Реклама / Ads
9| 19900 |22.04.2017 ЪNDERGROUND

С. Дончев: Първанов чрез Путин се опита да сложи свой човек в борда на ”Овъргаз”

.
Когато отивах на срещата с главния прокурор Сотир Цацаров, ми беше ясно, че той иска да чуе тези два отговора – дали финансирам телевизия и дали финансирам партията на Христо Иванов. Това заяви в предаването „Тази събота” бизнесменът и издателят Сашо Дончев.
 

Срещата започна с хвалене на моите качества. След това премина по същество. Цацаров ми каза, че службите го информират лично за телевизията и Христо Иванов.

 

Ядосах се много. Моят свободен дух не ми позволява такова поведение – да ми се държи сметка за това какво правя в свободното си време. За мен стана ясно, че всички хубави неща, с които се занимавам в моя живот, могат да пострадат заради това, че Цацаров не ги приема.

 

Когато станах, си предложих телефона, за да не използваме посредници. Тогава Цацаров ми каза, че нали не се съмнявам, че службите го нямат. Цацаров ми отказа телефонния номер. Писах на Бойко Рашков с молба да ми бъде отговорено дали ме подслушват.

 

Подобен разговор съм водил с Костов. Тъй като не остана удовлетворен от мен, клиентите на „Овъргаз” останаха без отопление. Трябваше с нафта на моя сметка да отоплявам хората.

 

Преди време Първанов се бе обаждал на Путин да разпореди да бъде поставен негов човек в борда на "Овъргаз".

 

Още не се сме си оправили сметките с Газпром. Разводът не е приключил, разказа Дончев за сделката с „Газпром”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5255 |14.04.2017 Зам.-шефът на администрацията на Путин взел повече пари от него . 2| 11109 |13.04.2017 ФРОГОКО: Напук на Ердоган Тръмп и Путин дават на кюрдите част от Сирия . 2| 5508 |12.04.2017 Йотингер: Ердоган, Путин и Тръмп са шумни, авторитарни хулигани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads