Реклама / Ads
1| 3654 |27.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Харманли: Разликата между нас и опонентите ни е, че ние предлагаме реални решения за проблемите на хората

.
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова, областният координатор на ГЕРБ в Хасково и народен представител Делян Добрев, депутатът Евгения Ангелова и кметът на Харманли Мария Киркова посетиха Клуба на пенсионера в Харманли.
 

 

 

Цецка Цачева заяви, че като политик, като юрист и като жена знае, че всеки български гражданин иска да има сигурност за семейството, за дома си и за доходите си. „Ние ежедневно търсим най-доброто решение, с което да защитим интересите на всички български граждани. Приоритет за българското правителство е отговорната охрана на границата ни. В напрегнатите времена,  в които живеем, България не може да си позволи да се отклони от европейския си път на развитие. Благодарение на европейската солидарност страната ни получи 160 милиона евро за охрана на границата. Тази финансова помощ и стартирането на Европейската агенция за гранична и брегова охрана в България са доказателство, че европейските ни партньори признават, че правителството на Бойко Борисов пази добре външната европейска граница“, каза Цачева.
 

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че държавните институции са си на мястото. „Разликата между нас като управляващи и другите политически партии е, че ние предлагаме реални решения за проблемите на хората. С вашата подкрепа ние ще насърчаваме развитието на държавата, за да можем да оставим просперираща България на поколенията“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да гласуват разумно. „Опонентите ни се възползват от естествените страхове на жителите на Харманли, свързани с бежанския лагер в града, но не предлагат работещи решения за проблема. Единствено ние предлагаме изпълними политики в интерес на всички български граждани. Затова заставаме с лицата си пред вас и искаме подкрепата ви“, каза той.

Цветанов обясни, че в Харманли има 36 блока, които ще бъдат санирани по Националната програма за енергийна ефективност. Той подчерта, че програмата е стартирала като идея на Делян Добрев. „Хората в цялата страна са доволни, защото домовете им стават по-красиви, по-уютни и енергоефективни. През 2017 година правителството на Бойко Борисов ще задели още 1 млрд. лева за санирането на жилищата на хората. Това са нашите политики за хората“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. Той обясни, че изпълнението на Програмата в Харманли е заслуга и на кмета Мария Киркова. „Преди тя да заеме поста си в Община Харманли, Националната програма за енергийна ефективност не беше работеща тук“, каза Цветан Цветанов.
 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев увери присъстващите, че държавата полага всички усилия за разрешаване на проблема с мигрантите. „България не е крайната цел на тези хора. До 20-ти декември лагерът тук ще бъде от затворен тип. Като президент и вицепрезидент ние с Цецка Цачева ще защитаваме интереса на всички български граждани“, каза вицеадмирал Манушев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3367 |27.10.2016 Цачева в Харманли: Какво направиха политическите ни опоненти за хората? Време е да спрат с популизма . 0| 3330 |27.10.2016 Йотова: Борисов иска за пореден път да яхне президентската институция Цецка Цачева може само да слуша партийния си началник, не и да защити националния интерес, смята кандидатът за вицепрезидент . 0| 3508 |27.10.2016 Цачева пред учители в Свиленград: Ще настоявам за продължаване на реформата в образованието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads