Реклама / Ads
9| 7916 |18.02.2017 ПОЛИТИКА

Хр. Иванов: Ревизията на Герджиков е хумореска за деца

.
Христо Иванов
Ревизията на Огнян Герджиков е поредната хумореска за деца. Това каза лидерът на „Да, България” Христо Иванов. По думите му това е поредното замазване на очите на избирателите, което показва, че реална смяна на управлението след предстоящите парламентарни избори няма да има.
 
Корените на българската мафия са в Държавна сигурност. Партиите имат връзки с ДС, които от кумова срама не могат да скрият, заяви той.

Христо Иванов подчерта, че в редиците на „Да, България” няма хора от ДС и това е условие за членство в партията.

Иванов сподели, че е ходил на среща с жителите на Рибново в Родопите. „Очаквах да видя страх и да си говорим за пенсии, за земеделски помощи, за бит. Хората бяха вбесени, включително и гласувалите за ДПС, от номинацията на Делян Пеевски в Благоевград. Питаха и за КТБ, питаха кога у нас ще се носи отговорност като в Румъния, допълни  той.

По повод твърденията, че между „Да, България”, ДЕОС и „Зелените” тече „пазарлък” за листи, Иванов каза, че това не е вярно. Има диалог къде можем да сложим хора, които да реализират максимален резултат на нашата коалиция. Ще обявим листите си в понеделник, съобщи той.

Христо Иванов определи липсата на обединение в дясното пространство като желание за ново начало сред сините избиратели. „Ние ще работим в парламента с „Нова република” на Радан Кънев за голям анти-корупционен фронт”, поясни Иванов. „Да, България” е единствената формация, която може да привлече нов електорат”, смята бившият правосъден министър и подчерта, че ако десните партии се бяха обединили предизборно, това нямаше да е гаранция, че ще минат 4-процентната бариера.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4657 |16.04.2024 Стефан Тафров за ФрогНюз: Смяната на външния министър е демонстрация, че Главчев изпълнява заповедите на своя партиен началник . 1| 2625 |16.04.2024 Иван Брегов: Клановете в правосъдието могат да унищожат живота на всеки. Борисов и Габриел трябва да бъдат разпитани . 5| 2709 |14.04.2024 Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България, посочи служебният премиер Главчев . 6| 4329 |13.04.2024 Стоян Михалев: ГЕРБ през марионетката си Главчев, са инсталирали този главен секретар, който има тежки зависимости

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads