М. Радева: Публичното ми омаскаряване беше с цел сплашване на колегите

198

|

14625

|02.05.2013
М. Радева: Публичното ми омаскаряване беше с цел сплашване на колегите
Мира Радева, директор на Институт за социални изследвания и маркетинг МБМД

Толкова истерична предизборна кампания не съм виждала досега. Такава омраза може да роди само чудовище, коментира за Фрогнюз социологът Мира Радева. От политическата криза в страната Радева смята, че най-голям интерес има енергийната мафия, чийто интереси са били сериозно засегнати след референдума за АЕЦ "Белене", и в момента търси реванш.интервю на Ренета Попова

- Г-жо Радева, какво целеше скандалът, който се разрази, след като резултатът на МБМД регистрира преднина на ГЕРБ пред БСП с 14%?


- Аз бях упрекната, че данните от моето изследване не съвпадат с чуждите. Не може всички да сме равнис по едно изследване. Един колега ме попита преди да излезнат данните какви са резултатите от моето проучване. Аз му отговорих: „2:1 в полза на ГЕРБ.” Неговата реакция беше: „Успокоих се.” На последното събиране на BAMOR (Bulgarian Association of Marketing and Opinion Researches), което беше на 15 април, същият колега каза, че още три агенции са получили същите данни, но не ги публикуваха. А омаскаряването на Мира беше да се предупредят другите, че ги чака същото, ако покажат подобни данни. От лятото има план, в който всички да сме уплашени мишлета, блокирани и неспособни да действаме. Цялата тази атмосфера на страх, на напрежение, на омраза съпътства целия преход. Не ни се дава възможност да виждаме кой кой е в публичното пространство. Публичното омаскаряване цели българинът да няма авторитети, на които безусловно да вярва. Всички са маскари, всички са лоши и човек си казва, че е беззащитен. Този ужас и тази омраза, които се насаждат, целят парализирането на избирателя и отказа му да даде своя вот. А в такава ситуация изборите стават лесно манипулируеми чрез купени гласове, а твърдите електорални ядра добиват по-голяма тежест. Т. нар. периферия от избиратели, които са склонни да обмислят и разсъждават и често осъзнават, че трябва да избират между няколко злини, губят ориентация.

- Наричат ви придворния социолог на ГЕРБ? Плащат ли ви?

- Не съм взела и стотинка от ГЕРБ. Единствените изследвания, които съм правила за ГЕРБ, бяха по време на кампанията 2011 година за оценка на кандидатите за кметове в няколко общини. Но подобни изследвания от години, както и тогава, съм правила и за БСП. А за президентския вот през 2011 г. изпълнихме голям проект за оценка на кандидатите по лична поръчка на Сергей Станишев. Аз винаги съм отстоявала правото на гражданите да разсъждават и да мислят. Много малко ме интересува и ГЕРБ, и БСП. Интересува ме истината. Да защитаваш истината на всяка цена, във всяко едно общество е голям лукс. Не случайно интелектуалците не са богати хора никъде по света.    

- Как можете да съотнесете преговорите на Андрей Луканов с германската фирма “Инфас” за участие при преброяването по време на изборите през 1990 година с организирането на паралелно преброяване от австрийка фирма на предстоящите избори, по настояване на БСП, ДПС, ДБГ, ДСБ и „Атака”?

- Историята безумно се повтаря! Преходът не е свършил. Не сме построили истинска демокрация. Изградихме илюзия за такава. Имаме фасадни институции, уж демократични, които вътре нямат истинско съдържание. Всеки един от нас на собственото си място трябва да се чувства свободен, да умее да отстоява правата си и с гордо вдигната глава да защитава ценностите, в които вярва. А при нас властват манипулацията, страхът, натиска.

- Нуждаем ли се от подобно преброяване?

- Това са огромни масиви от данни. Почти е невъзможно да не бъдат допуснати грешки. Грешките са с по 2-3 гласа, което не се отразява на общия резултат. На президентските избори в САЩ през 2000 година между Ал Гор и Джордж Буш се стигна до повторно преброяване на бюлетините. Отне им около 2 месеца докато ги преброят и все не можеха да изкарат резултат. И ние влизаме в тази писта. Това на първо място е унижение на държавата и открито отричане на всичките ни постижения за 23 години. Хората, които казваха, че преходът е свършил и сме вече много напреднали, изведнъж казват, че демокрацията не действа. Но очевидно, че някой има интерес да клати политическото положение в страната, някой иска дълга политическа криза.    

- ГЕРБ пожела да се включи в паралелното преброяване, но като че ли му обърнаха гръб. На вас ви беше обърнат гръб от новосформирал се борд на социологическите агенции. Намирате ли прилика в ситуациите?

- Прави се една подмяна. Специално в нашия случай – медиите приемат определен кръг от лица като меродавни. В действителност част от признатите от медиите личности не принадлежат към професионалната общност. Кольо Колев и Цветозар Томов не са членове на тази общност. И двамата реално нямат работещи маркетингови агенции. На годишното общо събранието на организацията на маркетинговите изследователи преди две седмици, Боряна Димитрова, Андрей Райчев и Кънчо Стойчев не дойдоха. Според мен се чувстват гузни и не им е удобно да гледат колегите си в очите. В същото време всички останали колеги приеха моя тезис. Факт е, оттук нататък ще има одити, когато има подобни силно разминаващи се данни. На събранието също беше разкритикувано старото ръководство на BAMOR, че не е излезнало с декларация в моя защита. Аз бях оплюта абсолютно неоснователно. И нито един от хората, които ме разкритикуваха, не пожела да дойде да провери данните ми. А ние сме готови на всякакъв одит, но няма желаещи да го направят. И се обяснява, че подобен одит е сложна процедура, а това не е истина.

- От кога датира запознанството ви с Андрей Райчев?

- Бяхме заедно първо в Национален института за изследване на младежта (НИИМ), после в НЦИОМ – той беше директор, и в тези времена той ни казваше, че ни усеща като негови деца и искал да се грижи за нас, а аз му отговарях, че ние отдавна сме пораснали и можем да се грижим сами за себе си. Андрей Райчев е изключително ловък човек. С него се познавам още от студентските години – беше по-горен курс от мен. И с Цветозар Томов, който ме плюе сега, тогава бяхме в много добри отношения, дори приятелски. Това са хора, с които се познаваме от младежките си години, и толкова по-обидно е, че влизаме в такива тежки персонални конфликти. Реакцията на младите социолози често е „Вие имате да си връщате нещо едни на други, обаче петните професията ни”. И са абсолютно прави. Една моя студентка ми се обади тези дни и ми каза: „Много дълго им мълчахте, доц. Янова!” Ако съм мълчала, то е защото знам, че сме свикнали да сме в тези конфликти, носим и на бой, и на кал. За съжаление много плашат младите. Те отказват да поемат нашия път, защото казват: „Вижте се на какво приличате”. За мен това винаги е бил тежък морален казус. Трябва да се брани името на професията, трябва да се опитваме да запазим добър и естетически тон на общуване.

- Това ли ви е амбицирало през годините да не говорите за интригите в професията публично?

- Не само да не им се дава публичност! Аз съм се старала винаги с тези хора да имам относително добри отношения, но те винаги са оставали латентни. Например с Андрей Райчев, в което и телевизионно студио да отидем, той се държи изключително балансирано в повечето случаи. Никога не отправя някакви директни нападки и си партнираме по относително добър начин. Обаче стратегията му е, че си има момчета за всичко. Дребни лостове – хора, които да пусне срещу мен. Той няма да го направи директно, но има достатъчно други, както беше случая с Кольо Колев. За съжаление има и други примери. Публичният скандал, който беше през 2011 г. и пак публичен скандал през 2012 г. – и двата в студиото на БТВ с Боряна Димитрова, с която съм работила 5 години заедно. Факт е, че Андрей Райчев умее да се възползва от подобни ситуации.  

- Кога разкрихте истинското лице на Андрей Райчев?

- Андрей Райчев беше шеф на нашата секция за проучване на общественото мнение в НИИМ. Използвахме изключително интересни методики, много ходихме из страната. За мен НИИМ беше свободно място. Вероятно заради покровителството на ЦК на ДКМС, на ЦК на БКП. По това време хора като Стоян Михайлов създадоха теорията за отдушниците - тоест на хората трябва да им се даде възможност да говорят каквото си искат, защото така им избива парата. Това беше идея за контролираното усещане за свобода - даваме им да си говорят каквото си искат, още повече вече имаше перестройка в Съветския съюз, пък ние пак ще си правим каквото си знаем. Това беше политиката на Андрей Луканов. Андрей Райчев и Кънчо Стойчев бяха известни като момчетата на Андрей Луканов по онова време. Работата, която вършихме там, за мен беше много интересна. Аз като млад учен бях потресена да видя как хората разказват вицове за Тодор Живков, включително в интервютата имаше псувни. За мен това беше тогава най-интересното място за работа. Аз тогава доста им вярвах. На първата среща с Петър Емил Митев, когато отидох да работя там, той така открито говореше против хора на ЦК на БКП пред мен, която вижда за първи път. Тогава си казах: „Това е чудо, тук е свободата”. Първият истински сблъсък с това открито двуличие беше около прожекцията на филма „Дишай” на гражданското движение Екогласност. "Дишай" показва протестите на русенци в края на 80-те години срещу тежкото обгазяване с хлор от завод в Гюргево, което е било публична тайна. На самата прожекция на филма, целият институт на НИИМ присъстваше, и тогава се учреди Екогласност. Аз за съжаление отсъствах, защото бях отишла във Варна, за да се видя с родителите ми. За първи път се срещнах с истинското лице на Андрей Райчев след това. Дни след прожекцията всички бяха привикани от него поотделно и им беше казано: „Или напускате Екогласност, или незабавно - института. Вие да събаряте властта ли сте тръгнали?” И всички бяха принудени да оттеглят подписите си към Екогласност. Вторият случай, който ме ужаси беше години по-късно. След 10 ноември Андрей Райчев ни събра и ни каза, че се прави НЦИОМ. Думите на Луканов били, че каквото си поискаме, всичко ще ни се даде. От бараките на АОНСУ в покрайнините на София, ни преместиха в центъра. Дадоха ни цял етаж в сградата на сегашното Министерство на труда и социалната политика. Не бяхме виждали до този момент персонални компютри. Всички бяхме в страхотна еуфория, промяна.

- До кога ви държа тази еуфория?

- Един от тежките ми шокове, които трябваше да изживея беше, че тогавашната опозиция каза: „Социолозите са комунисти”. И това внушение винаги е съпътствало социологията. Тогава се чувствах много разконцентрирана. До последно не знаех за кой да гласувам. От една страна цялото ми  сърце беше в посока Съюза на демократичните сили, от друга страна тези хора отричаха нашия труд. Ние смятахме, че сме прави с нашите изследвания. Тогава извикаха немска фирма “Инфас” за преброяването. Дори не ни допускаха вътре. Вечерта на изборите, когато започнаха да излизат резултати, беше вторият път, когато проглегнах за Райчев. Данните показваха, че БСП печели с убедително мнозинство, а Райчев каза: „И ние помогнахме за този резултат!” Аз тогава останах парализирана, защото си бях въобразявала, че ние отразяваме истината. След това нещата станаха ясни, направиха си частната фирма „Галъп интернешънъл”. Тръгнаха по тази линия на социологията. Не да информират обществото какво се случва, а да си служат с нея като с томахавка. Не случайно атаката е срещу мен, защото знаят, че за толкова години, никой с пари по никакъ начин не е успял да ме купи. Нито Иван Костов с всичките му заплахи. Тези, които са слуги на едни господари, лесно стават слуги на други господари. Давам пример: Слугата на Иван Костов Явор Дачков с изданието „Гласове” ме плюеше през 2001 г., когато нашият институт правилно прогнозира резултатите на НДСВ, СДС и БСП. Същият човек ме плюе по най-скверен начин и сега, въпреки че новият му господар е Алексей Петров.

- Народът не си ли е взел поука след всичките тези години на скандални предизборни кампании?

- Това което вие наричате народ или избиратели, да не забравяме, че не са същите. Много често се пропуска в коментарите фактът, че за 22 години цяло едно поколение си е отишло и е влязло ново. Моят страх е, че голяма част от младите хора, инициирали последните протести, нямат жизнения и исторически опит. Тази огромна енергия за сплашване, за всяване на ужас и безпомощност, сякаш предстои война, въздейства именно върху тях. Младите са най-лесно манипулируеми. Покрай протестите чух възраждане на идеи, които за мен са плашещи. Попаднах в едно студио с Ангел Славчев. Беше дошъл с жена си и детето – мило младо семейство. Когато го чух какви неща говори за одържавяване се ужасих и се запитах не знае ли този човек, че най-лесният начин да бъде ограбен данъкоплатеца е точно чрез държавните предприятия. Това е тъй. нар. входно-изходна икономика, преживяли сме го, писани са книги за това. Но младите не го знаят това и възпроизвеждат една носталгия по комунизма, която очевидно част от средното поколение им е предало.  

- Каква ще е обстановката в държавата след 12 май според вас?

- Продължителна политическа криза, продължаваща икономическа дестабилизация, нарастващ страх у хората, че нищо няма да се оправи. Според мен ни очакват нови манипулации и опити за икономически изгоди. Политическата ситуация според мен сега я клати енергийната мафия. Всичко това стана след референдума за АЕЦ „Белене” – бяха засегнати огромни икономически интереси и тези икономически и политически сили и конкретни политици търсят своя реванш. Търсят ситуация, в която страната постоянно да бъде дестабилизирана, обезкървена и поставена на колене. Цели се така нареченото експертно или програмно правителство, в което мътна вода риба да се лови. Ние такова правителство сме имали – на Любен Беров. Такава омраза, каквато цари в момента, може да роди само чудовища. Вече сме в ситуация, че какъвто и да бъде резултатът от изборите, никой не може да управлява. Защото сега е лято и хората са заети повече със сезонна работа, сметките са по-ниски, но при първите икономически сътресения, са готови отново да излезнат на улицата. Според мен не ни мърда месец броене на бюлетини, опити за оспорване на резултати и няма да се изненадам, ако служебният кабинет се запази до есента, а на есен да правим нови избори. Изключително дестабилизирана ситуация, много сме близо до италианския сценарий да има кабинети, които бързо да падат.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Любо
Мира Радева е достоен за уважение професионалист, заслужаващ уважение и адмирации.
аха,

И на мен ми е симпатична. Отдавна знаем, че червените си служат с подобни методи, когато някой не им върви по водата и се опълчва срещу неправдите, му спретват всякакви изпълнения, физически или психически терор, натиск, омаскаряване, обявяване за луд, убийства и какво ли не. Вече им научихме номера наизуст, до втръсване и не се връзваме лесно. Трябва да открием отворена страница, на хората пострадали от червената власт и техните институции.

147 + 17 - !
и накрая CV на гербераста!,

"Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка. "

16 + 69 - !
.,

ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура нейния 3-ти най алчен ешалон. Тези, които ги доведоха на власт отдавна разбраха, че са сбъркали, заради невижданата лакомия на мутрите. Никой няма да им позволи повече своеволия и меракът на Тиквата да се изживява като диктатор също. Затова, като клонинг на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП, ще бъдат смачкани и поставени под контрол. А Номенклатурата от БКП, дали прикрита като ГЕРБ, АТАКА, ЛИДЕР, СДС, ДСБ, НДСВ или нещо друго, ще продължи необезпокоявано да управлява. След извършения от номенклатурата преврат на 10. 11. 89-та и превръщането на държавната собственост в частна и наследствена ТЯ изпълни целите си. Да му мисли наивния "електорат" вярвал някога в светлото комунистическо бъдеще. Мрак и мизерия го чака.

16 + 60 - !
.,

ЕДИН ДЕН В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ПИШЕ:"Това са едни от най-страшните и черни години на прехода. Преход на нечуван грабеж на на народа и държавата. В тези години българите са се самозапалвали от бедност и отчаяние. " Бойко Борисов-български министър председател довел България до национална катастрофа. Характерно за времето в което управлява Борисов и ОЛИГАРХИЯТА е това, че хората са се самоизгаряли в знак на протест срещу начина на управлeние на държавата. Тези години ще се запомнят с нечувана бедност и мизерия макар и в невоенно време.

14 + 61 - !
Мироооо,Миро,

то бива, бива лъжи, ама чак пък толкоз. . . Нищо не е забравено Миро, включително как отрасла в СОЦ-копринените пелени и живяла, като всичко ти бе дадено и го имаше в изобилие глезло. Как не те е срам.

13 + 50 - !
Психотерапевт!,

Има някакво кретенясване У хората. Някакво масово психясване за което психотерапевтите имат думата. Не е нормално мутра с улично възпитание и манталитет, свикнал да пребива и управлява със страх, да управлява държавата ни и тя да бъде нормална. Видя се за 4 години докъде я докара. Имаше тотален отказ от управление и Борисов затова по цял ден се шляеше из страната все едно че открива обекти, а всъщност от страх не влизаше в кабинета си, защото не знае какви управленски решения да взема. Интересите му са само пари, пари и пак пари. И като стара печена мутра дори завидя на спестяванията на хората и защото нямаше как да им ги гепи, ги обложи с данък. Нещо повече ГЕРБ са само Цветанов и Борисов, а те се насират при мисълта, че може да не управляват и изпаднат на улицата. Да, ама там вероятно ги чакат същите изненади, с каквито те дариха бая народ, защото номерата на улицата са едни и същи.

11 + 43 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

1 + 26 - !
.,

Герберастите са убийци, служители на Мамона и на маймуна

2 + 21 - !
Николай,

Наистина невероятно гадна история. Днес попаднах на изследването на Юрий Асланов от АФИС който си признава, че според техните изследвания преди 2 месеца ГЕРБ е водила на БСП с 12%! На практика потвърждава изследванията на М. Радева. За него ми е ясно защо си е замълчал защото е известно че е от БСП. Същото и за Андрей Райчев и Кънчо Стойчев. Но Боряна Димитрова от Алфа Рисърч ме разочарова аз досега много и вярвах и я уважавах. Не ми е ясно защо е постъпила така вероятно нещо на лична основа но досега не съм я засичал да манипулира в полза на БСП. Затова и повярвах на нейните 5-6% разлика. Искам да се извиня на Мира Радева че тогава се усъмних в достоверността на данните и. Наистина изглеждаха невероятни на фона на всичко което ставаше тогава. Мисля, че всички редакции в БГ също трябва да и се извинят че тогава не я защитиха достатъчно добре и сега макар и със закъснение да и дадат трибуна. Специални благодарности на Фрогнюз за това интервю, отново се убеждавам че сте едно от м

14 + 1 - !
Наблюдател
Да, така е. Съгласен към. Всички скандали сега в цинично вилнеещата изборна демагогия и манипулации е с една едничка цел: Позитано да се върне на власт. Ако този път комунягите не се върнат на власт, те ще загинат, защото Бойко им спря кранчето. Те озверяха! Да изтръгнем завинаги злото, като гласуваме срещу комунистите. Те са в предсмъртна агония, затова са впрегнали всички най-отвратителни прийоми от тоталитарното минало, за да маскарят и провокират скандали. Да не се ловим на гадориите на комунистическата конспирация! Те са способни да действат само на тъмно, нелегално, никога на светло! Винаги така са управлявали и скришно съсипаха държавата и живота на обикновените българи. Да спрем това зло! България заслужава да просъществева в светлина!
а бе смешнико,

уморих се! . . . . . . . . . . ГЕРБ на 100% са деца и внуци на ПОЗИТАНО.

9 + 36 - !
ГЕРБ=БКП.= на ПОЗИТАНО!,

Може ли някой от ГЕРБ да обясни какви сини са, какви десни, че и "демократи". Доста чугуни пишат такива глупости по форумите. Да ама НЕ. Нека видим мат"ряла къде рекъл в Чикаго бат Бойко с прословутото негово изказване. Ами погледнете ПОТЕКЛОТО, кръвнината на всеки един ГЕРБ-ер по това се съди?Баща, майка, семейство, братя, сестри, братовчеди изобщо ГЕРБЕРСКИЯ СЕМЕЕН КЛАН живот и дейност. Политическа принадлежност и т. н. Всички са БКП/ДКМС!Вземете примерно да речем младата ГЕРБ надежда, депутата Ненков с родители чисти НОМЕНКЛАТУРИ. Баща му е конст. съдия на времето комс. секретар на ЮФ на Соф. университет. Майка му Юлия Ненкова по произход тежка номенклатура видна комсомолка на времето, несменяемата юристка в СО покрила всички далавери по приватиз. грабежи на всички кметове в годините на прехода. Тук цвета без значеие. Ами милиционера АНДРЕЙ ИВАНОВ къде ГЕРБ го покри да не прави впечатление. Ами другите милиционери и комсомолци биле на времето в 1-те редици?

11 + 38 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

1 + 18 - !
обикновен българин,

До "а бе смешнико, 03/05/2013 - 16:42". Споко и на теб, и на твоята "лбима столетница" гласувайки на 12 май 2013 за номер 15 ще ви дадем поне 100 години време да си починете извън БЪЛГАРСКИЯ парламент. На всички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

19 + 1 - !
вече ти разясних,

манипулаторе "обикновен българино" дете на НАМЕНКЛАТУРИ, че номерата ти не не вървят тука. Разбира ли го това твойта чугунеста глава?Много си прост мой човек, за маянипуляци не ставаш. И така гаден форумецо . . . . . . . . . . . 1. Всички членове на ГЕРБ без изключение са деца и внуци на СТОЛЕТНИЦАТА, до един забогатяли благодарение на СТОЛЕТНИЦАТА. Примери съм посочвал стотици, ама твойта чугунеста глава неще да вдяне. Дори тук някъде съм писал за министър кандидат депутата ЛИЛЯНА ПАВЛОВА отрасла по станциите на столетницата. Ивайло Московски и т. н Какво да ти обяснявам тъпако. . . . . . . . . Ако бях човек на "СТОЛЕТНИЦАТА" ся намаше да изплащам още много години апартамента взел със кредит за 20 години. Казах ти нямам кола, нямам вила. Какво повече долен лъжецо, слуга на сатаната. Не си струва по вече. Форума не е глупав и много гочно разбира нещата. Апропо да не ТИ посочвам КОИ хора днес са на МНОГО ВИСОКА ПОЗИЦИЯ В ГЕРБ забогатяли на времето от столетницата. Сега са видни ГЕРБ-ажии. Лично

2 + 16 - !
Стършел
Мира, ние по възрастните, сме наясно какво става, понеже познаваме двуличието на комунистическата идеология. Мен по-вече ме тревожи, че младите хора не познават достатъчно добре демагогската социалистическа(комунистическа) пропаганда. Станишев, Местан, Костов и сие, вървят по стъпките на Гьобелс(Една лъжа повторена хиляда пъти става истина). Всеки ден, непрекъснато ни заливат с недоказани обвинения срещу ГЕРБ, нито дума за добре планираното ограбване на спестяванията през 1997(3000 лева за един US долар), масовата приватизация, пословични заменки(Тройна коалиция), обръчи от фирми, откровени кражби по проекта АЕЦ Белене, червени милионери се вайкат всеки божи ден за съдбата на бедните(демагогия), социалистите са по-големи католици от Папата, енергийната мафия(основно БСП), възпрепятстване на каквото и да е разследване в тази област, НЕРАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА(безотговорна и независима).
аха,

"НЕРАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА", колко пъти да ви го повторят от ЕС, страдат правосъдието и хиляди граждани, там е разковничето, стига с тези влияния и интереси!

79 + 2 - !
не се притеснявайте,

Ние по-възрастните познаваме двуличието на комунистическата идеология и сме обяснили на децата си, те също знаят. Те знаят, че комуниста мрази народа си, мрази лошо и всява страх преди със ДС след това с мутри пуснати по градове и села. Така, че на 12 май само бюлетина номер 15.

69 + 8 - !
КОМУНИСТИ!,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лидер от БСП.

9 + 27 - !
КОМУНИСТ!,

През 90–та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите:"За мен партията-майка която обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

10 + 27 - !
БКП награди своя син,

с Партийната фирма ИПОН, грешка на БКП. Този уруд и изневери. ОБЕКТИ ОХРАНЯВАНИ ОТ ФИРМАТА НА ПРЕМИЕРА:нефтопровода и всички пласментно-снабдителни бази на "ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС" АД; "Големите Български мелници";завод "Камбана";Свободна безмитна зона-гр. Бургас;"Елхим-Искра"- гр. Пазарджик;"Химмаш"-гр. Хасково; Винзаводите и резиденции на "Домейн Бойар";завод за преработка на растителни масла "Прима М"-гр. Велико Търново; "Софарма"; "Бентонит"; "Монек Юг"-гр. Кърджали;"Трас Инженеринг"-гр. Кърджали; още "София БТ";"Деспред";"Ливел"; Фирмата охранява специални сгради, като: "Интерпред Световен Търговски Център"; спортни сгради и зали-"София", "Фестивална", "Универсиада";спортен комплекс "Славия-1913" и други. Обект на охрана са луксозни хотели в:к. к. "Златни пясъци";ж. к. Сл. Бряг.

9 + 25 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

1 + 15 - !
Сенекова
Дълго и скучно изложение, спрях да чета още на третия угоднически въпрос. Мира Янова-Радева-Незнам си каква е социологически труп. Това скоро ще се разбере.
Аристотел,

Да, де, то е ясно, че много са й навити да я трупясат. Трудно е да повярваш, че някой казва истината, ако знаеш, че ти на негово място би излъгал, Сенекова!

115 + 10 - !
Психиатър,

Сенекова ли си, Сенека ли не знам, но че си мекере на червеното влечуго Андрей Райчев е повече от ясно. Едно от момчетата му за всичко.

106 + 10 - !
до Сенекова,

Иди на чалготека , явно е , че мястото ти не е в този сайт . . . просто не се прави на много интелигентна.

76 + 8 - !
Бай Архангел М.,

Сутринта капута колчо колев даде 3. 5% повече за БСП. Какво можеш да очакваш от тях. Аз лично смятам , че заРайчев , Стойчев, Колев , Буруджиева, Ц. Томов и сие трябва да се направи една независима комисия или нещо подобно и законно да се направи една ретроспекция на работата им като социолози. Считам, че те водят политика на заблуда и подстрекаване на народа, това което Гьо белс е вършил навремето. Убеден съм, че много достоини хора ще го сметнат за правилно, ако те завършат като Гьобелс.

64 + 4 - !
архангел,

Кольо, ти ли си бе? Ти си - усеща се вонята ти. . . .

0 + 0 - !
обикновен българин
СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ на всички нормални БЪЛГАРИ. На вас госпожо Мира Радева - целувам ви ръка за доблестта да не се пречупите пред угодниците на партии удобни "статистици". Вярвам, че така беше значително намален брой на дезинформаторите, и то благодарение именно на вас. Гордейте се със себе си. С интерес ще очаквам нови ваши проучвания както през следващата седмица, така и в изборния ден а и след него. Тоталитаризъм е имало, има, но му остават броени месеци. СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ на всички нормални БЪЛГАРИ.
не била взела,

Ти да не си някой милиционер, който изкарал задочно богословие, хахаха! Долу ГЕРБ! Светли празници! Бог да пази България от мутро-милиционери, комунисти - пребоядисани или не, от всяка измет, Бог вижда!

9 + 87 - !
П,

ХА, ХА, ХА НАПРАВО СТЕ АНГЕЛИ СМЕШНИ

5 + 35 - !
обикновен българин,

До "не била взела, 02/05/2013 - 11:30". Защо не си направите едно червено влакче с несполучливия биологически експеримент с име на опита " стани шев", и да отпрашите за ууууууууууууукрайна, тоест за покрайнините на света? Ти ще ми говориш за БОГ, след като милата ти партия БКП/БСП организира и реализира атентата през 1925 година в църквата "Света Недлея", след като пак твоята партия БКПне била взела, 02/05/2013 - 11:30 /БСП създаде концентрационните лагери за БЪЛГАРИ. Ей, байлар нещастен.

57 + 4 - !
а бе смешнико,

"обикновен българин". Къде шариш по цял ден из ифорумите на ФРОГ-а и манипулираш хората изчикти от флашката някои биещи на очи ГЛУПОСТИ. Буквално лъжи. Цитирам бисера къде изръдил! . . . . . . . . . . . "Ти ще ми говориш за БОГ, след като милата ти партия БКП/БСП организира и реализира атентата през 1925 година в църквата "Света Недлея", след като пак твоята партия БКПне била взела, 02/05/2013 - 11:30 /БСП създаде концентрационните лагери за БЪЛГАРИ. Ей, байлар нещастен. " край на цитата . . . . . . . . . . . Ако съм на местото на ББ веднага ще те уволня. Даже не и на минутата, а на секундата. . . . . . . . . . . . Как може да пишеш такива глупости, след катоГЕРБ на 100% нейната члевска маса са деца и внуци ва АБПФК, висши ръководители в миналото и администратори на БКП. Само един пример за илюстрация. . . . . . . Министър ЛИЛЯНА ПАВЛОВА кандидат дептат от листата на ГЕРБ . Нейния дядо бил министър на химията в БКП правителството на Т. Живков.

3 + 17 - !
а бе смешнико,

Същия е бил ПАРТИЗАНИН в отряда "ЧАВДАР", Активен борец против фашизма и капитализма. Баба и ЛИЛЯНА на която е кръстена ГЕРБ-министърката, е виден БКП ръководител заемала отговорна позиция в миналото. Зам. зав. отдел ЦК на БКП. Хвани метрото сега и иди в Лозенец, вземи назаем от някой циганин "кон с каруца" и влез в наследствения ЦК апартамент на Лилето да се повозиш малко на широко. Къде бос из лука бе манипулаторе , всичките са такива. Има и по фрапиращи случаи. . . За домашно ти оставям НЕЙНИЯ БАЩА какви отговорни позиции на времето заемал в БКП, какъв е их къде е днес?. Ужас от лъжци.

3 + 13 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

1 + 8 - !
обикновен българин,

До "а бе смешнико, 03/05/2013 - 16:34 и 16:39". И кое според тебе не е вярно? А, да. Болите, че все още се помнят истините за вашата мила "столетница" БКП/ДС/БСП. Боли ви и, че нанякои деца на бивши "ваши" са им се отворили очите за абсурдите като да построите "развит социализъм", а на теб не. Това балък е твой проблем. Не ангажирай и нас ами се скрий в килера и си намери решение. Но споко и на теб, и на твоята "любима столетница" гласувайки на 12 май 2013 за номер 15 ще ви дадем поне 100 години време да си починете извън БЪЛГАРСКИЯ парламент. На всички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

8 + 1 - !
Нищо подобво лъжецо 20:51,

В заблуда си номенклатурчико "обикновен българино". ТЕ ВИНАГИ СА ЕДНИ И СЪЩИ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Тези комсомолци, които на времето се биха в гърдите за най верните на БКП/КПСС и бяха в първите редици, днес са пак в ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ на "демократичния" фронт. ТЕ ВИНАГИ СА НА СОФРАТА НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!Нищо не се е променило единствено лозунга се е сменил!На времето да живее Бэлгария и СССР, днес същите се съдират пак крещят. Да живее България САЩ, вечвана дружба. Че Бойко Б преди да подаде оставка бе на работно посещение посолството на САЩ. Вечерта излезе и на другия ден подаде оставка. Не ставай смешен комсомолецо крадлив.

1 + 7 - !
обикновен българин,

До "Нищо подобво лъжецо 20:51, 05/05/2013 - 10:11". Така като гледам ти си този който е все един и същ - червено памперсче.

4 + 0 - !
1212
отличен представител на най-древната професия - в днешно време - социология. браво миро, браво. дано някой почне да те съжалява и да ти затвори голямата мръсна уста
1
забравихте ли, че госпожата по време на мадридския бандит защитаваше и даже беше съдружник в дружеството супер боровец. голяма фурнаджийска лопата е мирка.
ха ха ха
Социологията на Мира Янова е като "изкуството" на Веско Маринов. . . "Бъди в живота ми като Калинка . . . " ха, ха, ха
Пинокио
Истината е само една и тя е, че резултатите на Мира Радева имат за цел да институционализират купените гласове от ГЕРБ! Когато социолозите ти казват, че ще получиш 22%, а ти купиш гласове за 33% трявба да обясняваш разликата и най-лесно е да кажеш всички лъжат само Мира беше права. Мира я познавам обществено от 15 години и тя се мазнеше и на комунягите, по време на СДС даже изкрънка стипендия, сега се мазни на ГЕРБ! Абсурдно е, при този разпад на държавата, случил се след управлението на ГЕРБ, за тях да гласуват повече хора от миналите избори! Най-малкото половин милион вече не са в България! За прословутите магистрали смея да твърдя, че около 60% от българите от пет години не са стъпвали на каквито и да е магистрали.
Аз,

Истината приятелю се вижда на предизборните митинги. Купени хора на митинг не ходят. Жититето определя съзнанието. Това е основен философски закон и накратко преведено означава, че щом ти купуваш гласове автоматично си мислиш, че всички останали също купуват. Само че в България, Слава на Бога, не всички са социалисти, като Хохегер, Станишев и вся осталная сволоч.

46 + 5 - !
ааа... я виж ти,

умника "АЗ 17:36" направил опит философски да разсъждава. Браво на него, все пак наличие на прогрес в мисленето. Та какво рекъл форумеца АЗ?"ЖИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО". Той и един друг голям на времето "спец" по грабежите на прехода бореца Ал. Томов, колега на БОЙКО БОРИСОВ биле на времето в борческите бригади, има далеч по ценна мисъл: цитирам. "РъНъТъ праЙ бОрБъТъ"!край на цитата!Ей това са мутрите, това е Бойко Борисов, това е ГЕРБ, подобия "Томовци и Сие" къде народа се юрнал пак да избира. Ограбвали на времето народа, биле редници в борческите бригади СИК, ВИС, Сигма, 777, Аполо -Болкан, , Спартак и какви ли още не. Някъде около стотина парчета начело със зверската мутренска групировка "МУЛТИГРУП", чийто първа работа започнал в нея министъра на транспорта и сегашния депутат от ГЕРБ, комсомолеца ИВАЙЛО МОСКОВСКИ. Защитават си хората ЯСЛАТА и няма лошо. Като има наивници нека им вярват. Балами колкото искаш. Герберасте Бат` Здравко запомни

2 + 8 - !
,

Бонуснико АЗ, . . . тарикатката МИРА ЯНОВА НАИСТИНА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ!Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереденциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА. Мира добре се справи в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!

4 + 13 - !
,

Бонуснико АЗ, -ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите, а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци. Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". Иначе кой знай на кой ПАРТИЕН СЕКРЕТАР си и ти дете отрасло по станциите на ЦК като всички от ГЕРБ ама ся и ти квичиш. . . Интереса клати феса нали?

2 + 5 - !
Господин Пинокио,

няма кой да те ЧУЕ!!!. Когато някой е решил да се дави и ГОСПОД да слезе от небето и Той не може да помогне. Манипулацията по обработката съзнанието на народа е огромна, буквално масирана АТАКА дълто време от продажните медии със заплати на водещи от ЧЕТИРИ БОНА и нагоре. Нещата са пределно ясни!Така било писано. След 6 месеца ще има насрани НО както вече писал по долу НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИМА НА ПРОТЕСТ. Нито майките с деца, нито пенсиите къзе дремят по домовете си-НИКОЙ!!! Да мрЪт в мизерия, която им е на 100% им е гарантирана. И тока даже ще им повишат, нека добре да се запомни това. ФОТОВОЛТАИЦИТЕ СА ПОБЪРКАЛИ "ДКЕВР" И СЛУЖИТЕЛИТЕ УПЛАШЕНО СЕ КРИЯТ ПО ЪГЛИТЕ. Питайте г-жа Харитонова за това!Обаче говори си, чугунестите глави не искат да схванат това и така ще е.

8 + 0 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 4 - !
стан
Браво, Мира! Да си жива и здрава! Весели празници!!!
Браво Я...?,

добре манипулираМира "електората" бонУснико "стан"!. Добре пазите яслите герберасте, няма що. Народа нека мре в мизерия. Да си палне клечките и изгори като факла. Какво ви интересува вас народа. . .

2 + 11 - !
не била взела
Не е взела стотинка от герб - естествено, тя за стотинки не работи, а за дебели пачки.
Бат` Здравко
Нека всички, които ще гласуваме за ГЕРБ и Бойко Борисов, в оставащите 10 дни прловедем една разумна и убеждаваща кампания в полза на истината и доброто начало! Нека призовем и убедим колебаещите се и нерешителните да гласуват за ГЕРБ! нека направим нужното да спрем злото наречено БСП! бъдете умни и решителни! Изправени сме пред съдбовни избори или Европейско бъдеще или роби на червената мафия!
!,

Изправен си единствено пред алтернативата Мутроландия начело с Борисов и малкото му аверче Сидеров или България с всичките плюсоме и минуси на другите партии, но партии, а не групировки на организираната престъпност.

3 + 48 - !
До !,

И кои са тези непорочни други +/- партии? Понеже съм от тези в периферията, още се опитвам да се ориентирам, та дано ти да ме просветлиш!

24 + 1 - !
оппа-ла Бат` Здравко,

итой цъфтнал. Че този бонусник и другия бонусен "специалист" "обикновен българин" ако не се изсерат във ФОРУМА няма да са те я? Защитават си хората ЯСЛАТА и няма лошо. Като има наивници нека им вярват. Балами колкото искаш. Герберасте Бат` Здравко запомни и много не дрънкай!Гарикатката МИРА ЯНОВА НАИСТИНА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ!Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереденциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА. ТОЧНО ТЪМНИТЕ СИЛИ КОИТО ВИЗИРАЛ СА Я ПРАТИЛИ НА ВРЕМЕТО В САЩ И ТОВА ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ!Мира добре се справи в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!

1 + 11 - !
оппа-ла Бат` Здравко,

ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите, а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци. Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". Иначе кой знай на кой ПАРТИЕН СЕКРЕТАР си и ти дете отрасло по станциите на ЦК като всички от ГЕРБ ама ся и ти зяеш. . . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

1 + 7 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 2 - !
избирател
До сега прогнозите на г-жа Радева са били най-точни. Затова й вярвам. Но времето е доста динамично - особено с проявите на някои тъмни сили, които целят да ни вкарат в окото на някой ураган. Ако българинът има вяра, това няма да стане.
еми вярвай и избирателю.,

То затова света се дели на 2 категории индивиди. На балами и тарикати!. Ти си от баламите освен ако не си някой уреден гербажийски бонусник!Иначе тарикатката МИРА ЯНОВА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА И СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ! . . . . . . . . . . . . . Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереденциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА. ТОЧНО ТЪМНИТЕ СИЛИ КОИТО ВИЗИРАЛ СА Я ПРАТИЛИ НА ВРЕМЕТО В САЩ И ТОВА ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ!Мира добре се справи в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите, а ВИЙ като искате да сте сл

1 + 11 - !
коле
Ако Цветанов вече е наричан политически труп, то тая женичка вече е социологически труп
Лукчо
Най-старата професия има много форми. За една жена никога не е късно да стане за резил.
обикновен българин,

Тя, жената, Мира Радева именно от това се е опазила публикувайки истината. Но ти байлар нещастен прекрасно си се самоорезилил. Спокойно да гласуваме на 12 май 2013 година за номер 15 за а няма Лукчовци в БЪЛГАРСКЯ Паламент. На всички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

54 + 4 - !
Айдеееееееее,

бонусния чугун "обикновен българин" къде не спи, не яде и по цял ден кисни във ФРОГА няма как да не му се прочат ценните мисли! Изобщо 3 бисера е копнал на флашката и с тях навсякъде по форумите. А бе заблуден за коя "ИСТИНА" говориш, като всичко е лъжа!?Даже "умнико" си пропуснал в поста нарочно да споменеш "столетницата" къде ръсиш в останалите страници и защо ли?Досрамяло ли те какво ли? Не, не те е досрамяло бонуснико, но понеже си прост МАНИПУЛАТОР някак си не върви да споменеш "столетницата", чийто създание е самата МИРА ЯНОВА. Самото потекло на МИРА е червено!Тази умна лъжкиня изпързаля "елентората" като насрано коте. Добре го манипулира!Така е!След като дълги години Мира бе в отбора на М. Манолова и Кур. Нинова и защитаваше интересите на ЦК-БКП-НОМЕНКЛАТУРАТА пратила я на времето(1990)и изучила в САЩ, след като добре забогатя предвид свършените "услуги" и разходи задника си по екзотични екскурзии, нашта Мира добре сх

1 + 9 - !
.,

схванала къде е повея на "НОвОТО ВРЕМЕ"Подобно теб Партийни секретарЮ!!!Чупка в кръста, танца на Саламанката и елате ни вижте. . . ?Ся сме "демократи". Нали?Бахти простия народ. Ей наистина простотията по хората ходи, не по животните къде казал народа.

1 + 5 - !
обикновен българин,

До "Айдеееееееее, 03/05/2013 - 15:33 ". И кое според тебе не е вярно? А, да. Болите, че все още се помнят истините за вашата мила "столетница" БКП/ДС/БСП. Боли ви и, че на някои деца на бивши "ваши" са им се отворили очите за абсурдите като да построите "развит социализъм", а на теб не. Това балък е твой проблем. Не ангажирай и нас ами се скрий в килера и си намери решение. Но споко и на теб, и на твоята "любима столетница" гласувайки на 12 май 2013 за номер 15 ще ви дадем поне 100 години време да си починете извън БЪЛГАРСКИЯ парламент. На всички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

3 + 0 - !
Ставаш още по-жалка, Мира
Мира, тези ги разправяй на простите. Още те помня на едни от първите избори след промените как пристигна смутена, трепереща, че участваш в телевизионно предаване и ти. После набра скорост, научи хватките и започна да обслужваш, който ти плати. Това е социалогия, Мира, а социологическа проституция.
Danko harsuzina
Dobre ti behe kogato chervenata mafiya ti plahtahe za manipolativnite prpgnozi no v edin momen vsichko svurhva
Йосиф Сталин
Ами права е жената. Инспирирането на парламентарна и инстуционална криза се подготвя, работи се по нея. Ето и оня комунистическото синдикалче Пламенчо почна да говори ни в клин ни в ръкав за премахване на плоския данък.
Матея
"По пяната която правят ще ги познаете"
Батито
БРАВО ! Андрей Райчев , Кольо Колев, Кънчо Стойчев и Лъчезар са мръсни комунистически ибрици и лайняри ! НА 12 МАЙ май -48% за ГЕРБ и 16% за БКП! Тогава на СТАНИГЕЙ ще му изкараме чадъра от задника !!!!
Прост Гербер,

Не знам от чии задник ще изкараш чадъра, но той със сигурност ще влезе дълбоко в насрания задник на Батман

2 + 33 - !
Антиспин
Крайно време беше Радева да си каже позицията! Достатъчно се мотаят по медиите жалките кънчовци, райчевци, колевци, дайновци и тям подобна измет! Претенциозни скудоумници, с мисловно равнище на агитатори от районен комитет на БКП. Цялото това смладливо павианско сборище работи яко за каузата на червените! Да ти се доповръща от уж социологията на подобни екземпляри, където лъжата крещи отвсякъде!
а бе заблуден?,

за каква позиция, каквипроста 5 лева говориш бе педал?Какви "червени" ти се мотаят в прости мозък като тя самата е създание на "ЧЕРВЕНИТЕ"!Самото и потекло е червено!!!Ти акъл имаш ли в чутунестата тиква? Изобщо имаш ли ресурса да ислиш?Тази умна лъжкиня вЪ изпързаля всичките като насрано коте. След като дълги години бе в отбора на М. Манолова и Кур. Нинова и защитаваше интересите на ЦК-БКП-НОМЕНКЛАТУРАТА пратила я на времето (1990)и изучила в САЩ, след като добре забогатя предвид свършените "услуги" и разходи задника си по екзотични екскурзии, нашта Мира добре ххвана къде е повея на "НОвОТО ВРЕМЕ". Чупка в кръста, танца на Саламанката и елате ни вижте. . . ?Ся сме "демократи". Нали?Бахти простия народ. Ей наистина простотията по хората ходи, не по животните къде казал народа.

1 + 8 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 4 - !
Бибиси
Мира е една политическа проститутка. И аз мога да издокарам каквито проценти ми поръчат. Единият вариант е въобще да правя "допитване". Вторият начин е да си подбера местата където ще питам кой за кого ще гласува. Има си райони в които се знаят настроенията. Ако беше провела Мира допитването всред депутатите на Герб, можеше да получи и 98% в полза на Герб. Така би им завидял и Живков.
лаца
мира радева е мръсна курва и пачавра
пълна лудница
Нали си давате сметка ферментирали Тиквони, че колкото повече я защитавате, толкова повече доказвате, твърдението, че обслужва Герберски интереси. Пък дали взима пари или Бойко я пердаши въобще не ни интересува. Жалка и смешна женица, досущ като вас
лили
И тази изперкала женица се научила като Цецо и Бойко да лъже! Искала била да представя обективно и БЕЗПРИСТРАСТНО мнение. Тогава защо във всички медии излиза и ни занимава с нейните пристрастия, като плюе едните и хвали другите. Сега пък плюе и колегите си, които не споделят нейните идеи. . . И ТОВА АКО Е БЕЗПРИСТРАСТНО. . .
Помним...,

Eдно време изкарваха луди всички, които говореха истината за комунистическия режим. Това е специалитет на комунягите. Перфидни, долни, подмолни. . . Била изперкала Мира, защото има куража да каже нещата с истинските им имена.

39 + 5 - !
какъв кураж бепедал?,

тази умна лъжкиня вЪ изпързаля като насрано коте. След като дълги години бе в отбора на М. Манолова и Кур. Нинова и защитава ше интересите на ЦК-БКП-НОМЕНКЛАТУРАТА пратила яна времето (1990)и изучила в САЩ, след като добре забогатя предвид свършените" услуги" и разходи задника си по екзотични екскурзии, нашта Мира добре ххвана къде е повея на "НОвОТО ВРЕМЕ". Чупка в кръста, танца на Саламанката и елате ни вижте. . . ?Ся сме "демократи". Нали?Бахти простия народ. Ей наистина простотията по хората ходи, не по животните къде казал народа.

1 + 8 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 4 - !
христо
Мира по голяма истеричка от теб не съм виждала. Но всичко се връща
Гилотин,

Христо, ти май си от женски род. По-смело де. . .

13 + 0 - !
аз
ТАЯ ЗАЩО НЕ СИ ХОДИ ПРИ МЛАДИЯ ТЪПКАЧ И ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА . ДА СИ ГЛЕДА ИМОТИТЕ ОТ "ТОЧНИТЕ" ПРОГНОЗИ ЗА СДС ДЕТО ПРАВЕШЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ТРУДНО ЩЕ Я ПОТЪРСИ НЯКОЙ.
Браво, Мира!
Всичките плювки срещу тебе подхождат на М. Манолова и Кур. Нинова. Дерзай!!!! МНОГО ЩЕ ПОМОГНЕШ.
и Аз викам браво,

на тази умна лъжкиня. След като дълги години бе в отбора на М. Манолова и Кур. Нинова и защитава ше интересите на ЦК-БКП-НОМЕНКЛАТУРАТА пратила я и изучила на времето(1990) в САЩ, след като добре забогатя предвид свършените" услуги" и разходи задника по екзотични екскурзии, нашта Мира добре ххвана къде е повея на "НОвОТО ВРЕМЕ". Чупка в кръста, танца на Саламанката и елате ни вижте. . . ?Ся сме "демократи". Нали?

1 + 9 - !
Г.Борисов
Истината е че ми е жал за тази наша малка и прекрасна България. Абе как можаха всички идиоти на този свят да се родят именно в България, такива серсеми които пазят червената идея по свидно от очите си заради такива скапаняци над 2 милиона българи не можаха да издържат тази неправда която се точи повече от 20 години и се пръснаха по широкия свят на маината си. Еи писна ми честно ви казвам именно тези изселници ще изгоним тази червена мръсна скапана долна комунистическа сган на 12 май повярваите ми въпреки всичките им долнопробни жалки компромати които вадят ден през ден няма да ги спасят. Нещастици грозни времето им свърши и е дошъл моментът да си плюят на петите да да бягат така че да не ги стигнем . . . . . иначе лошоооо. . . . . .
не бърдай,

като пуле пред мама си!След 6 месецаще те питам къде серат гладните, ама тогава ще се се скрил като рибарски х. й, дървен философе!

1 + 5 - !
Г.Борисов
Истината е че ми е жал за тази наша малка и прекрасна България. Абе как можаха всички идиоти на този свят да се родят именно в България, такива серсеми които пазят червената идея по свидно от очите си заради такива скапаняци над 2 милиона българи не можаха да издържат тази неправда която се точи повече от 20 години и се пръснаха по широкия свят на маината си. Еи писна ми честно ви казвам именно тези изселници ще изгоним тази червена мръсна скапана долна комунистическа сган на 12 май повярваите ми въпреки всичките им долнопробни жалки компромати които вадят ден през ден няма да ги спасят. Нещастици грозни времето им свърши и е дошъл моментът да си плюят на петите да да бягат така че да не ги стигнем . . . . . иначе лошоооо. . . . . .
не бърЗай,

като пуле пред мама си!След 6 месеца ще те питам къде серат гладните, ама тогава ще се се скрил като рибарски х. й, дървен философе!

1 + 6 - !
ZELENDOLSKI
Barekov e KAPUT
България в плен на герберасти!,

За срам на Европа от отчаяние да драсват клечката кибрит и горят като живи факли. И това в 21 век. Ама ова Огнян Минчевци и Мировки не ги интересува. Нека на 12 май 2013 всички да гласуваме спокойно. Гласувайте спокойно БЪЛГАРИ за да не се промъкне мутренската групировка ГЕРБ в БЪЛГАРСКИЯ Парламент. СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

3 + 16 - !
България в плен на герберасти!
ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура нейния 3-ти най алчен ешалон. Тези, които ги доведоха на власт отдавна разбраха, че са сбъркали заради невижданата лакомия на мутрите. Никой няма да им позволи повече своеволия и меракът на Тиквата да се изживява като диктатор също. Затова, като клонинг на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП, те рано или късно ще бъдат смачкани и поставени под контрол. А Номенклатурата от БКП дали прикрита като ГЕРБ, АТАКА, ЛИДЕР, СДС, ДСБ, НДСВ или нещо друго, ще продължи необезпокоявано да управлява. След извършения от номенклатурата преврат на 10. 11. 89-та и превръщането на държавната собственост в частна и наследствена ТЯ изпълни целите си. Да му мисли наивния "електорат" вярвал някога в светлото комунистическо бъдеще, което по понятни причини така и не се състоя.
България в плен на герберасти!,

Народа отново потърси силния човек, ”народния” и режисьорите на прехода услужливо му поднесоха Бойко Борисов неподозирали какъв „таралеж” си сложиха в гащите?В това активно мероприятие се включиха СМИ и най вече видни политолози и социолози в лицето на Огнян Минчев, Мира Янова и др. Само че, илюзията е мракобесна и никой не посочва, че този избор и конкретно на ГЕРБ вещаят в бъдеще мрак и мизерия за народните маси. Не е тайна и психолозите знаят, че последовател на прост човек какъвто е Борисов и повечето мутри и мутреси ог ГЕРБ, може да е само далече по-прост индивид от въпросният простак. Необразованата, но за това пък тъпа гербераска сган трябва да приеме, че нормалните хора мислят обективно. Може да им се иска нещата да са други, но те са такива каквито са!И нормалният човек ги приема в този им вид

3 + 16 - !
България в плен на герберасти!,

Да си гербераст не е определение, това е диагноза. Гербераста е като монитор, той излъчва само това което му се подаде, управлението на процесите е изнесено другаде, т. е. гербераста няма мозък. Друг решава вместо него както в случая бащицата Бойко Борисов!Каквото той каже това е. . . Гербераста е лумпен който повтаря като папагал готовите фрази казани от друг. Герберастите са с мизерни мисловни възможности, защото не виждат, че става въпрос за различни възрастови групи в една и съща политическа сила. А именно: БКП-ветерани, БСП-мъже и ГЕРБ-младежи. Ветераните по понятни причини не играят, т. е. явяват се настойници на мъжете и най-вече на младежите. Младежите се оказаха по-прости от очакваното но жаждата за власт и най-вече любовта им към парите също надминаха очакванията на ветераните

2 + 15 - !
България в плен на герберасти!,

Сега БКП/БСП ветераните се заеха с кастрацията на младежите предимно алчните и лакоми внуци членове на групиролката ГЕРБ, водили ги на времето по почивки и отрасли в станциите(луксозните домове)на ЦК на БКП и други спец. ведомства. Скопяват ги публично с нададени кански писъци във всички посоки!Същото чака и феновете им. Защото знайно е от Библията, че дърво което не дава плодове, се отсича и предава на огън. Така рано или късно, режисьорите на прехода ще унищожат собственото си създание ГЕРБ, което изневери на техните очаквания поради неотчетения факт на проявената от ГЕРБ невиждана алчност и лакомия

2 + 12 - !
България в плен на герберасти!,

ГЕРБ не изпълни както трябва техния замисъл и отчетено задкулистните интереси на режисьорите на прехода, милост няма да има!Да му мисли разпасалата се в държавата герберска паплач, която поради недовиждане и простотия помисли, че всичко е тяхно, държавата, въздуха, тротоарите и морето е до колене. А подобни ЦК–БКП номенклатурни създания като „Минчев и Янова Сие”, които най - безочливо и безпардонно манипулират масите поставили се в услуга на мутрите показаха истински си лик и вкуса към парите. То да ходиш в Непал и Хималаите, да си разхождаш дебелия задник и друсаш цици, не става със стотинки в джоба. А става с пари, и то с много пари. А хората в България доведени умишлено до бедност, живяли като скотове по време управлението на ГЕРБ, милионите българи се чудят как тока и водата да платят.

3 + 14 - !
България в плен на герберасти!,

За срам на Европа от отчаяние да драсват клечката кибрит и горят като живи факли. И това в 21 век. Ама ова Огнян Минчевци и Мировки не ги интересува. Нека на 12 май 2013 всички да гласуваме спокойно. Гласувайте спокойно БЪЛГАРИ за да не се промъкне мутренската групировка ГЕРБ в БЪЛГАРСКИЯ Парламент. СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

3 + 12 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 3 - !
бг
Андрей Райчев е нечистоплътен човек, лъже ни през всичките тези години!Заслужава разстрел!
така ли
Значи не те интерусува ГЕРБ? Дообре. . .
до така ли,

Знаеш ли кои се интересуват от ГЕРБ? Ще ти отговоря! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ТЕЗИ КОИТО ПО ВРЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ЖИВЯХА КАТО СИМЕОНЧОВЦИ НА ГЪРБА НА ЗАБЛУДЕНИЯ НАРОД, КОЙТО СЛЕД 6 МЕСЕЦА АКО СПЕЧЕЛИ И УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ВИДИ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Келепиражиите са тези. Например, като МИРА ЯНОВА сменила вече позициите от БКП/БСП на вълната ГЕРБ. Още това са: Висшата държавна администрация и кръговете от фирми и лица около ГЕРБ които получават тлъсти комисиионни , бонуси и какво ли не. Такива като Митко -Каратиста, къде Бойко оправи в енергото с месечна заплата от 35000 лева. Но да оставим Каратиста като вътрешен човек, шофьор на Румен Николов -Пашата, авер на Бойко Борисов. Да вземем чиновниците от висшата администрация със заплати минмум от ТРИ БОНА и нагоре. Поименно ли да ги споменавам да видиш за какво иде реч?Хайде няма смисъл. Каква бе щатната на мултимилионера АНГЕЛ СЕМЕРДЖИЕВ от ДКЕВР знаеш ли?Не знаеш!Огро

3 + 8 - !
.,

Огромна е. Ами другите Агенции и министерства?Страхотия на фона на минималната за страната 310 лева. Иди и виж щатната на БИСЕР ПЕТКОВ от НОИ каква е а УЖ било нямяло парида пенсии. Огромна е и това само щатнатаму заплата без да броим другото. И така нататък и така натаък и така нататък. В заключение ще ти приповня само едно. По нреме на КОЛЕДА 2012 година дълго време БОЙКО БОРИСОВ, ДЯНКОВ И СОЦИАЛНИЯ ТОТЮ МЛАДЕНОВ СЕ ГАВРЕХА С ПЕНСИОНЕРИТЕ. Ако било имало ПАРИ в бюджета щели биледа дадат БОНУС-20 лева, "големите" пари! ИЗЛЪГАХА и това не дадоха. Изгавриха се с пенсионерите и другите слоеве от населението. В същото време ГЕРБ-ажийската бонусна сган с чували си раздадоха тлъсти коледни заплати и бонуси, да не говом за съдебната система, тя е друга писта.

1 + 7 - !
.,

В Комисията за защита от дискриминация си гласуваха по две брутни заплати, защото имали излишък във фонд "Работна заплата", пише 168 часа. Премии между 6000 и 7000 лева на човек са си раздали деветимата членове на Комисията за защита от дискриминация само месец след като встъпиха в длъжност. ТАКИВА КОЛЕДНИ БОНУСИ форумецо "така ли" си раздадоха ВСИЧКИ ВИСШИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ. Списък със бонусите ли да цъфне тука?Хайде няма смисъл. Примерите са не десетки а стотици как СГАНТА живя на гърба на Народа, услади и се властта ще излъже НАРОДА сега и пак ще живее. . . . . . . . . . . Да му мисли обеднелия бълг. народ живеещ в заблуда, че нещо хубаво го чака. НИЩО ХУБАВО НЕ ГО ЧАКА. Пенсиите ще продължават да мрЪт като мухи гаврени от ГЕРБ-ерските варвари. Глад и мизерия го чака народа, ГАБОНСКИ заплати и мизерия, това е положението. ГЕРБ ще продължава да смучи соковете му и живее по Симеончовски на неговия гръб. Туй добре да се запомни. . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

1 + 6 - !
Иван
А бе Мира, а бе Радева-защо извърташ нещата и право в целта-Иван Костов!Показваш колко си обективна. За всичко ви е виновен Костов!Той ли направи преврата на 10 Ноември?Не напразно си казвала на една позната на изборите 97 година-"Само за Иван Костов не гласувай, защото е корумпиран. "Личи сни комсомолскатати закалка. Срамувам се за теб!
.Иване,

като не знаеш нещо недей писа глупости. Горе съм ти писал кой направил преврата на 10-ти ноември. Даже зная от КАНЦЕЛАРИЯ в ЦК на БКП е тръгнала заверата. Дъщерята на завеждащия канцеларията днес е мултимилионерка. . . . . . . . . . . . . . . . . За информация, ИВАН КОСТОВ бе слуга, обслужващ НОМЕНКЛАТУРАТА. Не случайно на първата му среща с Андрей Луканов в МС последния му казал дословно следното, цитирам:"Иванееееееее, няма да стане това което искаш, друго имам нещо за ТЕБЕ предвид":край на цитата!Хайде моля, яж си козунака, чукай яйцата и глупости не пиши! . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

7 + 0 - !
Дани
Мира Радева не се е забърквала със собственост, несъответстваща на онова, за което се представя, могат да я видят пеш или с обществен транспорт, изглежда и се държи като това, за което се представя. Или е суперконспиратор с неземен актьорски талант, или е социолог и преподавател. Говори и казва повече, отколкото чуваме. Симпатизирам и.
ами симпатизирай и Дани,

МИРА ЯНОВА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА И СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ! . . . . . . . . . . . . . Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!!!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!. Разговора е конфереднциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване нинтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА. Мира добре се снрави в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машшалана на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите, а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци. Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

2 + 4 - !
IСтанчев
Мира Радева е много права в прогнозите си! Русофилите, петата колона в България и червената мафия в Енергетиката- (атомното лоби)ще направят всичко възможно да съборят това правителство с интриги , компромати , лъжи с което партията БСП-БКП силна, а при определени случаи и с цената на кървави престъпления в които са специалисти. Хора не позволявайте отново да ви лъжат и ограбват както го правят от 1944г до сега!
така е другарю IСтанчев,

ами симпатизирайте ТИ и Дани и останалие вече писах това. Повтярям:МИРА ЯНОВА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА И СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ!Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!!!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереденциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА(ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ). Мира добре се снрави в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци! Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". . . . . . . . София, 03. 05. 201

2 + 4 - !
разбираш ли другарю IСтанчев,

схващаш ли чутунена главо?Да обслужва МИРА ЯНОВА интересите на (ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ), точно тази за която писал ТИ заблудений Юроде. . . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

3 + 1 - !
IСтанчев
Мира Радева е много права в прогнозите си! Русофилите, петата колона в България и червената мафия в Енергетиката- (атомното лоби)ще направят всичко възможно да съборят това правителство с интриги , компромати , лъжи с което партията БСП-БКП силна, а при определени случаи и с цената на кървави престъпления в които са специалисти. Хора не позволявайте отново да ви лъжат и ограбват както го правят от 1944г до сега!
разбираш ли другарю IСтанчев,

ами симпатизирайте ТИ и Дани и останалие вече писах това. Повтярям:МИРА ЯНОВА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА И СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ! . . . . . Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!!!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереденциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА(ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ). Мира добре се снрави в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци! Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". . . . . . . . София,

3 + 2 - !
разбираш ли другарю IСтанчев,

схващаш ли чутунена главо? Да обслужва МИРА ЯТНОВА интересите на (ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ), точно тази за която писал ТИ заблюдений Юроде. . . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

2 + 1 - !
IСтанчев
Мира Радева е много права в прогнозите си! Русофилите, петата колона в България и червената мафия в Енергетиката- (атомното лоби)ще направят всичко възможно да съборят това правителство с интриги , компромати , лъжи с което партията БСП-БКП силна, а при определени случаи и с цената на кървави престъпления в които са специалисти. Хора не позволявайте отново да ви лъжат и ограбват както го правят от 1944г до сега!
така е другарю IСтанчев,

ами симпатизирайте ТИ и Дани их останалие вече писах това. Повтярям:МИРА ЯНОВА Е ЕДНА УМНА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА И СЕ ОТРЕЧЕ ЛЪЖКИНЯ! . . . . . . . . . . . . . Годината е 1990-та Мира Янова запъхтяна тича да остави фърфълаците в детската градина. Получила е ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН от служител на ЦК на БКП. Тя е развълнувана!!!Повикана на НАЙ ВИСОКО НИВО и разговаряно с нея в ЦК!Разговора е конфереднциален!Касае се за ИЗПРАЩАНЕТО и на ДЪРЖАВНИ разноски в САЩ с определена задача касаеща в бъдещ план обслужване ннтересите на НОМЕНКЛАТУРАТА(ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ). Мира добре се снрави в годините на прехода с тази задачка и достатъчно забогатя. Ашколсун машала на на това момиче и нека по малко да лъже и заблуждава "електората"!ИНФОРМАЦИЯТА кой, кой е в тази държава не на всеки дадено да знае. АЗ съм този да ви отварям очите, а ВИЙ като искате да сте слепи и ГОСПОД да слезе от небето ще останете слепци. Клел съм се на времето да служа ВЯРНО на Народа, клетва на 100% изпълнена и скъпо "заплатена". . . . София,

1 + 2 - !
разбираш ли другарю IСтанчев,

разбираш ли чутунена главо. Да обслужва интересите на (ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ)точно тази за която писал ТИ заблюдений Юроде. . . . . . . . . София, 03. 05. 2013г.

1 + 1 - !
Teller
Идва Видовден и за "социолозите".
Психотерапевт!,

Господин Teller, нещата са ясни?Има някакво кретенясване У хората. Някакво масово психясване за което психотерапевтите имат думата. Не е нормално мутра с улично възпитание и манталитет, свикнал да пребива и управлява със страх, да управлява държавата ни и тя да бъде нормална. Видя се за 4 години докъде я докара. Имаше тотален отказ от управление и Борисов затова по цял ден се шляеше из страната все едно че открива обекти, а всъщност от страх не влизаше в кабинета си, защото не знае какви управленски решения да взема. Интересите му са само пари, пари и пак пари. И като стара печена мутра дори завидя на спестяванията на хората и защото нямаше как да им ги гепи, ги обложи с данък. Нещо повече ГЕРБ са само Цветанов и Борисов, а те се насират при мисълта, че може да не управляват и изпаднат на улицата. Да, ама там вероятно ги чакат същите изненади, с каквито те дариха бая народ, защото номерата на улицата са едни и същи.

1 + 5 - !
мдаа
така е !Шъ въ питам, аз вастогава след 6 месеца герберастията къде се кани да яхне властта и недай си Боже успее къде СЕРАТ гладните. И никой тогава няма право да има да протест. Никакви протести на майки с деца, пенсии и прочие дървени философи!Да мрЪт кучешки в мизерията която сами са си избрали:- на 100% в кърпа вързана. Такива като на Мира им дреме на оная работа. Те ще живеят! . . . . . . . София, -3. 05. 2013г.
в рамка го сложете!,

след 6 месеца ако герберастията къде се кани да яхне властта и недай си Боже успее шъ ви питам къде СЕРАТ гладните. И никой тогава няма да има право на протест. Никакви протести на майки с деца, пенсии и прочие дървени философи!Да мрЪт кучешки в мизерията, която сами са си избрали:- на 100% в кърпа вързана. Такива като на Мира и Огнян Минчевци им дреме на оная работа, къде щяли да серат гладните. Те ще живеят!Това е положението!Казах!Амин. . . . . . . . София, -3. 05. 2013г.

2 + 4 - !
да другари,

в заключение виждате ли герберастията как добре се мобилизирала и всички застанали зад клавитурите, като Саня КАРТЕЧАРКАТА праскат минуси на порази?. Таке !Така сегерберастията с праяво защитава интересите си, властта която им дава ЛАЙФА!Така се защитава СТАТУКВО!Гай Юлий Цезар го е казал на времето, 72 г. пр. н. е. Простите къде са на път да им сервират масата на тепсия ТЕ да му мислят. Добре го запомнете и като се върнете на написаното един ден тогава ще видите дали сте имали основание за псувните си. . . . . . . . София, -3. 05. 2013г.

2 + 4 - !
аааа... да незабравя,

тук във ФОРУМА шари един бонусен "специалист" форумеца "обикновен българин". Завалията по цял ден драска по форумите, манипулира ви и с право герберастията си гони интереса!Хората си защитават софрата? ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА. Гербераста "обикновен българи" сложилна флашката 2-3 едни и същи поста и почти няма страница къде не се изсрал на метеното. Ето му едино бисерите, те са цифром три! . . . . . . . . . . . . . . обикновен българин, 02/05/2013 - 21:29 "На вички нормални БЪЛГАРИ - СПОКОЙНИ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ. Нека на 12 май 2013 година спокойно да участваме всички в изборите и да гласуваме. Гласувайте спокойно БЪЛГАРИ. Гласувайте за да дадем възможност на "столетницата" да си почине извън БЪЛГАРСКЯ Парламент поне най-малкото през следващите 100 години. Спокойно гласувайте на 12 май 2013 за номер 15. СПОКОЙ, БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ". . . . . . . . . . . . . . . Добре ви Успокоява няма що. . . Вервайте му. . . Човека знае защо! София, 03. 05. 2013г

1 + 3 - !
а ГЕРБ,

какви са бе педал?Деца и внуци на на 100% създаияна на "столетницата", водила ги на времето и отрасли всичките по стаянциите на ЦК на БКП и хотелите на спец. ведомствата. Ужас от наглост и лъжи.

1 + 3 - !
.
ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура нейния 3-ти най алчен ешалон. Тези, които ги доведоха на власт отдавна разбраха, че са сбъркали, заради невижданата лакомия на мутрите. Никой няма да им позволи повече своеволия и меракът на Тиквата да се изживява като диктатор също. Затова, като клонинг на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП, ще бъдат смачкани и поставени под контрол. А Номенклатурата от БКП, дали прикрита като ГЕРБ, АТАКА, ЛИДЕР, СДС, ДСБ, НДСВ или нещо друго, ще продължи необезпокоявано да управлява. След извършения от номенклатурата преврат на 10. 11. 89-та и превръщането на държавната собственост в частна и наследствена ТЯ изпълни целите си. Да му мисли наивния "електорат" вярвал някога в светлото комунистическо бъдеще. Мрак и мизерия го чака.
ирис
Кой ви каза, че Мира не е червена, защо никой не казва нищо за тази госпожа, за произхода и, и дали наистина е чак толкова независима, а дали ГЕРБ е дясна формация също е основен въпрос, но в този форум малко хора си го задават и си отговарят
.,

Естествено ирис!Иди им виж на всичките биографиите включително и на комсомолците от ГЕРБ. Всичко е много внимателно изпипано с ЦЕЛ да се скрие СОЦ- миналото, сиреч периода на така нареченото "комунистическо минало". Не им изнася!!!Истината пари?Сякаш всичките комсомолски герберасти са паднали от луната. Ами иди и прочети в "Уикипедия", примерно биографията на комсомолската секретарка на елитната езикова гимназия Пловдив, г-жа МАРИЯ КАПОН. Един ред няма написано за преиода преди 89-та година. А пък това, че РОДИТЕЛИТЕ и видви на времето номенклатури биле на работа в чужбина(Мароко) на ДОЛАРОВА заплата това пък хептен няма откъде да научиш. Даже Марчето учило в лицей по онова време. Е. . . , и кои ходиха на работа и то не на каква да е в чужбина по онова време? БЕЗ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ДА КАЖЕ ЗА КОГОТО И ДА БИЛО "РАЗРЕШАВА СЕ. . . ", АБСУРД Е ДА ИЗЛЕЗЕ, КОЙТО И ДА БИЛО!Без значение името. Това се отнася и за г-жа МИРА ЯНЖОВА, чийто резолюция на службите на времето е положителна

2 + 1 - !
.
малиЙЙЙЙЙ. . . .
Гражданка
Телевизия "ON AIR" в новините си 17. 00 часа водещия съобщи, че 15000 австрийски пенсионера на средна възраст 70 години, ще летуват на нашето Черноморие. Първата група от 1500 души вече пристигнала и настанена в ЧЕТИРИЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ к. к. "Слънчев бряг". А нашите майки и бащи, ГЕРБ началото на мандата им спря индексацията на пенсиите, които на фона на ЕС са никакви и подложи воъзрастните хора 4 години на невиждан по мащабите ГЕНОЦИД. Естестевено Социологията не ги вижда тези работи, тях единствено шума на финикийските знаци ги мълнува. Друго НЕ!Това е България, това е Мира Янова, това е ГЕРБ. Честито.
Ужас,

трагедия сме. . .

1 + 2 - !
нндааа,

Ее. . . гея нали прати наще пенсионери февруари на море?Те пък милите стояли и гледали!!И как не издъхнали от кеф и. . . глад!!Ми нямали пари да си купят хляб и минерална вода!!Та такъв рахат беше при гея!!И тук таме пребити младежи!!Или не си спомняш червена прашчице? А за стачкуващите даскали кво ще кажеш?Разтурихте седянката на Пинокио Орешарски!!

3 + 1 - !
ШМЕНТИ КАПЕЛИ,

23 години преход и какво се постигна?В света сме на дъното по инфраструктура, организирана престъпност и надеждност на полицията! Въпреки големите очаквания от членството ни в ЕС, България продължава да върви надолу в икономическото си развитие и то с ускорени темпове. Периодичните растежи на БВП от 0. 5-1% в никакъв случай не се дължат на някакъв икономически растеж, а по-скоро на по-големите приходи от ДДС, като следствие растящите цени на стоки и услуги, на новите и увеличаващи се глоби, и такси, за каквото се сетиш. Фалират фирми от малкия и среден бизнес, а безработицата расте и обхваща около 50% от населението в трудоспособна възраст. Непрестанното увеличение на цените на горивата и ел. енергията води след себе си увеличение на цените, и на останалите стоки. Доходите на населението обаче са почти заковани вече повече от три години и по никакъв начин не компенсират галопиращата инфлация. Как се справят при тези условия пенсионери, социално слабите само те си знаят.

1 + 1 - !
%
един тук се е взел на сериозно и като Матросов е готов живота си да даде за другарите. . . червените. Разбирам го-свършват веч откраднатите парички, а без достъп до власт/хранилка все по-трудно е :-)
споко другарю %, - 19:06,

ПЪЛЕН ПРОЛЕТАР СЪМ!Катеторично и не те лъжа!Аз не мога да лъжа!!! . . . . . . . . . . . . . . . Апартамент на изплащане 20 години. Нямам кола, нямам вила. Напротив СПОНСОР съм на държавата от надвзетата нда тавана сума на пенсията която НОИ КОЛЕДНОси ги раздадоха за бонуси. Това устройва ли те?

1 + 1 - !
Митев
Иска ми се да припомня една от най-мащабните гаври на които бяха подложени милиони български граждани. Става въпрос за приетата от правителството на Костов Наредба І - 45 на МВР за пререгистрация и смяна на номерата на автомобилите. Напомням, автомобилите в България съгласно чл. 141 от Закона за движение по пътищата (ЗДвП)бяха и продължават да са с безсрочна регистрация. Но политическата класа не обърна внимание на това, Костов падна от власт и не можа да осъществи далаверата, Кобурга се занимаваше с дворци, гори и БТК, така че истинската кампания започна с идването на Тройната коалиция на власт. Юристката и бъдеща еврокомисарка за защита на потребителите М. Кунева и Пл. Орешарски предложиха и срокът за пререгистрация бе съкратен. Вместо до края на 20036 г. трябваше акцията да бъде осъществена до 31 март 2006 г. Българските граждани бяха "ощастливени" да чакат по 3-4 денонощия пред пунктовете на КАТ за да платят за повторна регистрация на колите си, въпреки че са безсрочно
споко другарю %, - 19:06,

ПЪЛЕН ПРОЛЕТАР СЪМ!Катеторично и не те лъжа!Аз не мога да лъжа!!! . . . . . . . . . . . . . . . Апартамент на изплащане 20 години. Нямам кола, нямам вила. Напротив СПОНСОР съм на държавата от надвзетата над тавана сума на пенсията която НОИ оледно си раздадоха за бонуси. Това устройва ли те?

1 + 0 - !
Митев
Иска ми се да припомня една от най-мащабните гаври на които бяха подложени милиони български граждани. Става въпрос за приетата от правителството на Костов Наредба І - 45 на МВР за пререгистрация и смяна на номерата на автомобилите. Напомням, автомобилите в България съгласно чл. 141 от Закона за движение по пътищата (ЗДвП)бяха и продължават да са с безсрочна регистрация. Но политическата класа не обърна внимание на това, Костов падна от власт и не можа да осъществи далаверата, Кобурга се занимаваше с дворци, гори и БТК, така че истинската кампания започна с идването на Тройната коалиция на власт. Юристката и бъдеща еврокомисарка за защита на потребителите М. Кунева и Пл. Орешарски предложиха и срокът за пререгистрация бе съкратен. Вместо до края на 20036 г. трябваше акцията да бъде осъществена до 31 март 2006 г. Българските граждани бяха "ощастливени" да чакат по 3-4 денонощия пред пунктовете на КАТ за да платят за повторна регистрация на колите си, въпреки че са безсрочно
споко другарю %, - 19:06,

ПЪЛЕН ПРОЛЕТАР СЪМ!Катеторично и не те лъжа!Аз не мога да лъжа!!! . . . . . . . . . . . . . . . Апартамент на изплащане 20 години. Нямам кола, нямам вила. Напротив СПОНСОР съм на държавата от надвзетата над тавана сума на пенсията която НОИ оледно си раздадоха за бонуси. Това устройва ли те?

1 + 1 - !
Мира ето оценката на ЕК
СТАТИЯ:ЕК понижи с 0, 5 % прогнозата за икономическия ръст на България3 Май, 2013|автор: frognews. bg|17 Коментари . . . . . . . . . . Ето како свърши твоята ГЕРБ, какво направи за народа и държавата. Продължавай все така и с мерак си харчи милионите.
споко другарю %, - 19:06,

ПЪЛЕН ПРОЛЕТАР СЪМ!Катеторично и не те лъжа!Аз не мога да лъжа!!! . . . . . . . . . . . . . . . Апартамент на изплащане 20 години. Нямам кола, нямам вила. Напротив СПОНСОР съм на държавата от надвзетата над тавана сума на пенсията която НОИ, Коледно си раздадоха за бонуси. Това устройва ли те?

3 + 0 - !
Възмутен
Наглостта и безочието на тази жена са безгранични ! Впрочем могат да я конкурират само тези от ГЕРБ, които тя защитава непрекъснато без грам смислени аргументи. Ще припомня нейните прогнози за президентските избори 2001 г. Цитирам по памет : "Георги Първанов няма никъкав шанс да стане президент, той се подкрепя само от БСП, която е една все по-слаба и застаряваща партия. Първанов не може да получи повече от 700000 хиляди гласа, които с на БСП". Това не са прогнози на един независим професионалист, а на един пристрастен човек каквато винаги е била тя. В това няма нищо лошо. Лошото е, че тя няма доблест и чест да си го признае, което я прави една долнопробна лъжкиня. И сега иска да изглежда в ролята на жертва, след като се намериха хора, които публично я разобличиха !
Минувач
И на мен ми е симпатична. А това за помията е повече от вярно. Непрекъснато се лее помия по всички форуми от платени помияри. Чукнах в Гугъл три израза от три помиярски поста по-долу: "ГЕРБ е най-ниското ниво на комунистическата номенклатура" - 98 пъти. "Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид" - 1120 пъти. и впечатляващото: "Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници" - 14 000 (четиринадесет хиляди)пъти. . . нямам думи.
мдаа,

Ей много прост народ много нещо в тази България като „минувача” с тъпия си чугунести мозък не схванал нещо елементарно. Ходил човека в „Гугъла”, да блъска клавитурата и за какво ходи да го пита човек, ама и той не знае за какво. Такава глупост изръсил във форума, че човек да се хване за главата. Нямал чугуна „думи” видял 98 пъти писано нещо си и 14000 пъти другото. Простата му кратуна така и не схвана, че 100000 пъти да каже чичко „Гугъл” едното и другото е ВЯРНО. Това е самата истина!Да бат Бойко е железен комунист, даже баш „комуняга” според терминологията на реститутките. Какво има да се умува тука. А що се касае за другото, че ГЕРБ бил „най-ниското ниво на комунистическата номенклатура” има си хас да не е така. Ще допълня: НЕЙНИЯ ТРЕТИ НАЙ АЛЧЕН И ЛАКОМ ЕШАЛОН!!!Туй в рамка да се постави!Изобщо всичко що е членове на ГЕРБ са издания на БКП, на нейната номенклатура и 2 мнения няма по този въпрос. Другото е НОНСЕНС, манипулации и лъжи. Ся чугуна не знае какво е това НОНСЕНС,

1 + 4 - !
мдаа,

ама как да ги обяснява човек тия неща на прости хора. Не става. , пълна Герберерастия, айде - нЕма нужда!

1 + 4 - !
,

рускинята е страшно досадна, след 1 ден се появява и по 5 отговора, прави се на мъж, или е някой дърт генерал- манипулатор, на всяка манджа мерудия, как да я изгониме, тя за това живее, да хвърля лайна и всичко знае за всички, не и се връзвайте, тя се познава по глупостите едни и същи всеки път

0 + 1 - !
изстрадал
Поздравление за смелостта на Мира Радева да каже истината за червените слуги и мекерета Райчев, Колев, Томов и сие, които по йезуитски се опитват да манипулират обществото в полза на бсп. Ако им повярваме , че бсп са в подем и ще спечелят изборите, значи да забравим за бездарните управления на Луканов и Виденов и обедняването на народа. А това че БСП мечтаят още за АЕЦ Белене доказва , че са слуги на енергийната мафия , или самата бсп са партия от мафиози. Долу комунистите!
Господин изстрадал,

По онова време за което говориш НОМЕНКЛАТУРАТА дръпнала му превратчето 90-та година ЯКО грабеше народа. Тогава ГЕРБ още го нямаше. Негови изявени днес депутати ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ се включиха в този грабеж. ВСИЧКИ!Те, техните родители, дядовци и баби. Като се започне от гербажийката РУМЯНА ЖЕЛЕВА първа работа започнала в зловещия холдинг „ТРУД И КАПИТАЛ” на Кръстьо Петков прибирал почивната база на профсъюзите и стигнем чак до кандидат-депутата от ГЕРБ министъра ИВАЙЛО МОСКОВСКИ, първа работа също започнал в друга зловеща групировка „МУЛТИГРУП”. Ами Бойко Борисов и СИК. . . ? Майко мила, там какво е. . , ужасии!Който и гербераст да хванеш за ушите, все е УЧАСТНИК в зловещия пладнешки грабеж на народа и държавата. Не ми се вади другата флашка, че извадя ли я, отиде сървърът на „ФРОГНЮЗ”. Айди нЕма нужда повече да обяснявам за 3-тия най лаком ешалон комсомолци и номенклатури от ГЕРБ, всичките до един забогатяли от приватизационните грабежи вкючително и слугите, подобия на Мира Янова. .

1 + 5 - !
Факт
На адрес http://dnes. dir. bg/izbori-2013/anketar. php?id=473&tag_id=122244 Тази анкета показва предпочитанията на потребителите на Дир. бг, които участват в нея. Тя не е национално представителна. Анкетата е инициатива на Дир. бг и не е поръчана или платена от партии, социологически, рекламни и ПР агенции, фирми или други организации. Ако изборите бяха днес 04. 05. 2013г. 41. 79% за ГЕРБ и 14, 1% за БСП
Прост гербер,

На тъп Гербер и акото на Борисов да му сложиш под носа, пак ще твърди, че мирише на виолетки

1 + 3 - !
Бойко.Б,

Ееех, ако не ми беха спрели едни пари в Кипър. . . . . Щех да вода най-малко с 70%.

1 + 2 - !
bg
mnogo umee da sviri na kavali osobeno v oblasta na sotziologiyata . . . . . . . . . . . . . . tova pri neya e fizeologichna nujda. . . . . . . . . . i ustata i e samo za tova
liliana koleva
мира е мръсна курва и пачавра
пламен георгиев
вси4ки над д 40 са със комунисти4еско минало, Така 4е младежта да фнимава , те са царе на комплотите
Пламенееее,

комунистически ти е мозъка пън загубен дете на номенклатури. Откъде ти дойде в глевета тази глупава мисъл само един Бог знае. Ужас от неграмотност и невежество. Бахти нещастника.

1 + 1 - !
вече ти разясних,

манипулаторе "обикновен българино" 20:43, дете на НАМЕНКЛАТУРИ, че номерата ти не не вървят тука. Разбира ли го това твойта чугунеста глава?Много си прост мой човек, за маянипуляци не ставаш. И така гаден форумецо . . . . . . . . . . . 1. Всички членове на ГЕРБ без изключение са деца и внуци на СТОЛЕТНИЦАТА, до един забогатяли благодарение на СТОЛЕТНИЦАТА. Примери съм посочвал стотици, ама твойта чугунеста глава неще да вдяне. Дори тук някъде съм писал за министър кандидат депутата ЛИЛЯНА ПАВЛОВА отрасла по станциите на столетницата. Ивайло Московски и т. н Какво да ти обяснявам тъпако. . . . . . . . . Ако бях човек на "СТОЛЕТНИЦАТА" ся намаше да изплащам още много години апартамента взел със кредит за 20 години. Казах ти нямам кола, нямам вила. Какво повече долен лъжецо, слуга на сатаната. Не си струва по вече. Форума не е глупав и много гочно разбира нещата. Апропо да не ТИ посочвам КОИ хора днес са на МНОГО ВИСОКА ПОЗИЦИЯ В ГЕРБ забогатяли на времето от столетницата. Сега са видни ГЕРБ-ажии

1 + 1 - !
Питащ
Мадмоазел Радева, имам два въпроса към Вас: 1. Синът Ви има ли практиката да Ви нарича "политическа п***титутка"? 2. Ползването години наред на имот под наем на преференциални цени, осигурен от Столичния общински съвет, форма на сладък "безплатен обяд" ли е? Мерси за включването
дони
За съжаление е много права госпожа Радева. Сценария е ясен. Остава да видим кой го е написал.
.,

Долна ГЕРБ-ажийска сган. Рано се събудила и почнала по клавитурите. В кое е права Янова бе сДони?Що говориш глупости. Ама недей писа като Димитър Общи а се конкретно поясни. 1-во, второ, трето и така нататък. Изложи своята ТЕЗА кое видял за вярно от Радева когато ВСИЧКО НЕЙНО ПИСАНО Е ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ ЛЪЖА. Като се започне от 89-та пратена от ЦК на БКП в САЩ на разноските на народа да я изучат та стигнем чак со днешния Великнен. Мръсна крадлива и лъжлива долна сган. Пфууууууууууу. И Великдена опропастиха.

2 + 1 - !
пак си в грешка 20:51
отново заблуда номенклатурчико "обикновен българино". Ще ти го пояснаВИНАГИ НА СОФРАТА СЕДЯТЕДНИ И СЪЩИ!ПРеди вашите родители къде изрпукаха, сега ВИЙ техните номенклатурни копелета. Вий се готвите пак за софрата ГЕРБ копелензце лъжливо. Комсомолецо запомни: Тези, които на времето се биеха в гърдите за най верните на БКП/КПСС и бяха в първите редици, ДС и прочие днес са отново в ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ на "демократичния" фронт. ТЕ ВИНАГИ СА НА СОФРАТА НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!Нищо не се е променило единствено лозунга се е сменил!На времето да живее Бэлгария и СССР, днес същите боклуци се съдират да крещят. Сменен е само лозунга:-Да живее България и САЩ, вечна дружба. Че Бойко Б преди да подаде оставка бе на работно посещение в посолството на САЩ. Вечерта излезе и на другия ден подаде оставка. Какво сложно има тука?Всичко е пределно ясно! Не ставай смешен комсомолецо крадлив. Измамнико седини си на гъзъ мирто и кротувай. Недей се прави на интересен. Смешен си. Виж в кой дж
обикновен българин,

До "пак си в грешка 20:51, 05/05/2013 - 10:18". Една лъжа повтаряна сто пъти не става истина, а стават просто сто лъжи. Продължавай да лъжеш. Явно "ултрасите" на БКП/ДС/БСП продължавате да си живеете с илюзията, че варода е прост, а само вие сте умни. Грешка. И тази грешка, както и ината ви да строите АЕЦ-Белене за 30 милиарда, ще доведат до едно - 12 май 2013 победа за номер 15 и ГЕРБ и 130 депутата подкрепят в новия БЪЛГАРСКИ Парламент ново самостоятелно правителство на ГЕРБ.

1 + 1 - !
номерата ти не вървят,

мръсна номенклатуро. 1000 пъти гти бе обяснявано но ни си знаеш своето. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ГЕРБ това е най некачествения мат"рял на БКП/ДС/БСП. Това са техните дца и внуци. Техните дядовци и баби на времето са свършили това което писал за черквата. Към ГЕРБ отнеси този въпрос . . . . . . . . . . . . . НАРОДА ИМА ИЗБОР! . . . . . . . . . 1. Или БСП и някакъв що годе социален ангажимент, все нещо за народа ще има 2. или ГЕРБ гарантирано нищо за народа, както бе тези 4 тодини. Замразени пенсии и заплати а калинките на гърба на народа живяха. . . . . . . . . . . . . . . Това е избора. Ако народа иска да види след 6 месеца къде серат гладнит, нека пак си изберат ГЕРБ ама после да не ривЪт. Даже тока ще му увеличи ГЕРБ защото Цветелина Боариславова и мафията в момента са натиснали ДКЕВР и Харитонова се е хванала за главата. Без съмнение ново 10-15 %тово увеличение на тока го чака народа. Главно заради фотоволтаиците. Казах. . . . . . . . . . . София, 05. 05. 2013г.

1 + 0 - !
наглец,, това какво е?,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лидер от БСП.

1 + 0 - !
Анадолски привет!
ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ТУРСКО ГЕРБЕРСКАТА ДРУЖБА. Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган се е обадил вчера вечерта на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, за да му пожелае успех на изборите, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Бившият министър на културата турчина Вежди Рашидов, който е трети в листите на ГЕРБ в Пловдив, е превеждал, уточниха пиарите на партията. Ердоган се е обадил на Борисов като приятел. Наричал го е приятелю, братко. „Те имат едно обръщение да се наричат „моят брат”. Обаждането беше много топло”, коментира Рашидов пред агенция “Фокус”. Ердоган попитал Борисов как е и му е пожелал успехи. Той посъветвал Борисов да направи всичко възможно изборите да са честни както в Турция, така и в България.
вижте я, добре я вижте,

тази пикла, тази гасна лъжкиня на този голям ден, тази помия, тази СОЦ-пачавра на снимката горенаречена Мира Радева , къде де прави сега на ни лук яла, ни лук мирисала. С право сина и я нарича политическа проститутка. ГЕРБ-ажийски Юди. Навсякъде са. Ще попилеят народа и държавата. В алчността и лакомията си майката ше им разгонят.

2 + 2 - !
обикновен българин,

До "Анадолски привет!, 05/05/2013 - 10:41 ". Днес е ВЕЛИКА СЪБОТА, но "ултрасите" на БКП/ДС/БСП - пратията взривила през април 1925 година църквата "Света Неделя"; създавала концентрационни лагери за собствения си народ, продължават да мърсуват. България е търгувала и ще търгува и за в бъдеще с всички държави които са готови да сключват с нас взаимноизгодни сделки. Дори и с Русия. А на 12 май 2013 победа за номер 15 и ГЕРБ и 130 депутата подкрепят в новия БЪЛГАРСКИ Парламент ново самостоятелно правителство на ГЕРБ.

1 + 1 - !
номерата ти не вървят,

мръсна номенклатуро. 1000 пъти гти бе обяснявано но ни си знаеш своето. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ГЕРБ това е най некачествения мат"рял на БКП/ДС/БСП. Това са техните дца и внуци. Техните дядовци и баби на времето са свършили това което писал за черквата. Към ГЕРБ отнеси този въпрос . . . . . . . . . . . . . НАРОДА ИМА ИЗБОР! . . . . . . . . . 1. Или БСП и някакъв що годе социален ангажимент, все нещо за народа ще има 2. или ГЕРБ гарантирано нищо за народа, както бе тези 4 тодини. Замразени пенсии и заплати а калинките на гърба на народа живяха. . . . . . . . . . . . . . . Това е избора. Ако народа иска да види след 6 месеца къде серат гладнит, нека пак си изберат ГЕРБ ама после да не ривЪт. Даже тока ще му увеличи ГЕРБ защото Цветелина Боариславова и мафията в момента са натиснали ДКЕВР и Харитонова се е хванала за главата. Без съмнение ново 10-15 %тово увеличение на тока го чака народа. Главно заради фотоволтаиците. Казах. . . . . . . . . . . София, 05. 05. 2013г.

1 + 0 - !
наглец,, това какво е?,

Бойко Борисов–комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева–партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов–син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев–платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски-първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов-син на генерала от ДС Петър Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП съпруга на настоящ лидер от БСП.

1 + 0 - !
Дами и госрода
манипулацията която темче в момента по СМИ е огромна. Бълг-народ ена ПЪТ да допусне грешка. Лъжат го тасива като Бойко борисов и много други. Лъжат го платени манипулатори като обикновен българин. Вижте в посланията какво пише тлъжеца:цитирам! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . "И тази грешка, както и ината ви да строите АЕЦ-Белене за 30 милиарда, ще доведат до едно - 12 май 2013 победа за номер 15 и ГЕРБ и 130 депутата подкрепят в новия БЪЛГАРСКИ Парламент ново самостоятелно правителство на ГЕРБ. -край на цитата . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Дами и господа, Народеееееееееееееееее, тока миналата година 2012 тока се вдигна заради ФОТОВОЛТАИЧНАТА МАФИЯ с шеф Бориславова приятелката на Б. Борисов. Затуй Правителството набързо стаде багажа защото хората излязоха с фактурите за тока и Борисов се уплаши. Следващия ПЪТ обаче, след като Борисоввземе власттта ще изкараконната полиция, жандармерията и пусне маркучите. . . Няма пенсии, няма майки с деца. Ще каже НАРОДА МЕ И0БРА. . . . . . . . . . . . . . Честито наивници. БСП или ГЕРБ
ЗАПОМНИХТЕ ЛИ ГО?
Да го повторя за да нямамърдане. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Във момента служителите в ДКЕВР се крият, а Харитонова хванала за главата. ФОТОВОЛТАИЧНАТА МАФИЯ начело със Цветелина Бориславова, приятелката на Бойко Борисов оказват невероятен натиск за ТОВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА. Онуй миналагта година от 15 % не бе достатъчно. . . . . . . . . . . . . . Според осведомени предстоящото увеличение на тока се движи прогнозно 12-18 %. Според някои специалисти вероятно ще е 13%. Питайте сега БОЙКО БОРИСОВ за това. После да не стане късно. . . . . . . . . . . София, 05. 05. 2013г.
мдааааа
задава се ново увеличение на тока и то с 12% което ни е в кърпа вързано. Никой не говори по това?!Никой!Както и да въртят и сучат някои, натам отиват нещата. . . Ама и Бойко Борисов си мълчи. Що ли. . . ?
гражданската съвест
Каквото и да кажат платените социолози на БСП , защото не им изнасяше да слушат нейните цифри това е социоложката , която до сега винаги е била най-точна във всички избори, и затова не я понасят колегите , особенно пък платинетите комунистечески мекерета.
амчи,

самата Мира Янова е от този червен отбор бе глупаво. Ти е дълги години слуга на НОМЕНТКЛАТУРАТА и това се знае. Само ти не си наясно. И като говорят цифрите и ГЕРБпобеди какво?Дали пенсиите или заплатите ще оправи на хората. Техните ги опрамили това го знаем, а народа кучета го яли. Бахти мошениците, бахти лицемерната герберастка сган, как хитро пързаля милионите бълтари. Нищо Хак да им е. След 6 месеца ще видят къде серат гладните.

1 + 0 - !
Божееееееееееее,

тоя бонусник къде гледат как да пипнат властчицата и живеят бил моля ви се "гражжданска съвест". Бахти наглеца. Ужас.

1 + 0 - !
Божеееееееееееее
сиЙ ебало майката!Какъв Христос, какъв Великден, какви 5 лева бе българи, като идва НОВО УВЕЛИЧЕНИЕ на тока и "ГЕРБЕРАСТИЯТА" се умълчала като комунист на разпит. Бах мааму и работа. И ся никой не смей да пита бат Бойко к"во правим с тока и дали приятелката му г-жа Цветелина Бориславова е натиснала ДКЕВР-а. Май работата с новото поскъпване на тока се мъти. . . Натам отиват работите, и да видим к"во шъ излезе.
НАГЛЕЦИ
ПРЕДИ ДА ПРЕШИВАТЕ КЪМ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ МАФИОТИ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА , ЗАЩОТО БИЛА ПРИЯТЕЛКА НА БОЙКО Е РЕДНО ДА КАЖЕМ , ЧЕ ТЯ Е ОТ КОМУИСТИЧЕСКО ПОТЕКЛО НА БИВШИ ПОСЛАНИЦИ И ПАРИТЕ КОГАТО СЕ Е СЪБРАЛА С БОРИСОВ СИ ГИ Е ВЕЧЕ ИМАЛА ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ, НЕ ЧЕ НЕ СА БИЛИ И ТЕ ОТКРАДНАТИ КАТО ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТЕЧАСКИ БОСОВЕ, НО ПРОВЕРЕТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОБСТВЕНИЦИ НА ФОТ. ВОЛТ. И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА С КОМУНИСТИЧЕСКИ КОРЕНИ, АМИ ПЕТЪР КОРУМБАШЕВ ТОЙ КАКЪВ Е НА БОРИСОВ. ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ И НА ВЕЦ И НА ТЕЦ И НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ СА КОМУНИСТИ. НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ХОРАТА АКО ИМАТЕ МАЛКО СРАМ. . . .
нндааа,

Защо ние, най-бедната страна от ЕС, да водим политика на стимулиране на скъпата енергия от ВЕИ, при положение че срокът за изпълнението на изискването за 16% енергия от ВЕИ е до 2020 г. ?", зададе риторичен въпрос Добрев. Интересно, каква е причината за това недоразумение ГЕРБ да се замисли на третата година от мандата си?Защо субсидирането на "зелената енергия" се намалява чак сега и защо се намалява само за бъдещите инвестиции, а не за всички?Иначе казано, кой от ГЕРБ се е облажил?Ето нещата как седят!Цената на ток от наземни фотоволтаични електроцентрали с мощност 1MWp към април 2012г е в: БЪЛГАРИЯ - 485лв/МВтч;Франция - 217лв/МВтч;Германия - 264лв/МВтч, при по-малко слънце и по висока цена на земя и труд;Испания - дотацията е нула в момента, като строителството продължава, поради по-силното слънце там, тези централи могат да съществуват и без дотации вече. Италия - 290лв/Мвтч, от 1. 7. 2012 ще е 248лв/МВтч.

1 + 0 - !
нндааа,

Мистериозни, мистериозни, колко да са мистериозни! Някой знае ли на кого е огромната фотоволтаична централа при мина "Миньор" северно от Димитровград? Никой съд няма да разтрогне тези макар и грабителски договори за 20 години напред. Ц. БОРИСЛАВОВА на времето каза: Да помислим за ВЕИ, преди да строим Белене. Новият собственик на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА заяви, че иска да превърне кредитната институция в зелената банка на България, като приоритет за новата институция ще са алтернативните източници на енергия и екологичната икономика. Това ще става с преференциални условия, включително и по-ниски лихви за предприемачите, подчерта Бориславова, която оглавява надзорния съвет на банката. Тя представи още и новият управителен съвет на финансовата институция. Сега стана ли ви вече ясно защо има противници на строежа АЕЦ "Белене"? За да има мегдан на пазара за ток от ВЕИ и фотоволтаиците до един далаверажии, тарикати увесили се с високите

1 + 0 - !
ГРАЖДАНИН
ОТ ДВЕТЕ ЗЛИНИ БСП И ГЕРБ ПРЕДПОЧИТАМ ГЕРБ, ЗАЩОТО ЧЕРВЕНИТЕ СА ВИНАГИ БИЛИ НАЙ-МРЪСНИТЕ, НАЙ-МАНИПУЛАТИВНИТЕ , ТЕ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ СА СПОСОБНИ ДА ТЕ СЪСИПЯТ. ТАКА , ЧЕ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ КОИ СА ПО-ГОЛЕМИ МАФИОТИ ! АЗ СЪМ НА 65 Г. И ВСИЧКО, КОЕТО ГОВОРЯ СЪМ ГО ИЗЖИВЯЛ И ИЗСТРАДАЛ НЕ МЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ НАПРАЗНО.
тъпако ГРАЖДАНИН,

щом обичаш цветовете и ако се вгледаме в гамата ЗАПОМНИ)! 1. БСП кса нормално червено. 2. ГЕРБ са наследниците на БКП/БСП , 3-я най алчен ешалот избрал ТЪМНОЧЕРВЕНИЯ цмят. . . . . . . . . . Като съдя по предпочитанията на цветовете излиза, че БСП най добре впасва не тъмночервената ГЕРБ пълна на 100% с комуняги, баш номенклатури.

1 + 3 - !
какво правим?,

задава се ново увеличение на тока и то с 12% което ни е в кърпа вързано. Никой не говори по това?!Никой!Както и да въртят и сучат някои, натам отиват нещата. . . Ама и Бойко Борисов си мълчи. Що ли. . . ?

1 + 2 - !
.,

Герберастите са убийци, служители на Мамона и на маймуна.

2 + 1 - !
Ей го почва се,

а пък виЙ пак си изберете герберастките убийци на народа. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Мъж се самоуби като се хвърли от балкон в столичен мол, 5 Май, 2013, автор: frognews. bg . . . . . . . . . . . . . . . . . . МРЪСНА ГЕРБЕРЕРАСТИЯ ДОКАРАЛА ХОРАТА ДО ОТЧАЯНИЕ И СЕГА ПАК СЕ ГОТВИ ЗА ВЛАСТТТА. ТЯХНАТА МАМА ПРЕДАТЕЛСКА.

2 + 1 - !
Горкичкото! Почти повярвах, седнах и се разплаках, край река. . . коя беше?
.,

Герберастите са убийци, служители на Мамона и на маймуна

2 + 1 - !
ГЕРБ
групировка единствено за разграбване на България. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Всякакви такива родолюбци, се наредиха на опашката за дооглозгване на България, нямат нито морал, нито милост, нито съвест. Някои от кресльовците се регистрираха за участие в изборите само заради държавната субсидия, алчни безродници. Съвестта отдавна е изхвърлена на бунището, както и чувството за чест и дълг. Няма нито един почтен човек в политическата камора, всички са от котилото на еничарите. А народецът се топи с всеки изминал ден-под турско робство българите са били повече на брой.
Наблюдаващ
Радеваа, как нито веднъж не каза нищо срещу ГЕРБ, бе независима социоложке? Тва за Райчев, Костов е вярно, ама за най-гнусната мутра на прехода Боко що не рече нищо? Тази е истинска български родител - синът й протестира на Орлов мост, тя му казва ама ти не разбираш? Има такива срамни примери през Априлското въстание, когато бащи отказват да приютят синовете си - въстанници, за да не им запалят къщата. Поне с половин уста си призна, че и тя е от Райчевото котило.
Наблюдаващ
Радеваа, как нито веднъж не каза нищо срещу ГЕРБ, бе независима социоложке? Тва за Райчев, Костов е вярно, ама за най-гнусната мутра на прехода Боко що не рече нищо? Тази е истинска български родител - синът й протестира на Орлов мост, тя му казва ама ти не разбираш? Има такива срамни примери през Априлското въстание, когато бащи отказват да приютят синовете си - въстанници, за да не им запалят къщата. Поне с половин уста си призна, че и тя е от Райчевото котило.
Желева
Мира, добре ги насоли течи марионетки. Дерзай! С теб сме!
Че по голяма марионетка,

от Мира има ли? А бе жено проста. 90-та година не баба ми изпрати другарката Янова в САЩ с народните пари, а ЦК на БКП. Ама тия работи ся се правим, че ги няма сякаш. Ей много прост народ много нещо в тази държава. Абсолютни невежи.

1 + 3 - !
Колега
Много уважавам Мира и знам, че е страхотен професионалист ! Работил съм с нея доста пъти в последните години и с ръка на сърцето си мога да кажа, че няма изкривявания в изследванията на агенцията и ! Помислете - ще и бъде ли в полза да изкарва изключително грешни данни ( купени ) , а след това да продължава да се появява в публичното пространство с нови данни ? Кой бизнесмен, фирма, политическа партия и т. н. ще и се довери ? Има логика в тези неща, но малко от Вас в разбират ! Успех, Мира !
Николай
Наистина невероятно гадна история. Днес попаднах на изследването на Юрий Асланов от АФИС който си признава, че според техните изследвания преди 2 месеца ГЕРБ е водила на БСП с 12%! На практика потвърждава изследванията на М. Радева. За него ми е ясно защо си е замълчал защото е известно че е от БСП. Същото и за Андрей Райчев и Кънчо Стойчев. Но Боряна Димитрова от Алфа Рисърч ме разочарова аз досега много и вярвах и я уважавах. Не ми е ясно защо е постъпила така вероятно нещо на лична основа но досега не съм я засичал да манипулира в полза на БСП. Затова и повярвах на нейните 5-6% разлика. Искам да се извиня на Мира Радева че тогава се усъмних в достоверността на данните и. Наистина изглеждаха невероятни на фона на всичко което ставаше тогава. Мисля, че всички редакции в БГ също трябва да и се извинят че тогава не я защитиха достатъчно добре и сега макар и със закъснение да и дадат трибуна. Специални благодарности на Фрогнюз за това интервю, отново се убеждавам че сте едно от м
pedro
На тая столетница и е време вече да умре. Вижда се, че е в предсмъртна агония, а на Станишев това му е последното фиаско. Прочетох някой от коментарите по долу, ама наистина много прост народ, 45г ни репресират 23г ни крадът и лъжат и пак гласуват за БСП, пълни малоумници. Заслужаваме си съдбата
Gerek
Wow! Talk about a poistng knocking my socks off!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах