Реклама / Ads
89| 11235 |03.03.2012 ПОЛИТИКА

В. Вълков: Кръгът "Монтерей" не е това, за което го мислят

.
Виктор Вълков
В кръга "Монтерей" на вторнишките обеди всеки си плаща сметката сам, разказа Вълков. Приятели сме с Младен Михалев покрай футбола. Борисов е старателен, очакваме да въведе ред. Историята с дипломатите беше много несръчна, каза още той.
 

Т.нар. кръг "Монтерей" влизат бизнесмени, дипломати и всякакви други хора, защото всеки от нас води свои приятели, обяви по НТВ Виктор Вълков. Един от участниците във вторнишките обеди, напр., бил Г. Танев, бивш министър на земеделието. Няма как да влияем, не сме кукловоди, на доста голяма възраст сме, каза Вълков.

Всеки си плаща сметката, като отидем на обяд, ако някой има рожден ден и реши да почерпи, няма лошо. Днес ген. Гоцев има рожден ден, но нямаме сбирка, каза Вълков. Той каза, че не вярва в конспирацията, че Маргините щели да го гърмят. По думите му самият Гоцев също не вярвал, той не ги и познавал.

Когато се създаваха групировките, никой от нас не е бил в състояние да раздава куфарчета, отрече Вълков. ВИС и СИК са свързани със спортисти, не съм бил близо до тези кръгове.

Вълков отрече кръгът да е издигал президенти, но се пошегува, че техният кандидат щял да е посланик Уорлик, а вицепрезидент щял да е някой артист.  Самият Вълков имал пенсия от 530 лв, но участвал и в надзорния съвет на Интернешънъл Асет Банк. Приятели сме с Младен Михалев покрай футбола, потвърди Вълков и каза, че Маджо живеел в България, но много пътувал. Били близки, разговоряли за спорт, шегували се помежду си.

Познавам Б. Борисов от времето на фирма ИПОН. Очакваме да въведе ред в държавата, старателен е, похвали го той. Историята с дипломатите беше много несръчна, каза още той. Да има сред дипломатите хора, свързани със службите, не е българско изобретение, добави Вълков.

Не се вълнувам от въпроса за лидерството в БСП, каза Вълков, който не бил член на никаква партия.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 9048 |01.03.2012 Ламбо спретнал тайна среща на Първанов и Станишев? . 69| 16621 |28.02.2012 Олигарси готвят удар на Борисов зад кулисите . 124| 6829 |28.02.2012 Анализатори: Политиката на ГЕРБ е раздаване на черпаци . 49| 11329 |27.02.2012 Въпреки БКП/БСП, социализъм никога не е съществувал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads