Реклама / Ads
0| 3302 |27.10.2016 Президентски избори 2016

Ева Паунова в Свиленград: Със своята кандидатура за президент ГЕРБ залага на експертизата и лидерските качества

.
„Политическа партия ГЕРБ винаги е давала възможност на най-компетентните личности да развиват своя потенциал и да движат българската политика напред - независимо от възраст, пол, етническа или религиозна принадлежност. Цецка Цачева несъмнено е най-добрият кандидат и можем да се гордеем, че за президент на България ще имаме една успешна и доказала се жена.“ Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова при срещи с граждани в Свиленград, област Хасково.
 

Евродепутатът участва в среща с ръководство и служители на „Катарджина Естейт”, където отново бяха обсъдени основните предпоставки за развитието на бизнеса. „За просперитета на предприятията и растяща икономика са нужни правилните политики и една дългосрочна визия. С лидери като Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев, младите хора и икономиката на страната ни ще просперират. Г-жа Цачева - първата жена, оглавила Народното събрание и първият председател на парламента, повторил мандата си - ще работи с експертиза и ефективност, които ще бъдат оценени от бизнеса“, заяви Паунова.

 

По време на дискусия с граждани и учителския колектив на Професионална гимназия „Христо Ботев”, Паунова посочи образованието като основен приоритет на г-жа Цачева.„Изключително важно е бъдещият президент да отдаде заслуженото внимание на обучението, на изграждането на умения у младите хора, които отговарят на нуждите на работния пазар и с това спомагат за повишаване конкурентоспособността на страната ни. Образованието е един от приоритетите на кандидат-президента Цецка Цачева, която от години промотира практики като дуалното обучение и връзките с бизнеса“.

 

Срещите в Свиленград са част от предизборната обиколка на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ в област Хасково. В рамките на обиколката евродепутатът, кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народните представители Делян Добрев и Евгения Ангелова ще проведат редица срещи в Харманли, Димитровград и Хасково.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3224 |27.10.2016 Ева Паунова ще се включи в годишната конференция „Образование 2016“ . 0| 3508 |27.10.2016 Цачева пред учители в Свиленград: Ще настоявам за продължаване на реформата в образованието . 0| 3469 |27.10.2016 Цецка Цачева в Свиленград: Внушенията на опонентите ни, свързани със сигурността на българските граници, нямат нищо общо с действителността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads