Реклама / Ads
2| 6175 |21.03.2017 ПОЛИТИКА

Фрогоко: Доган и Местан-две страни на една монета, но не е българският лев

.
Ахмед Доган и Лютви Местан
Предизборният блъф на почетния председател на ДПС цели запазване на политическото статукво, на модела ”КОЙ” и на пагубната роля на т.н.”български етнически модел”. Той иска да узакони окончателно Първия етап на безнаказаното разяждане на българската държавност от 1990 г.насам.
 
Да бъдат опростени греховете на ДПС и на продажните български политици, които за 27 години,за да бъдат във властта, допуснаха турцизирането на българските мохамедани, ислямизирането на българските цигани, прилагането на двоен стандарт при изпълнение на Конституцията и законите на Република България в политическия живот на страната.

Сега ни пробутват "османска заплаха" и въздишат по Кемал Ататюрк. Във време, когато турската държава, със съгласието на българските власти,издържа и контролира мюсюлманското духовенство у нас. При положение, че 27 години до сега, Анкара открито се месеше във вътрешните работи на "суверенна" България и благодарение на позициите на ДПС, сновяха автобусите с "избиратели", процъфтяваха административните нарушения и явните изборни фалшификации. А администрацията в "смесените райони", вместо да противодейства по закон си затваряше очите.

Може ли човек, предал на турския посланик в София списък с имената на 400 български разузнавачи, работещи за Българияq да се превърне в най-големия патриот на Родината? Да се равнява с Апостола на Свободата Васил Левски? Двадесет и седем години -с парите на българските данъкоплатци, да дърпа конците на стотици кукли с различен политически цвят,за да стане България най-бедната европейска държава! Досегашният "снажен" централен нападател на ДПС вече вкарва голове и за други отбори. Личните политически и финансови зависимости от Турция на не малко български политици са "обществена" тайна.

Сега са им необходими свежи похвати,обяснения и паравани, за да се нагодят към новата ситуация около нас.В ход е началото на Втори етап от хибридното поглъщане на части от българската държава.За да го спрем, трябва да се върнем към фактите от недалечното минало. Да извлечем поуки! Да потърсим отговорност от измамниците!Кога Ахмед Доган ще поиска прошка за извършеното от него през 1992 г.деяние?

Ако Лютви Местан продължава да плюе върху Конституцията на България-нека отговаря по закон! Видно е,че той е новият фаворит на Анкара. Нека  властите разгледат комплексно досегашната дейност и на двамата през призмата на интересите на Републиката и нейния суверенитет. В противен случай ще станем свидетели на предаване на "щафетата" от едни ръце в други. Да ги съдим не по думите и обещанията,а по конкретните дела! Не ДПС и ДОСТ, не някакъв "етнически модел", а Конституцията на Република България и българските държавни органи са гарант за обществения ред и спокойствието в нашата Родина! Време е да започнат да свикват с това!

Пославик Любомир Шопов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5593 |02.03.2017 Светило в медицината: Има фактура от 900 лв. за клечки за уши в частна болница . 8| 10072 |15.01.2017 Прокопиев: Ключова информация за КТБ може да освети служебния кабинет . 0| 4258 |11.12.2016 Експлозия до катедралата ”Свети Марко” в Кайро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads