Реклама / Ads
0| 7699 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Д-р Дариткова: Изборът на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ означава стабилност за държавата

.
Изборът на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев означава сигурност за държавата, заяви на среща с жителите на село Давидково депутатът д-р Даниела Дариткова.
 

Тя подчерта, че политиката на партия ГЕРБ е за стабилно развитие на страната, за да може да се инвестира и в най-малките населени места. „Когато обясняваме защо е важно да се подкрепят кандидатите на ГЕРБ, то е, защото това е най-достойната кандидатпрезидентска двойка. И второ, заради отражението на тези избори върху вътрешната политика на страната“, посочи Дариткова.

 

По думите й партия ГЕРБ, която тази година ще празнува своята 10-та годишнина, е доказала, че е против статуквото, което в годините на демокрация забави развитието на България по европейския път.

 

„Това, чрез което с бързи темпове се опитваме да наваксаме изоставането, е инвестиции в инфраструктура, за да се подобри животът на хората в най-малките населени места. Но през 2014 г. волята на народа определи, че в този парламент трябва да има 8 политически партии, а е ясно, че едно коалиционно управление е относително нестабилно. То се крепи на волята на министър-председателя и на най-голямата политическа сила. Но когато съседите до нас са в най-различни кризи - политически и икономически. Когато цяла Европа е поставена пред предизвикателствата на мигрантската вълна, България все пак е една стабилна държава. В това отношение правителството с премиер Бойко Борисов показа, че въпреки всички предизвикателства, успява да обедини и да отстоява националните интереси. А нацията е силна, когато е обединена. Сега повече от всякога имаме нужда от обединение. Тази сигурност на държавата ще продължи с избора на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ“, подчерта д-р Дариткова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8041 |04.11.2016 Националният съюз на репресираните от комунизма в България подкрепи кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ . 0| 3572 |04.11.2016 Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев получиха подкрепата на стотици жители на София . 0| 3460 |04.11.2016 Депутатът д-р Даниела Дариткова: Два пъти вече Баните избира европейския път на развитие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads