Реклама / Ads
15| 19607 |07.04.2017 ГЛАСЪТ

Новините: лоша ДОСТ, супер ДПС и бременен Пеевски...

.
Който папка много - расте бързо...
Всички срещу ДОСТ? Добре, но „срещу” означава и „срещу” хиляди български мюсюлмани. Това ли иска политическият елит, та го набива в главите на населението с парен чук? Да изправи едни хора срещу други, членуващи в законно регистрирана партия.
 
Отвратително е говоренето на цели институции срещу ДОСТ, още по-срамно е папагалското медийно ехо. В същото време всички те си затварят очите, ушите и устата за зулумите на Доган, Пеевски и ДПС и се умиляват от псевдо патриотимните писания на Доган. Знаят ли какви са разликите между двете формации и дали въобще има такива поне по отношение на връзките им с турските служби? Любопитно е да се чуе поне един аргумент в полза на ДПС, но такъв няма. Освен това когато ПР-а създаде усещане за предвзетост и натрапване винаги се стига до обратен ефект. Когато всички бият един той се превръща в жертва и печели съчувствието и покрепата на обществото.  Това май не се учи в Библиотекарския...
И ако гафът с проектозакона за отседналостта е голям, какъв тогава е гафът с мълчанието за мафиотския кръг Кой? А посещенията на зам.-шефа на ДАНС в х-л „Берлин”, щаб-квартирата на Пеевски? Националната сигурност, „неусвоените” все още активи на КТБ, цигарената контрабанда и финансирането на терористи или изчезналата папка от АПИ за тунел „Железница” са обсъждали там? Като седянка, паралелна власт или мафиотска сбирка възприема главният прокурор тези посещения?

Мълчание обвива и 15-страничното писмо на служители от КОНПИ, в което се описват цял поменик от безобразия на ръководството. Писмото е изпратено на президента, премиера, омбудсмана, лидерите на основните политически сили. Каква е тази срамна тишина? Гузни ли са получателите, та не смеят да коментират скандалните разкрития за някакъв самозабравил се началник?

 

Над целия този мътен информационен потоко се извиси лъчезарна новина на Нова телевизия, която огря щедро родината. От Ани Цолова научаваме, че любимата фолк певица на Делян Пеевски - Цвети едикоя си, очаквала дете в Дубай. Пеевски бил „авторът” на детето, убеждава ни Ани, сякаш пред очите й е ДНК-проба от лаборатория за доказване на бащинство... Не че не може да се „купи” такава проба, де... Всъщност, погледнато отстрани, самият Пеевски създава впечатление, че е в напреднала бременност. Наистина. Което е и напълно възможно - модерен, богат човек, който може да си позволи специалната хормонална терапия. А може олигархът-депутат да е затиснат от Синдрома на Кувад – да повръща и да едрее, а да е „празен”... Версии колкото искате. Не казваме, че е факт. Перфектна възможност за Нова телевизия да продължи и доразвие темата.

 

Петър Железаров

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 15282 |27.03.2024 Как падна Търновската крепост: Защо на харвардци не им се получи Win-Win стратегията за преговори? . 16| 8357 |24.03.2024 Манол Глишев: „Крокус“: поредният „Норд-Ост“? . 18| 8833 |22.03.2024 Копейките и готиното бъдеще без НАТО: Копайте, копайте, ние сме от отдел „Пропаганда“ . 39| 24231 |21.03.2024 Драги дами Габриел, Назарян, Сачева и Петкова, да поговорим откровено за мафията, а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads