Реклама / Ads
10| 13796 |24.03.2017 НОВИНИ

Борисов потупа Радев по рамото за твърдостта му спрямо Ердоган

.
Бойко Борисов
Заведох дело срещу Нинова тихо и без много шум за думите й, че крада. Бях в 4 клас, когато се качихме на чужда джанка, видяха ни и смачкахме един лук. Баща ми ме би, а майка ми ми говореше. Имаше много превенция. Знам, че чуждото не се пипа. Това разказа в предаването „Здравей, България” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

Познавам се лично с Елена Йончева. Бяхме в добри отношения. След като я изгониха от президентството, явно на нея й е прикипяло. Влязохме с Елена в диалог, който българските граждани едва ли трябваше да чуят. Но така са решили, така стана. Така обясни Борисов конфликта си с журналистката.

 

Имам много приятели с БСП. Не мога да бъда остра с Нинова, защото зад нея стоят милион избиратели. Трябва да може да говориш с опонентите си, продължи Борисов. Той заговори за среща между Нинова с Доган: По време на избори двамата опоненти, които публично заявяват, че няма да правят коалиция, са се виждали. Има 2 тези за това – подкрепа на президенстките избори и назначения в правителството.  Нинова казва, че се виждала с Карадайъ. Няма какво друго двамата да си кажат освен да говорят за президентските избори или за назначения.

 

По скалата трябва да спечелим изборите с 11. Имаше една партия с 140 народни представители. Имаше подкрепа от Патриотите и РБ. Ние поискахме предсрочни избори. Така обясни Борисов желанието да получи висок резултат на изборите.

 

Дядо ми е изваден от вкъщи и са го били с тояги, а в смъртния му акт пише, че е умрял от червен вятър. Трябва да се отнесем с почит към хората, които са ги яли прасетата в Белене. Не може да се гавриш с паметта на хората. Трябва да уважаваме и Митко Палаузов, и Ястребинчетата...Така отговори Борисов на нападките на социалиста Крум Зарков вчера пред НТ.

 

По време на президентските избори БСП се възползва от това, че техният избирател е проруски и партията вее руското знаме. Тя експлоатира проруските чувства на избирателите и след изборите не изпълнява обещанията си към тях. Изборите за президент минаха с руския МИГ 29, минаха с това, че Крим е руски. Още през 90-те години умните комунисти са разделили политолозите на сини и червени. Кънчо Стойчев и Андрей Райчев са даденост, без тях не могат да минат българските медии. Така обясни Борисов  твърденията на в. „Уолстрийт джърнъл”, че БСП е получила тайна стратегия как да спечели изборите.


След Косово и Крим някой може да забие знаме в Кърджали и да каже: „Това е наше”. Така обоснова Борисов позицията на ГЕРБ да се обяви против присъединяването на Крим към Русия.

 

„Турският президент Реджеп Ердоган всеки ден заплашва Европейския съюз, включително и България. Аз знам колко твърди и внимателни трябва да сме с него. България може да стане терен на сблъсък между Турция и Запада”, предупреди той.

 

Борисов похвали президента Радев за твърдата му позиция спрямо Ердоган. Подкрепям това, което направи, аз щях да направя същото, отбеляза бившият министър–председател. „България не дава, но и не приема уроци по демокрация. Особено от държави, които не спазват върховенството на закона”, заяви вчера държавният глава по адрес на Ердоган.

 

Живея с около 1500 лв. Заплатата ми е добра – 4,500 лв. Все още ме охранява НСО. По време на кампания плащаме за това със субсидията на партията. Имам „Мерцедес” от 68-а година. Той е реставриран и е в гаража ми в Банкя, отговори Борисов на лични въпроси.

 

Той определи Нинова като фантастична и бъдещ диктатор.

 

С Валери Симеонов е в добри отношения, както и с Карадайъ. С Марешки ходехме на спорт заедно, но той е мое разочарование, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Моите дрехи са от Агресия. Ако платът е по-скъп, костюмът ми струва  400-500 лв., обясни експремиерът колко пари дава за дрехи. 

 

На въпрос кога за последно е плакал, Борисов каза: Плаках последно на погребението на Ваньо Танов. От погребението на майка ми не съм плакал. Домъчня ми за Танов и се разплаках. Иначе не съм ревлив.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4561 |23.03.2017 Радев към Ердоган: Не приемаме уроци по демокрация . 11| 11494 |23.03.2017 Стамболов - 5343 км пътища! Борисов – 418 км пътища... . 5| 4550 |23.03.2017 Борисов съди Нинова за изказването й: „Ти си крадец“ . 4| 3838 |23.03.2017 Радев скръцнал на Герджиков: Стига приказки за еврозоната!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads