Реклама / Ads
4| 6060 |12.02.2017 ПОЛИТИКА

Калоян Паргов: Задачата е ясна – спечелване на парламентарните избори

.
Калоян Паргов
Задачата е ясна – спечелване на парламентарните избори. За Столичната организация това означава най-малкото повтаряне на успеха от президентските избори. Това заяви председателят на Градския съвет на БСП – София Калоян Паргов в доклада си пред делегатите на Градската конференция.
 

Според него това е възможно по три причини. Първо, защото за разлика от досега, изборите няма да се подготвят от администрацията на ГЕРБ. Ние разчитаме, че служебният кабинет ще изпълни заръката на президента Радев да направи пълна ревизия на предходното правителство, както и да извади на показ всички безобразия и закононарушения, извършени от кабинета „Борисов - 2“.

Второ, защото десницата в столицата е силно разколебана и разединена. От опит знаем, че когато това се е случвало, БСП е получавала най-силните си изборни резултати.

 

Трето, защото ще заложим на ново качество на нашите кандидатски листи. В тях ще присъстват авторитетни личности, на изявени наши членове и активисти. Ще отсъстват в листите фиктивни коалиционни партньори и опетнени и обременени от негативни изяви в миналото лица.

Резултатът от предстоящите избори ще зададе посоката на развитие на страната, а и на столицата през следващите 10 или 20 години, отбеляза Паргов и допълни: „Изборите ще са тест за партиите и политиците дали те са разбират това, което хората поискаха да се промени в начина на правене на политика. Или българските граждани ще продължат да трупат в себе си омраза и отвращение.”

Лидерът на столичните социалисти предупреди, че срещу БСП стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко да запази властта, с всякакви позволени и непозволени средства.

 

“Резултатите от президентските избори доказват, че когато играеш открито, честно и в съответствие с онова, което очакват българските граждани, успехът идва като логичен завършек на кампанията. При това достатъчно категорично и безапелационно.” - мотивира съпартийците си Калоян Паргов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10209 |27.03.2024 Politico: Украйна се приближава към най-опасния си период. Помощта на Запада трябва да завали . 10| 3003 |26.03.2024 Дмитро Кулеба: Дайте ни проклетите "Пейтриът"! . 5| 3475 |25.03.2024 Politico: Преговорите за правителство в България се провалиха . 13| 10264 |23.03.2024 Доц. Искрен Иванов: Атентатът в Москва можеше да бъде избегнат, ако властта бе послушала службите на САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads