Реклама / Ads
13| 10564 |25.09.2010 НОВИНИ

Магаре и водеща се майтапят с президента по ТВ 7

.
Марианин силует...
Водещите, магарето Марк О’Селски и Силвия Драгоева, се изкодошиха соленичко с българския президент Георги Първанов. В петък вечерта в предаването „На инат” те излъчиха гаф на преводачката по време на брифинга на Първанов с румънския му колега Траян Бъсеску.
 
Преди още българският държавен глава да заговори за Шенген и да разкрие своята теза за взаимодействие с Румъния, преводачката вече беше навлязла в темата, изпреварвайки Първанов. Той забеляза грешката, но изчака, видимо изненадан, след което обясни, че очевидно има някакво недоразумение. После продължи, прехвърляйки нещата в ръцете на протокола.
Виртуалното магаре Марк и Силвия, известна още като българската Анджелина Джоли, се забавляваха от сърце с конфузната ситуация и пуснаха няколко пъти изуменото изражение на Първанов.

Добре, че преводът не продължи и след брифинга, че можеше да се чуе президентът да се обажда по телефона и да казва: „Марианче, тази вечер остава ли уговорката за 9 часа, а?”, шегуваше се от сърце Силвия Драгоева, която е участвала и в Биг Брадър 2. Тя обаче не уточни коя е мистериозната жена с това име. Форумци в интернет обаче веднага заподозряха, че става дума за поппевицата Мариана Попова, за която през лятото на 2008 г. „жълти” издания писаха, че има любовна афера с Георги Първанов. Самата Попова енергично отрече в интервю за в. „Труд”, но призна, че харесва българския президент. Според нея той бил авторитетен и стои както трябва, бил чист човек.

Веднага след това певицата се залюби с италианец и роди дете.

В своята книга „Президент на РъБъ” известният журналист Иво Инджев обогати историята с описание на това как петима агенти от ДАНС “цъфват” на вратата на Попова и на бързо я убеждават да даде поредица от интервюта, чрез които да премахне съмненията за каквато и да е било връзка с президента.

Дали виртуалното магаре Марк О’Селски и колежката му Силвия Драгоева са имали предвид точно същата Мариана, трябва да отгатнат зрителите на политическото ток шоу, ако това въобще ги интересува. "На инат" обаче набира скорост и качва рейтинг, вадейки гафове от джунглата на българската политика.

И други чудеса се случиха с президента през изминалата седмица. В последния брой на в. „Галерия”, шефката на пресслужбата на „Дондуков” 2 напоително обяснява, че Георги Първанов не притежава имоти в Париж. От негово име Бойко Башлиева опровергава публикация, че държавният глава се е сдобил с недвижимо имущество във Франция.
Първанов обикновено не коментира публикации в „жълтия” печат, но този път очевидно се е засегнал не на шега. Или пък дава знак, че за него „Галерия” е сериозен вестник, коментират наблюдатели.

Тези дни и друг преводачески гаф хвърли медиите „в музиката”, както се казва. "Испания може да приеме ромите, експулсирани от други европейски държави", гръмнаха агенциите в България, цитирайки испанския посланик Хорхе Фуентес. По-късно се оказа, че преводач е объркал думите на дипломата и нашите цигани няма да поемат по дестинацията Париж - Мадрид...
Frognews.bg

ВИЖТЕ ДВАМАТА МАЙТАПЧИИ ОТ "НА ИНАТ"

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5192 |24.09.2010 Осветяват дипломати - агенти на ДС, до края на 2010 . 18| 10269 |24.09.2010 Призракът на Тракия банк изплува зад екзекуцията на Емил Кюлев . 17| 17698 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди! . 12| 7667 |06.11.2010 Задържаха бандит при обир на банка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads