Златни медали за семейство Биневи. Ура!

46

|

12014

|15.04.2013
Златни медали за семейство Биневи. Ура!

Докато архонтът, велик политик, революционер и евродепутат Слави Бинев жъне успех след успех на партийното поприще, децата му не остават по-назад. Те прославят родината със спортни успехи, съобщават развълнувано от щаба на „ГОРДА България” в съобщение до всички медии в страната и извън нея.Националният ансамбъл на България по художествена гимнастика за девойки, част от който е Елена Бинева, дъщеря на водача на „ГОРДА България” спечели златен медал в многобоя на турнира в Каламата, Гърция. Кои са другите момичета и чии дъщери са не е ясно, но очевидно не са от сой, защото в прессъобщението техните имена не се споменават.

Това е втори медал само за две седмици, който Елена носи вкъщи след като взе среброто преди седмица на състезанието в Лисабон.

В същото време наследникът на фамилията Биневи Кало грабна златото на престижния турнир по таекуондо в Швейцария, където участва в две категории по високи от неговата.

 

От миналата година Калоян учи и тренира в Германия като за времето в което е там вече добави към колекцията си от титли вице-шампионската от състезанието по таекуондо в Германия, бронз от Белгия опън и Злато от Швейцария. Браво на момчето, ще стане като татко си.

 

Малък коментар: Навремето дори „Работническо дело” не е писало за успехите на децата на Тодор Живков. Вероятно, защото не са имали такива. Не знаем какво правят и какви върхове в спорта и науката покоряват дечурлигата на другите ни политици след 10 ноември. Но вероятно и те няма с какво да блеснат. Дечицата на Слави Бинев обаче са друго нещо. С тях се гордее не само семейството и партията Му, но и целият Му български народ. И не само - цялата Му прогресивна общественост по света се ГОРДее! Да пребъде. Сигурно скоро ще Му се обади Ким Чен Ун. Няма начин.


Междувпрочем, послучай рождения си ден на 7 януари Ким Чен Ун подари на всички деца в Северна Корея по едно кило бонбони. Какво чака Н.пр. Бинев, вождът наш!


В същото време на дебата между кандидати за депутати във Варна тази сутрин, предаван от БНТ, представителката на ГОРДА България Преслава Димитрова бе потресаващо семпла... Затова пък представлявала протестиращите варненци. Дали те знаят това?   

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Даже не си струва да се коментира тоя балкански цървул
ей фрогаа,

. . . . е то бива тънка ироония, ама па чак толкоз. . . . че и накрая този "малък коментар" - май вие давате повече поводи за коментари!!. . . .

15 + 38 - !
Вуки,

Малките на Джаба Хътянина как се наричат?

33 + 2 - !
какви медали бе , академик,

приятелите на кратуня са и твои приятели - както се сприятелихте с трактора , така скоро и с този ше се сприятелите. . .

8 + 35 - !
!,

Бинефф - чукча-писател. Този е истинската мутра и мрази ББ защото като кмет му закри бардаците !

9 + 0 - !
911
ВСЕ СЪМ ВИЖДАЛ НАГЛИ КОПЕЛЕТА, НО ОТ ТОЯ БИНЕВ ПО-НАГЛА МУЦУНА НЯМА! ОТВСЯКЪДЕ НИ ОБЛЪЧВА С ПРАСЕШКАТА СИ ФИЗИОНОМИЯ И ЕДНОГЪНКОВИЯ СИ МОЗЪК. СПРЕТЕ, МОЛЯ ВИ!
912,

Колега, моля ви се, прасето все пак притежава известна доза интелект, за разлика от това недуразумение.

81 + 4 - !
Христо,

Ей пич 911 покажи си муцуната. Колко ти плащат за тези гнусотии които пишеш. Похвали се и ти с нещо ама няма с какво като си куц , сакат и прос хейтър. Аман от простаци!!!!!!

6 + 73 - !
Руми
И аз не одобрявам писането за деца на "знатни" родители, още повече на любовници на "знатни" мутри, което е много популярно у нас. Какво да пишат за децата на сегашните политици? Че дъщерята на Надежда тогава Михайлова се изложи много в скъпоплатеното училище в Швейцария заедно с други около 30 деца на "знатни" политици, че дъщерите на Костов без усилия са направлявани където трябва, а заради трагедията с падналата къща забръниха да споменават името на зет му? Няма да стигне мястото да се изреждат такива "герои и героини".
,

. . . . каза мориарти. . . . . пръъъц. . . .

2 + 4 - !
Руми
И аз не одобрявам писането за деца на "знатни" родители, още повече на любовници на "знатни" мутри, което е много популярно у нас. Какво да пишат за децата на сегашните политици? Че дъщерята на Надежда тогава Михайлова се изложи много в скъпоплатеното училище в Швейцария заедно с други около 30 деца на "знатни" политици, че дъщерите на Костов без усилия са направлявани където трябва, а заради трагедията с падналата къща забръниха да споменават името на зет му? Няма да стигне мястото да се изреждат такива "герои и героини".
,

. . . . каза мориарти. . . . . пръъъц. . . . точка

2 + 6 - !
Данъчен
Разлика между герб и горд няма, освен това, че може би слави бинев е по "ентелегентен" от д-р Борисов, все пак е евродепутат втори мандат от атака - да платил си е, но дали пък емо фаса не си е плащал депутатстването в българския парламент на герб. Та от тази гледна точка разлика не виждам. Пък и те му се отблагодариха подобаващо, така правят с всеки който "кривне".
мечтател
Сън не спах от мечтане, да прочета подобна статия , хахааааа.
УЖАС!
Браво, бе Бинев, то бива комплексарщина, ама твоята би и тази на Трактора! Хайде махайте се и двамата, че вече не се трае. Децата ти може и да са добри, ама не се прави така - пращаш депеши по медиите да ги славят. Ба ти простотията!!!!!!!!!!!
Тошко
На Слави Бинев и образа му се ПРИПОКРИВА с този на КИМ ЧЕН УН! Ха хо ху й!. . . . . .
Ташко,

До тия двамата ми липсват образите на "социолозите" райчев, колев, асланов, . . . и идилията ще е пълна.

55 + 2 - !
Тошко
Цървула е от СВИНСКА КОЖА!
Христо
Ей пич 911 покажи си муцуната. Колко ти плащат за тези гнусотии които пишеш. Похвали се и ти с нещо ама няма с какво като си куц , сакат и прост хейтър. Аман от простаци!!!!!!
Дянков,

А ти защо не си покажеш твоята лайняна тиква, която има две гънки в мозъка за сране и ядене!

42 + 4 - !
Сенсей,

Аз се показвам вместо него, да се срещнем в зала, за да ти обясня нещо за бойните изкуства, нищо, че вече съм малко дърт. Слави е въздух под налягане, учудвам се как стигна толкова далече. . но в нашата бананова република всичко е възможно. Едно време в школата Хан Аспарух беше най-слабия състезател по тайкуондо, но въпреки това го направиха капитан на отбора. . . . . . . стана мутра и в живота му потръгна. . . . . много по свестни момчета отдавна напуснаха България затова виждаме такива лица в политиката. . .

0 + 0 - !
До Христо, тъпичкия
Ристьо, нещо си се превъзбудил, май. Какво те дразни 911? Не е ли прасешка физиономията на Славчо Бинев? Не е ли тъп като задник? Не е ли комплексар, който иска да е барабар Петко с мъжете? А ти като искаш, пусни и за твоите деца колко са умни и какви спортистчета са. Виждам, че акъл не ти пречи. Пусни да прочетем, да им се възхитим и да се посмеем. Или твоите деца не са като на Бинев, а? Да си тъп е срамно, затова не се излагай много с разни искания, а си трай и наблюдавай другите. Може нещичко да научиш.
по-полека
Тази патица от Горд я гледах сутринта и ме хвана срам. Дано майка й да не е гледала, че ще се обеси. То бива тъпня, ама тая е егати дървото - също като патрона си Бинев. Жалка работа и тия тръгнали да стават депутати, народа да оправят. . . Майко мила!
НЕ НАРОДА,

Не да оправят народа, а своето бъдеще, на децата си, на внуците си чрез имитация на "ГРИЖА ЗА НАРОДА"

37 + 1 - !
аз
Ама толкова елементарна, бездарна и тъпа пропаганда като тази "информация" още не бях виждал в българските медии!
ГОРД-и гъзове
В ГОРД СА ТОРБАТА С ЛАЙНА - СЛАВИ БИНЕВ, МЪЖЪТ НА ЮЛИЯНА ДОНЧЕВА - СТЪКИ С 2-А ПРЪСТА ЧЕЛО И МОЗЪК ПО-МАЛЪК ОТ НА ВРАБЧЕ И ВСЕ ТАКИВА "УМНИЦИ" ОТ СОРТА.
Айде сега ще обявим едномесечни национални тържества и ще веем гордо знамена!А пък десетките българчета, които се връщат със златни медали от международни олимпиади медиите ще ги споменават за секунда-две в края на информациите си. Щото те се занимават с наука, пък на България умни хора не й трябват-зер как иначе разните тъпаци ще се добират до депутатските места в Брюксел?Колкото по-тъп, толкова с по-голям шанс да се сдобие с власт - това е законът на българската джунгла.
+1,

В допълнение. Има поговорка много актуална за България - който трупа знания, трупа страдания.

12 + 0 - !
снайперист от СПЕЦНАЗ
Ако имате проблеми, обадете се и си платете. От такива боклуци можем да изчистим БГ за един ден
Васо
Това е просташко. И от страна на бащата да използва успеха на децата си за политическите си цели, както и да се коментира по този начин успеха на децата, и да се прави мръсна връзка с действията на бащата. Срамно за бащата, че го е допуснал, срамно за журналиста и редактора за горния материал. Лош матрИал.
Коментар от Лондон
Тази статия уважаеми г-н Стефанов злепоставя медията Ви. Тонът е неподходящ, не деликатен и в статията прозира селския , назадничев манталитет срещу който до скоро Вашата медия се бореше успешно. Подигравателно отношение към българските млади спортисти, неуместно сравнение с бездарните деца на комунистическия диктатор Живков. Слави Бинев или Слави Трифонов, Алексей Петров или Брендо, Сергей Станишев, Бойко Борисов или Волен Сидеров, "талибаните" Марешки, Христо Мутафчиев, Андрей Слабаков, Тити Папазов, Вили Вуцов, Христо Стойчков - национален пример за необразован и неук човек, Димитър Коста Цонев- прекрасен образец на особено посредствен журналист в българската телевизия за всички времена , те ли ще бъдат образец за подражание на моите и Вашите деца, г-н Стефанов ?
до коментатора от ....,

Коментаторчо, нещо си объркал епикризите!Биневицата непрекъснато си я показва тая епикриза, а ти като един защитник на личните данни твърдиш, че имало и други такиви . . . с епикризи за социопатия!!!Има!!!Нали от вашите епикризи сме я докарали до това положение!разбира се, има и виновен-тоя , дето ви е подбирал по епикризите я за шизофрения, я за социопатия, я за пълна идиотия, но задължително с елемент за клептомания!Епикризи, коментаторчо, епикризи!!!Преход по епикризите осъществяваме вече повече от двадесет години!!!Психопатично-криминален при това!!!

12 + 3 - !
да,

. . . . е то си го знаеме Бинев какъв е цървул, ама те тотално пресолиха манджата със "забележки" като за малоумни читатели. . .

12 + 1 - !
до "до",

мориартииии. . . . . пак ли ти комуноид позитански?!!. . . аре скрии се стига дращи!!!

9 + 0 - !
да,

. . . . . не знам каква му е епикризата на мориарти, ама е здраво изтрещел, нали е форумната брадва - безкомпромисен глупак е той!!. . .

9 + 0 - !
Голяма отврат, Боже!
Дърт комплексарски потурко! Това е СереСлави БезцукалоБинев. . .
учуден
Защо този сайт целенасочено агитира за ГЕРБ? Нещо са ви обещали ли господа журналисти?!
,

мориаартииии. . . . стига се чуди, ами земи се скрии!!!. . .

4 + 1 - !
1984,

Като не ти харесва сайта, стила на статиите, изнесените данни, факти и коментарите - не влизай в сайта, и без това го осмърдяваш на спинозна столетница.

7 + 1 - !
Gluposti
Poznavam du6terija mu ot purvija brak - pulen bukluk. . . ima dete ot osuden za narkotici, sklonijavane v prostitucija i 2 ubisstva v Ispanija. . . . . ne znaija koija e tazi du6terija, moje bi ot vtori ili treti brak. . . .
Mako
Вие сте пълни, завършени червени олигофрени! Колко пъти г-н Георги Жеков призовава не заразените с бацила на комунизма да се съберат, да учредят БАП Българска антикомунистическа партия и да се противопоставят реално на червената болшевишка клоака: БКП, БСП, СДС, ДСБ, ДПС, РЗС, НДСВ, АТАКА, ГЕРБ, БЗНС? Къде бяхте нищожества, когато се събирахме в кино Влайкова? Сеге мрете в комунистическата кочина незаконната антинародна република! Най-добрият комунист е мъртвия-хората са го казали много точно. Незабавна, радикална декомунизация, съд за комунистическите убийци и престъпници!Без комунисти, милиционери, ченгета и всякаква друга болшевишко социалистическа измет. Пак ли ще гласувате за мъчителите си от БКП и техните отрочета? Ако го направите значи сте по-зле и от животните. Гледайте Диагноза с Ифандиев и Безкомпромисно с Жеков. Има нормални хора, доказани родлюбци/ не назначени от БКП за такива като Долен Сидеров/ истински антикомунисти Иван Ланджев, Поповски, Антон Матров. Вие тъй като сте сбърк
DO MAKO,

MNOGO SI TUP BRATO. PLITICITE V CIAL SVIAT SI PRILI4AT. TI TUPAKO BINEV LI ISKA6 DA DOIDE NA VLAST BE PRUDNIA?

1 + 0 - !
boby
A NIAMA LI DA KAJAT 4E DU6TERIA MU OT PURVIA BRAK E SUPER KURVA I TOVA E SAMATA ISTINA. SU6TIA BOKLUK KATO NEGO
Докога тази информация ще виси в сайта Ви, г-н Стефанов?Или Слави Тъпото си плаща ежедневно за рекламата?
ТИТО
Гати откачалките!
Bruce Lee
Да вярно е това за школата Хан Аспарух, Слави беше най слабия състезател и незнам чии и колко задника целуна, но го направиха капитан на отбора

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах