Христо Бойчев: Сега очаквам взрив пред „Позитано”...

278

|

32732

|09.05.2013
Христо Бойчев: Сега очаквам взрив пред „Позитано”...
Христо Бойчев

У нас опозицията и гейовете вечно са репресирани. Изключвам Евгени Минчев, който е по мъж от много лидери. И ако като ляв оглави БСП, ще гласувам за него, казва в навечерието на изборите известният български драматург пред Фрог нюз.


 

Христо Бойчев е един от най-играните драматурзи в Европа заедно с французойката Ясмина Реза и руснака Василий Сигарев.  Пиесите му се играят в 42 страни на пет континента. Роден в с. Орловец, а не Аглавец, както го копират навсякъде. Отличен като Световен победител на световния конкурс за драма на Британския съвет, Лондон 1997, лауреат на наградата Енрико Мария Салерно – Рим, 1999,

Патрон на Бонското биенале в Германия, патрон на Сараевския фестивал – МЕSS, член на «Петровската академия за наука и изкуство», основана от Петър I и почетен гражданин на Полски Тръмбеш.

 

 

Христо, всички говорят за компромати. Кажи нещо ново?

 

Ново няма. Схемата е позната. Човекът с каскета изпраща анонимен компромат и той се появява в медиите. Един запис, втори запис, после почват взривове пред редакции и централи които се предписват като сплашващи свободата на словото. Така че не е изключен някой взрив пред Позитано 20 в навечерието на изборите.  Това разбира се няма да промени резултатите, но ще бъде повод за опорочаване на вота и вой до небесата.

 

Вотът вече е опорочен преди да се е състоял.

 

Щото се знае резултатът. Вой ще има до Страсбург и обратно. Ще се вие из всички Европейски институции  и ще се внушава какво ли не. У нас опозицията и гейовете вечно са репресирани. Изключвам Евгени Минчев, който е по мъж от много лидери. И ако като ляв оглави БСП, ще гласувам за него.

 

Говорят, че ГЕРБ  внушават страх?

 

На някого внушава със сигурност. На мен не. И не познавам уплашен от ГЕРБ, защото не контактувам с престъпността. Уплашени са БСП и ДПС, щото губят властта.

 

А свободата на словото?

 

Опозиционните шоута  са най-голямото доказателство за свобода на словото. Който твърди такова нещо нека види шоуто на Слави. Страх, и то истински,  съм изпитвал по времето  на Станишевия баща, когато спираха пиеси и дишаха в слушалката на телефона, биеха печати по краката за къси поли, бръснеха бради и режеха коси.

 

Слава богу вече няма комунизъм...

 

След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха  гейове. Тук разликата между  комунист и социалист е колкото между педераст и гей. Вземи „Работническо дело” от 70-те  и виж истерията с която се плюеше западната демокрация. Същата истерия виждам и днес, ще я видиш и в коментарите във форума по-долу.  Тия хора си препрочитат старите вестници. Как не мръднаха ни крачка интелектуално в пропагандата си. С всичките си кусури Борисов внесе  ноу-хау в политиката и заговори конкретни неща на разбираем език. И не плаши народа с вещици.

 

Като казваш ноу-хау в говоренето какво мислиш за компроматния запис?

 

На Балканите не псуват само пасивните гейове. В девствените уши на някои лидерки сигурно звучи кощунствено, защото те такива работи не правят. Но не можеш да атакуваш нечий публичен имидж с подслушан интимен разговор. Звучи порнографски. То е все едно да запишеш Манолова и Нинова в леглото, макар, че те са морални и не правят секс.

 

Споменахте „човека с каскета”, как си го представяш.

 

Поетесата Миряна Башева има едно велико стихотворение:

 

Под трънливия венец на гения,

както под каскета на глупака,

има дни на безгранично вдъхновение

както и дни на безпределен вакуум.

 

Представете си, какво вдъхновение се вихри под този каскет, за да се достигнат такива висоти на духа. Такива поетични висини може да достигне само един гений – геният на злобата и геният на жаждата за власт.

 

Да поговорим сега прозаично. Леви или десни са перспективите при тази ситуация.

 

Тук няма ляво и дясно. Има руско и американско лоби. Така двете империите делят влияние в стратегическите райони на света като нашия. Има и една протурска партия, която по мащаб съответства на влиянието на Турция в региона. Такива райони се разбиват на малки държави. Не случайно САЩ разби Югославия. Малка държава със собствена политика може да има само в нестратегически райони -  в сърцето на Европа /Швейцария/ и в сърцето на океана – Исландия да кажем, ако въобще е независима.

 

Съветският съюз беше ляв символ все пак?

 

Феновете на БСП и до днес свързват Русия със  «социализъма». Съветският съюз си беше тоталитарна империя с обръчи от сателитни държави като нашата. 

 

Говориш като русофоб.

 

Напротив, русофил съм. Фен съм на руската култура. И като автор съм най-разбран и най-показван там. Културните ми интереси са там, но геополитическите интересите на България не са там. Ние имаме нужда от западна икономическа култура. И Русия също – още Петър Велики го разбра и ги ориентира на Запад, затова и до днес са могъща империя. Великите им постижения в литературата са под западно влияние, а не под източно.

 

Кои бяха пасивите на ГЕРБ.

 

Много са. Като почнем от бизнеса, та стигнем до липса на законодателни реформи. Най-вече в Съдебната система. По нашата конституция прокуратурата е независима. Прокуратурата  е адвокат на държавата, а адвокатът винаги трябва да е зависим от клиента. Най-малкото финансово. Марковски и Доковска независими ли са от клиентите си? Значи всеки престъпник може да изисква отчет от адвоката си, а народът, т.е. държавата, не може да държи сметка на адвоката си? Затова Марковски и Доковска почти винаги печелят делата. През целия преход сме без реален пазач на държавата. И резултатът се вижда.

 

Май така излиза...

 

Излиза, че още преди да влезе в съда, мафията води с 2:1, т.е. води с неангажирано следствие и незаинтересована прокуратура. Синонимът на независим е незаинтересован, т.е. няма интерес от изхода на делото. Ние ги чакаме да се самосезират, а те бягат от главоболия. Всеки бяга, ако може,  от неприятности – естествен закон. Иди пусни една жалба в прокуратурата и ще чакаш до премаляване. Аз чакам от юли.

 

Но Станишев не чака?

 

Да. Подскочиха много странно като ужилени и то за анонимен запис. Ако камерите пред къщата ми запишат крадеца, прокуратурата ще каже, че не са поставени по надлежния ред. А как е поставен човека с каскета не знам. Тази нейна активност, която виждаме сега, е неприсъща за нашата прокуратура и звучи чак подозрително.

 

Кой може да промени нещата?

 

Който направи съдебна реформа. Днес се чака за правораздаване колкото за кола през комунизма. А се чака, когато има дефицит.  Без нормално правораздаване не може да има нищо нормално, а най-малко нормална икономика.

 

А който не направи реформа?

 

Ще си отиде, както СДС, НДСВ, БСП постепенно и т.н. 

 

Кажи нещо все пак и за твоите пиеси. Чух, че постановка на „ Полковника птица” във „Фонда на Руското културно наследство”.

 

Да. Постановката е блестяща. Ще  бъде показана в Сатиричния театър на 18 май. Вземи си билет отсега, докато има. Ще го видят и в Шумен на „Фестивала на българската драма” Ето и плаката:

 

 

Въпросите зададе Огнян Стефанов

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

ТОНИ
МНООООГО ТОЧНО КАЗАНО! БРАВО, Г-Н БОЙЧЕВ, ВИНАГИ ТОЧНА И ОСТРОУМНА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА:-))))ИМА ЛИ ВЕЧЕ БИЛЕТИ ЗА СПЕКТАКЪЛА???? ОТИВАМ СЪС СИГУРНОСТ:-)))
!,

Комплименти Г-Н БОЙЧЕВ ! Толкова точно ясно и категорично интервю , отдавна не бях чела !

359 + 7 - !
Спартак,

Бойчев, много ли сигурен, че мафията ще се провали заедно със всичките си милиарди и подпирана от CNN, че рискуваш да ти свалят спектакала в Сатиричния театър на 18 май?

16 + 195 - !
men,

Перфектно!Стоплихте ми сърцето!

195 + 6 - !
!,

Браво на г-н Бойчев, изключително обективна позиция!В България истинските интелектуалци(малкото, които са оцеляли след тоталитаризма)целенасочено са изтикони на заден план и ни натрапват някакви говорещи глави - тип Райчевци!

163 + 5 - !
за Спартачето,

Спартаче, дали му дреме на Христо Бойчев какво ще решат в Сатирата????? щото той не е като хрантутниците на държавна ясла - директорчета, критици и доморасли драматургчета с по една текезесарска пиеска:-)))Жалко за нас, обикновените зрители, че няма да можем да видим нещо, което е достъпно за театралите за цял свят. . . . То е казано - никой не е пророк в собствената си родина. . . .

97 + 4 - !
театрал,

Това е Бойчев, вижте го: http://www. hristoboytchev. com/en/staging. shtml

36 + 2 - !
неизвестен,

браво !

73 + 4 - !
ДСБ,

Стига с тая боза Бойчев - избор има. № 27 за нормалност, култура, просперитет! Всички други - БСПари, левичари, пожарникари, русофили, псевдонационалисти - ни водятна Изток. По-голяма зависимост от Русия, повече корупция, мизерия и безизходица

13 + 107 - !
КОСТОВ? НО ПАСАРАН!,

КОСТОВ??????????НИКОГА! СТИГА КОСТОВИЗЪМ И КОСТОВСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА!!! КОСТОВ Е ПРЕДАТЕЛ, КАКВО МИ СЕ ДЪРВИШ ТУКА, ДСБ-ар смотан????!!!

82 + 15 - !
съсль,

А онзи който му бе ортак в миналото /Кулеков/ сега за дребни парици лиже задника на един плевенски селянин в едно тъпо вечерно "шоу".

99 + 4 - !
Ив. Котев,

Комплименти за точната дисекция на политическия живот в България след 1944-а година. Много точни сравнения дава. Още веднъж-Комплименти за изказаното мнение ! Младите не могат да проумеят, че наистина са забранявали да се слуша рок музика, да се носят дънки, дълги коси и т. н. Но всичко това бе реалност.

76 + 1 - !
Освободителите,

Ако сте обърнал внимание на думите по "btv"на Бриго Аспарухов в предаването "Лице в лице", че "Ако Бойко не се махне от властта ТЕ трябвало да извикат НАТО на помощ". После в "Часът на Милен Цветков", Георги Коритаров много искаше да разкаже за социалистическата "Революция на карамфилите"в Португалия, която свали фашисткия режим на Салазар. Като се има в предвид, че на нашите комунистите им се даде възможност да влизат в различни роли, те явно са планували да влезнат в ролята на социалистическите Карамфили, забучени в дулата на НАТО-ските оръжия и с тяхна помощ да изгонят от власт фашизоидния комунист Бойко Борисов. Тук това може да стане и без НАТО, след като ТЕ контролират всички медии, даже ТV7 и Бареков и прокуратурата, които ще разпространят и подслушани записи, как с помощта на Цветанов и милиционерската армия се готви за държавен преврат. Бомбааа

5 + 1 - !
обикновен българин,

Е. За сега комунистите - "БКП/ДС/БСП", А. танка и ДПС са в парламента а пред него са мутрите(телохранителите на Волен). Но знае ли човек? По принцип и от педерастите, духовните, и от Позитано може да се очаква всичко. Особено когато за тях наистина положението е "бой последен".

2 + 0 - !
обикновен българин,

На всички гласували за БСП, Атакаи ДПС - честита циганизация - "Ромските махали в градовете и селата ще бъдат узаконени със специална поправка в Закона за устройство на територията (ЗУТ). Това съобщи депутатът от БСП Димчо Михалевски малко след като временната парламентарна комисия гласува 3-месечен мораториум за събарянето на незаконни къщи, когато са единствено жилище на собствениците. - статия от в-к Труд от днес 11. 06. 2013". Вярвам, че и на най-заклетите привърженици на горните три "партии" вече им е ясно, че именно те са хората които поддържат беззаконието. Нищо против индо-българите, но не понасям циганията творена от "БКП/ДС/БСП" вече над 65 години. За това спешно нови извънредни парламентарни избори в България през месец септември 2013 година.

2 + 0 - !
ad,

Тоталитарните диктатури обикновено се представят като бързо решение на всякакви междуличностни, икономически и държавни проблеми, които обикновено се създават при всички останали конкурентни системи. Те обикновено имат идеологически проявления като например националсоциализма (фашизъм, сталинизъм, маоизъм, идеологията Чучхе). Характерни черти на пропагандата при тези диктатури са: Често при диктатурата се преувеличава, оправдава или напълно изгражда нов враг; борбата с този враг оправдава идеологията и дава поводи за репресии над вътрешните врагове или беззащитни малцинства като евреите, над дисидентите и интелектуалците.

0 + 0 - !
сократ
"Днес се чака за правораздаване колкото за кола през комунизма. А се чака, когато има дефицит. . . " - това е ключът от бараката, господа политици! Слушайте писателите и няма да сбъркате!
браво!,

Наистина е удоволствие да се четат интелектуалци като Христо Бойчев! Благодаря Ви за позицията ! Браво, че не се криете като останалите в миша дупка и не си трайкате!

278 + 4 - !
YYY,

ГЕРБ да измете Червената стогодишна мърша от политическия живот на страната ни заедно със сателита и Етническата ДПС !

91 + 7 - !
Ив. Котев,

Ключът е ЛУСТРАЦИЯ!

48 + 3 - !
Граф Монте Кристо,

Човече, как ти хрумна тази мисъл. Проста и трудна. Благодаря ти!

30 + 2 - !
Стефан Бонев
Съгласен с гореизложеното, даже много меко го е казал човекът. . Поздравления!
moriarti
Еее, Бойчев, БРАВО! Таман се чудех защо всички "интелектуалци" се изпокриха и заеха позите на обидени смърфове. Демокрацията е за всички, а не само за сърдити гейове, намусени журналя и ченгета със запек. БХК е време да поче да мисли за ВСИЧКИ българи, а не само за циганоподобни педерастчета с косопад и тежко детство.
ей сега ще стане ясно
БУАХАХАХАХА, КАК ЩЕ РЕВНАТ СЕГА ПЕДАЛИТЕ И КОМУНЕТАТА:-)))
и аз,и аз,

". . . . Изключвам Евгени Минчев, който е по мъж от много лидери. И ако като ляв оглави БСП, ще гласувам за него. . " - ХАХАХА, и аз бих гласувал за такъв "ляв" :-)))))

161 + 4 - !
вижте, вижте,

вижте, вижте, минало е едно гейче и е нацвъкало 3-4 отрицателни оценки:-)))))))Бойчев позна!

176 + 4 - !
страхът е някъде там....Д.Линч
". . . . На някого внушава със сигурност. На мен не. И не познавам уплашен от ГЕРБ, защото не контактувам с престъпността. Уплашени са БСП и ДПС, щото губят властта. . . " - точно! Време е вече на всички да им стане ясно и да не си завират главите в пясъка и да се правят, че няма за кого да гласуват. . . .
Къде сте интелектуалци?
Браво г-н Бойчев! Чакам и други интелектуалци да се изкажат за мракобесническата предизборна кампания на Станишев, Бригадир Аспарухов и Москва! Къде сте интелектуалци? Това което беше последния месец е комунистическо мракобесие!
независим
Изключително точно за прокуратурата!! точно така е! как така ще са независими, след като ние им плащаме от джоба си, за да защитават законите на държавата????!!! И винаги адвокатите на мафията ще бият по точки!
VANDI,

Докато са безконтролни, няма да мръднат ни на йота. Трябва да станат изборни, като в САЩ. Не върши работа - на бунището. Ще ги контролираме с ВОТ. По-демократично от това няма!

103 + 1 - !
Абе къде е батко, бе?
АБЕ КЪДЕ Е БАТКО, БЕ? КЪДЕ СА КОМУНЕТАТА И ГЕЙОВЕТЕ? БРЕЙЙЙЙ, ДА НЕ ПОВЯРВАШ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА БЛЪВНАЛИ ПРОСТОТИИТЕ СИ ТУКА - АМА ТО Е ЩОТО НЕ ЧЕТАТ ИНТЕРВЮТА НА ПИСАТЕЛИ, А ЛАПАТ МУХИТЕ СЛЕД СТАНИШЕФ:-)))
батко,

Навсякъде е батко. Но батко-вците не са читатели-искат и те да са писатели:-)

13 + 2 - !
Уил Снемит
Браво! БРАВО!!!
Инженер-икономист
"След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха гейове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между педераст и гей. Вземи „Работническо дело” от 70-те и виж истерията с която се плюеше западната демокрация. Същата истерия виждам и днес, ще я видиш и в коментарите във форума по-долу. Тия хора си препрочитат старите вестници. Как не мръднаха ни крачка интелектуално в пропагандата си" СУПЕЕЕЕЕЕР. БРАВО БОЙЧЕВ.
Дядо Пеню,

Ако беше малко по-интелектуален нямаше да казва педерасите а щеше да казва хомосексуалистите!

3 + 146 - !
до дяда Пеню,

ти за Бойчев не бери грижа, където трябва е доказал колко е интелигентен, за разлика от тебе , байно, щото ако беше по-интелигентен ти, нямаше да си член на БКП, нищо, че казваш "хомосексуалист" , а не педераст:-)))

92 + 2 - !
поздрав от Пловдив
добре, че има хората като Христо Бойчев, та да ни умият лицето пред света! да се види, че не сме крадливи цигани и бандити, а носим интелектуален потенциал! Поздрави от Пловдив!
леле-мале,

Това с интелектуалния потенциал е твърде пресилено

2 + 9 - !
много хубаво
Много хубаво интервю! А ще има ли превод на спектакъла, или ще е само на руски? дано да има, че не мога да се оправям с този език. . . .
театрална критичка,

То понякога и само визуално да проследиш един спектакъл - е достатъчно. При добрата драматургия и добрата постановка, картинността е достатъчна. . . . но сигурно ще има превод - така се прави обикновено, когато гостуват чужди постановки. . . . А за интервюто - доказателство, че и политиката трябва да се прави от добри драматурзи:-)))

96 + 1 - !
Jeleva
Прекрасно и точно в десятката. Да изхвърлим комунизма на 12 май.
и аз,

ПОДКРЕПЯМ!

136 + 2 - !
мхм,

съгласен, че е крайно време комунизма да си ходи. Само , че що така не съм убеден, че другаря Бойко е този който трябва да го изхвърли. Някой настойчиво се опитва да ми вмени , че той е единствения който може да се пребори с комунизма. И ставам все по подозрителен и невярващ. Гледали сме го тоя филм вече повече от 45 години за голямо съжаление. Порнографски е мутрата да ни отърва от мутрите. Но партията майка е доказала в 100 годишната си история, че може да върши още по уродливи неща. Пожарникарчето не е най- зловещото което са създавали и на което са способни Бог да ни е на помощ

22 + 125 - !
До мхм,

ББ не е най подходящият, но по подходящ просто няма Понеже народа ни проспа изборите през 2001. . т. е. , остави се тогава така яко да го преметнат, та всички други които можеха да свършат тази работа бяха разпилени. В известен смисъл. . . е тъжно. . но от друга страна. . поне един ББ има които да им скрие шапката. . разбира се. . сам не може. . зависи и от нашите гласове!

86 + 6 - !
Да, ама...,

Да, ама тия комунисти се оказаха много кадърни - въпреки Биг Брадър вече 23 години се държат и ви плашат!

29 + 2 - !
Браво на Огнян Стефанов
, че е дал трибуна на един модерно мислещ човек! FROG-а стана може би единствената медия в която човек може да прочете нещо смислено, човешко, непоръчково и неплатено с мръсни пари.
една жена,

браво!

7 + 1 - !
един
Бойчев е невероятен пич, освен страхотен драматург!
една жена,

браво!

4 + 1 - !
Отлично
Отлично! от мен един шарнирен болт за Фиат! :)))
Един БЪЛГАРИН
Невероятно ! Дано някой се заслуша в думите на един от най- интелигентните хора с които Бълария може да се похвали понастоящем. . .
Марта,

Кадърен- да, но интелигентен- смехотворно! Или не познавате тази дума?!

1 + 9 - !
Иванов
И ако някой още не вярва, че бившите комунисти и ДС не дърпат конците на тази държава е пълен малоумник. БСП/БКП и Енергийната мафия активираха всички свои "спящи" клетки със СРС-та, записи, полулъжи и др. за да дескридитират ГЕРБ, защото видяха, че примката започна да се затяга около шията. Видяха, че ако дойде отново ГЕРБ няма да им се размине. Ако дойде "програмно" правителство на БКП-ДПС и Кунева, жална ни е майка. Нищо от далаверите на комунистите и олигарсите няма да излезе наяве и ще си живеем в калта докато им изплатим милиардите.
иванов, иванов,

къде живееш, а? За който и политически тумор да гласуваш все БКП получаваш, а всичко друго е търчи-лъжи и прах в очите на слепите, нали?

0 + 4 - !
Иванов
И ако някой още не вярва, че бившите комунисти и ДС не дърпат конците на тази държава е пълен малоумник. БСП/БКП и Енергийната мафия активираха всички свои "спящи" клетки със СРС-та, записи, полулъжи и др. за да дескридитират ГЕРБ, защото видяха, че примката започна да се затяга около шията. Видяха, че ако дойде отново ГЕРБ няма да им се размине. Ако дойде "програмно" правителство на БКП-ДПС и Кунева, жална ни е майка. Нищо от далаверите на комунистите и олигарсите няма да излезе наяве и ще си живеем в калта докато им изплатим милиардите.
TPM
С малко приказки, казано максимално точно. Браво!
МИТКО
БРАВО ХРИСТО!!! С УДОВОЛСТВИЕ ПРОЧЕТОХ ИНТЕРВЮТО. . . ИСКРЕН И ТОЧЕН КАКТО ВИНАГИ
ivan,

Не мога да не се съглася с Христо Бойчев. Главният прокурор с такава стръв се впусна да разследва поръчката на Сергей Станишев, че на народа му идва да му ръкопляска за това, че е много заинтересован за съдбата на демокрацията в страната. Защо със същият хъс не се зае с енергийната мафия която загроби България с неизгодните договори, Белене, Цанков камък, БГА Балкан, Кремиковци и т. н.

162 + 2 - !
котони
браво на огнян!браво на бойчев! моля обърнете внимание колко спокойно се дискутира когато ги няма червените латопи! дали ще е така и в държавата ако изхвърлим и менторите им !
Иван,

Естествено

82 + 1 - !
Сара
Браво, г-н Бойчев! Гордея се, че и вие сте българин като мен, с тази разлика, че Вие можете по такъв блестящ начин да изразите това, което и аз чувствам, но не умея да го кажа като вас - точно, вярно и навреме! Благодаря за удоволствието, което ми доставихте с това интервю - повярвах, че все пак има надежда, а и като чета коментариите - още повече се убеждавам в това!
Драговец,

Браво Бойчев! Вдъхна ми кураж . Не всичко в България е комунистическа просташтина. Браво

16 + 1 - !
eeeeeeeee
Браво Христо! Умните мъже мислят трезво и реалистично! А гейовете пищят, защо знаят какво ще посети едно обичано то тях място.
кремена кирова
никога герб
Бял Полуовес,

Ти да не си "Солджъра"?

46 + 1 - !
Валентин Желев,

Напротив , на 13 май СерГей ПадниШеф трябва да връща държавата на българския народ с лихвите за близо 70 год. Трябва да помогнем на ГЕРБ да измете Червената стогодишна мърша от политическия живот на страната ни заедно със сателита и Етническата ДПС ! И колкото по-бързо го направим толкова по-бързо България ще стане Европейска държава ! А Вие ДРУГАРКО СИ ЖИВЕЙТЕ В МИНАЛОТО !!!

59 + 2 - !
Страхотно!
Няма нужда от думи - Бойчев всичко е казал.
Сара
Браво, г-н Бойчев! Гордея се, че и вие сте българин като мен, с тази разлика, че Вие можете по такъв блестящ начин да изразите това, което и аз чувствам, но не умея да го кажа като вас - точно, вярно и навреме! Благодаря за удоволствието, което ми доставихте с това интервю - повярвах, че все пак има надежда, а и като чета коментариите - още повече се убеждавам в това!
Иван
Поздравления за уникалното интервю! Браво!
лили
Дано повече хора прочетат това интервю преди да отидат да гласуват в неделя. Благодаря Ви, защото прочетох моите мисли, подредени по такъв точен и ясен начин.
Иво
А Аз ако дават постановка на Христо Боичев или Евгени Минчев се появи някъде ще отида да видя Евгени Минчев. Щото Евгени Минчев е сигурно по МЪЖ и то Христо Боичев!Абе кои е Христо Боичев бе? А дали е Роден в с. Орловец, а не Аглавец, боли ме патката-селяндур на колело еи това е Христо Боичев. Почетен гражданин на ПОЛСКИ ТРЪМБЕЖ. Ако се разрови някъде ис къщи може и тои да си намери КОМСОМОЛСКАТА КНИЖКА, ама. . . . сега нали е модерно да си АНТИкомунист. . . . . и тои станал!
Бял Полуовес,

Естествено е педалите да предпочитат Евгени Минчев пред Христо Бойчев!

80 + 1 - !
до Ивчето,

Иво-о-о-о, Иво, а нас ни боли. . . оня работа дали тъпунгери като теб с два сантиметра челце и нуедачници поради некадърност, ще се изхожда по форумите или не:-))) Това интервю не е за олигофрени с червени дупета:-))) Да живей Бойчев - още едно доказателство, че земята ни ражда талантливи хора, доказали се в цял свят - независимо дали са родом от село или от София:-))))))) много здраве на майка си да носиш, Ивче!Впрочев ти от кои колиби си???:-))))

57 + 1 - !
ИВА,

Иво! виждам, че си мноооого неграмотен, присъщо за лаещ комунист, затова върви, образовай се и тогава пиши.

47 + 1 - !
АБЕ МНОГО МЕ ДРАЗНИШ,

ТИКВОЧ, НЯКОЙ ТУК БЕШЕ СПОМЕНАЛ, ЧЕ БОЙЧЕВ Е БИЛ НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ!!!! ДА ТИ ГОВОРИ НЕЩО ТОВА, ДРУГАРЮ????? ЧОВЕКЪТ Е ДОКАЗАН ДЕМОКРАТ, КОЕТО НЕ СЪМ СИГУРЕН ЗА ТЕБ, КАМАРАДЕ:-)))

28 + 1 - !
baihui,

Браво Иво, браво моето момче!Точно в десятката!Тук герберастите не оставят бат Боѝко да се изпикае!Още като го извади веднага го налапват! Да еба мамата на всички комунисти и техните врагове!

7 + 26 - !
ДДТ,

ми пич, затова те боли патката, щото ходиш при минчев! ако ходеше при бойчев щеше да те боли главата, щото сигурно като мислиш се потиш! :)

7 + 0 - !
1
Я виж ти, кой ги казва тези неща. Че е тъпичък и прост е ясно, че е малоумен и необразован е ясно, но до такава степен да е деградирал, че да иска Боко Цоко и дугите гологлави простаци да го управляват, без да разбира свойството и значението на това не съм очаквал. Другарю, ти неси в час, емоцията ти е едно , но разума е друга работа, не знаеш какво си казал и не разбираш свойството и последиците от едно повторно управление на Мутрата. Не схващаш , щото не си в живота, малоумен смешник. Но когато те вкарат в панделата , че не си си платил здравните осигуравки, тогава ще схванеш. Когато усетиш тоягата на диктатора върху кратуната си проста , тогава ще почне да ти просветва, глупако. Последиците на Герб н на тъпия Боко знаеш ли какви са, страшни са, крепим се на магия, законодателството тепърва трябва да се промени, иначе крах. Икономиката е туш бе глупак.
Бял Полуовес,

Върви яж "мирен атом" за да ти дойде малко акъл в главата!

71 + 1 - !
С коя ръка да се прекръстя!,

Да кажеш за Христо Бойчев чиито пиеси се играят и по света че е тъп и необразован говори много за тъпотията на тоя комунист дето го е написал. Но няма нищо чудно, само тъпаци и необразовани хора са феновете на БСП.

98 + 2 - !
НУЖНО ЛИ Е.,

НЕ ЗНАМ КОЙ Е ГЛУПАКА, СПЕСТЕТЕ СИ ОБИДИТЕ . БЪДЕТЕ ОБЕКТИВЕН .

24 + 0 - !
bako,

Е, врее беше да заквичат :))

35 + 0 - !
О-о-о, 1 е турско мекере с чер,

О-о-о-о, това турско мекере, дето сере по форумите във всички нюз. -сайтове се изходило и тука:-))) тъпанар с дебилна кратуна, ти си от избирателите на БКП и ДПС - тъп, арогантен, неграмотен и малокултурен - точно за такива като теб Бойчев е казал, че ще квичите под интервюто му!!! малоумен смешник и нещастник си ти, дето лелееш мечти по геноцида над българите по времето на тройната коалиция, но Бойко ви навря на кучето в задника и пак ще ви бие по тъпите турски кратуни. Голямо квичене ще падне на 12, домус недоклан!!!!

50 + 0 - !
Балканджия
Браво, Хр. Бойчев е русофил, а не рублофил. Има голяма разлика.
Лия,

Ееее, най-после нещо обективно!След помиите на Слави, афера, агенция пик, офнюз, биволь и т. н. , думите на г-н Бойчев са надежда за здравомислещите българи!

107 + 0 - !
нормалните хора
нормалните хора са антиБСП. не трябва да си антикомунист, за да си против тази шайка. дори комунистите са най-хард антиБСП - ето пример: http://komunisticheski. blog. bg/
нормалните хора
нормалните хора са антиБСП. не трябва да си антикомунист, за да си против тази шайка. дори комунистите са най-хард антиБСП - ето пример: http://komunisticheski. blog. bg/
нормалните хора
нормалните хора са антиБСП. не трябва да си антикомунист, за да си против тази шайка. дори комунистите са най-хард антиБСП - ето пример: http://komunisticheski. blog. bg/
избирател
"След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха гейове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между педераст и гей. "
Спиридон
Бойчев, Бойчев!Само ти не виждаш, че ГЕРБ са вторият отбор на БСП и че скандалите са буря в чаша вода. Те само втвърдяват електората на ГЕРБ. БСП не иска да управлява в тази зверска криза. Никой до сега не им е накривил шапката и интересите за нищо. Талантлив си, но това не означава, че си умен!
Пенка,

Плюсовете и минусите тук отразяват съотношението на мислещи и немислещи в България. За това, не е случайна сегашната и съдба. И по-лошо ще става, очевидно!

2 + 4 - !
Георги Гочев
Да, Бойчев, разбойниците се уплашиха, защото им поспряха кранчетата за "усвояване" на пари. Познавам двама такива "усвоители", които "вземат мерки" срещу ГЕРБ. Дано не успеят!
Васо
Залитнал е доста г-н Бойчев. Представете си една прокуратура подчинена на ЦЦ, през друг мандат пък същата тя подчинена на Станишев, после пък на Сидеров да речем. Тя ще се превърне в проститутка. А колкото до сегашното и състояние, записа на разговора Прокурор, Премиер, Министър го показва. Що г-н Бойчев като човек на духа и културата не говори за това каква култура и какъв дух имат тези тримата. И той и интервюиращия слугуват на ББ и ЦЦ. Г-н Стефанов явно воден от чуство за мъст бърка личния интерес с обществения. А дращете сега минуси, щото сте на същия акъл. Тука явно не се мисли, а крещи. Резултатите го доказват.
До Васо,

Като си толкова информиран, интелигентен и отворен, защо не кажеш за какви прегрешения бяха свалени от министерските постове двамата Руменовци - Овч. и Петков. А като споменаваш "чувство за мъст" на г-н Стефанов, що не кажеш от какво е продиктувано - кой разпореди да го пребият униформени и без малко да го убият и най-важното - защо, за каква публикация? А колко струват на България червените прашки на Азер Меликов - колко пари е получил от държавната хазна и за какви заслуги? Много удобно забравяте събития, които не са чак толкова далеч в миналото.

67 + 1 - !
ДО ВАСО,

Еййй, моног сте тпи това комунетата и много пищите като ви нагрчат:-)))) какво ти е крив Бойчев , че майчица БКП е най-корумпираната, арогантна, антибългарска и продажна партия????!!! С малкия си мозк такива като теб изобщо не могат да схванат смисъла на понятието "зависима" прокуратура! Защото тя трябва да зависи от нашето одобрение - ние сме данъкоплатците и храним прокуратурата, която трябва да ни брани от престъпниците! Знам че много ви се иска да зависи прокуратурата от Стани-шеф и тем подобни сволочи, но писателят тук е казал нещо друго - чети, препрочитай, па дано схванеш какво е казал човекът. . . . .

55 + 1 - !
мисли народе за кого ще гласув
Е те заради такива интелектуални изказвания БКП/БСП унищожава интелигенцията в България!Тъй като комунделниците немогат да понасят хора по-умни от тях, требе всички да са в червеното блато!
Госпожа Сейме
Бойчев, моя позната кандидатства за работа, но й казали, че мястото се пази за г-н Цветанов (разбирай за протеже), друга напусна общината, защото там лоялността е повече от всичко, а не професионализмът. Ако ти нямаш сведения за СТРАХА, не значи, че го няма. Иначе хубаво разказваш, красиво, зарибяваш малоумните. Дерзай!
актьор,

Госпожо Сейме, при Станишев всички театрални директори бяха червени, някои от тях и до сега. Какво да каже Бойчев, като не го допускат на българска сцена от 10 години? Изнесе си пиесите в Европа, а при комунизма умираш в България. Това беше страх. И вашата позната също може да опита и на друго място.

75 + 2 - !
Госпожа Сейме
Бойчев, моя позната кандидатства за работа, но й казали, че мястото се пази за г-н Цветанов (разбирай за протеже), друга напусна общината, защото там лоялността е повече от всичко, а не професионализмът. Ако ти нямаш сведения за СТРАХА, не значи, че го няма. Иначе хубаво разказваш, красиво, зарибяваш малоумните. Дерзай!
Мистер Бийн,

Госпожо Сейме! Зарибяването го прави Съсело със свойте обещания за 400000 работни места и 1000 лева минимална заплата. Ама хора с бетонирани мозъци като твоят едва ли ще схванат уловката!

81 + 3 - !
Сейме да го прочете внимателно,

О името ти другарко, личи че си туркиня, а като такава мястото и на теб и на приятелката ти е в турция, щом не уважаваш българския ред и държавност. Знам, че много ви харесваше по времето на тройната коалиция, когато вашите от ДПС крадяха от България и раздаваха на такива като тебе без ред и правила - затова сега ревеш, щото явно приятелката ти е била некадърна! То всеки тука може да излезе и да плюе, но накрая се оказва , че някой мушморок комплексиран е получил ритник и затова лае по форумите:-))) БРАВО , БОЙЧЕВ - УДРИ ПО ТИКВИТЕ НА ТУРЧАЛЯ И КОМУНЕТА:-)))

55 + 2 - !
Васо
Успеха на г-н Бойчев е, че е написал нещо силно екзотично и гротекстно. Вървят на Запад тия неща, има пазарна ниша за тях в техния скучноват и подреден животец. Нас това не ни учудва, щото се сблъскваме ежедневно с него. Това си ни е живота и битието. Всички сме и полковници и птици всеки 1ден. Някои дори набързо ги произвеждат и генерали. Пък после в международни съдилища ни произнасят осъдителни присъди. Бегайте на касата доде не са се свършили билетите.
Уил Снемит,

Абсолютно си прав! Нещо повече - в твоя изключително компетентен анализ можем да заменим името "Бойчев" с "Достоевски", "Толстой", "Пушкин" - пак ще е верен и валиден! Изобщо, пращиш от ум, аз просто се чудя какво чакаш, а не се кандидатираш за шеф на ПЕС!

46 + 2 - !
минувач
Браво Бойчев! Навремето гласувах за теб за президент. Онова мекотело Кулеков се оказа менте, но ти си железен! Евала, умрях от кеф като прочетох това.
Васо
Минувач, ти пък прекали. Някои почти се насраха, ама ти пък чак да умреш. Не ти ли идва множко. Чак такава ли е голяма премията, та до там да стигнеш.
финансист,

Бойчев плаща, не е като Кулеков:)))

3 + 54 - !
Васо
Щом коментара на мхм събра 24 минуса, разбра се кои са днес скакалците тук.
VANDI
Браво! Много точно казано! Господин Стефанов, пазете се, тези са безскрупулни, но вие го знаете! Все повече имаме нужда от независими медии и свободно от влияния пространство!
НАРОДЕ !??????
СЛУШАЙ УМНИТЕ БЪЛГАРИ! ТАЗИ ПОМИЯ Е ПРОТИВОБЪЛГАРСКА. НАКОЙ НИ АТАКУВА КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА. НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ТОВА. ПОСЛЕДНИ ОПИТИ И ТОГАВА ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ-ОТЧАЯНО. БЛАГОДАРЯ ТИ БОЙЧЕВ. ВЪРНА В МЕНЕ НАДЕЖДАТА В БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ И НЕГОВОТО ВЪЗКРЪСВАНЕ ОТ НАТРАПЕНИЯ МУ АЗИАТСКИ КОМУНИЗЪМ.
bako
АДМИРАЦИИ!!! С няколко точни коментари е направена дисекция на съдебно-комунистическата система в България.
една Българка
Моите поздравления за прекрасното интервю на Огнян Стефанов и позицията на Христо Бойчев, с която предполагам са съгласни голяма част от хората. Последната ни надежда сега остава в главния прокурор, президента и следващото правителство. Не е ли настанало време за Велико Народно Събрание, с промяна в Конституцията и ясно начертани правила как България да продължи напред, в условията на все още продължаващата световна икономическа криза.
Елена
Истината е, че и двете така наречени партии БСП и ГЕРБ са от едно тесто и ми се струва, че две групировки воюват за разширяване на позиции. А действителността е , че хората са обезверени, не вярват на никого и се крият и шепнат, за да не ги чуят власт имащите като псуват. Това не е държава! И докога трябва да гласуваме за ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева и Атака, защото останалите не могат да влязат и щял да ни се изгуби гласа. Решението - електронно гласуване, задължително за всички български граждани- кой за когото е решил. Като ще имаме задължения, трябва да имаме и права в тази държава( ако трябва и да са задължителни за прилагане)
Лия
Много точен анализ на действията на БСП/БКП. За Станишев този бой е последен . Битката е жестока и епична и ако изгуби ще бъде разфасован от вътрешнопартийните си врагове. Затова не се свени да се съюзи с всеки и да използва всякакви средства. дано опасенията на г-н Бойчев не се окажат верни и те не взривят някоя бомба на оживено място. Комунистите са доказали , че за тях човешкият живот не струва нищо, щом трябва да се докопат до кокала.
да,

той от руските командоси ще бъде разфасован станишев, затова българия е с 80 милиона лева загуба от провала на референдума за белене. всичко се сви - търговия, производство, селско стопанство; пръснаха се пари за референдуми, за проеброители и не знам какво още . при тази криза всеки лев е важен - ама социалистите навсякъде в европа са такива - справка оланд във франция

45 + 0 - !
istina
Браво!!!
венци
адски сте прав , ама това интервю няма да се хареса на кулеков.
Бат` Здравко
Само ГЕРБ! С бюлетина №15! В неделя предстои битката за БЪЛГАРИЯ: Народа срещу петата колона на Москва! Да се стегнем и да ги размажем! Свобода или робство!
rayna
По-хубаво и точно не може да бъде изписано. . Поздравления г-н Бойчев и дано повече хора го прочетат!
rayna
По-хубаво и точно не може да бъде изписано. . Поздравления г-н Бойчев и дано повече хора го прочетат!
!!!
Направо ми се оправи настроението след като прочетох интервюто, как съм го пропуснал вчера не знам, но и по добре е станало за мен дойде ми като десерт.
stefan
ynikalno intervu pozdravlenij strahoten chovek
Евгения
За коя западна култура говори Христо Бойчев?Може би за трилърите, които заливат страната и генерират престъпност?Или сексуалното образование, което много телевизии в България излъчват, поради липса на наистина добри произведения. Не знае или е забравил, че опростачването и развращаването на населението и външна политика и цал наа всички американски администрации след Втората световна война?За тази западна култура ли пледира писателят, чиито произведения са неизвестни у нас, а му носят награди навън?
критик,

Евгения, виж тук кой е Бойчев и тогава си помисли за каква култура говори: http://www. hristoboytchev. com/en/staging. shtml

25 + 1 - !
тихата спалня,

Евгенийо, ти само булевардни романчета ли четеш? нищо друго от западната ли литература и култура не познаваш???? Какви чудовища ражда тихата спалня:-))))

29 + 0 - !
69
Бойчев, теб с какво те държат? Със СРС-та? С компромати? Или просто се продаде за държавни поръчки? Винаги ще има някой, който се опитва да спечели сребърници за сметка на съвестта си. Ти си поредния Юда. Пожелавам ти да си живееш щастливо в държавата от страната на завесата от която се намират Северна Корея и Иран, защото влизането ни в Европейския съюз изискваше огромни усилия на няколко правителства и политически партии, а излизането - само едни манипулирани избори и една престъпна, мутренско-мафиотска организация, на която си решил да послужиш. Халал да са ти и парите и нискочелите ти приятели. До сега не съм съдил хората по политическите им пристрастия, но ГЕРБ няма политика, а привържениците им са водени от първобитни инстинкти, не от идеи или идеали.
събери си вересиите, Боже,

Слез на земята и си събери вересиите, Господи, защото ме е срам , ч есъм българин , когато такъв като горния - 69 ли е , педал ли е, комунист ли е - все отрепка, започне да дава оценки и да словоблудства - расъл-недорасъл, учил-недоучил - наистина нискочел и прост, какъвто е преждеговорившият!!!!! такива интервюта и такива хора не са за простите промити мозъци като този на горния! някой тука беше казал: добре, че има хора като Бойчев, та да ни умиват лицето пред света! И ти в неговата паница не зяпай - човекът е талантлив и оценен по света, ти къде си и какво си направил за тази страна, освен лайната, които произвеждаш??????

30 + 2 - !
Мордохай,

Сега др. Бойчев е културтрегер, пише пиеси и го играят по целия свят, само него. Ако се направи на магаре и започне да реве мърсотии , срещу централата на БСП на Позитано , ще видите колко привърженици ще има, колко ще му ръкопляскат, колко ще му викат Осанна , знае той др. Бойчев , нали е демократ по душа, иска си бай Тошо и това си е, каво да го правиш, демокрация , един другар беше казал, какво, че , зад всяка брада се крие по един . . . . . . . . . . . какво др. Бойчев, ти се сещаш , нали !Айде със здраве !

4 + 21 - !
Ваня Евстатиева - Варна,

наистина големи тъпотии ръсят някои форумци! Четеш, четеш - и само безсмислени опити да съставят изречение! четете, другари, който може да говори, е казал каквото трябва - вие само четете, та малко да се ограмотите, не драскайте пасквили. . . . не знам какъв им е проблемът пък на тези с никнейми 69, мордохай и прочие, но е по-достойно да излезнеш с името си и да си кажеш мнението, отколкото да си чешеш ушите и да се правиш на умен:-)))) анонимно. . . . Поздрави и от Варна, г-н Бойчев!!

5 + 1 - !
случаен гост
Никога не е късно да станеш за резил. Истинският интелектуалец трябва да е аполитичен, да гледа на нещата от високо, мащабно, философски. А тук, за съжаление, проличава една зависимост - зависимост на духа от един "вожд". И аз съм живял при комунизма и печатите за късети поли, но не съм изпитвал страх. Е, от какво толкова се е страхувал г-н Бойчев, че сега му се струва животът "по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден"? И никога великата руска литература и куртура не са били ориентирани на запад. Тургенев е написал най-хубавите си произведения във Франция, без да личи нещо френско в тях. Руските писатели не са излизали от Баден-Баден, без да личи немското влияние в тяхното творчество. Хайде да не говорим глупости.
Фил,

Браво, точно казано. Евала за интервюто, Оги

27 + 3 - !
наистина си случаен,

много си дървен, философе и не си на нивото на Бойчев - не прави литературни опити на негов гръб!!!!! Ако не беше Петър Първи, Русия да е сега на нивото на Корея, глупако. Толкова си неграмотен, толкова си далече от истината - като родните ни недорасли псевдоинтелектуалци, какъвто със сигурност си ти!!! Теб не те било страх, защото си си трайкал през комунизма, подстригвал си се нула номер и си си бъркал в носа, когато хората са слушали Бийтълс!!!! не се мери с Христо Бойчев, аз помня, когато този човек беше в първите редици на протестите през 80-те! ти къде си бил, другарю????

30 + 3 - !
СЛУЧАЙНИК,

". . . . Никога не е късно да станеш за резил. Истинският интелектуалец трябва да е аполитичен, да гледа на нещата от високо, мащабно, философски. " - ИЗЛАГАШ СЕ, МОМЧЕ, ДОСТА СИ НЕГРАМОТЕН! МАЩАБНОСТТА Е КАЧЕСТВО НА ТВОРЧЕСТВОТО МУ, НО ШАПКА МУ СВАЛЯМ ЗА ИЗРАЗЕНАТА ГРАЖДАНСКА МУ ПОЗИЦИЯ! ТОЙ Е ТУКА С ЛИЦЕТО И ИМЕТО СИ, А ТИ КОЙ СИ, КОЕ Е ТВОЕТО ИМЕ И КАКВИ СА ТВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪЗГЛЕДИ, А???? СТРАХЛИВ ПЛЪХ, КОЙТО Е СМЕЛ САМО ПО ФОРУМИТЕ. . . . СЛУЧАЙНИК СЛУЧАЙНО И БЕЗСМИСЛЕНО ДОШЪЛ НА ТОЗИ СВЯТ. . .

23 + 4 - !
случаен гост,

Написах, че съм случаен гост, защото случайно ме насочиха към това интервю. За твое сведение, многознайко, имам плочата на Бийтълс с техните инструментални изпълнения, когато са били още никому неизвестна група. Плочата е издадена от Балкантон. Да си чувал нещо за нея, тъпанар с тъпанар. И не ми говори кой в кои редици е бил пръв, защото такива като теб са клакьори на всяка власт, докато е на власт и първи плювалници, когато падне от власт. Остани със здраве и със заблудата си.

4 + 26 - !
БИЙТЪЛС И БАЛКАНТОН,

МДАААА, ТО НАЛИ БИЙТЪЛС ЗА ПРЪВ ПЪТ Е ИЗДАДЕН ОТ БАЛКАНТОН:-)))))))) ТАШАК, ГОСПОЖА ПЕТРОВА, ТАШАК:-))))РЕЗИЛ!

26 + 3 - !
случаен гост,

Тъпанар, не съм написал, че Балкантон първа е издала тяхна плоча, а че плочата е с инструментални записи на групата, когато са били още неизвестни и не са изпълнявали свои песни. Личи с какви тъпанари си имаме работа във форума - чели недочели, разбрали недоразбрали, тъпанари. А на идиота, дето ми иска името, когато реша да дам и аз интервю и да пълня главите на такива тъпанари като теб с мое мнение, ще си кажа и името, сега то нищо не ти говори, освен, че си кон с капаци.

3 + 24 - !
???????,

Случайния, естествено е че комунистите не ги е било страх през социализъмъ и комунизъмъ, но за твое сведение има и български граждани лежали в Ловеч и Скравена, Белене, трудово поправителни лагери и изселвани от родните им места само защото са били по образовани или по трудолюбиви от пасмината слязла от Балкана и взела властта, така че е имало хора който ги е било страх.

26 + 2 - !
случайничето иска интервю,

Много ми харесва определението СЛУЧАЙНИК, та ще го взема назаем:-) цитирам СЛУЧАЙНИКА: ". . А на идиота, дето ми иска името, когато реша да дам и аз интервю и да пълня главите на такива тъпанари като теб с мое мнение, ще си кажа и името, сега то нищо не ти говори, . . . " - драги ми смехурко, случайниче, от господин никой никога не искат интервюта, не се бутай, където не ти е мястото! Не се коси, че името ти никога няма да стане известно - все ще се намери и за теб място в Столична чистота - поне да не умреш от глад!

22 + 2 - !
случаен гост,

До ????? - напълно съм съгласен. Лагерите не бива да бъдат забравени никога. И че е имало хора, които по донос на най-близък приятел за разказан виц са били пращани в лагерите - имало е. За съжаление. Затова не искам да се връща това време, когато един "вожд" ще определя кой да говори, как да говори, кога да говори. До "случайничето иска интервю" - давал съм интервюта, без да те питам дали искаш или не да четеш мнението ми по един или друг въпрос. И името ми ще остане в историята на нашата Родина, защото от години заемам такава длъжност, че ме има в архивите и ще ме има години напред. Без да те питам дали това ти харесва или не. Така че не бери грижа за мен, аз съм се погрижил за себе си.

3 + 24 - !
ТОЯ ПА,

". . . И името ми ще остане в историята на нашата Родина. . " - СМЯЯЯЯХ! АЛО, КОМПЛЕКСАР, КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ЩЕ КАЖЕШ ЧИЕ ИМЕ ЩЯЛО ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА???? БОКЛУК СИ, ЧОВЕЧЕ, НИКОЙ ДОСТОЕН ЧОВЕК НЯМА ДА КАЖЕ ПОДОБНО НЕЩО, ЗАЩОТО ДРУГИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ВЛИЗА В ИСТОРИЯТА И КОЙ - НЕ! ЩЯЛ ДА ВЛЕЗНЕ В ИСТОРИЯТА. . . ДРИСЛЬО

13 + 4 - !
случаен гост,

На "тоя па" ще отговоря така - че ти си дрисльо, е ясно, защото мирише от километър. Човек трябва да си знае цената. Това, че ти не си знаеш цената, си е твой проблем. А това, че аз ще остана в историята на страната - не е твой проблем. Моето име стои на десетки документи, прибрани в Държавния архив за съхранение за поколенията. Прибрани са и десетки снимки с моя образ. А твоето име ще бъде изписано само на надгробната ти плоча. Така че остани със здраве и с комплексите си, безмозъчен пикльо, който не знае колко пари чини. Аман от тъпанари.

2 + 13 - !
кирил сотиров,

@ случаен гост защо не си напишеш името като си истореческа личност или силата ти стига само да се празниш анонимно по форумите

12 + 0 - !
еее, ама недейте така, г-н Сот,

Е-е-е-е, г-н Сотиров, как можете да не знаете кой е тоя , че то името му е написано в ". . . . десетки документи, прибрани в Държавния архив за съхранение за поколенията. ". . . . наистина само пълен идиот може да седнE и да се самохвалства толкова много:-))))) дали един в мутрата няма да го свали на земята:-)))) /БИЙТЪЛСА. . . :-)))

5 + 1 - !
Иво до Случайния гост,

Абе изрод, ти как си представяш Балкантон да издаде инструментална музика на НЕИЗВЕСТЕН композитор? Откъде и как Балкантон са чули за него ако е бил НЕИЗВЕСТЕН? Ебати тъпото говедо! Ако те срещна ще ти нашокам тъпата кофа, ама и това няма да помогне, олигофрен с олигофрените такъв!

6 + 2 - !
случаен гост,

За Иво и останалите тъпанари, които поради липса на аргументи размахват юмруци. Плочата е с червено-черна корица и надпис:"Битълс. The Beatles" и индекс ВТА 1789. В долния десен ъгъл на корицата е отбелязано:Polidor Manufactured by Балкантон Stereo 33". На гърба на корицата е написано:"Предлагаме първите записи за дългосвиреща грамофонна плоча на БИТЪЛС. Записите са направени в Хамбург и представляват своебразен "рожден ден" на този световно известен състав. 1961 година. . . " Има и още текст. Така че приключвам с моето участие тук, защото не ми се обяснява с тъпанари, които не знаят да правят нищо друго, освен да заплашват някого с побой. Идиоти, достойни за вожда си мутрата. Хайде, чао до скиф.

0 + 3 - !
f
СВАЛЯМ ВИ ШАПКА Г-Н БОЙЧЕВ !!! За разлика от Стойко Тонев не се продадохте на големите пари !!! Бъди здрав !
лили
Интересно, ама много , Борисов е по- комунист и от социалистите. . . . нещо г-н Бойчев се е объркал. . . .
Страхотно!
Няма нужда от думи - Бойчев всичко е казал.
лили
Интересно, ама много , Борисов е по- комунист и от социалистите. . . . нещо г-н Бойчев се е объркал. . . .
ЦК на полтбюро,

Не бе , тоя Бойчев си е на един акъл с Буда. Те са си хард БКП, от едно поле ягода. А БКП си е обявена з а престъпна организация, но те си я тачат нали и двамата са си членували в нея и май още не са я напуснали. Нормално е сега да са срещу Станишев.

3 + 21 - !
лили
Интересно, ама много , Борисов е по- комунист и от социалистите. . . . нещо г-н Бойчев се е объркал. . . .
нещо лилето е пасло червена тр,

не се объркал човекът , >иленце, ти си пасла червена трева. . . . всички преди набор 1980 са докоснати от комунизма по някакъв начин, ти също или майка ти, или баща ти, или баба ти, или дядо ти. . . . какво се правиш на родена в центъра на Париж???? Борисов показа воля да мачка комунистите, утрепали дядо му, докато такива като тебе лаят наляво-надясно! И нормалните хора ще гласуват за него! Прав е Бойчев - има много точно око за събитията, а ти бегай да четеш Дума:-))) там всички са ти на нивото:-)))

32 + 0 - !
Baba Spaska
Pozdravlenya, g-n Boy4ev-dano ima oshte ostanali umni bulgari da Vi razberat.
майната му на Бойчев
Не харесвам ГЕРБ. Нито БСП. Нито почти всички други, лансирани от ДС партийки. Знам само, че ще подкрепя някоя само ако реално подобри здравеопазването и екологията. Искам чист въздух!
майната ти на тебе,

майната ти на тебе, селянино прост анонимен! и кой ще ти оправи здравеопазването, ако не изберем някого и да видим какво ще направи????? тъп-по-тъп-най-тъп-комунист - толкова сте прости, че не може да видите една причинно-следствена връзка. седнал да обижда Христо Бойчев:-)))) тиквоооо, можеш да му седнеш на. . . . . . толкова си смотан :-))))

27 + 3 - !
Валентин Желев
На 13 май СерГей ПадниШеф трябва да връща държавата на българския народ с лихвите за близо 70 год. Трябва да помогнем на ГЕРБ да измете Червената стогодишна мърша от политическия живот на страната ни заедно със сателита и Етническата ДПС ! И колкото по-бързо го направим толкова по-бързо България ще стане Европейска държава ! А Вие ДРУГАРКО СИ ЖИВЕЙТЕ В МИНАЛОТО !!!
критик
Евгения, виж тук кой е Бойчев и тогава си помисли за каква култура говори: http://www. hristoboytchev. com/en/staging. shtml
Петрова- гр. Пловдив
Наистина, браво на господин Бойчев. Доста правилен подход и към драматургията, и към политиката. Много внимателно четох статията Ви господин, Бойчев. Радвам се, че се появихте в публичното пространство. Доста отдавна не бяхме чували и виждали нищо Ваше. Хубаво, че има такива хора, които изразяват мнението си толкова точно и компетентно. В същото време, пък и, стават проводници на хорското мнение, които за съжаление, не са дорснали за гражданското общество, за което съжалявам. Господин Бойчев, къде могат да се закупят билети в Пловдив за вашите постановки и на коя дата? Ще се радвам, ако освен че пишете и анализирате, помогнете за вземането на правилната позиция на хората, които милеят за бъдещето на България на 12 май. Успех!
театър,

мисля, че вече са пуснали билетите за сатиричния, но доколкото ми е известно ще се играе само веднъж в София. . . . а, и преди това в Шумен на фестивала на българската драма - така казаха на касата на сатиричния. . .

11 + 0 - !
ЧАЛГА ДО ГРОБ
Агитация за червените от ГЕРБ който по нищо не се различава ог кърваво-червенитеот БСП. Пълна чалга! Вервайте на Бойчев аборигени български и ще осъмнете в Бойчевистан. Ако на 12ти изборите не са манипулирани и ГЕРБ вземат повече от от 25% значи наистина има нещо много сбъркано в българите. .
ЧЕРВЕНИ АБОРИГЕНИ,

А НЕ, ВЕРВАЙТЕ НА ТОЯ ОТ 16:46:-)))) ВЕРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ, ДЕТО ИЗТРЕБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА В БЕЛЕНЕ! ДЕТО ПРОДАДОХА НА НЯКОЛКО ПЪТИ БЪЛГАРИЯ НА РУСНАЦИТЕ! ДЕТО И ДНЕС БКП НАЧЕЛО СЪС СТАНИШЕФ И Р. ОВЧ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА РУСКАТА МАФИЯ. ВЕРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СИ ДАДОХА ЗАДНИЦИТЕ НА ТУРЦИТЕ И УПРАЖНЯВАХА ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД! ВЕРВАЙТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ В ЧЕРВЕНО И ТОГАВА НЯМА ДА ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ, А НА МАРС, ! ЧЕРВЕНИ АБОРИГЕНИ!

31 + 1 - !
Защо
Абе хора, как не ви е срам да се заяждате с човека! За пореден път се убеждавам, че масовият българин не разбира за какво става дума, не може да отсее житото от плявата! не може да оцени талантите си, вярва на популисти и нагаждачи! Вслушайте се в това, което ви казва Христо Бойчев, не се правете на по-умни отколкото сте всъщност! ще се окаже, че нашите майки и бащи бяха по-умни от нас, когато подкрепиха преди години Бойчев в мега-националното шоу "Шъ Съ Оправим" и за малко не го избраха за президент! Защо сме толкова глупави днес, защо не виждаме това, което е пред очите ни, защо за собствените си неудачи обвиняваме писателя, който ни показва пътя. . . ?????
подкрепям,

да така е, подкрепям! и не виждам Бойчев да е направил оценка на нечий живот, доколкото схващам, е споделил СВОЯТА гледна точка и оценка на събитията и времето? а на когото не му харесва - ей го Бареков, там има достатъчно помия за четене, която ще донесе наслада на самовлюбените в жалкия си животец неудачници:-))

29 + 1 - !
коба
Не му приляга на Хр. Бойчев да говори за политика. Вярно, че политиката заема решаващо място в живота ни, но Бойчев е много по-високо от ежедневната политика в България, поне такава, каквато в момента се практикува и затова не трябваше да пада толкова ниско. Не съм съгласен някой друг да прави оценка на живота ми, с няколко небрежни щриха, пък нека да е невероятно талантлив и с реномето на водещ интелектуалец.
неизвестен
браво !
ГАТЕВ
ЗДРАВЕЙ БОЙЧЕВ. ЗАЕДНО ЗАВЪРШИХМЕ ВИММЕСС -РУСЕ. ПОЗДРАВИ
ВИМЕС Русе,

Абе в тоя ВИМЕС дипломите не бяха ли менте бе? !!!! А тоя Бойчев , не беше ли едно време някакъв шут с още един от хората на Бригадира и двамата като шутове искаха да са президенти, правеха някакви селски майтапи за плебса ! А ?

1 + 18 - !
ВИММЕС СЕ ПИШЕ С ДВЕ М,

а ти, бейби, дали изобщо си завършил 3-ти клас?????неграмотно хейтърче:-))) то сега и бележникът ти за трети клас ти го е купи. баща ти, а хората навремето учеха, не си купуваха дипломите, както сега си ги купуват - и дипломи, и шофьорски книжки . . . . да можеше да си купиш отнякъде малко мозък, нямаше да е никак зле:-))))

4 + 0 - !
За силна България в Обединена
№ 27 за нормалност, култура, просперитет! Всички други - БСПари, левичари, пожарникари, русофили, псевдонационалисти - ни водятна Изток. По-голяма зависимост от Русия, повече корупция, мизерия и безизходица . . .
кои са,

а кои са тези с номер 27, които щели да ни доведат светлото бъдеще на крака?

15 + 1 - !
moriarti,

Как кои са "номер 27"??? Че това е цвета на нацията. Най-обиграните, най-честните, най-икономистите, най-верните синове на България. Те победиха небесата и фалираха "Балкан", те построиха пътищата и продадоха "Нефтохим" на руснаци, та да ни цоцат вовеки, те върнаха земята в реални граници по такъв начин, че да могат всички мръсни далавераджии да бетонират курортите и градовете ни, твърдейки че "това е било нива на прабаба ми. Те ви тука трима свидетели. . . Нане, Вуте и Спирче. ". Те са. . . Командир и индианец.

19 + 1 - !
една от народа
Бойчев, объщам се така към теб заради простотията ти, която лъха от почти всеки ред. Можеш ли да представиш аргументи без да използваш думата "гей" или педераст"?? Социализмът е действена политика, с която не си наясно. Още малко ще отречеш и социалдемокрацията. Невежество! Гледай си безличните пиеси и млъкни. Тежко нещо е провинциализма, той не е произход, а манталитет. А на теб много ти личи!!!
до бабушкера от народа,

о-о-о, едно тука селянка се изходила по въпроса:-))) Ти , бабушкер смотан, правиш ли разлика между руски социализъм и европейска социалдемокрация???!!! Тъпа овца с начално образование! ти какво ще кажеш за социалдемокрацията , а2 да не би Гей Станишеф да е социалдемократ, а???? Изроди комунистически, всички до един сте на нивото на пикаещия из фонтаните Румен Петков, руското продажно мекере Р. Овч и сие. . . . Хайде сега ходи чепкай вълна и не се мешай в работата на интелектуалците, че това не е лъжица за комунистическа уста!!!!

23 + 3 - !
Бабата,

Много права е жената, а простака с неграмотното писание и обръщение"бабушкер" е един озлобен параноик и платен драсакч. Драскай, баба, това ти остава, това са ти изявите, скопен си за друго!!! Ихууу, при вълната съм!

1 + 8 - !
Ужас
Значи бойчев, склонен си да подкрепиш престъпника бойко борисов, но не социалистите. Склонен си да подкрепиш престъпника цветанов, но не и демократите. Бойчев, ти имаш ли мозък?
а ти кой си,

А ти кой си? анонимнико? ти имаш ли достойнство? И имаш ли мозък??? ВСЕКИ НОРМАЛЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН БЪЛГАРИН ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ! И ДА РЕВЕТЕ И ДА НЕ РЕВЕТЕ - ТОВА Е! ИДЕТЕ СЕГА МЕТНЕТЕ ЕДНА БОМБИЧКА НЯКЪДЕ - КОМУНЯГИТЕ СТЕ МАЙСТОРИ НА ТОВА!

21 + 3 - !
жалко,

Уважаеми, нали знаете , че много бивши ченгета се обърнаха срещу БСП, не могат да им простят, че ги посочиха и извадиха закона за досиетата, сложиха им досиетата да ги чете всеки и да си правят майтап с тях и семействата им. Тоя Бойчев още не са май ! Тази статийка е дело на подобни умници , които са готови да гласуват и за едно магаре, само и само да е срещу Станишев , БСП и т. н. Сигурно имат основание, щото червените стари маймуни са се подиграли с тях, имам предвид всички от 1 во до 7 мо ДС включително и доносниците , които не са офицери. Сега някои от тези другарчета , не щат да схванат, че въпроса е да се отстрани този тъпак и прост човек, Мутрата, който няма да им прости никога също и на тях , но за сега той ги търпи и не говори много много срещу тях. Грачат срещу Станишев и БСПто , каквото ще да стане. Всъщност схемата е обратната. Станишев и сие действително са капиталисти а този тулуп е хард комунист, нещо като Тошо по време на демокрация, поучава се колапс и ужас . На за

3 + 15 - !
жалко жалко,

грачиш ти, жалка отрепка! Комунистите са доказани убийци и престъпници! Взривяват църкви, обират мандри, пробутват ни руските интереси тук, оголиха и окрадоха държавата, изнесоха спестяванията на бабите ни в червени куфарчета, заграбиха заводите, банките и земята ни! ти, с плиткия си мозък се разкарай от тук и чети на Бареков излиянията - отрепките на обществото са там, а не четат интервюта на интелектуалци:-))) Бедни ми Бойчев, колко си бил прав, като си очаквал да се разграчат червените врани и гейовете:-)))

16 + 0 - !
жалко жалко,

грачиш ти, жалка отрепка! Комунистите са доказани убийци и престъпници! Взривяват църкви, обират мандри, пробутват ни руските интереси тук, оголиха и окрадоха държавата, изнесоха спестяванията на бабите ни в червени куфарчета, заграбиха заводите, банките и земята ни! ти, с плиткия си мозък се разкарай от тук и чети на Бареков излиянията - отрепките на обществото са там, а не четат интервюта на интелектуалци:-))) Бедни ми Бойчев, колко си бил прав, като си очаквал да се разграчат червените врани и гейовете:-)))

14 + 2 - !
Шоп
Кратко, точно, ясно! Който има глава да мисли.
Марта,

На който главата му е впотурите, пише такива глупости!

0 + 3 - !
БРАВО!
Най-накрая една хубава статия във Фрога.
Кирил Човиков
Добре е че има хора като Вас. Право да си кажа, след яростната и съшита с бели конци кампания аз, социалдемократа, алпиниста и планински спасител, на 70год. изпитвам страх от авторите на тази компроматна война. Методите и пропагандата им напомнят за кампаниите на Берия, Ежов, започва да ми мирише на ГУЛАГ. Боже, пази България! Бих искал да не съм прав!
Кирил Човиков
Добре е че има хора като Вас. Право да си кажа, след яростната и съшита с бели конци кампания аз, социалдемократа, алпиниста и планински спасител, на 70год. изпитвам страх от авторите на тази компроматна война. Методите и пропагандата им напомнят за кампаниите на Берия, Ежов, започва да ми мирише на ГУЛАГ. Боже, пази България! Бих искал да не съм прав!
Кирил Човиков
Добре е че има хора като Вас. Право да си кажа, след яростната и съшита с бели конци кампания аз, социалдемократа, алпиниста и планински спасител, на 70год. изпитвам страх от авторите на тази компроматна война. Методите и пропагандата им напомнят за кампаниите на Берия, Ежов, започва да ми мирише на ГУЛАГ. Боже, пази България! Бих искал да не съм прав!
Кирил
Добре е че има хора като Вас. Право да си кажа, след яростната и съшита с бели конци кампания аз, социалдемократа, алпиниста и планински спасител, на 70год. изпитвам страх от авторите на тази компроматна война. Методите и пропагандата им напомнят за кампаниите на Берия, Ежов, започва да ми мирише на ГУЛАГ. Боже, пази България! Бих искал да не съм прав!
Кирил
Добре е че има хора като Вас. Право да си кажа, след яростната и съшита с бели конци кампания аз, социалдемократа, алпиниста и планински спасител, на 70год. изпитвам страх от авторите на тази компроматна война. Методите и пропагандата им напомнят за кампаниите на Берия, Ежов, започва да ми мирише на ГУЛАГ. Боже, пази България! Бих искал да не съм прав!
Svetoslav
Прекрасно интервю. Браво! Като чета по форумите в последните дни бях започнал да мисля че на българският народ чавка мозъка му е изпила. Интервюта като това и последвалите коментари ми връщат вярата в хората.
Tanya Georgieva Petrova
Svalyam ti shapka Hristo Boichev!!! Dalbok poklon!!! Nepovtorim, samobiten, genialen!!!
жалко жалко
грачиш ти, жалка отрепка! Комунистите са доказани убийци и престъпници! Взривяват църкви, обират мандри, пробутват ни руските интереси тук, оголиха и окрадоха държавата, изнесоха спестяванията на бабите ни в червени куфарчета, заграбиха заводите, банките и земята ни! ти, с плиткия си мозък се разкарай от тук и чети на Бареков излиянията - отрепките на обществото са там, а не четат интервюта на интелектуалци:-))) Бедни ми Бойчев, колко си бил прав, като си очаквал да се разграчат червените врани и гейовете:-)))
Мечтатата на мутрата,

Само психопата, само той за вас, само Боко, магистрали, животновъде, бизнесмени, комини, рибари, плодове, зеланчуци , магистрали, метро, и всичко това в най голямата криза, ехеееее, и Бойчев , спектакли, пиеси, тетатри , опери , веселие, вървиш по Витошка в София - красота, , красота и всичко това под ръководството на агента Буда , о Буда , о Будисти слава вам , градете стотици хиляди милиони църкви , манастири , помощи за бедните , партийни субсидии и какво ли не още , ох каква красота и това в най тежкото време. Леле ле ле леле. Айе пак кратуни , айде пак , идвайте на власт. Ех , майка да беше жива, айде още една зведичка, айде . . . . . . . . . . . . да фалираме АЕЦ Козлодуй , айдееее, и това ще стане ! Съд, прокурори всичко е ваше , идат тежки времена , само Буда ще ви спасии останалите простаци !

9 + 19 - !
1,

Урааа , Ето и Гришо почна да бие , красота, гимнастика зали, субсидии , проекти, дунав мост , всичко това от Буда, ако не беше той , край няма проекти, във всяк осело се прави улица , площад, чешма , църва , спотно игрище , спортне зала, няма село където да не се строи, даже и червените кметове не могат да отрекът и и скат да управлява Герба е то всички искат водния цикъл всички искат , едно по едно нещата се случват , стадиони, асфалт , пътища като слънце , хорат аплачат и се радват , не вярват на очите си, искат Герб ! Ето така, само Буда ! Ха ха ха.

6 + 16 - !
kosamo
Платена работа. Вънка Боко, вънка Позитано, вънка и ти малоумен драскач
kosamo
Платена работа. Вънка Боко, вънка Позитано, вънка и ти малоумен драскач
kosamo
Платена работа. Вънка Боко, вънка Позитано, вънка и ти малоумен драскач
о, герберчета, отивате си !,

Тъпи ми гербери, тъпи ми Бойчев и сие , запомнете го като Отче наш, никога вече, до свършека на века , Буда няма да бъде на власт ! Дори , като общински съветник ! Това е ! Епохата на малоумния Буда приключи ! Амин !

11 + 24 - !
вънка ли ти е, а?,

КОСАМО, ВЪНКА ЛИ ТИ Е, А? ЗАТОВА ЛИ ТОЛКОВА ПИСКАШ, А? Е ТО НА НЯКОИ НЕ ИМ Е ДАДЕНО ДА ИМ ВЛИЗАТ ДОБРЕ:-))))

1 + 2 - !
Tanya Georgieva Petrova
Svalyam ti shapka Hristo Boichev!!! Dalbok poklon!!! Nepovtorim, samobiten, genialen!!!
Георгиев
Поздравления за достойните българи Бойчев и Стефанов, възхищавам им се !!!
gosho
Boi4ev, razo4arova me. . .
demokrat
Ice, Boichev, ne se uchudvam, che ne te postaviat u nas. . . Ne viarvah che si gerber. E, vse pak ne si Morfov i Moskov vse pak. . .
0
Ортака му Кулеков , мисли обратното, каза , че за три години и половина Буда е успял да доведе страната до катастрофа, никога в Българската история не е имало живи факли. Призова, хора спасете децата си , спасете България , не позволявайте Бай Ганьо да ви управлява ! Бойчев обаче от благодарност към простаците и Буда , няма как, дава интервюта , прави хвалебствия. Щ е дойде време да се срамува от глупостите дето е изговорил ! Ама магаре , срам има ли ?!
00 - ТОВА ТИ Е ИСТИНСКОТО ИМЕ,

пищите, а червени отрепки, пищите - браво на Бойчев, как ви описа човекът - с няколко думи! идиоти с червена звезда на челото, народът ще ви изрита на 12-ти, защото е СРАМНО В 21 ВЕК ВСЕ ОЩЕ ДА ИМА БЪЛГАРИ, КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ-МРАКОБЕСНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ В ИСТОРИЯТА НА БГ - РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА!!! А ЗАТОВА, ЧЕ СИ ТЪП ГЪЗ, НЕ ТИ Е ВИНОВЕН ХРИСТО БОЙЧЕВ!

5 + 2 - !
От Балкана
Един квазижурналист интервюира един квазидраматург! Станали такива като агенти на ДС. Но не станали интелектуалци - за каквито много им се иска да минат.
истински тъпак от Балкана,

един тъмен балканки субект си позволява тука да дава оценки на хора като Стефанов и Бойчев:-))) тъпоъгълник, не квази, а истински!!!!!

5 + 3 - !
Dr. Dimitar Ninov
Дърварски език, безцеремонен, пълен с клишета. Христо Бойчев не вижда, че няма държава, че ни притежават други, а продължава да говори за "западна икономическа култура". Бедният. . . икономическа култура, пазарна иконимика, конкуренция. . . свободна алчност. . . всичко това ликвидира България като структура. Колко е жалко да вярваш в такива неща, когато си имал държава с индустрия, селско стопанство, култура, образование, спорт, армия и социална политика. Страх го било, че биели печати за къси полички и че му дишали в телефона. . . не го е било страх да знае, че Кенеди изпраща 1500 наемни убийци да убият Кастро, че Труман уби 300, 000 души с два удара, че америакнците убиха един милион виетнамци. . . че сега управлавят света, а той ги желае като икономическа култура. . . колко отблъскващо.
Прав си, дядо...,

Прав си, дядо, ве се ядосвай: Кастро е още жив, човека.

2 + 1 - !
00 - ТОВА ТИ Е ИСТИНСКОТО ИМЕ,

Абе знае се, че докторите в БГ са касапи, ама като този тук др, Нинов, ако изобщо е доктор, а не селски осеменител:-))едва ли ще се намери! дърварски коментар на дървар от Дърварово:-))) много му се иска на Нинов да блесне с поста си, но освен комплексарщина, друго от поста не се разбира:-)))

3 + 2 - !
Браво ,Бойчев!
Ей бре, никой не можа да покаже нещата такива, каквито са, както гениалният Бойчев !
ТОНЧО
Явно Господин Бойчев през последните 4 години е живял по света, където се играят пиесите му, а не у нас. Защото ако бе живял тук, щеше да е прозрял за какво става дума. И нямаше да ръси остроумията си за гейове, от което виждам, че подкрепящите този, който сам иска да е ПИДАЛ, изпаднаха във възторг. А сайтът на Стефанов им остана единственият пристан.
е не е като Тончо,

прозрял е човекът, прозрял е! щом и за комунистическите взривни методики позна -няма какво да се упражнявате в реторика. . . такива хора като Бойчев са най-ценни за България - имат мозък в главите си, и когато излязат навън, светът научава, че имаме и интелектуалци, не като преждеговорившия:-)

6 + 2 - !
ТОНЧО,

Само че не е достигнало нещо на Бойчев да прозре докрай - не на "Позитано", а в Бояна има премеждие днес.

2 + 3 - !
Жени Вандова,

Не е в Бояна бе, в Драгалевци е, тюююю, селяните не научиха поне кварталите на София:-)))

5 + 0 - !
baihui
Пиесите на този малоумен плагиат ги поставят западните режисьори и продуценти защото повечето са педерасти!Нищо чудно и Боѝчев да е обърнал резбата!
Ганка Коева,

Оги, браво! Интервюто много ми харесва. Успех и в бъдеще! Виждам, че има много писачи, които, поради липса на аргументи, сипят помия, използват нецензурни думи и обиди, защото само това могат.

8 + 3 - !
байхуй и майка му,

малоумна е майка ти , че те е родила такъв лузър и простак, то и ника ти е подходящ, . . . . . неудачник си , нали, плъх от контейнерите:-))) Гениален е Бойчев, интервюто му е супер, а че позна за комунистическата методология на взривовете - ШАПКА СВАЛЯМ!!!!

7 + 8 - !
baihui до горния,

Слушай бе, лайнар, ти да не си адвокат на Боѝчев? А може би си самия Боѝчев? Не съм фен на комунистите но не съм фен и на педерастите! Ако не беше БКП ти никога нямаше да чуеш за Боѝчев!Тъпунгер, ГРАНДИОЗЕН! Да еба мамата на всички комунисти и на техните врагове!

12 + 1 - !
Койчо
В този "форум" са най големите кукувици на бедна България!!!!
Pepi,

Койчо, "куковците" в света движат колелета, ако не си разбрал. България е бедна, защото "куковците" й са малко.

3 + 3 - !
Ало , Ваньо ? Обещал съм да не,

И тримата , участници в беседата, Бойч , Ог и Буд все юнаци все от ДС , все тайфуни с нежни имена ? Не мож се отървем от тея комунета бе ?!

7 + 6 - !
Ганка Коева
Оги, браво! Интервюто много ми харесва. Успех и в бъдеще!
Човекът позна за взрива
Човекът позна за взрива http://www. bnews. bg/article-76155
Hristo
Аз не съм комунист и не обичам комунистите. Но не ми харсваше варианта да ме управлява малоумник който се издържа от контрабанда на цигари, само зашото е закачил на ривера си партийна значка на герб и е назначен да управлява. Това е ситацията на много места в страната. Не се страхувам от герб но ги съжалявам за това че искат да управляват но не знаят как. За мене този стил, е и ще си остане репресия каквато съм виждал през 1984г. от други хора които се кланяаха на други цветове но със същата душевност и начин на мислене. Затова взех едно просто решение - изпратих децата си в чужбина където смея да твърдя вече се реализираха добре и до края на юли заминавам и аз. Който иска да остава в тази обречене държава. За мене няма сини и червени им само нормални хора и малумни идиоти жадни за власт. Тъй като считам че все още съм нормален аз не желая да участвам в този експеримент който се провежада в тази страна която от две години не я чувставам вече като своя родина.
рЕвер,

във вашето село рИвер ли казвате? БРАВО, БРАВО!

4 + 2 - !
,

Браво Христо, прав си, борбата в този свят е между отбора на Господа и отбора на дявола ! Нищо повече ! Всеки избира в кой отбор ще е ! Всичко останало са подробности и заблуди, разпространявани от провокатори и богоборци. Само едно Христо, как да оставя тия камъни , тая замя , тая природа и на чужда земя, на чужда трапеза и под чужд камък да легна. Ей това не мога, не мога и децата си така да възпитавам, това е техната земя, защо те да се махат от нея, не става ли обратното- ненормалниците да изгоним , а Христо. Няма как, ще се борим до последна капка кръв това е, каквото сабя покаже и сърце юнашко ! Няма как. А такива шутове , като този Бочев е имало и ще има, без такива провокатори не може и те са двукраки и има какво да изсе. . рат !Даже и президенти искат да стават ! Името им е Легион !Най обичат да се преструват на ангели небесни.

10 + 5 - !
балада да запетайчицата,

една запетайчица се изакала във форума:-)))) а и се е опитала да се изкаже. . . . е, не става, запетайчице, мноооооого си дребничка, за да даваш оценка на хора като Бойчев, че и шутове да ги наричаш. . . . . . поредният господин никой, който иска да е на мястото на известните. . . .

4 + 7 - !
Независим,

Може би имаш предвид "голдън редРИВЪР"

0 + 0 - !
baihui до рЕвера капут,

Момче, да се хванем на бас, че ако помолиш твоите идоли ББ , ЦЦ и компания да изрецитират българската азбука от А до Я ще видиш колко струват!

10 + 2 - !
Иво до Случайния гост
Абе изрод, ти как си представяш Балкантон да издаде инструментална музика на НЕИЗВЕСТЕН композитор? Откъде и как Балкантон са чули за него ако е бил НЕИЗВЕСТЕН? Ебати тъпото говедо! Ако те срещна ще ти нашокам тъпата кофа, ама и това няма да помогне, олигофрен с олигофрените такъв!
Raycho Gichev
Нямам думи! Просто свалям шапка!
SOLAR
Покланям се до земята за статията и за мирогледа на г-н Бойчев.
dedo
Вчера написа текста, днес/11. 05/ се видя какво стана Пророк Бойчев!
Читател
С чиста съвест мога да нарека Христо Бойчев БЪЛГАРИН равен на патриотите от възраждането и националноосвободителните години.
baihui до читателя,

С тази квадратна глава Боѝчев ми прилича на резняк коѝто трябва да си сади тютюна!

9 + 2 - !
vapros????
Zashto GERB, triaba da izmete komunisticheskite banditi? Nie triabva da go storim tova. Nie, grajdanite na Bulgaria, ako iskame da jiveem dobre utre. A utre e 12 May, i ako nie ne glasuvame sus #15 buletina, togava nikoi drug niama da ni e vinoven. Hristo e mnogo prav vuv interviuto si, che komunistite opishtiaha vsichko s tia podslushvania, bez da ima konkretni dokazatelstva. Mislete utre, zashtoto na 13 May shte e kusno, tova triabva da vi e iasno. Nikoi niama da ni podade raka, ako sami ne si pomognem. Svetut se trese ot nebivala do predi tova kriza, a nie si mislim, che shte ni podmine. Ne naprazno Boiko kazva, che go e strah za Bulgaria. I e taka, zashtoto shte zatunem tolkova mnogo, che niama da ima izlizane pone oshte 200 godini. Ne se poddavaite na provokacii. Komunizum=tova e ravno na gibel. Glasuvaite za GERB sus #15, za da mojem da zajiveem nai-posle kato normalni hora!
,

Капутът създаде Бойко Борисов и той ще го свали

3 + 3 - !
избирател
. . . . и "бомбата избухна" в болния мозък на станишев и сие 3500000 фалшиви бюлетини, които небили фалшиви, ами бракувани! небили компютри ами компоти и небили изнесени ами върнати. . . . и "оня капут" приглася на комунистите„ Да им покажем какво можем на изборите утре!
и какво можете,

а? За който и политически тумор да гласуваш все БКП получаваш, а всичко друго е търчи-лъжи и прах в очите на слепите, нали? Най-добре да им покажем, че можем да мислим и да не гласуваме за разсейките на БКП-то.

2 + 4 - !
123
Като прочетох коментарите на господина за гейовете и ми стана странно как му гледат пиесите. Ако побликуват това интервю в зап. преса с кариерата му е свършено.
Независим,

Абсолютно е прав, на тези три категории каквото и име да им сложиш, същността им е непроменена. А за пиесите - в Европа таетър гледат и нормални хора, а не само гейове. Така че не се тревожи за кариерата на г-н Бойчев.

3 + 2 - !
123
Като прочетох коментарите на господина за гейовете и ми стана странно как му гледат пиесите. Ако побликуват това интервю в зап. преса с кариерата му е свършено.
Валентина
Ах, г-н Бойчев, изгубила ви бях през годините от леност и от ежедневни простотии. Припомних си защо бях ваш горещ почитател. Няма да ви изпусна повече.
baihui,

Ах, Валя, съжалявам!Нито маркуча на Бойчев, нито шланга на Боѝко ще угасят пожара мвжду краката ти!

8 + 3 - !
една жена
Браво на Бойчев! Само едно не позна - мястото на "взрива", ама то може и да е сменено след този публикация. Досега толкова последователен, макар и тъп сценарий не сме имали, въпреки дългите години в ченгеларницата. На път са да надминат себе си другарите. Очевидно Белене си остана сакрална дума за тях!
Идтеэ
Капутът създаде Бойко Борисов и той ще го свали
Независим
По-точен анализ на обществото ни към настоящия момент не бях чел. Благодаря, г-н Бойчев, и си пожелавам интервюто Ви да бъде прочетено от колкото се може повече "каскети".
дядо Йоцо
Тоя вече хептен е изперкал. . . Също като Огнян Стефанов
graf paro
Бойчев, поздравления, но, искам да добавя нещо: 1. Управлявалата 20 г. под различни имена БКП ( БСП, БСП+ДПС СДС, НДСВ, БСП+ДПС+НДСВ) иска да ни върне България (но едва ли откраднатото). Наглост, дебелоочие, лицемерие 2. Герб се опитва да промени статуквото - веднага започва Гьобелсов тип пропаганда - ежедневно от всички медии се внушава че ГЕРБ внушава страх, некомпетентност, корупция . Всички свои грехове прехвърлят на Герб. 3. Агентите под прикритие в Герб се задействат, пресата също, продажните драскачи се опияняват от свободията да клеветят. В един глас клонингите на управляващата до 2009г. партия се активират и започват да повтарят в един глас директивите, мобилизират се и неформалните им отряди останките от СИК, ВИС, трактори нагли, наркодилъри и покорните им наркомани, лумпени, клатят държавата искат анархия спиране на делата срещу престъпниците, премахване на валутния борд - подговя се ново ограбване. И всички тия управлявали 20 г. се питат защо сме най бедни в Европа. 4.
Анонимен от Варна
Интервюто ми хареса. Много точно казано по всички въпроси!
qfa,

Браво Бойчев, че запази здравия си разсъдък! Бившият ти колега Кулеков тотално се разврати.

3 + 1 - !
Изборно 2013: По Бойчев
Седем пъти Гейчето го бият, комунетата, кат песовете вият: "Ще платим по разните Канали за да вият Дачковци, Кавали. А народа да излъжем пак, нали е прост. Ако не, ще пратим мутрите на Орлов мост. А пък Гейчето ще казва че сме били. Олигарсите за туй са ни платили. ”
До Ицето
Какво съвпадение на име Бойко и фамилия Бойчев. Имам вътрешното осещане, че нещо ги свързва или превлича. Да оставим тези разсъждения, погледнати и двамата и Бойко и Бойчев все мъжкари по физиономия, но имам някакво странно чувство, че са хермафродити въртят се и все гледат да са кацнали на нещо твърдо. Няма лошо човек да е в полет лошото е когато този полет завърши с катастрофа.
До Ицето
Какво съвпадение на име Бойко и фамилия Бойчев. Имам вътрешното осещане, че нещо ги свързва или превлича. Да оставим тези разсъждения, погледнати и двамата и Бойко и Бойчев все мъжкари по физиономия, но имам някакво странно чувство, че са хермафродити въртят се и все гледат да са кацнали на нещо твърдо. Няма лошо човек да е в полет лошото е когато този полет завърши с катастрофа.
До Ицето, 13/05/2013 - 14:54,

до горния - тъпанар, не се напъвай да мислиш, а се научи, че се пише прИвлича, а не прЕвлича - иначе седнал тука да разтяга локуми - идиот:-)))и смърди като . . . свинско л. айно:-)))

0 + 0 - !
baihui,

Що търсиш кусури бе, охлюв? Човекът не е писател!

0 + 0 - !
черна полулеща-пръдлив боб
такова интелектуално, икономическо и социално въздигане, каквото имаше при герб е имало само по времето на златните български векове под мъдрото ръководство на турските султани - 500 г. и златните български години под мъдрото ръководство на ссср, опосредено от другарете от бкп. затова и днес се молим на бога да ни прости, че отново избрахме мъдрите от бкп, опосредени чрез герб, бсп, дпс и атака. така че българите и днес са много щастливи от прекрасния си избор и доволно ще се потопят в морто опт щастие, което в момента вече ги залива. а спасителни пояси не са необходими. бойчев малко си закъснял със соци-драмите си, pal!
строги наказания за станишев!
Истерията на сатанишев, с която заля народа и озвучи изборния ден беше непоносима и представляваше ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ в деня за размисъл!
строги наказания за станишев!
Истерията на сатанишев, с която заля народа и озвучи изборния ден беше непоносима и представляваше ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ в деня за размисъл!
йоан
С удоволствие прочетох всичко написано, гласувам " за"
любо
от отдавна не бях чел по точен анализ на политическата и не само политическа ситуация в България. Браво!!!
да припомним
Ако Бойчев е забравил, тия дето подстригваха, дето късаха дънки и биеха печати, бяха колегите на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Флоров и т. н. Това бяха милиционерите, които сега упорито се опитват да ни пробутат за "демократи". Че и някои от Европа. Впрочем, дали всички в Европа са честни и почтени? Едва ли.
69
"Щото се знае резултатът. Вой ще има до Страсбург и обратно. Ще се вие из всички Европейски институции и ще се внушава какво ли не. У нас опозицията и гейовете вечно са репресирани. Изключвам Евгени Минчев, който е по мъж от много лидери. " Ха, Бойчев наистина е прозорлив, но не е познал "мъжа", който надигна вой до небесата, въпреки, че е "победител". Борисов, чието второ правителство провеждаше изборите, иска касирането им?! Нека всеки сам прецени колко са основателни аргументите му за това и дали просто не иска да "бави топката" за да протака още малко разкритията за управлението на неговото правителство. Защо след като не може да състави правителство, а и бушува "най-тежката световна и икономическа криза" просто не отстъпи в опозиция, да си изчисти името и да продължи напред след като покаже колко много е направил??? Според мен отговорът е ясен - защото знае горе-долу какво ще открият тези, които са след него и какъв ще е ефек
чи
Пророк Бойко е с едно ниво над останалите в бранша. Не позна, обаче, мястото на взрива. То не беше на "Позитано", ами беше държавата. Активното мероприятие им се получава засега. Освен, ако не се касират изборите и Б спечели по- голямо мнозинство от сегашното. Но основното е да си е направил изводите. Правилните.
Минувач,

Бойчев, Бойчев, да ти е жив и здрав Бойко Борисов, дай боже той да се дигне някоя вечер и да отиде да гледа някоя твоя пиеса. След което да ни открехне за твоето творчество. Ти имащ едно добро име за пред нас и пред света, но за общото ни свещенно име "българин" ти пука колкото му пука на твоя кумир. Други ще чистят името "българин". Ти си гледай твоето и пиесите.

4 + 4 - !
ivan
(анонимен) 19 май 2013, 14:49 отговори Интересно, как се чувства прокурорката от Шумен? Очаквам в близко време, тя да си подаде оставка и да се върне на работа в Шумен, отвратена от деянията на Главния прокурор. Как може при толкова много сигнали за злоупотреби в енергетиката от креатури на БСП/ДПС да бъде толкова пасивен, а за анонимни сигнали да се активизира, като че ли е станал държавен преврат. Визирам обвиненията срещу Цветанов и дните 11/12. 05 2013 г. Искам да попитам Господин Цацаров дали е чел романа "Случаят Джем" на Вера Мутфчиева. Рицарите на остров Малта са строили замъците си с тайни проходи до помещенията, където са настанявали своите гости, за да ги подслушват. Подслушване е имало и вярвам ще има и в бъдеще. Как така стана Господин Цацаров, че този, който се бореше най-активно с организираната престъпност изведнъж се оказа подсъдим? Резултатите от тая му дейност са очеизвадни. Господин Цацаров на цяла България са известни престъпниците в страната, само н
Кlarа Banny,

Внимание към всички кредитни убежище!! Здравейте, Имате ли нужда от заем ? Интересувате ли се в получаването на всякакъв вид заем ? Ли са финансово притеснен? Ако да, свържете се с нас чрез имейл адрес компанията на адрес: klarabannyfinance@gmail. com : Ние сме на ваше разположение. Най-добри пожелания , Кlarа Banny Мениджър в сътрудничество За контакти: klarabannyfinance@gmail. com : за вашия кредит днес, ние сме на ваше разположение .

0 + 0 - !
Коренякъ
Да , Бойчев знае , а ние не !Кога ще знаем ние колкото него ?Не се напъвайте , това е дарба , да можеш да четеш събитията на времето !Самовзривяване му е майката!Наистина взрив на "Позитано"може да съсипе всичко що проумяхме за последните 24 години . !
СпасГ
и си спомням едни негови думи от 1981 год. : Един човек имал крава и тя му давала мляко. Обаче един ден тя умряла, тогава той и построил паметник и продължил да я дои. нещо като мек вариант на приказката за стълбата но пак ми харесва
СпасГ
и си спомням едни негови думи от 1981 год. : Един човек имал крава и тя му давала мляко. Обаче един ден тя умряла, тогава той и построил паметник и продължил да я дои. нещо като мек вариант на приказката за стълбата но пак ми харесва
ЛАЗАР
Слава богу вече няма комунизъм. . . ++++++++++++++++++++++++++++++++++ След промените се промениха три неща. Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха гейове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между педераст и гей. Вземи „Работническо дело” от 70-те и виж истерията с която се плюеше западната демокрация. Същата истерия виждам и днес, ще я видиш и в коментарите във форума по-долу. Тия хора си препрочитат старите вестници. Как не мръднаха ни крачка интелектуално в пропагандата си. С всичките си кусури Борисов внесе ноу-хау в политиката и заговори конкретни неща на разбираем език. И не плаши народа с вещици. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ НАПРОТИВ ВСИЧКИ СА ОЩЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ КАРНАВАЛ. +++++++++ КОСТОFF КАКВО ПРЕПОДАВАШЕ В МЕИ +++++++++ САКС КОБУР ГОТСКИ КАК ЧУЖДЕНЕЦ СИ ПРИСВОИ ДЪРЖАВАТА НИ ++++++++СТАНИ ШЕФ Страх, и то истински, съм изпитвал по времето на Станишевия баща,
Стършел
Г-н Бойчев, шапка Ви свалям!
Ot USA
Pozdravelinia za interviewto. Mnogo zdrave i shastie, g-n Boychev!
дъх от ада
Конституционна диктатура е форма на управление, при която диктаторските правомощия се упражняват по време на извънредна ситуация. Диктаторът не е абсолютен и властта на диктатора остава ограничена от конституцията.
дъх от ада
Диктатурата на пролетариата е форма на политическа власт, определяна и свързана единствено с интересите на работническата класа. Това е израз, измислен от Луи Огюст Бланки, и понякога използван от Карл Маркс, за да се представи преходната фаза от капиталистическо към комунистическо общество. Терминът се появява в средата на XIX век. За диктатура на пролетариата е нужна пролетарска революция, която предварително минава през етапа на взимането на власт директно от народа. От друга страна властта е приоритет на една единствена социална класа. Фридрих Енгелс счита Комуната на Париж като прилагане на диктатурата на пролетариата.
Пепо
Колко е глупав тоя Бойчев, чак не мога да повярвам, че ръси подобни простотии!!!
Т
Ясмина Реза е недоразумение, посмешище спрямо истиската драматургия, дано Бойчев е по-добър. Не забравяйте че само в Париж има над 200 театъра и една пиеса не се играе повече от седмица-казвам го за да настроим критериите по европейски:)

РЕКЛАМА

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах