Реклама / Ads
27| 20083 |20.04.2017 НОВИНИ

Васил Иванов удари по Бенатова, Сарелска и Цолова

.
Васил Иванов публикува във фейсбук остър коментар относно бившите си колежки от Нова телевизия Ани Цолова и Дарина Сарелска. Публикуваме го без редакторска намеса:
 

„Тази сутрин в Здравей България ще ме плюят две от тези неразделни приятелки, дошли от БТВ в Нова телевизия за да "наложат истинския журналистически стандарт". Доведе ги Дарина Сарелска (долу вляво).

 

Аз естествено не съм поканен. Тези неразделни приятелки не спряха да ме плюят и обиждат от деня, в който реших да кажа и покажа истината за Сарелска и налаганата от нея цензура към мен. Нарекоха ме "кал","дъно" и какво ли още не. И ме обвиниха, че съм записвал "колеги". Ами аз ако не бях записвал, сега щяха да ме наричат открито "лъжец". Понеже познавам манталитета на "колегите" се застраховах.

 

Обидите на тези неразделни "гуру" в журналистиката не ме засягат - точно от тях не. Засягам се от хора, които уважавам. А тези тук - едната Къртица от Златоград, другата - известна на хората в Катуница, изградила кариера на криминален репортер и репутация на научаваща първа криминалните новини в един период, в който сутрин с черен джип пред БТВ я оставяше един емблематичен главен секретар на МВР.

 

Понастоящем чрез огромен бюджет, отделен за нея от шефката Сарелска, тя основно пътува по света за да прави истинска журналистика - да види как някой българин в Маями или Лос Анджелис си прекарва деня. Все по такива приятни места. От време на време се разхожда за включвания на живо от европейски столици - за да съобщи на живо новини...които й диктуват в слушалката от международния отдел на Нова в София. Другата от тази компания беше добро момиче, дойде преди време от Червен Бряг или някъде от този район. Без дори да е разговаряла с мен започна обидите. Без дори и 1 процент да допусне, че може да имам право и поне да ме попита.

 

Но, това е "елитът на журналистиката" у нас и няма повече да сея ерес срещу тях. Те нека ме обиждат. Нищо, че се правят, че няма записи. А записите направих с колеги, за които имах съмнения, че си говорим едно и ако реша да предприема стъпката, която предприех, ще застанат под команда срещу мен за да запазят заплатките си и ще ме нарекат в хор с Къртицата Сарелска и нейните приятелки "лъжец". Бях решил да не пускам записите, ако Марин Николов има доблестта да каже онова, за което и двамата се ядосвахме и коментираме почти година. А то още същия следобед след като Сарелска им дава знак в нюзрума, всички те по едно време, в един и същи час пуснаха в профилите си съобщения, че лъжа и, че не са чували за цензура. Марин също. Ако не го беше направил, бях решил да не използвам записа с него. Но...“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4000 |19.04.2017 Георге Иванов: Още няма да има мандат . 5| 4183 |19.04.2017 Становище на Нова след пресконференцията на Васил Иванов и Слави Трифонов . 11| 5694 |19.04.2017 Журналисти от Нова скочиха на Васил Иванов . 14| 13527 |19.04.2017 Васил Иванов: Нова забрани да пипаме кметове и обществени поръчки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads