Реклама / Ads
2| 7187 |29.03.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Венета ожали себе си покрай цензурата на Слави

.
Венета Райкова
Известната водеща Венета Райкова ожали самата себе си и сваленото и предаване ”Горещо” покрай сагата с цензурата на предаването на Слави Трифонов. Според нея свободата на словото в България е потъпкано.
 
Ето целият текст на журналистката:

Няма! Нека ви припомня моя случай – Юксел ме осъди, заради думите на бившата си жена! Не моите! Аз задавах въпроси и слушах какво говори. Но Юксел не съди жена си, не съди Нова телевизия, не съди продуцентите на „Горещо“ „Телеман“, а съди мен. Първа инстанция ме оправда, втора, без никакви нови доказателства по делото ме осъди. Общата сума с разноските и таксите по делото декември беше около 30 хиляди лева, днес с лихвите е много повече, защото аз не съм платила нито лев.

Защото нямам, не работя както знаете, апартамента ми все още е под възбрана! Осъдена съм за задаване на въпроси, но нали това е работата на водещия?! Как реагираха другите водещи на моя случай е по-интересно да ви разкажа сега – за тези четири месеца, откакто сама разказах във фейсбук за това, което се случва с мен нито едно телевизионно предаване нямаше смелостта да ме покани. Обадиха ми се само от предаването на Милен и на Гала, но след кратък размисъл се отказаха! Казаха, че Нова телевизия няма как да излъчи истината по моя случай! Това, ако не е страх и цензура, здраве му кажи.

От други предавания изобщо не се обадиха, а иначе се скъсват да ми звънят да им гостувам по темата дали се развеждам.  Писах жалба до ВКС да ме допуснат до обжалване на трета инстанция, отговор от декември няма. Юксел също е писал – и той иска делото да се гледа във ВКС, за да му присъдят по-голяма сума, защото тези пари са му били малко! А всички водещи мълчат! Никой не смее да ме покани в предаването си и да се чуе истината, да покажа и документите по делото! Но утре те могат да са на моето място! Осъдени заради госта си! Страх и цензура са сковали телевизиите и хората, които работят там, това е истината. Днес ни цензурират, съдят, а утре ще ни бият и е.ат и пак ще си мълчим!"


 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 14516 |10.04.2015 Венета Райкова пусна вежди и почва ново предаване . 19| 17426 |11.09.2014 Митьо Пищова насилил Венета Райкова преди години?! . 8| 8137 |03.07.2014 Махат "Горещо" на Венета Райкова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads