Реклама / Ads
0| 3469 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Кирково: Като убеден демократ, аз ще защитавам правата на всички български граждани

.
Моето предимство пред останалите кандидати за президент на България е опитът, който съм натрупала като председател на Народното събрание. Работила съм с всички политически сили.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент пред жители на Кирково. „Като убеден демократ знам, че всеки човек е свободен да си избере партията и политиците, на които да вярва. Трябва да ни преценявате по делата. Едни много говорят, но когато те дойдат на власт хората разбират, че са ги подвели“, подчерта тя. Цачева обясни, че като юрист винаги е отстоявала правата на хората по различни спорове, а като политик никога не е прекъсвала връзката си с избирателите. „Никога не сме делили общините на наши и ваши, на по-малки или по-големи“, добави тя.

Кандидатът на ГЕРБ за президент каза, че парламентът и правителството трябва да продължат да работят спокойно. „Имаме нужда да гарантираме стабилността, постигната толкова трудно в последните две години. Всички държавни институции са избрани в резултат на волята на българските избиратели. Работата на президента не е да вее лозунги и да вика промяна и ново начало, а да работи с другите институции. Когато парламентът и правителството провеждат политики в интерес на гражданите, те ще имат моята подкрепа като президент. Ще имат партньор, ще вървим в една посока. Но ние с вицеадмирал Манушев ще бъдем коректив на всички решения, които противоречат на интереса на хората“,  подчерта Цецка Цачева.

Като свой приоритет Цачева определи образованието. „Хората трябва да имат добро образование, за да имат занаят. Ще насърчаваме държавните образователни институции да работят в синхрон с бизнеса, за да могат хората да си намират работа“, посочи Цецка Цачева.

Тя призова присъстващите да не подценяват важността на изборите на 6-ти ноември. „Не съм чула от опонентите ни какво мислят да правят за България, чувам само отрицание и внушения от тяхна страна. Трябва да удържим посоката на развитие на страната ни. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, каза пред жителите на Кирково Цачева.

По думите на вицеадмирал Пламен Манушев ориентацията на България е поставена на карта. „Когато сме заедно с другите европейски народи, сме силни. Това е исторически избор – за първи път в историята ще имаме президент жена и това ще бъде Цецка Цачева“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

„Имам много приятели – българи, турци, арменци и всякакви други етноси. Всички сме български граждани, проявявал съм еднакво уважение към всички.  Вашите дядовци са воювали заедно, без значение от етническата си принадлежност или вярата, която изповядват. Всички са били български войници и са защитавали България. Искаме да направим така, че всички да работим за България“, подчерта Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3607 |28.10.2016 Цветанов в Кирково: Хората повярваха, че ГЕРБ е алтернативата в смесените региони . 0| 3448 |28.10.2016 Цецка Цачева в Кирково: Като президент аз няма да чертая граници, а ще изграждам мостове между хората . 0| 3277 |28.10.2016 Цачева в Черноочене: Да дадем мощен отпор на популизма с номер 17 в бюлетината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads