Шок и ужас в „Октопода” заради руски свидетел

257

|

22894

|12.01.2012
Шок и ужас в „Октопода” заради руски свидетел

Шок и ужас цари в средите на обвиняемите по делото „Октопод”, чието първо заседание през новата година ще е на 25 януари. Причина за паниката е поверителна информация, че руснакът Константин Циганов ще се яви в залата като свидетел срещу Алексей Петров, считан за основна фигура в процеса.


Трактора бил силно притеснен от новината, защото знаел, че ако Циганов проговори публично, затворът му е гарантиран, при това за дълго време.

Петров и защитата му решили да изпреварят събитията и опитали да дискредитират руснака, преди да е застанал пред съдиите. Преди седмица във вестник, близък до Трактора, се появиха „сензационни разкрития”, че уж Бойко Борисов прикривал бизнеса на Циганов и другарят му от силовата групировка УРАЛМАШ Андрей Панпурин в България. Помагач на Борисов бил не кой да е, а самият шеф на контраразузнаването Иван Драшков, който лично бил съдействал руските „кръстници” да получат българско гражданство.

Твърдението е на Алексей Петрв, който коментира изнесените „данни” от позицията на експерт по сигурността, а не като обвиняем със събрани от прокуратурата материали за извършени престъпления в близо 200 тома. Проверка на „Торнадо и Фрог Нюз” установи, че „сензацията” е чисто и просто лъжа, тъй като въпросният шеф от ДАНС Драшков дори не е бил член на комисията, която е решавала въпроса за гражданството на Циганов. Това очевидно обаче не е важно за Петров и медийните му ординарци, които бързат да дискредитират уралмашци, които биха разкрили чудовищни неща за Трактора, отношенията си с него и бизнеса, който той искал да прави с тях. Говори се и за поръчки, които надминават дори въображението на сценаристите на сериала „Под прикритие”. Особено интересни били детайлите около интереса на босовете от УРАЛМАШ към „Химко” – Враца. Именно в тази схема били замесени и интересите на хора от „Октопода”, които отиват далеч над нивото на Петров и компания. Става дума за политици от най-високите етажи на властта.

Алексей Петров се опитва да прехвърли проблема с Циганов и Панпурин от болната глава на здравата, коментираха източници от ДАНС. В продължение на две години – 2008 и 2009 г., Трактора бил в политическия кабинет на шефа на агенцията Петко Сертов и по същество командвал парада в т.нар. „българско ФБР”. През това време обаче нито веднъж не повдигнал въпроса за уралмашци. Според някои слухове дори се хвалел, че е приятел с тях. През 2010 година, когато на власт вече е правителството на ГЕРБ, Циганов и Панпурин са задържани и пратени в Дома за чужденци в Бусманци. По-късно са екстрадирани в Русия като лица, които застрашават националната сигурност на страната ни.

Създателят на УРАЛМАШ живее спокойно в Москва
Константин Циганов живее и върти бизнес в Москва. Към него не са предявени никакви обвинения. Не поддържа връзка с повечето от старите другари, тъй като от 2005 година, след убийството на Александър Хабаров по същество УРАЛМАШ се разпада. Нашите служби имали солидна информация не само за Циганов и Панпурин, но и за други лидери на групировката. Те нееднократно предлагали на Москва да им предадат пребиваващите у нас дейци от Екатеринбург, но руските партньори не проявявали интерес.  Знае се със сигурност, че има българско ченге, което е било на прикритие в една от структурите на Циганов у нас. От него са събрани сериозно количество материали. В папките имало и данни за топлата връзка на Алексей Петров с уралмашци. Описани били също начините за връзка с други авторитети на групировката като Александър Хабаров, Сергей Воробьов, Игор Маевски (посещавал нееднократно България), Александър Крук, намерен мъртъв във вила край София през 2000 г., Андрей Шибаков, Юрий Крук, Александър Киякин и др. Били известни и контактите на Циганов с политически партии в София. Някои от политиците, поддържали приятелски връзки с руските бизнесмени, днес са в парламента.  В България групировката регистрирала над 30 фирми под шапката на консорциума „Лаудис” с оборот в строителството, търговията, производствени предприятия и селското стопанство за близо 1 млрд. евро.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

janchin
браво бе фрога вие сте най добри в теория на конспирацията. Появи се наш Бойко да играе футбол с един руски гражданин и Вие хоп, като едни обслужващи журналисти егото на Премиера се включихте да го защитавате, обръщайки палачинката срещу Ал. Петров. Похвално, но всъщото време и гнусно едни журналисти да се държат по-този начин, за всичко да се търси вина в една личност която е огледален образ на друга такава личност.
janchin
браво бе фрога вие сте най добри в теория на конспирацията. Появи се наш Бойко да играе футбол с един руски гражданин и Вие хоп, като едни обслужващи журналисти егото на Премиера се включихте да го защитавате, обръщайки палачинката срещу Ал. Петров. Похвално, но всъщото време и гнусно едни журналисти да се държат по-този начин, за всичко да се търси вина в една личност която е огледален образ на друга такава личност.
Академиците се кефят предварително, др. полковник стефанов
B.R.
Пухкави доноси валят над Родината. Зима е. За някои - вечна.
брависимо!
До като тоя рита с нашия в същото време е издирван от интерпол и снимката му стояла и на сайта на руснаците. Защо българските служби не са докладвали на господин премиера за да пропусне това мачле.
Хайдеееееее, къде го чукаш, къде се пука. . . . Сега пък Алексей ще го правим руснак. Ама то така е, трябва да рият и да търсят под воля теле, че провали ли се "Октопода" Бойко отива "на кино"!
IRENA
Това е добра новина. Всеки, който помага на справедливостта и борбата с организираната тракторска и гоцевска престъпност е добре дошъл.
Иренче, да не си феминистка-мъжемразка? Щото от справедливост и правосъдие явно не разбираш, ама иначе злобата ти е големичка :)
IRENA
Не "злобичката", а желанието ми за справедливост на всяка цена. Имам дете, все пак. Как да го пусна само по улиците, ако твоя Трактор е на свобода?
Да си чула Трактора да е наранил някъде и някога жени, деца, стари хора, нормални честни българи?
Или ти слушаш лъжците, които пишат и говорят, че Алексей "яде деца на закуска"???Аз мога да кажа друго - че Бойко "яде" детето ми откакто взе властта!
IRENA
Нищо не съм чула. Чела съм 200 тома литература по въпроса.
Точно в ДЕСЯТКАТА!Нарече тези 200 тома - ЛИТЕРАТУРА -без кавички!Браво, Ирена! И сега въпрос - Съдът се занимава с ЛИТЕРАТУРОЗНАНИЕ или с ПРАВО?
IRENA
Съдът се занимава с отделяне на плявата от литературата и според каквото остане, да присъди наказание на обвиняемия или да го оправдае. Коментарите преди присъдата са право на гражданите.
Мдаа
Тези 200 тома са Обвинетелен акт на Прокуратурата. Според чл. 246 ал. 1 от НПК Прокурорът съснавя Обвинителен акт, когато е УБЕДЕН, че са събрани необходимите доказателства за разкриване на обективната истина и за повдигане на обвинение пред съда, няма основание за прекратяване или спиране на наказателното производство и не е допуснато съществено нарушение на процесуалните правила, което е отстранимо. Такааа. Нормално е за един подсъдим да нарича Обвинителния акт "литература", защото така му изнася. Той може да плюе по съд, прокуратура, правителство и прочие, защото е уличен и ще трябва да отговаря за престъпленията си. Но за всички нормални граждани на България Институциите са важни, те трябва да си свършат работата и да освободят обществото от хора като Петров.
Да, право на гражданите е да изразяват свободно мнението си, а моето е това, че Алексей Петров е преследван поради политически причини, а не поради криминални деяния, а това си е чиста проба репресия!И никъде не съм чул и видял Петров да "плюе" по съда и прокуратурата, а даже и по правителството. Но аз не съм доволен от правителството на ГЕРБ, изразявам възмущение от безобразита на това правителство и допускам, че случаите на ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ ще продължат и занапред, ако няма ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!
Между другото вие сами си нарекохте обвинителния акт ЛИТЕРАТУРА, а аз го наричам "обвинителен акт" (забележете малката разлика).
Номерът с "политическите причини" не мина. Измислете нещо друго.
Дали е "минал" или не, не сте вие последната инстанция за щастие!
IRENA
Доц. Петров, знам, че Вие си пишете тука хвалебствията и оправданията, но, като изключим частичните фрази с главни букви, трудно се ориентирам кое точно е от Вас. Ще бъда по-конкретна, ако отбелязвате по някакъв начин своята литература.
Распутин
Доцент Петров е толкова "доцент", колкото покойната ми баба - космонавт. . .
Изроди мръсни, докато вашите копои се занимават с Алексей Петров още едно българско дете беше убито!Мамицата ви мръсна, изроди!До кога ще отклонявате вниманието ни от мизерията, от униженията, от смъртта, която носи ГРБ???
гого
Прави впечатление големият брой на защитници на А. П. във форума. Това, обаче не е представителна извадка за мненията в обществото. Там всеки втори човек е убеден, че Петров е престъпник, а много други не просто не са убедени и чакат развоя на делото. Има и такива, които знаят, че той е бандит, но понеже и те са престъпници, го защитават. Има и хора, които си мислят, че А. П. е чист, но те са глуповати и не могат да боравят с компютър. В този сайт са се намърдали хора, на които не им е чист косъма. Те защитават А. П.
Хайде сега "Свети Георги" да излиза на протест! Или тази невинна жертва не е във вашите прерогативи? Или вие се занимавате само с творене на фантастика, свързана с Алексей Петров! Ирено, нали детето ти беше на сигурно място, докато Петров го разпъват на кръст????Маймуни с маймуните!
ГОГО глупав, много обичам да ни говори "народа". . . . .
ДРУГАРЮ Стефанов, защо не се гръмнеш ????
бай Коко
На времето Гьобелс беше казал"Една лъжа казана сто пъти -става истина. По същия начин заляха Алексей с по. ия. Цвъцко Маншетов Апартаментов и медиите захапаха лоялния гражданин, бил престъпник и . . . У мен се заражда реакция да го защи
малкият пепи
Доцент Петров, на колене ви молим, изкарайте такситата пред "Ал. Невски", защитете ни от правителството, което убива всеки ден по едно дете и го мята в шадраваните!
до бай Коко
Имаме 200 страници Обвинителен акт на Прокуратурата срещу Петров за ръководене на престъпна група за рекет и принуда, да не забравяме тази "малка" подробност.
Каква е ползата от неистовата защита на обвиняемия точно тук?
Бай Коко, днес излизам за работа и като се плъзнах и паднах, си викам, абе тоя Алексей е виновен, че не е изчистена улицата. Хахаха
А каква е ползата от неистовите нападки за човек, който още не е съден и осъден ?????
Човек трябва да е много комплексиран , за да подлага на гонения всички онези които не го представят в добра светлина, липсата на реална самооценкака, непрекъснатото прехвърляне на вина, както и 24 часовото тупане в гърдите. Тук психиатрите могат да изкажат по-компетентно мнение. Успех на Алексей срещу измислените долнопробни гербаджииски обвинения !!!!!
към природни недоразумения кат' Боко не може да се изпитва омраза, а само съжаление. Патологичният нарцисизъм, приложен върху почти пълно отсъствие на елементарна грамотност и интелект, граничещ с дебил - дават резултат, пред който може само тъжно да кимаш и проявяваш разбиране като към душевно болен. Друг е въпроса защо, аджеба, такъв екземпляр стои начело на държава. . Давай Алексей с теб сме !
Обвиненията са на Прокуратурата-200 тома!Колко пъти да ти го повтарям манипулаторе?
С Алексей Петров са Патрашкова , Дачков, Михнева и Диков. Платени клакьори, които ще ти бият шута , ако мамбото секне.
ani
толкова е верно!питайте БСП. Ако не бяха убили Хабаров в затвора в Екатеринбург=макар че беше депутат в местния парламент/вероятно БГ щеше да бъде УРАЛМАШЕВСКА!Сега се обърнаха към Азърбайджан=слаба ракия!
До самозажитаващия се
Явно някой силно подценява способността на обществото да анализира фактите. Особено като няма информационно затъмнение, както допреди 20 години.
:) Иска ти се тези да са с Алексей Петров!Но дори не подозираш или пък знаеш, но не ти се признава, че с Алексей Петров има минимум 35000 българи по данни на ФАЛШИФИКАТОРИ и поне 100000 по РЕАЛНИ данни!
Грешка
Да се чете самозащитаващия.
donchty
Четейки писанията в "коментари" под различни статии отдавна съм стигнала до извода, че няколко човека /най-вероятно организирани от БСП, а може и съвместно с А. П. / пишат единствено и само срещу Б. Б. и Ц. Ц. Питам се не е ли време модератора да прецизира писанията - което е по темата се пуска, останалото не се допуска.
Друг независим
За днес резултатът от обхода на коментарите: НЕВИНЕН! Успех за Алексей Петров! Алексей, мишоци са, некадърни, недъгави, страхливи!Ти си героят на днешния ден - без кавички!
БКП
НАЛИ ТОЯ РУСКИ МАФИОТ РИТА ТОПКА С БОКО ТИКВАТА
Най-големият позор за правосъдието е така наречената прокурВатура. Тя си измисля доказателствата, принуждава хора да лъжесвидетелстват, само и само да изпълни поръчките на властта. Това особено ясно се вижда откак на власт дойде мафията наречена ГЕРБ.
Заключение
Всички са невинни: и той, и Софиянски, и Димата Руснака. . . Продължете списъка.
Ееееех, мъка, мъка! Герберското малоумие край няма. На Огнян Стефанов също !
Стратегията да се извършват шумни и зрелищни арести проработи за много кратък срок. Помпането на рейтинги е занятие опасно и двустранно. Арестите, на които бяхме свидетели от началото на миналата година, обявени за гигантска битка с престъпността, се оказаха спукани балони, при това с трагичен за МВР и прокуратурата резултат – демонстрация на превишаване на права, некомпетентност, фалшива игра пред камерите, дубли в резултат на сценична треска и в края на краищата обект на насмешка, падане на доверието в правоохранителните органи и радост за адвокатите на заподозрените.
дядо Йоцо
Господин Стефанов, тъй като не е отбелязан автора на статията се обръщам с молба към вас:Моля ви публикувайте обвиненията срещу Алексей Петров веднага след ареста му на 10 февруари 2010 г. и ги сравнете с обвинителния акт и последвалите публикации във вашия сайт. Ако е необходимо помолете прокурора Костов да обясни различията. . . Така ще помогнете на четящите сайта ви да се ориентират по-добре и да не залитат в оцевките си. . .
дядо Йоцо
Иначе, ме притеснява това писание: "Сега се пита в задачката: кой е този син на „крупен български чиновник”, заради чийто неизплатен заем към руснаците, ДАНС се задействат и изгонват Циганов и Панпурин? И познава ли Бойко Борисов освен Циганов, този син и баща му?" Afera. bg
вместо Сульо
октопода е част от гоцевщината. точка.
Чисто любопитство...
Хора, виждали ли сте насран октопод? Сигурно ще е забавна гледка.
По темата, и за чудовището от Лох Нес се писа и говори много, но все още няма доказателства ще съществува. Eх, клеветници на Алексей, няма да ви огрее!
Бойко
Абе, цвъцко не каза ли много пъти, доколкото си спомням, че от октопода се очакваше да е йерархично организирана престъпна група, която е действала при 3 правителства, докато Бойко Борисов е бил главен секретар, а Цветанов е бил помощник-тиква ? Егати мошениците.
УПС
Ако човек е поне малко грамотен, във всяко интервю на Алексей Петров се чува книжовен български език и стройна мисъл. на фона на фъфленето (Цветанов), мекането (Тиквата) и фалцета (Дянков) е приятно да се чуе ясна дикция и реч без шопландски диалект. Големият въпрос, който се ражда от това сравнение, е: Ако Тиквата за десет години не си даде труда или реално не може да се научи да говори нормално - тъй като да се говори нормално е също и израз на уважение към аудиторията, кое тогава е истина от цялата биография на Тиквата?
Е, Оги...
ти си неуморен в нерагументираното плюене. . . от 10 кладенеца вода вадиш, за да убедиш читателите си. . . умните обаче, съвсем ясно прозират, че изпълняваш поръчки и коленичиш пред Бойко.
много е невинен "доцента" много
Огнян Стефанов си заслужи наградата "ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР" !
пепи от шадраванчето
Тъпо, социопатно помаче, спри да пишеш глупости тука, ставаш за смях, запази останки от достойнство, ще ти трябват, когато се опнеш през първата нощ на затворническия нар! Моли се да има наказание, за да добиеш покаяние и облекчение!
найден геров
ха ха ха . . . "във всяко интервю на Алексей Петров се чува книжовен български език и стройна мисъл" ххах. Злият тетевенски помак има най-досадната и най-протяжна и безсмислена мисъл. Да си го набие това в помашката кратуна!
Мнение
В голямо настървение са защитниците. Битката е жестока. И дано победи властта. Най - ме е яд, че българската мафия в лицето на този примитив А. П. е от такова долнопробоно кочество. Без мафия не може, НО ТЯ ТРЯБВА ДА Е ИНТЕЛИГЕНТНА. А този човек не е - той прави много груби грешки, които се виждат от всеки, който може да вижда нещата под повърхността.
помиярииии
. . . хте мамата на България. Сега си . . . те майката и вие! Има ли тука българи? или сте само интернациобални предатели?
STATISTIKA
Съгласно последните избори обществената подкрепа за Петров е 0. 8%. Ако са 50% манипулирани - 1. 6%. Ако са 100% манипулерани - 3. 6%.
Цветелин Кънчев
Тошко Батков добре ги докарва свидетелите-хохохооххо
читател
Тракторът е разбрал че този сайт сполучливо вади кирливите му ризи, т. е. е опасен за него, и затова прекарва времето си основно тук за да опровергава и да се хвали под различни псевдоними. Да го хвърлят най-после в затвора и да не ни занимава повече с простотиите си. Аман от нагли и нахални мутри!
Руски мафиотски "танк" от УралМаш срещу българско милиционерско свикнало на безнаказаност "тракторе"! А Цвък-Цвък-"багеро" копа трупове по цела Б-ия!
Хаха, изказа и писанията на простаците от Герб са идентични с изказа на Тиквата. Простотия до шия !
До тъпите Гербери
Случката с „Октопод”-а е най-голямата политическа грешка на Борисов и неговия верен съпартиец Цветанов, грешка продиктувана от инстинкта за самосъхранение в политическото пространство и желанието за задържане на властта на всяка цена, подкрепяна неистово от презокеански и островни кръгове и кръгчета. Всички сгрешиха . . . . . . сгреши Американския посланик, изказвайки мнение и подкрепа за действия, които са предварително обречени и ако същият е бил заблуден от „правоверните”, то не мисля за цената, която ще трябва да се плаща от последните. . . . сгрешиха придворните партийки, защото запляскаха преди да е свършил „спектакъла”, обявявайки „постановката” за бестселър. . . . сгрешиха и медииите, защото отново „облъчиха” обществото повърхностно без да се запитат ЗАЩО се случва всичко това. . . . Но най-вече сгреши БОРИСОВ, защото си помисли, че има само един опонент за стола на държавната мафия, опонент
Разковничето на проблемите пред Борисов и неговите придворни „дами”, и причината за старта на ”Октопод” е във ВКП под №2361/09. 10. 2010 г. , и Главния прокурор няма смисъл да отлага услужливо неизбежното, защото това МОЖЕ БИ е поредното европейско упражнение, с тази разлика че този път не се използват български институции, а играчите са от класа, която Борисов и компания не са си и представяли че съществува, въпреки че от близо година са пред очите им. Това не съм го казал аз !
ГЕРБ е на път да се превърне в политически труп. И то доста бързо с сравнение с отминалите правителства. Вервайте ми
дядо Йоцо
До Пепи-шадравансекиша:Скъпо шадраванче, на такива като теб, които наред с политическите се убеждения излагат и националистическите си винаги казвам:мязаш ми на фашист и безотговорен към българщината. Пиши за Петров каквото си искаш, в правото си си но не намесвай народностите. . . Иначе ще те пратя на неделно училище при отец Боян Саръев и на практически занятия при Румен Николов/Пашата/
пепи от шадраванчето
При отец Саръев можеш да пратиш рязания мюсюлманин и помак социопата Трактор Мушалем Лев-инс, за да го върне в правата вяра и да го научи на християнска милост, разкаяние и прошка. Анадънму? Авва нагиля!
АЙ
И ДВАМАТА СА МУТРИ ПРИСЪСТВАЩИ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ. РАЗЛИКА- ЗА ПЕТРОВ ИМА ОБРАЗУВАНО НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО , ЗА БОРИСОВ -НЕ. И ТОЧНО НА ПРОЦЕСА В СЪДЕБНА ЗАЛА СРЕЩУ ПЕТРОВ ЩЕ СЕ ДОКУМЕНТИРАТ ПРЕД СЪДА , ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА , СЛЕД КОИТО ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ НЕ ЩЕ , ТРЯБВА ДА ОБРАЗУВА НАК. ПРОИЗВОДСНО С/У ПРЕМИЕРА, ПРИЯТЕЛ И ВРАГ НА СЪМУТРАТА ПЕТРОВ. НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ СЕ ЕСЛУЧВАЛО В ПРОЦЕСИТЕ СРЕЩУ МАФИОТИ В САЩ И ИТАЛИЯ!
Шадраванчето по- просто от Тиквата !!!!!Да не поверваш, че имало по-прости от него . . . . . . .
Премиерът излиза по националната телевизия и казва, че прави "организация" (Боркор), която я "правиме" заедно с немското вътрешно министерство. В това няма никакъв смисъл, нито се потвърди в живота. Виждаме един човек, който никога не носи отговорност за своите думи, който буквално говори като невменяем. Кой друг, освен невменяемият не отговаря, не носи последствия за това, което говори? Какво друго трябва да е нашето отношение към Бойко Борисов, ако не сме с промити мозъци?
Тоя Бойко Борисов не е оня Бойко Борисов ти не си ли чул че на 5 юли преди две години истинският Бойко Борисов възкръстна от пепелищата на охранителния бизнес и като един младенец застана да поеме народната любов чист и неопетнен. Хахаха, Винету ни е Вожд !
дядо Йоцо
Щадраван секиш, това чела лли си го: С тази книга автора вместо да извади очите на Алексей му изписва вежди. Чети логика и психология авторе! Не знам защо автора показва характеристики на Алексей давани от различни органи и организации. Според тях Алексей е честен и способен човекНещо повече, автора сам пише:”Със свои пари Алексей купи линейка за Глогово, ремонтира училището и здравната служба, спонсорира детската градина и лечението на десетина души. Неотдавна вдигна параклиса”Покров Богородичен”. . . тъй като местните хора нямали нито джамия нито църква”/стр. 34/ Толкова за човешките качества на „мракобеса” Алексей. Шадраванче, помни от мен :+НЕ ЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ!!!
манол
Съгласен съм :НЕЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ! А господина за ваше сведение, наистина си е доцент доктор и си разбира от сферата в която си се подвизава - за разлика от Вашите кумири, които и две смислени изречения на могат да вържат едно за друго и да има сюжетна линия - пък камо ли да свършат нещо!!!
пепи от шадраванчето
Дядо Йоцо, избърши пяната от устата си и ми кажи: доцента от каква вяра е - православна, мохамеданска, юдейска или няма вяра? Прост въпрос.
Ofijfle
От велика партньорска спец служба съобщиха на Фрог че А. Панпурин и К. Циганов ще са свидетели срещу трактора и прикачния му инвентар. Злите езеци говорят че свидетелите са обработвани в с. Кошарево. Достоверен източник внедрен от Фрог в БГ спецслужби разкри, че скоро руската банда ще бъде колективен свидетел в съда след преминаване на курс в с. Кошарево.
дядо Йоцо
Шадраван секиш, не знам дали изповядва някаква религиозна вяра Петров. . . Може и да е атеист. . . Не съм се запенил та да ме даваш съвети. Мога да съдя в това отношение за Петров по имената му:Алексей Илиев Петров Ти се засегна на моята забележка и въртиш сучиш все за Петров пищещ. А аз пиша за българската нация и те моля да не всяваш раздор между различните народности в нея. . . Така неусетно за самата себе си вършиш работата на враговете на българската нация . . . а те сега са много повече от преди "промените"Дано ме разберешИначе, бъди здрава!!!
Рашко
Бойко си е мафиот с двата крака и никак не е случаина дружба и толериране на криминален контингент. Сигурно има много слепи които не виждат това.
Нека първо Бате Бойко да каже дали е мъж, или жена! Дали е ляв, или е десен!? Дали е националист, или не!? Какви са тези мижитурки около него? Защо е бил бодигард на Бай Тошо!? Защо много показни убийства станаха по негово полицейско време!? Защо все застрелват лидери на противната му групировка!?
ха ха
Алекс рита на умряло, но неговата вече е свършена, освен пак да гръмне Галерия. . . .
до ха ха
Много си прост бе , гербер смахнат. . . . .
19,48,42
А ти си една умна червена "кратуня" и "тиквуня". Свършено е с вас, затова виете на умряло всеки ден по форумите, едни и същи убавци и убавици
Народа не е прост и добре му е ясно кой е А. Петров, затова на последните избори гласуваха 0. 8 . Народа ни е мъдър и тук пишештия му защитни, няма полза да се пени в негова защита.
пепи от шадраванчето
Йоцко, исках просто хората да знаят, че на последните избори мюсюлманина Петров се кандидатира за президент като скрита карта на мюсюлманина Доган. Е, скрита и бита, но все пак. . .
Бойко Борисов по кариеристични подбуди бил влязъл в партията на убийците на собствения си дядо. Такъв, след като е способен на подобно предателство, е способен и на всяко друго
Торнадо
Въобще не вярвам, че Алексей Петров ще бъде осъден. Ако го осъдят, той ще се разприказва и ще излязат невероятни неща за Бойко Борисов. ДС няма да допусне това. Сега разиграват само театър за пред западняците и за пред "най-умните" на планетата - уж, че се борят с престъпността. Не смятам, че Бойко е по-малък престъпник от Алексей Петров. Факт е, че Б. Борисов не прави нищо, за да реформира съдебната система и МВР, а без такива реформи не може да има никаква борба с организираната престъпност. Само олигофрени не могат да го разберат. Затова Бойко напира да строи магистрали, но не и да направи ефективна съдебна система и ефективно МВР, които резултатно да пречупят гръбнака на престъпността. Та той е един от най-престъпните мафиоти, да не е луд да тръгне срещу себе си?. Ще усложнят делото, ще призоват огромен брой свидетели от целия свят, само за да могат да протакат и ще заметат всичко под масата. Както при убийството на Луканов.
Просто вече няма кой да каже на простака, че е простак. Единственото хубаво качество на простака е, че не може да остане скрит. А ако има съчетание прост + простак, това вече е неуправляемо ! Конграчулейшън, г-н Тиквеш и съратници !
Системата да се определя от полицията е порочна! Пропагандата в същност е една организирана лъжа, заличава неудобното и поставя на предното място търсеният ефект. Бойко и Цветанов това го владеят. Пример: ареста на Алексей Петров. Една от най-хубавите поговорки казва: „дай на някому власт и му виж акъла!”
Shash
До Трактора и всички Трактористи от форума ! Знам само, че искам всички ПРЕСТЪПНИЦИ да са в ЗАТВОРА или още по-добре да са им ОТСЕКЛИ ГЛАВИТЕ !!! Затова я по-добре се обединете всички българи, за да заживеете в свят без ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ, УБИЙЦИ и тем подобна ИЗМЕТ!!!
до Shash
Един идиот в България се произнесе!А по думите му можем да съдим, че е престъпник и убиец! Хей, горния, за теб се отнася, тикво недопечена!
До Тиквата и всички Тиквеници
във форума: Искаме свят без ПРЕСТЪПНИЦИ-ГЕРБЕРИ!А те са 80% от "елита" и номенклатурата и. Искаме СЪД и ПРИСЪДА за тях!Искаме нормален човешки, достоен живот!Искаме уважение и закрила от държавата, на която плащаме за това!Искаме ДЕЦАТА ни да се прибират в къщи ЖИВИ и ЗДРАВИ!
И пожелаваме:
УСПЕХ на Алексей Петров!
до Петък, 13 Януари 2012, 20:3
Настанало е време разделно, приятелю. При ГЕРБ е по-страшно от турското робство. Стана така, че започнаха да се разделят семейства, роднини, приятели, колеги. . . . И това е така, защото имаш два избора-от едната страна - ГЕРБ, от другата - ДРЪВНИКА!
Мнение
Огнян Стефанов бил гъзолизец на правителството. Пишат го тука тези, които са много повече от ГЪЗОЛИЗЦИ на. . . . . те си знаят на кого. Нека ближат и да им е сладко. С близането ще си останат. Келемета. И слепите виждат, че най-после държавата ИМА СТОПАНИН.
народно читалище "помаче&
Ало, доцента, с това последното за дръвника ти надмина себе си ве! Бре, голям писател, !Направо си за Нобел за литература! Ти си по-велик и от твоя сънародник Орхан Памук!!!
До "до Петък, 13 Януари 2
Ти къде видя пост от 20:33:39, бе, боклук? От твоя калпав сорт сте всички, които сте срещу ГЕРБ. От долни, по-долни. Надявам се, че КРАЯТ ВИ СЕ ВИЖДА. Да и олекне на държавицата ни. Всъщност - краят дойде. От понеделник - 23/1 Президентът вече няма да е вашият човек.
IRENA
Ако процесът срещу Трактора се забави, а процесът срещу агент Гоце се ускори, може двамата престъпници да се озоват в една и съща килия. дай боже.
Боклуци герберски, нали знаете кога змията хапе най-отровно - КОГАТО УМИРА!Напъвайте се до скъсване на жилите, говеда с говедата, КРАЯТ ВИ ИДВА!И вие ще бъдете съдени и от СЪДА, и от НАРОДА СИ, и от ГОСПОД, и от ИСТОРИЯТА!
До IRENA
Вярвяш ли, че ще има процес срещу Гоце?
!
Този криминален престъпник Петров вместо да се опитва да говори за политика, по-добре да отговори пред съда, прокуратурата и обществото за многобройните си криминални престъпления, описани в 200 тома Обвинителен акт и 180 свидетели.
до !
Удивителен си в своята некомпетентност или пък в своята преднамереност! Томовете са зле написана пиеска в няколко действия, а "свидетелите" са лъжесвидетели и те, горките, си знаят защо си продадоха душата на дявола (да назова ли името му?)
До !
Я разкажи за 200-та страници на доклада в Американският Сенат за мутрата Борисов и всичките му престъпления ! После ще коментираме друго !
Бандитът Борисов иска да си осигури неприкосновеност. А простаците в България са толкова много, че нищо чудно да му я осигурят. Нали простакът от народа се радва, когато простакът на власт се държи просташки, като него.
Не се правете на изненадани. Този човек Борисов(и другите около него) премина процеса, наричан в ентомологията пълно преобразуване, т. е. ларва, пашкул, какавида и т. н. , пред вашите очи. Започна кариерата си в някаква незаконна охранителна фирма, след това във фазата, наричана Pupa, се залепи зад един мадридски бандит, който га направи главен секретар на МВР. След това получи оформяне във фазата на окончателния овад - imago, като кмет и премиер. И като им се противопоставят хора като Алексей, побесняват ! Успех на Алексей !
Пламен
Че имало ли е случай някога Бойко да си признае вина за каквото и да е. За безбройните убийства по времето, когато беше главен секретар, например. За вихрещата се тогава улична престъпност? За стотиците му провали като кмет, нещо да си е признал. За завода за боклук, за кризата с боклука, за уличните кучета, за липсата на паркинги, за стотиците продадени имоти с неговия уж подправен подпис и т. н. А сега като премиер: за липсата на реформи за обърканото до трагизъм законодателство за Шенген за . . . . Абе изброявал съм ги преди. Пълна трагедия!
Коко Тариката
Трактора във Софййския пандиз час по скоро !
хасан у затворо
IRENA
От него зависи. Предстои ревизия на двата мандата. Ако правосъдието се пребори със себе си, т. е. с Пенгезовщината и анализира съвестно мандатите, би трябвало да съди и осъди Гоцевщината и нейния родител.
Галошите герберски пак се размучаха, използвайки по едно две-прости изречения. Ирено, ти кога ще направиш ревизия на патрона си Бойко? Или той е недосегаем? Сега той е антикомунист, а чувам, че преди бил върл комунист. . . Сега той бил безупречен, а чета и от американски източници, че бил престъпвал закона. . . . Кога ще надникнеш ИМЕННО в неговото МРЪСНО БЕЛЬО, а после на другите?
До ИРЕНА , простотията до шия
Липсата на квалификация и качества не му пречат да има "голям мерак" да се представя за такъв, какъвто не е. Ясно е обаче, че в момента България има премиер с най-дебел врат в Европа и с най-нисък IQ. Ясно е, че пред нас е човек, който прави "политическа кариера" с единствената цел да се спаси от личното отмъщение на своите аверчета от подземния и надземния свят. С една дума - да е във властта, а не в затвора. Иренке, каква любов към най-големият Престъпник в държавата питаеш ! То простотията ходи по хората, които си приличат и се привличат !
Цецо
Пишещите и хвалещите мутрата Борисов и плюещите да направят справка за миналото на мутрата - как се минава през школата в Симеоново как се става гард на Тато и Царя и след това цар Симеон ІІ в знак на добро чувство към гардчето си го провъзгласи за пожарникарче-главно секретарче. Така че мили дупелизци Бойко-Борисовци отворете си слепите очи и ако имате нещо в главите упражнете го за мислене- не да отричате и храчите и за всичко да са ви виновни предходните и ветровете които клатят дърветата !!!!
рангел
Българската криза започва с Бойко Борисов и ще завърши с Бойко Борисов! Кризата се състои във факта, че Бойко Борисов сърфира в българския живот. Борисов е последният некадърен български политик. Няма нищо общо с политиката. Да печелиш избори, не те прави политик. Ще го разбере. . . . по трудния начин.
дядо Йоцо
Шадраван секиш, нещо не си в час. . . . Писах ти, че незнанието не е оправдание. . . . Спомняш ли си, че когато арестуваха Петров Агата даде банкет в сараите. . . . . ????Спомняш ли си публикациите, че скарванита между Петров и агата било заради българомохамеданите в тетевенско??? Да си ги чула да казмват нещо един за друг???Доколкото знам и двамата са умни и не дават лесно основание да бъдат разкривани. . . Пример, чети книгите на Патрашкова и Златков и ще видищ, че когато става въпрос за Цветелина Бориславова и Десислава/съпругата на Цветанов/Петров е крайно внимателен и уважителен. . . Но дали наистина така мисли??? Трябва ли да ти припомням как се тълкуват изказаните мисли на Агата. . . . ???Дълбаеш в грешната посока. . . А може би след като ми писа преди време на турски имаш друга-специална цел/поръчка/????Та ти припомням, че аз виждам зад думите!!!!!А ти написа достатъчно за да мога да си направя изводи!!!!Бъди здрава!!!!
До Коко Тариката
А аз при жена ти.
гербери прости, отговорете !
Борисов естествено си играе неговата игра както преди 1989г и както след това. Ето тук може да се прочетат някой неща за неговата особа Ще стане ли ясно как Бойко Борисов, внук на репресиран от народната власт, е бил назначен за командир на цял батальон по "възродителния процес"?
младен
Спомнете си, какво беше казал ББ, че няма живот за него извън политиката и властта. Тежко му на този народ от такова изявление, но никой не го разбра. В момента срещу Бойко има десетки дела за рекет, убийство, опит за убийство, изнудване, побой и злоупотреба със служебно положение. Но по тези дела няма никакво развитие. Каза че си седят кашоните в ъгълчето на стаята.
хаха
Ето го Наш олигофрен, дето през 21 век строи църкви, джамии и брои извънземни! И Всичко това в страната с 589 000 български пенсионери, които взимат 67, 5 евро пенсия и минимална заплата от 120 евро! Бравос! матрияла му верва!
темидка
от коментарите е видно, че статията е стреснала серозно доста хора, честито
Темидке герберска проста, едно недоумявам - с какъв стомах, за морал не говорим, понасяте, толерирате и поне на думи, буквално се кефите на овластено малоумие ??
Автентична темида
Все пак да не забравяме, че Цветанов стана възможен, след като Бойко Борисов стана възможен, и че сервилността към Цецо не може да се сравни със слугинажа пред Борисов. Това не съм го писал аз, но много ми хареса !
УХ
Знаете ли дето Цецко хванал златната рибка? И тя, естествено, като разбрала, че е в ръцете на народната милиция, предложила да му направи три дарения, за да я пусне. Цецко се почесал по главата и рекъл: „Ами-и-и-и… може ли да помисля малко?” Златната рибка се разплакала, защото това било единственото желание, което не можела да изпълни…"
IRENA
Ах, г-н Доцент, колко мъдро да приемете името "дядо Йоцо", понасяйки имплицитно в сърцето си архетипа на кьоравия персонаж, който не Ви познава! Сигурно не Ви е лесно - едва измъкнал се от Дарвин да попаднете на Юнг!
hahaha
Бойко: "Кой не се е катерил на джанка, не се е развил " ”Не учех английски, а тренирахме карате. Справям се прекрасно, защото виждате, че практиката в Европейския парламент е всеки да си говори на неговия език. Така че - изобщо не се усеща необходимост да знаеш чужд език”. БЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Ах Иренке , герберке проста...
Ех Иренке, Дарвин не е имал теб предвид ! Ти не понадлежиш на развитие. Сигурно още си окосмена. . . .
златан
Иренке, измислили са епилатор за мозъци. Съветвам те да си купиш.
Иренке, Юнгианството не е за твоят мозък. Ти нямаш нито съзнание , нито съвест, нито мозъчен център , който да развиеш ! Гладко, гладко топче имаш в главата !Такава ви е герберската порода
IRENA
Ах, доцент Петров, наистина ли когато чуете "развитие", си представяте само косми?! Боже, колко гениален епилатор гине във Вас!
Иренче, като чуя думата "развитие", съчетана с ГЕРБ си представям мутри и мутреси с гладко обръснати кожи и гладко опънати мозъци без нито една гънка. А окосмяването е друга тема, тя е по Дарвин :)))
IRENA
Разбирам Ви, г-н Доцент! Трудна детство, мъчително обрязване, лоши другари и ето Ви на път от басейна към прокуратурата. . . А какъв козметик можехте да бъдете!
IRENA
Разбирам Ви, г-н Доцент! Трудна детство, мъчително обрязване, лоши другари и ето Ви на път от басейна към прокуратурата. . . А какъв козметик можехте да бъдете!
IRENA
Разбирам Ви, г-н Доцент! Трудна детство, мъчително обрязване, лоши другари и ето Ви на път от басейна към прокуратурата. . . А какъв козметик можехте да бъдете!
IRENA
Разбирам Ви, г-н Доцент! Трудна детство, мъчително обрязване, лоши другари и ето Ви на път от басейна към прокуратурата. . . А какъв козметик можехте да бъдете!
IRENA
Разбирам Ви, г-н Доцент! Трудна детство, мъчително обрязване, лоши другари и ето Ви на път от басейна към прокуратурата. . . А какъв козметик можехте да бъдете!
IRENA
Ако бяхте станали козметик, за което вероятно сте мечтали и за което изглежда наистина имате дарба, сега щяхте да бъдете уважаван и лоялен гражданин. Дано имате десетина години самота за спокоен анализ на дискретния чар на депилираните части!
Иренка пощръкля :), време е за транксена:) Засега да я оставим да премине кризата и да поговорим сериозно с останалите събеседници.
До палавата ИРЕНКА
Иренке, Юнгианството не е за твоят мозък. Ти нямаш нито съзнание , нито съвест, нито мозъчен център , който да развиеш ! Гладко, гладко топче имаш в главата !Такава ви е герберската порода
До ИРЕНА ,мома глупава
Иренке , мома глупава герберска, всичко това заради егото на един посредствен човек, който се е чалнал от властта? И Юнг не може да ти помогне !
ангел
Една от основните идеи на Юнг е тази за колективното несъзнавано. При параноидната шизофрения напр. се наблюдават звукови халюцинации, в които болният чува гласове, противници, престъпници. . . . . ЮНГ като че ли е изследвал Герб ! Ирена, вземи мерки, ЮНГ ти го казва.
Любо
Малко е късно за такива като Ирена ! Само усмирителна риза ги оправя .
ремарке иванов
"останалите събеседници"СМЯТАТ ЧЕ ИРЕНКА ВОДИ ПО ТОЧКИ. Само дано да не е "доцент" а нормална гражданка!
123
"IRENA" дайте му малко почивка да си отдъхне малко нещастния "доцент"!Че го чака люта битка с доброто и с правосдието;
Води, води, шизофреничката Ирена, Хорото на Срашимиров води. . . . .
Ицо
Всички гласували за таз мутра сега да отиват да пасат овцете . . . . с компютри ще ми се занимавали . . . ИРЕНА, я марш на полето !
Шок и ужас цари в средите на обвиняемите по делото „Октопод”, чието първо заседание през новата година ще е на 25 януари. Причина за паниката е поверителна информация, че руснакът Константин Циганов ще се яви в залата като свидетел срещу Алексей Петров, считан за основна фигура в процеса. Трактора бил силно притеснен от новината, защото знаел, че ако Циганов проговори публично, затворът му е гарантиран, при това за дълго време.
разваленият грамофон забоксува пак :) хайде герберите, кравите ви чакат да ги доите, но понеже вие нямате и крави, започвайте да доите вас си :))))и "Иренките" си :)
Борис
По темата, и за чудовището от Лох Нес се писа и говори много, но все още няма доказателства ще съществува. Eх, клеветници на Алексей, няма да ви огрее! НАЛИ ТОЯ РУСКИ МАФИОТ РИТА ТОПКА С НАШИЯТ МАФИОТ БОКО ТИКВАТА !Смажи ги Алексей !
Мухахахахах!"Смажи ги Алексей!"Алексей да си смаже сфинктера, че го чакат с нетърпение в затвора да им разясни политическата си платформа на четири крака.
дядо Йоцо
Ирена, мисля, че е излишно да ти пиша. Благодаря на хората, които се опитаха да ти отворят очите и да те вкарат във правия път. . Между другото получих на имейла си , че Петров не се занимава със сайтове и въобще е казал на хората си:"Това не го разбирам и няма да се меся в това , което ви ще правите в тази област" Ако си достатъчно политически и интернет грамотна ще знаеш, че аз дядо Йоцо съм написал едни от най-критичните материали за Петров. . . И на теб като на Шадравансекиша ти казвам:НЕЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ!!! Има време да се научиш. . . ти си млада. . .
IRENA
Ах, г-н Доценте, от словото на твойто съвършенство/наслада пият моите очи/О, не разваляй чудното блаженство! Моля те, мълчи, мълчи, мълчи. . .
темидка
пак надушвам страх, но се долавя и друга неприятна миризма, на напълнени гащи-някои направо са се посрали бе
Иренке и темидке,
Как сте?Добре ли се чувствате в кочината? А очите на Ирена са си много добре отворени, не е сляпа тя, ами е "заредена" като пушка от "стрелците", тя е оръдие в ръцете на убийците, не е така безобидна тая пача, не се заблуждавайте!
Георги Танев
ИРЕНА, ще си позволя да те наричам ЦУРО, повече подхожда на манталитета ти и омразата в болният ти дух. Древните са казали: оmni determinatio, negatio est. Тоест, всяко обобщение е погрешно. Но много личи болестта ти отстрани. Това е факт ! Народопсихология. . Генийте на омразата винаги отприщват глупости. Но наближава денят, когато българския народ ще раздаде справедливост на всички лакоми -ГЕРБЕРИ !А ти седни на чашка гроздова. За да мразиш !А аз ще седна с надежда и наздравица за успеха на доц. Алексей Петров !!!!!!
хахаха
Ирена, . А в медицинските книги пише, че омразата изкривява костите.
Иренка и Темидка обвиняват в престъпление по Закона за възторга. . . Ей на това му се вика ИБРИЦИ. . . . "Докато българина не се освободи от стадния си инстинкт, винаги ще се намира някой чобанин, който ще му обещава тучни пасища" казва Алексей Петров и е много прав !
Олеле тъпи Гербери, „Който не може да атакува мисълта, напада мислещия. “ олеле Гербери. . . . . .
На Иренка и темидка - приятно гъзомиене! На пийващите гроздова ракия - наздраве! На Алексей Петров - успех!
Наздраве, за Алексей !!!
Подкрепление
Ирена, хич да не ти пука: срещу тебе стои ИЗРОД.
"Към висините пътят с тръне е покрит. Голготата се храни с мъки и ридания. Ликът на истината е с лъжи обвит. " Венко Марковски
Ирена, трябва да ти пука, ти си чувствителна жена, как ще спиш спокойно без "справедливост" в нощта и с тези импотентни герберски мутанти в леглото си?
IRENA
Защо под чужди имена, Доцент/размахвате словесната огрухана бухалка?/ Нима не давате и пукнат цент/за любовта на Гоце и Пикаещата му Запалка?
Хахаха, герберски мутанти с микрофони. . . . .
ЦУРО, не е сполучливо, не ставаш за тази работа . . . . . .
Ирена е "поет",браво
Ех защо не съм поет като Пишурката, да пиша на баба си за ХУРКАТА!
IRENA
Аз вярвам в мълчаливия Доцент/ без крясъци, без женски обещания/ без упреци дори един процент/аз вярвам само в нямото страдание/ в катарзиса дълбоко скрит/ зад слепия затворнически зид.
Иренка?
Видя ли как изплашихме противника? Отиде да си пие ракийката.
до "борисовките"
Противници съществуват във вашето въображение. Тук във виртуалното пространство сме списуващи български граждани, които сме за ИСТИНАТА. Колкото и да се правите на умрели лисици, на вас също ви е ясно каква е ИСТИНАТА. И когато ИСТИНАТА излезе наяве какво ще правите? Кого ще плюете, за да ви подхвърлят стотинките за хляб?
зрител
ИренА"защо затруднявате с поезия един раздрънкан от рекети трактор? Искате ли да ви разбере? Ами напсувайте го говорете му с термини откръста надолу и той ще разбере и щи се успокои.
Зрителю,
За кого говорихте, че нещо не рабрах:за "трактор" или за "пожарникарски маркуч"?
зрител
за трактор!Той маркуча си му е добре. ;седи си в креслото и си управлява- няма опозиция;няма никой!
Е нас ни ИМА, бе, Зрителю, ние не сме ли ОПОЗИЦИЯ? Или викаш пред монитора всеки е бабаит, ама като види "маркуча" и започва да му целува МАРКУЧА?
зрител
Абе кква опозиция сме ние с тебе;?Аз съм без работа ти си под домашен арес-
;))Анджак, де!Половината България е без работа, другата половина е под карантина, поради безпаричие :)Тогава от какво ни е страх?Маркуча ке ми земе цървулите!
IRENA
Трактор с Маркуч? Пътят е тесен за двама!/Тяхната радост е бременна с мъка. . . / По-добре никога срещи да нямат/ за да нямат след тях и разлъка!
Малииии, Иренче, направо ме уби с този ямб!!!!Здраво ме зашлеви по хорея и сега целият съм занемял в очакване на следващото ти просветление!
IRENA
Sorry, дъщеричката ми се прибра най-после, ние ще си лягаме. Благодаря на целия форум за компанията, г-н Доцент, ще ни липсвате. Лека нощ!
До ПОДКРЕПЛЕНИЕ
Простащината като правило е войнствена. Някъде четох, че един простак стига на двеста точни хора, а няколко простака могат да прецакат цял квартал. Добре, че има много квартали, които подкрепят Алексей ! Нещастни гербаджии , по-прости не можете да станете !Простия можеш да научиш, но простака не
Прочутия румънски комик Мирча Кришан и неговата краставица, възкръснаха в пожарникарски вариант. Герберски !
Не е намерил отговор въпросът кой създаде Борисов и в чий интерес. Още по-належащо е да се намери отговор, след като се разбра, че американците са го концесионирали, но без да са го конструирали. Байърли коректно предупреждава това да не се забравя. Да, той е техен кучи син, но кучката коя е?
Хей, Гербери
Не е сигурно дали е прочел Винету. Липсват очевидци на събитието, разчитаме само на неговите твърдения. Мен ако питаш, съм убеден, че като е стигнал някъде между 10 и 20 стр. е хвърлил книжката и отишъл да рита топката. В резултат на това свое спонтанно решение днес е премиер на България, а ако беше останал над книжката най-много сега някой мизерстващ професор от БАН да е .
въпрос
Бойко или Дражков платиха за статията?
да
И двамата. Направили са комбина.
дядо Йоцо
Привършвап писанията си до Ирена. Стигам до извода, че тя по нищо не се различава от бандитските групировки. . . За тях няма и не съществуват други мнения и аргументи. . . Те са вся и всьо на този свят. Така те отминават чуждото мнение и продължават да каканижат измислиците си и да си вярват, че казват истината . . . Блажени са верующите. . . И като си помисля, че и се опитва да предаде простотиите си чрез рими ми става жал. . . .
Шок и ужас цари в средите на обвиняемите по делото „Октопод”, чието първо заседание през новата година ще е на 25 януари. Причина за паниката е поверителна информация, че руснакът Константин Циганов ще се яви в залата като свидетел срещу Алексей Петров, считан за основна фигура в процеса. Трактора бил силно притеснен от новината, защото знаел, че ако Циганов проговори публично, затворът му е гарантиран, при това за дълго време.
до глупака писал преди мен
Абе Гербер глупав, немаш ли нищо в мозъка си, да измислиш собствена плюнка, а не само да преписваш чужди плюнки ???? Аме сте тъпи ! Кажи нещо от твое име !Ще требе доста да поучиш мой човек, за да придобиеш някаква компетентност да коментираш по такива форуми и да не се излагаш, не че си само ти де. . . . за съжаление. . . . ,
Шок и ужас цари в редиците на (изреждам поименно): ГЕРБ, най-вече на премиера, мин. на МВР, прокурор Костов, на външните кукловоди, на лъжесвидетелите, на медийните маши и на всички истински престъпници, поради факта, че пъкленият им план върви към пълен провал. А процесът октопод се превърна в залог за прикриване на престъпленията на прехода, в прикриване на чуждите интереси към България и оцеляването на калпавото правителство на ГЕРБ. И това е ИСТИНАТА!Провалите ли се, отивате в забвение, но не само това, тогава ВИЕ ще бъдете изправени пред СЪда-ВИЕ и ГОСПОДАРИТЕ ВИ!
правозащитник
Събрах голямо количество информация – съзнателно и случайно, проведох стотици разговори с хора, които познават доц. Петров, присъствах на почти всички заседания на Съда, следя информацията в медиите, следя всички подробности, за да съм убедителна при отговора на въпроса, който продължава да се задава: Защо Алексей Петров? В началото отговорът ми обикновено беше: Защото той не е криминално проявен и защото през целия си съзнателен живот е служил на България и имах предвид неговата биография и свидетелства на негови приятели, колеги, съученици, роднини, съграждани.
правозащитник
Сега мога да отговоря така: Да, Алексей Петров през целия си съзнателен живот е работил за Отечеството си. Да, той притежава знания и качества, които са необходими и полезни за неговия народ, но не само толкова – той е полезен и за чуждите държави и служби, защото е един от най-подготвените офицери, разбиращи от сигурност, от антитероризъм, от бойни изкуства, от дипломация и икономика – местна, регионална и международна.
правозащитник
Дали е опасен за някого? Опасен е за престъпниците, лъжците, мошениците! Опасен е за терористите! Опасен и за предателите на България, облечени във ВЛАСТ! А от есента на 2009 година стана още „по-опасен“ за радетелите на икономическата разруха в България, на банковия бандитизъм, на некомпетентното управление в България и на некадърните Министри. И „наказанието“ на новите „варвари“ не закъсня, едва дочакаха утрото на 10. 02. 2010г. (много пъти съм казвал, че трябваше да изчакат датата 19. февруари, за да разпънат поредната историческа „бесилка“, но те-тези самозабравили се хора явно не помнят нашата история или пък се плашат от нея…. . )
правозащитник
Новото, което научих за доц. Алексей Петров е, че той е абсолютно независим, свободен, принципен човек. Той няма и не може да има господари и покровители и това е отговорът на въпроса, който зададохме на политическите партии преди много време – ЗАЩО ТАКА СЪМНИТЕЛНО МЪЛЧИТЕ по въпроса за Алексей Петров? Моето мнение сега е, че доц. Петров е бил безупречен в работата си и е постигнал всичко със собствени качества, умения и знания и не е имал нужда от протекции, но в същото време той знае много за далаверите и „игрите“ на политиците, поради естетсвото на работата си и достъпа до класифицирана информация, затова той е неудобен за голям брой политически (не фигури!) фигуранти.
правозащитник
Аз мисля, че добрият финал на историята с „Октопода“ – под добър разбирам победа на ПРАВОТО над ВАРВАРСТВОТО, на ИСТИНАТА над ЛЪЖАТА, на СПРАВЕДЛИВОСТТА над БЕЗНАКАЗАНАТА СЕБИЧНОСТ – именно тогава ще се ОТПРИЩИ потокът и на ДРУГИТЕ ИСТИНИ, търсещи място в нашия живот! В противен случай ще „заспим“ за още 50 години (дано не 500!) робски живот! А останалие БУДНИ в България ще напуснат страната ни.
правозащитник
Просто успях да проумея, че Алексей Петров и неговата „сага“ се явавят тънката ГРАНИЧНА линия между свободното, демократично и щастливо бъдеще на България, в името на което се бориха хиляди хора преди и след 1944 година и преди 1989 година и след нея, и между миналото, което ни дърпа упорито назад със своите ДИКТАТОРСКИ „атрибути“ и ни кара да се връщаме към стадото, подготвено за заколение. Въпросът за мен е кое избирам – сивотата и нещастната съдба на роба в тълпата или пъстротата на порива, свободата на избора и стремежа ми към многообразието на ЛИЧНОСТИТЕ и ЯВЛЕНИЯТА!
суета
Така си е Правозащитник. Ще допълня твоето обстоятелствено изложение със следното: Пътят от раждането до смъртта си всеки човек е свободен да извърви ДОСТОЙНО или като роб. Всеки сам избира по кой път да тръгне. Към всички СВОБОДНИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ се обръщам и ви призовавам да се обединим и да се защитим, защото ние не сме роби.
До Правозащитника
Поздравления Правозащитник !!!Алексей е ЛИЧНОСТ и не препуска със стадото !Неудобен за голям брой хора ! И тези хора много скоро ще си намерят Майстора !
До плювачите
Един Достоен човек се ядосал, отишъл при Премиера и му казал: - Ти си голяма тиква! Премиерът се ядосал, привикал върховния съдия и му наредил: - На този искам да му дадете поне 20 години! Умувал съдията, как да изпълни поръчката, като за обида законът предвижда най-много година. Накрая отсъдил: - 1 година за обида на длъжностно лице и 19 години за издаване на държавна тайна. . . " Ей така мачкат, арестуват и управляват !
леле
Да не си мислите, че да си прост е лесно? Но да си прост-премиер е направо страшно!!!
Успех за Алексей Петров! След всичко, което прочетох от последните коментари и мнения, особено на Правозащитника, ще кажа, че каквото и да напишат плювачите на доц. Алексей Петров, ще е лъжа!
lele
Koi vi vqrva be podlizurki?Liza4i skapani, pozdravi na duduka i liftinga!
треперете редосеялки!
Шок и ужас цари в средите на обвиняемите по делото „Октопод”, чието първо заседание през новата година ще е на 25 януари. Причина за паниката е поверителна информация, че руснакът Константин Циганов ще се яви в залата като свидетел срещу Алексей Петров, считан за основна фигура в процеса. Трактора бил силно притеснен от новината, защото знаел, че ако Циганов проговори публично, затворът му е гарантиран, при това за дълго време.
Горния, пий една студена вода и се разкарай. Провали се и ще трябва да ти спрат надницата.
Ей, преписвач тъп Гербер някои хора не, си разклащат сивото вещество да си спомнят Бог Боко какъв разбойник е. Генералът наш, нашата свещена крава, която изгря на небосклона незнайно как, вече се превърна в падаща звезда , устремена към нищото.
Росен
Много се кефя, чета герберските коментари и се веселея. Повтарят едно и също, ама нали са необразовани !Бойко даде шанс на простаците, какъвто едва ли вече ще имат. Да ги оставим да куфеят докрай. Още малко им остава- нека си преписват тъпотии !
тука плюят по нашта Гей-икона-Банкянската Тиква , а вас никакви ви нема. . . . Ще ви отнема телешките пържолки, така да знаете
дедо ти
Тъпи защитници на трактора!Ако вярвате в правосъдието, скрийте се и чакайте резултата от процеса! А ако не вярвате, а виете като бесни кучета, значи трактора е супервиновен и вие го знаете!
Любо
Точно защото вярваме в Правосъдието, драги !. Мислиш плиткоумно, като повечето гербери, извинявай (ти го каза с коментара си). Наистина толкова можете! Въпросите са ви на ниво "какво прави в банята". Алексей Петров ще каже всичко в съда, а после вие ще научите. Ако мислите, че вие правораздавате, сте на нивото на много необразован Министър. Познай от три пъти кой!! И така: Кой колкото може, не сте виновни! Природа
Идва скоро времето, да се разкрият всички мръсни игри за окепазяване на неудобни хора, които без вина са обвинени без доказателства или с измислени доказателста, да се спре купуването на престъпници с обещания за неразкриване на престъпленията им срещу свидетелски показания срещу невинни хора, в случаят Алексей Петров и други.
дедо ти
Любо, гласът ти има силен фалцет, пищиш общи приказки и не съм гербер.
Любо
Спомняте ли си денят , когато Алексей Петров говори пред комисията която по това време председателстваше Иван Костов? И въпреки многото секретност, се промъкна казано от Алексей Петров: Че Иван Костов отдавна трябва да е в затвора и други, които са унищожавали личностно, а и дори физически в краен случай неудобни хора. Иван костов не можеше да си намери място в този ден. Не гледахте ли вечерта по телевизията?
А спомняте ли си ареста на Алексей Петров? И не само неговият? Беше внушителна група хора, всички невинни. Пуснаха ги, защото няма доказателства. Но целта на тези арести беше Алексей петров. Той да бъде главният организатор на страховити престъпни групи! И това беше групата! Арестите трябваше да бъдат като бомба. Да стресне, да внуши ВНУШЕНИЕ! И сред овцете настъпи оживление !
дедо ти
Любо ти да не си друсан?
ДЕДО, легни си чадо и се наспи . . . явно главичката ти е била на течение и е сънувала бесилки. . . . стой си у дома в тоалетната и си виси и клати там А ТВОЯ генерал е един пожарникар с ограничен ум и може да охлади страстите ти с маркуча. . . друго едва ли може дебелото вратле на което се кланяш. . . .
дедо ти
Ей Алексейчо!Пусни го тоз Любо да се наспи че савсем откачи. Дежурния ти до обяд "правозащитник" беше по-тавряз. Пердаши монолози обаче овреме се спира.
архарь петрович
ха ха каквото и да напишеш тука тез тъпанари трактористите едно си зная - маркуч, пожарникар и още две три думи. Или са се насрали или са се напикали и не им се мисли. . от страх де. Ама едното от двете е.
до дедо ти
от правозащитника: Ама много сте прости, бе!Какво още да ви кажа? Малко ли ви беше?
правозащитник Неделя, 15 Януари 2012, 12:51:36 Дали е опасен за някого? Опасен е за престъпниците, лъжците, мошениците! Опасен е за терористите! Опасен и за предателите на България, облечени във ВЛАСТ! А от есента на 2009 година стана още „по-опасен“ за радетелите на икономическата разруха в България, на банковия бандитизъм, на некомпетентното управление в България и на некадърните Министри.
дедо ти
Аре и тоз са разбъбри. . . да не те похвали човек че си мълчалив!
Дедо ти, що не спиш?Аз чакам да заспите, за да си развия "пледоарият" на спокойствие. Дедо ти, ти да не си Ирена?Щото май вие-"жабките" сте общо 1 човек :)
Служител
До изкуфелите гербери:на времето Гьобелс беше казал"Една лъжа казана сто пъти -става истина. По същия начин заляха Алексей с по. ия. Цвъцко Маншетов Апартаментов и медиите захапаха лоялния гражданин, бил престъпник и . . . У мен се заражда реакция да го защитя !
да бе
ЩО НЕ МУ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА И ЗА СВЕТОВНОТО ЗАТОПЛЯНЕ. ЩОТО ПОРЕДНАТА ГНУСОТИЯ ЛЕКО ЩЕ ПАДНЕ В СЪДА. ВИЖ ОБАЧЕ, ЗА ГЛАДА В СОМАЛИЯ, НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ НА АЛЕКСЕЙ
марков
Оказа се, че главният свидетел в делото срещу доц. Алексей Петров с име Цветанов, има девет висящи дела за източването на Първа частна банка отпреди 15 години и на практика е изцяло зависим от службите и прокуратурата, които го употребяват, както намерят за добре. 2
bune
Евала Бойко, разкажи играта на Трактора!
Мангалов
Трепери Трактор, скоро ще се видим в затвора! Мога да те уверя че много ще те уважаваме, по няколко пъти на ден!
До Мангалов
Ако обвиненията срещу него са истина, заслужава вашите уважения.
IRENA
Тракторите и редосеялките изпушиха. Полегнаха до тях поети и доценти. Фуражките обаче ги надушиха. И ги оградиха с жълти ленти.
И НЕ САМО!
марков Понеделник, 16 Януари 2012, 07:00:18 Оказа се, че главният свидетел в делото срещу доц. Алексей Петров с име Цветанов, има девет висящи дела за източването на Първа частна банка отпреди 15 години и на практика е изцяло зависим от службите и прокуратурата, които го употребяват, както намерят за добре. 2 . ВСИЧКИ СВИДЕТЕЛИ СА ЗАВИСИМИ.
Хюррем султан
Ирена, вие сте изключително негативно настроен човек по отношение на Алексей Петров. Каква ли е причината? Да не ви е отрязъл, защото не е видял смисъл да си губи времето с вас и поради това сте толкова озлобена към този ГОЛЯМ ЧОВЕК, към ТОЗИ АБСОЛЮТЕН ЛИДЕР? Ако имате желание да коментирате необоримите доказани вече факти действайте, в противен случай мълчете, защото вече сте много смешна!
Боже!Ирена и факти!?Няма как да стане. Някой я ръчка в ребрата и тя започва да стихоплетства. Не смешна, ами направо е комична.
Алексей Петров ще победи в битката с лъжата!Няма как да мине номерът на враговете му с тези техни кухи дрънканици и нападки! Успех за доц. Алексей Петров!И ние ще помагаме за неговия успех, той наистина е голям човек!
д-р Михайлов
Алексей Петров води битка с безнадежно необразованите управляващи. Чети коментарите на умни и интелигентни хора, които знаят, че битката му не е за власт, а за идеи и каузи. И това е разковничето за репресията. А който репресира е страхливец. Репресията е оръжието на страхливците!
знаещ
Този шкаф Бойко кой ли го съветва какво да прави? Той не реди пешките, колкото и печен уличник да е, не струва. Само е хитър. Но много се изпуска от незнание. Сега е в затишие като пред КОМБАТ. Ама ние си знаеме:" На поле трактор грохотает!".
Елизабет
Тая престъпна еничарска гад е най мръсното същество в държавата.
питащ
Иренке, би ли обяснила на четящите какво прави в Израел Аню Ангелов. . . . Да не би да прави пазарлъци по делото "Октопод"??? И към Елезабет имам питане:за кого се отнася написаното :Кой е престъпната еничерска гад???
IRENA
Да, никой не е съвършен. Последното изречение да се чете: "И ги оградиха с тебешир и жълти ленти. "
Ирено, който копае гроб другиму, сам пада в него!Не бързай да ни чертаеш с тебешир, маймуно такава, ами виж колко хора умират, включително и ДНЕС, премазани от вашето УБИЙСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ!
Муто Селяка
Браво Ирена! Явно им бъркаш в здравето на тъпанарите които защитават Трактора. Всъщност те са само двама човека, Хамстера и един от Наглите, представящи се с различни никове.
Мангалов
Как може да се отнасяте така с Трактора -този титан на мисълта? Особено след грандиозния успех, който постигна на изборите?
IRENA
Е, има такава мъдрост - всеки народ си заслужава тракторите, маркучите, управлението, гоцетата и пенгезите, бандитите и поетите.
22
Трактора е наел двама-трима писачи да му бършат престъпния задник по форумите и да лаят по Боко. Обаче малко надценява влиянието на интернет-пропагандата на този етап. Никой не му вярва и няма как да му повярва, само като му види престъпната физиономия и защитаващите го Патрашки, Дачков, Михнева и Диков - хора загубили нормалното си човешко изражение от постоянни злоба, подлост и духовна мизерия.
питащ
Иренке, попитах те нещо. . . Ще ми отговориш ли като си всезнаеща????
666
Ами като не е важна интернет-пропагандата, защо денонощно изливате по една кофа помия по доц. Алексей Петров? Уплашени ли сте, напънати ли сте или го правите профилактично - за всеки случай?
курчагин
Вечният „защитен свидетел“ Светлин близнака от Варна и той ще е на делото.
Ех ИРЕНА, има такава приказка, всеки народ си заслужава ТИКВИТЕ ! Ама тях поне можем да си ги изядем след като ги изпечем на кладата !!!
ИРЕНА, попита те ПИТАЩ :"Иренке, би ли обяснила на четящите какво прави в Израел Аню Ангелов. . . . Да не би да прави пазарлъци по делото "Октопод"??? И към Елезабет имам питане:за кого се отнася написаното :Кой е престъпната еничерска гад???" Хайде отговоряй или "желанието ми за справедливост на всяка цена" ти пречи ?
На Боко му требе логопед за приказката и психиатър за тиквата. . .
Златан
Това герберите са е*ана от природата пасмина. Онзи плешив дебел прост глиган Борисов се извръщава с тях всекидневно, а те продължават да го ухажват
до помака Златан
НаучИ правописа, пък тогава коментирай.
Гошо
Ох, ох, Герберчето се хвана за правописа ! Едва научил се да чете и напада. Ееееех, мъка, мъка! Герберското малоумие край няма
IRENA
Веднага бих ти отговорила, но не мога да намеря рима на "досаден". Пък и твоят Трактор е в София, но духът му, сърцето му и фирмите му са там, в Израел. Питай него за Аню Ангелов! Доколкото разбрах, той има отговор на всичко.
Муто Селяка
Явно и Zlatan e завършил съшото училище в някое помашко село като Трактора. Един ден и той ще стане доцент
Златан
Да, война, война, война. . . Дурная тётка, стерва она Бойко Борисов обаче влезе във военният капан, точно както навремето фон Паулус го е направил. И вие гъзолизчета с него ! хахаха
Читател
И бойко и петров са един дол дренки. Единия докопа властта и прецака другия. Платена статия. "Журналиста" (в кавички защото е журналист колкото баба ми космонавт) целува дупето на премиера и лъже за да създаде нагласи в обществото симпатизиращи на властта. В нормална държава този "журналист" би изгнил в затвора до борисов и петров. Имената са с малки букви защото престъпниците не заслужават уважение.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах