Реклама / Ads
20| 11885 |09.06.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Удариха бТВ! Пуснаха последната серия на „Стъклен дом” в сайт

.
Шок и ужас! Удариха бТВ чрез свидната й рожба „Стъклен дом” Неизвестни врагове на телевизията качили в сайт за видеообмен финалния епизод на сериала, с цялата развръзка на сюжета около Касабови. Така те провалиха мечтите на bTV счупи рекорда по рейтинг в понеделник вечер, като се противопостави дори на Европейското първенство по футбол.
 
За най-нетърпеливите фенове на историята ето в резюме най-същественото от последната серия на последния сезон: Драма, драма, драма: Боряна бива изнасилена от Шаки и изпада в депресия. Камен се опитва да говори с нея, но тя отказва. Шаки закрива казиното си, изпразва офиса си и решава да бяга. Камен обаче го издава  и полицаи го арестуват. В ареста подкупен надзирател му дава мобилен телефон и той звъни на партньора си Николай Жеков. Шаки му казва, че е арестуван и моли за помощ. Николай обещава да помогне, но праща човек в килията на Шаки, който го убива.

Боряна решава да се махне от България завинаги. Оставя на Камен прощално писмо, в което казва, че не може да преживява всичко това и е решила да се махне и да продължи другаде.

Николай Жеков решава да провали Дани, като слага в колата му  дрога и съобщава на полицията съде се намира автомобила. Чарли влиза в колата, случайно намира наркотика и помага на Дани да избягат от ченгетата. Следва гонка из софийските улици.

Бизнесмен, наемател в мола, решава да си отмъсти на Николай Жеков. Вади пистолет и застрелва Николай Жеков от упор. Той пада на ескалатора и там умира. Бизнесменът хвърля отгоре му няколко монети и си тръгва.

Христо Атанасов казва на Елена, че зарязва всичко и заминава. Докато той се приготвя, тя преравя куфара му и взима от там торбичката с диамантите. Опитва да ги продаде, но се оказва, че са фалшиви – измамена е. 

Камен тръгва към летището с надежда да успее да разубеди Боряна да се върне отново към него. Настига я буквално в последния момент на стълбите на самолета. Моли я да остане с него, но тя отказва.

Следва финал: настанени пътници в самолета. През прозореца гледа Христо Атанасов. До него сяда секретарката Нели. Пита го закъде пътува, той отговаря: “За Тайланд”. Нели казва – и аз съм за там. Атанасов й прави комплимент, че има хубава шапка – синя, украсена с диаманти. Полицаите на летището извеждат Камен, Боряна се затичва към него и го прегръща. Очевидна двамата отново са заедно – този път завинаги.


От бТВ се заканват да разкрият хакерската атака и кой стои зад нея. Запознати обаче са категорични, че калташкият номер няма да намали гледаемостта на сериала. Дори обратното - интересът щял да бъде още по-голям, тъй като мнозина смятат, че това може да е някаква измама и съжетът да предложи съвсем друга развръзка. Това би навело на съмнения, че бТВ сами са предприели хитър пиарски ход, което се е случвало в други страни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7630 |06.06.2012 Почина Рей Бредбъри . 51| 37095 |06.06.2012 Македонска министърка: Критиките за "Трето полувреме" не струват! . 1| 13558 |05.06.2012 In Memory of Art . 9| 38645 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads