Реклама / Ads
7| 3443 |24.03.2017 НОВИНИ

Герджиков: Не се колебайте, гласувайте!

.
Огнян Герджиков
Всеки от вас има властта да избере кой да управлява страната ни. Кой да води България така, че да не се връщаме назад. Да не рушим изграденото. Да не поставяме под съмнение доброто и успешното. Всички сме участвали в градежа, нека сме горди да го продължим! Това каза в специално обръщение служебният премиер Огнян Герджиков.
 

Обръщам се специално към младежите, които за първи път имат правото да гласуват. Не се колебайте, гласувайте! България има нужда от вашия глас. Вие сте бъдещето. Вие сте носители на модерното и на прогреса. Затова Родината ни има остра нужда от вашето активно участие в политическия живот", заявява премиерът. "Обръщам се и към онези, които не смятат да подкрепят никого. Казвам им – по света има страни, в които правото на избор е само мечта. Размислете! Дайте шанс на онези, които планират важните за вас неща по правилния за вас начин. Може да не харесвате личностите, но може да припознаете идеите! Колкото по-добра е една идея, толкова повече подкрепа й е нужна. България се гради от българите, няма кой да ни замени и да ни прости, че тачим само историята, а не искаме да погледнем напред и заедно за градим бъдещето. Това искам да кажа на онези, които са решили да не подкрепят никого или изобщо да не гласуват", допълва още той. Герджиков уточнява, че служебният кабинет е наприл най-доброто, за да гарантира честността на изборите. Уверява, че и в чужбина организацията е добра. "Гарантирано е правото на глас на всеки български гражданин. Сигурността и редът са под непрекъснат контрол", подчертава още премиер. Огнян Герджиков отбелязва също, че се работи по сигналите за нарушения. Освен това да предприети мерки и за опазване на границите. "Свободното преминаване на границите е гарантирано с всички предвидени в закона средства. Държавните институции, ангажирани с изборите, са в комуникация помежду си. Имаме готовност да реагираме на всяка извънредна ситуация", гласи още обръщението на премиера. Служебният премиер пожелава успех на всички участници на изборите на 26 март. "Обичаме България по най-красивия начин – като място, където са корените ни, сърцето ни, животът ни, децата ни, внуците ни. Нека бъдем горди. Да се противопоставим на всеки, който се опитва да ни каже как да гласуваме. Да го направим!", завършва обръщението на Огнян Герджиков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3838 |23.03.2017 Радев скръцнал на Герджиков: Стига приказки за еврозоната! . 0| 3525 |23.03.2017 Герджиков: Основната ни грижа е жп транспортът . 1| 3761 |22.03.2017 Герджиков: За нас е много важно Турция да е приятел на България . 10| 6159 |05.03.2017 Герджиков: Купуват се гласове в Северозападна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads