страна в света”, заяви актьорът по време на пресконференция на 11-тото издание на кинофестивала в Рим преди дни.
 
Известен с чувството си за хумор, по време на изказването си той проговори на „лош английски“, имитирайки бащата на съпругата си: “Америка из нъмбър уан, Америка из нъмбър уан, Америка из нъмбър уан!”

За неразбралите, Ханкс допълни, че тъстът му Хасан Ибрахимов смята Америка за велика страна: “Успял е да купи къща за семейството си само с бакшишите от бара, в който е работел.”

Във връзка с живота на тъста си Ханкс споделя, че именно на него е посветен филма „Терминалът“.

Хасан Ибрахимов е българо-мохамеданин и е баща на актрисата Рита Уилсън, която е женена за Ханкс. Израства в България, но след Втората световна война цялото му семейство емигрира в САЩ. Става американски гражданин през 1960-та година. Същата година приема православната вяра и сменя името си на Алън.

Съпругата на Ханкс също е със сменено име. Преди да се запише в паспорта като Рита, тя се е казвала Маргарита Ибрахимова. Родена е през 1956-та година в Калифорния. Двамата се женят през 1988-ма година и имат две деца.

Самият Том Ханкс пък е прословут не само с филмите, които снима, но и с веселия нрав, който демонстрира в ежедневието. Затова е любимец и на много от колегите си:
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3482 |11.09.2016 П. Стоянов: Комунизмът рухна, партийните величия търсеха механизъм за завещаване на богатствата си . 0| 4033 |01.09.2016 Тръмп решен да изгони всички незаконни мигранти от САЩ . 15| 20621 |26.08.2016 200 души освиркали и изгонили Беновска от среща с ген. Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads