Цветанов: Демокрацията е застрашена, има формации които искат масови безредици

161

|

4067

|11.05.2013
Цветанов: Демокрацията е застрашена, има формации които искат масови безредици
Цветан Цветанов

Участваме в дирижиран сценарий. Това е подготовка за масови безредици, заяви председателят на изборната комисия на ГЕРБ Цветан Цветанов, който даде пресконференция във Велико Търново.Демокрацията е заплашена от определени формации, които участвата активно в този сценарий през последните седмици. Първо трябва да се произнесат компетентните органи, преди да се коментира, каза още Цветанов.
 

Не можаха да дадат на хората дори в деня за размисъл време да помислят. Когато компетентните органи се произнесат, тогава могат да коментират. Не може в деня на размисъл да има компромати, които да провокират агресия, добави Цветанов.
 

Има агресия срещу нас, от хора , които знаят че ще загубят изборите и това е организирано от тях, каза Цветанов, според когото обществената поръчка за отпечатване на бюлетините е проведена от служебното правителство, а не от правителството на Борисов.
 

Нека да гласуваме, за да има висока избирателна активност и така да противодействаме на спекулациите, които се наблюдават. Демокрацията е застрашена, има политически формации които искат масови безредици и хаос, недопустимо е това да става в деня за размисъл, каза Цветанов и се извини на българските граждани за това, което наблюдават.
 

Цветанов каза още, че ще сезира Европейската комисия и Европейския парламент за това, което става в деня за размисъл.


Призивът ми е нека да отидем и да гласуваме. Много ми е обидно, че в днешния ден за първи път имаме такъв режисиран сценарий, с който е нарушен демократичният процес в България. Извинявам се на всички български граждани за тази пресконференция. Милеейки за родината, призовавам всички да отидем и да упражним правото си на глас. Има компетентни органи, които ще трябва да се произнесат, има технологичен брак, който винаги в подобен производствен процес, има такъв процент. Има логични обяснения от собственика на печатницата, заключи Цветан Цветанов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

непримиримия
Народа го казал: "Който гроба копае другиму, накрая сам пада в него"! Хора мислете с главите си и не позволявайте да ви третират, като безмозъчни същества, защото после може и да ни няма.
Аско,

Че те няма да позволят даже да разберем какви са резултатите. Има ли държава има ли закони как така излезнаха хулиганите по улиците и решават кой кого ще охранява.

63 + 0 - !
,

утре номер 15, братя , това е изхода, а ако трябва , ще ги ги биеме на улицата, това е целта им, да има безредици, но дедите ни са се били и загивали по фронтовете да защитават България, ние не трябва да им позволим да се подиграват с държавността и независимостта на държавата ни и с търпението ни.

58 + 4 - !
наблюдател,

Мафията, представляавана от Станишев, Костов и Доган не могат да си представят, че още един мандат ще бъдат вън от властта!!!И щом не могат повече да доят България са готови да я подпалят!Ще позволим ли???Можем да ги спрем само като утре масово гласуваме за ГЕРБ!!!

54 + 3 - !
,

Трактора в затворо, оттам идват белите на цялата държава

42 + 0 - !
цвъки, немой да се косиш,

за каква демокрация се косиш бе цвъки, де го туй чудо да видим кво е, що е, а? Еднопартийното управление демокрация ли е бе цвъки, милиционер, милиционер, ама и милиционерите трябва да знаят, че като минимум за демокрация се иска многопартийно политическо общество, а то тук цвъки, за която и политическа метастаза да гласуваш, получаваш все основния тумор БКП, червените барони и слугинажа им от мафията, мутрите и ДС боклуците. И тук е въпроса, а какво като не гласуваш, пак същите изверги под формата на служебно, програмно или кой знае какво ще продължат да мародерстват и доунищожават държавата, май-май си трябва преврат наистина, ама откъде честни, смели и родолюбиви българи след толкова години на робство и васалщина, откъде? До тук с вашата демокрация цвъки, ама още няма надежда за нещо по-добро.

1 + 43 - !
В.Левски,

Прокурори, ДАНС, след като разбрахте, че всичко е наред, защо не го заявихте и успокоихте хората. Отговарям веднага. Защото и вие участвате в комплота срещу ГЕРБ, заедно с безродниците станишев, местан, костов, воленчо, пръмова. . .

32 + 3 - !
Гошо
За комунделите властта е била винаги по-важна от България. А за чужденец комундел още повече.
до горния!,

Че те само когато са на власт и крадат безнаказано има България, национална сигурност, патриотизъм и т. н. Когато не са на власт - са си терористи и подривчици по всякакъв начин.

33 + 1 - !
обикновен българин
НАЧАЛО: Прав си господин Цветанов. Прав си. Надявам се да си направите изводите и най-после да видиме реални съдебни дела и осъдени. Ето и какво още май ми прави на мен пък впечатление, че на 22 февруари е подновено делото срещу следовател Татяна Шарланджиева, разбирай фирма “Фронтиер”, разбирай Красимир Георгиев, разбирай Корнелия Нинова и още много други знайни и незнайни “другари” социалисти и така наричаната “енергийна мафия”. И хоп, “добрата фея” май съвсем “случайно”, с магическа пръчица изпраща хората на улицата с високи високи сметки за парно и ел. енергия, тоест “напомпани” от кого, май от “енергийната мафия”. И сега съвсем нормално и за социалисти и за “енергийната мафия” от месеци насам е “бой последен” сьвсем в прекия смисъл на думата – или изборна победа и свобода, или загуба на изборите и съд и съответно присъди.
Eмо,

и как то4но ще видим реални съдебни дела и осъдени, цветанов ли да ги съди?? от години призовавам да има простести пред прокуратурата и съда, там са до КРАК 4ервените маймуни, ве4е и децата им, скоро и внуците. това е.

59 + 0 - !
твоя господин е общински крадл,

раЗДАВАЛ ОБЩИНСКИ ТЕРЕНЧЕТА НА КУМЕЦО А КУМЕЦО МУ ДАРЯВАЛ ИМОТЧЕТА И КЕШ ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ СА ЗА БАЛАМУРНИЦИ ГАЛФОНИ И ОЛИТА КАТО ТЕБ ПРОСТАКО НЕДОКЛАТЕН А ГОСПОДИНА КАТО НЕ ДОКАЗА ПРОИЗХОД НАКИСНА ТЪЩАТА А УЖ УШИТЕ МУ ГОЛЕМИ НА ВСИЧКО ТУЙ ТУРИ ПРЪСТ ОТЗАД НА ТЕКВУНЯ ПО АВЕРСКИ А КРАТУН МЪЛЧИ ЩОТО УШИТЕ ГО Е ЗАПИСАЛ КАТ ПЪРДИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАКРИВО

4 + 47 - !
Затова,

само № 15

49 + 3 - !
обикновен българин,

До "Eмо, 11/05/2013 - 21:03". Виж как хубаво сам си отговаряш. Не съм го казал аз, но демокрацията е битка всеки ден за нея. Но това разбира се е възможно само при едно нормално правителство. Аз лично винаги съм бил гражданин за европейско развитие на България. Нека утре всички да гласуваме. "Социалистите" се стремят всячески да отвратят хората от това да участват в избори за да могат с няколкото ститин хиляди гласа на твърдия си електорат отново да се вмъкнат в парламента. За това нека да бъдем граждани за европейско развитие на България и да отидем до урните и да упражним своето право да избираме. Приятна вечер на всички нормални БЪЛГАРИ.

20 + 1 - !
обикновен българин
ПРОДЪЛЖЕНИЕ:Прави ми също така впечатление статията на професор Стив Ханке от 7 май 2013 година във вестник “Труд” " в рубриката "Анализи", а именно "Проф. Стив Ханке: Можеше и да е по-зле". Тук ще си позволя да копирам само три цитата от същата: 1) "Социалистическото правителство на премиера Жан Виденов създаде хиперинфлацията и голяма мизерия. Така през първото тримесечие на 1997 г. Индексът на мизерията достигна своя връх от 2138 пункта. Тази стойност не е показана на графиката, защото в противен случай щеше да заеме цялата страница на в. “Труд”. " 2)"Второ, всеки път, когато на власт идва социалистическо правителство, икономическата мизерия в България нараства. ". 3)"Трето, въпреки че правителството на Борисов не се помъчи особено да подобри индекса на мизерията в България, нещата можеха да са много по-зле на фона на останалите страни.
Уил Снемит
Червените не искат и дума да се издума, че има неща, които стоят над тяхната партия и техните кражби, но имам новина за тях - Бог пази България.
ГЕРБ,

Не разбрахте ли, че ГЕРБ е = комунист.

2 + 60 - !
до Уил,

Утре е Томина неделя не е най-подходящото време за избори. Дано да успеем, но като гледам специалистите по подривна дейност какво ни скроиха направо се притеснявам. То Костов как пък точно днес го нападнаха, как пък точно днес се намериха фалшиви бюлетини дали са фалшиви и дали са намерени не е ясно важнито е да се нагнетява напрежение.

51 + 1 - !
обикновен гражданин 2,

Хора, не мога да повярвам, че има такива като Станишев все още, в града ми, в милата ми България, хора, които продават интересите на България заради личното си благополучие, не мога да повярвам, че има хора като Бареков, Слави, Слави Бинев, Волен Сидеров, ааааааа ДПС - Лютви Местан, турския фашист, и разни други , уж "националисти", не мога да повярвам, въпреки, че трябва, щом българи били под турско робства 500 год. са предали ЛЕВСКИ, ХОРА, не вярвам на очите си, на ушите си. . . . Онемях. . . Какво става, ние българи ли сме или руснаци- извънземни, които се вълнуват само от производство на ел. енергия и печалбите от нея!?

54 + 3 - !
za ataka
utre s 14 za Ataka i Bulgariq
обикновен българин,

Нямате никакъв шанс да излъжете БЪЛГАРИТЕ след като заставате зад "социалистите", което означава, че сте за строежа и на АЕЦ, тоест и вие искате да загробите БЪЛГАРИЯ с нови 30 милиарда.

65 + 1 - !
Ма тя Капката го каза,

направо. Бившият и другар май имал доста солидни сметки някъде извън България, иначе голям патриот го раздава. Защо не е жив още Радой, че да им спретне някой цитат, като онзи за някакъв си Папазов? Даже Капката каза, че Сопола е по-беден от Болен, с няколко милиарда. Тя го каза, а аз само я гледах по телевизора. Нека да се разберат тримата. . . .

42 + 0 - !
ало,

тези социалисти са умрели от страх , че ги чака съдбата на другото руско мекере - А. Луканов . Ш за атака се отнася

40 + 3 - !
аааа,НЕ,

Атака. . . и след това с двата крака в батака.

24 + 0 - !
denim58
20:30 | 11. 05. 2013 Дени Милушева "Технологичният брак (макулатура) се съхранява в печатницата, при строг режим на достъпа, в отделно помещение, до приключването на изборите. Изпълнителят (печатницата на бюлетините) носи отговорност за спазването на тези допълнителни изисквания. "Това е частта от договора с печатницата за сведение на манипулатора Бареков и продажната Прокуратура !Ако беше истински журналист щеше малко да порови , преди да хвърля обвинения!А за прокуратурата то е ясно , тя нарочно не се произнася и така пряко се намеси в предизборната борба!Това е див Сталинизъм!!!
обикновен гражданин 2,

Ми то , Яне Янев го каза преди малко, на кого е печатницата - на хора, близки до БСП. . . На 57 год. съм, жена, средно интелигентна, от 23 год. чакам в България да се качат на политическата сцена само 121 доблестни български мъже и да сложат ред в държавата и когато това беше на път да се случи се задейства АЕЦ-а. . . Някой може ли да ми отговори какво висше образование е имал Хан Крум!? Хора, кажете преди 500 год. какво висше образование са имали българските владетели и дали са били българи, дали са били хетеросексуални?Моля Ви отчаяно, отговоре ми. . .

33 + 2 - !
обикновен българин
ФИНАЛ: Или с други думи, докато останалата част от Европа потъваше, кабинетът “Борисов” успя да задържи глава над водата. " - разбирай, че ако бяха на власт социалисти, пак щяха да докарат мизерия. Размишляването оставам именно на нормалните БЪЛГАРИ обичащи да четат и да осмислят прочетеното, а именно онези 79, 9 процента които на референдума за АЕЦ къде явно, къде мълчаливо гласувахме със НЕ. Разбира се с интерес ще очаквам нова информация от медиите за развоя на делото/делата и съдебните решения. Знаехте прекрасно, че “настъпената змия” хапе най-лошо. Защо я оставихте да се развихри. Не повтаряйте никого повече тази греика.
обикновен българин,

последната дума разбира се да се чете грешка

21 + 2 - !
И още един зомбиран...,

Финала, както виждаш е доста печелен за ГЕРБ. По-сигурно доказателство за манипулиране на изборите, едва ли може да има. И ти призоваваш хората да гласуват за ГЕРБ? Българите сме доста търпеливи, но когато се подиграват с нас по-този начин. . . . , когато всеки ден има доказателства какви са ни управлявали. Човек наистина трябва да е луд за да гласува за ГЕРБ.

0 + 32 - !
,

абе вие всички нормални ли сте? На колко години сте нещастници. Станишев ви е в главата. Не разбрахте ли какво се случи през последните 4 години. Бойко забогатя с нови 2 млрд. евро, а вие си разсъждавате като дебили първокласници.

0 + 9 - !
начо
старите партии от бандитския преход искат да продължат да управляват. вече имат споразумение за правителство на бсп-костов-дпс-кунева. тях свободната воля на избирателите не ги интересува. лумпени могат да изкарат по софийските улици когато си искат
Още един зомбиран...,

Начо, да не си присъствал на подписване на споразуменията? Първо мисли ако можеш, после пиши?

1 + 18 - !
ха ха ха
Прокуратурата намира 350 хил. незаконни бюлетини, складирани във фабриката на член на ГЕРП. Цвъко ни съветва да запазим спокойствие. Бай Ганю Борисов прави избори - ха ха ха
ИНТЕРБРИГАДИР
Господа кумануиди, нашто време дойде!!!Бой по гърбавите!!!Рот фронт!!!
ха ха ха,

Че от вас гърбавите по - големи комануиди има ли? Аз досега не помня освен комуняги и ченгета други да са фалшифицирали избори.

15 + 12 - !
до Уил,

Виж ха ха не дразни хората, всичката ви работа е скалъпена с бели конци и което е по-жалко не се и стараете да го направите по-достоверно защото сте нагли и се подигравате на хората които ви хранят.

18 + 1 - !
ха, ха, ха,

Скалъпена работа е мутра и милиционер да се прави на европейски демократ. Никой не ви е виновен на гърбавите - цялата поредица от скандали е в резултат на собствената ви неграмотност, високомерие и безнаказаност! Много си далеч от истината, че някой чиновник или партиец мен ме храни. И накрая - дразнят се всички които усещат, че вече няма пържолки и Бащицата няма да разпределя порциите! Точка! /по Сульо/

2 + 25 - !
Този Интербригадир,,

да не е Бригадирът шеф на Бригадирското движение на другаря Гоце, например?!? Голяма работа излезе тази немска гимназия. . . . .

0 + 0 - !
menda
НЕКА УТРЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ТАКА, ЧЕ ВЕДНАЖ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ
menda
НЕКА УТРЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ТАКА, ЧЕ ВЕДНАЖ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ
Днес работите ли?,

Днес работите ли? Ще трябва да искате двоен надник. И дано ви го платят преди понеделник, защото след това ги отпиши ГЕРБ като работодатели!

1 + 26 - !
KYOR ASAN
ATILA DA MI LAPNE HAZARSKIAT KUR , DA IZGALTA SPERMATA A POSLE DA MI OBLIJE TASHAZITE.
Димо-крат,

Поредния червен коментар , изпълнен с дълбок смисъл и визия за бъдещето !Браво и поклон !Продължавайте в същия дух и ще подсигурите на лидера си -Сергейчо още четири години комфорт извън правителството , надявам се и завинаги . . .

33 + 0 - !
Параскев
В тъмницата. Не дали, а кога.
Румен Бърцов
Цветанов четири години чакам, от 2009 година есента пиша из тая лудница "бг интернет". То небе блокиране на всички ми втръзки, джиесеми, телефон, интернет. дио регионално МВР ходих 2011 година да търся нещо като останки от ГДБОБ за да им покажа , че неможе да се прати никакво "виртуал поща" до "борба с престъпници компютърни", че и на ЩОтряд за борба с тероризма" неможе, че по джиесеми пълзи 181 вирус. Обясни ми един твои подопечен "спецялис", че "от слънцето така". Безброй пъти "Врещях" с умрели виртуал букви , че фърчите в облаците и другарчетата ви организират "протестчета спонтани граждански" придружени с подпалвания, че "медиите" дет ви "обслужват" ви копаят отзад гробчето. Но като полети някой в високите слоеве на облаците, та допир никакъв на земни пластове не осеща - приказчица измислил някога народа една "който високо фръчи, зле пада". Несте ги изучили тез народни приказки. Аз се стремях в
Румен Бърцов,

Аз се стремях въпреки всички ужасии дет ми се творяха на гърбина моя през всичкото това ваше "управление" да не се включвам в хора на "критикарите" ви . Ма пък ей го отсреща, на през улицата "баш активист" ваш, дето с комунистическата книжка в джоб до сърце му скрита, пребивавал и в СДС, бил общински съветник, вписан и вкаран като такъв от мен, бил и от НДСВ "царист"(в ДПС не беше, пропусна). Та е тоз "актив" най ми ги твори връз гърбина псуейки ме на Мъртва ми Майче, за дет смутил съм му уригването комунистическо, мъжкарско. Е ий и сега пак ми "болежки" с виртуал приказката. Не си ли чул Цветанов комунистическото "синвул верую" - "с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем". Дека си бил, на "маркс" ли, както викат червените бабички ?

4 + 11 - !
Румен Бърцов,

Е като гледам минусчетата дет са ми нацъкани от първосигнални и след туй ми писание, дето съм упоменал фактологията реалити дето е. След като съм упоменал реалити псуенето ми на МЪРТВА ми Майчица. Та сле като това виждат ми оченца, какво да се каже повече, "демокрация" имало в БГ, нее комунистическият фашизъм , сатънинската смрад е заляла на цяло побеснялата БГ популация. И единствено спасение е Бог да почиства нацяло, до крак и максимално бързо. Амин.

0 + 0 - !
Братя българи , със сълзи на очи ви призовавам - утре всички пред урните Бойко е нашият спасител Нека смажем окончателно червените изроди и ги погребем завинаги
Румен Бърцов,

Аз писах че щъ да ида и да гласувам, мъ ми требе придружител, да ме охранява до урната и в обратно. Ма пък май писах, че ще гласувам за една недолюбвана от никого партийка, тъ май няма да бъда пропуснат от окопацията под която съм ден и нощ в най комунистическото место на вси светове, дето никой несмей да пристъпи и през тез четири годунки, освен другарите, дето бяха "опозиция" на "управляващите пак през тез четири последни годинки от лъже демокрацията БГ. А местото най комунистическо, кое ли, ми Криводол му се вика, пък аз съм на ул. "25-ти конгрес на КПСС" - сега така иоименце и на таз улица е виж по докоменти, пряка на бул. "Г . Димитров", който пък на "Васил Коларов" продължение>Те тук с най многото налични все така петолъчки на глава добитък.

4 + 4 - !
Няказателен вот!,

Абе откачалко, не виждаш ли какво правят ГЕРБ. Всеки ден излизат безобразията, които са вършили. И ти плачиш за тях???Напротим, единствения шанс да излизем от блатото , в което ни вкараха, е да гласуваме с наказателен вот за тях!

3 + 26 - !
Цветанов-злият гений на ГЕРБ!
Според собственика отначало бяха 335 бр. брак, след това 160 000 бр. Ами допълнителните 200 000 бр? Не се учудвам на наглостта на Цветанов, но това което прави последните дни е опасно за всички нас. Вчера вкара държавата в международен скандал, а днес се опитва да дестабилизира ситуацията в страната. В политиката, човек трябва да мисли за страната и хората, а не да ги прави залог за личните си амбиции. Цветанов е злия гении на ГЕРБ. Заради него хората се отдръпват и като нищо ще загубят изборите.
,

В главата имаш говна!

22 + 2 - !
към 21:11,

Пич, не се коси. По-спокойно. Човек трябва да умее и да губи. С цинизми и простотии омаскаряваш себе си.

6 + 14 - !
Добри
350 000 бюлетини технологичен брак?! Айде стига бе! Две-три, нека да са пет хиляди, както и да е, но 350 000? Няма кой да повярва на този патологичен лъжец. Важното е утре да удушим герберастията а в други ден за я заврем пожизнено в кауша. Забрана за ГЕРБ!
,

Кой казва, че са 350 000? И за какво му са! Ти гласувал ли си някога? Тъпак!

24 + 2 - !
Знай!,

ПРОКУРАТУРАТА каза, глупако!

4 + 17 - !
до горния!,

до ТЪПИЯ ЧЕРВЕН ДОБРИ: Ами напечатани са поне 15 милиона бе, бунак червен! Колко да е брака? Съвсем нормален брак. Интересното е друго - че тъпани като тоя Добри не могат да разберат, че тия бюлетини няма как да влезнат в урните! Нали има комисии бе, тъпак? Нали има наблюдатели, нали ГЕРБ нямат представители там? Как ще стане тая работа, а тъпак?

21 + 1 - !
Добри,гнидо червена!,

Спри да овоняваш форума!

18 + 1 - !
до горния!,

до ТЪПИЯ ЧЕРВЕН ДОБРИ И ЧАСОВНИКАРА, КОИТО ПИШАТ ОТ ЕДИН НИК НЕЙМ: Ами напечатани са поне 15 милиона бе, бунак червен! Колко да е брака? Съвсем нормален брак. Интересното е друго - че тъпани като тоя Добри не могат да разберат, че тия бюлетини няма как да влезнат в урните! Нали има комисии бе, тъпак? Нали има наблюдатели, нали ГЕРБ нямат представители там? Как ще стане тая работа, а тъпак?

17 + 0 - !
Прокуратурата казала,,

ама аз не съм чул. Добри оди да ги броиш, щом имаш свободно време. Аз ще ходя да гласувам само и само за 15 и точкааааааааа. Виждам без очелки и нарочно ще туря хиксчето против твоята Партия любима завинаги.

18 + 1 - !
Дали всички от ГЕРБ са неграмо,

към до горния. Ако си направиш труда да прочетеш новините или да прочетеш съобщението на прокуратурата, ще разбереш, че са напечатали 8 200 000. Технологичният брак е бил 2%. Смятай(ако можеш разбира се)и млъквай.

1 + 8 - !
Добри,

Олигофреничната герберастка паплач да си зададе въпроса защо при по-малко от 5 000 000 избиратели се печатат 8 324 000 бюлетини според думите на собственика на печатницата, когато по закон общият брой трябва да е с 10% по-висок от броя на избирателите? В случая имаме с повече от 3 000 000 бюлетини отколкото са избирателите! Герберастия.

1 + 15 - !
до горния!,

Ами защото трябва да има отпечатани ДВА ПЪТИ повече, затова!Плюс 10%, които са вече по СИК. Ясно, тъпир!

11 + 1 - !
Добри,

Дааа, такава простотия е просто медицинско чудо! Гледай сега педал герберастки, това е по твоята логика (8 324 000-10%):2=3 783 636 гласоподаватели. Като прибавим и непълнолетните към тази цифра ще излезе че в BG населението е не повече от 5 000 000, при последното преброяване цифрата беше . . . . . 7 200 000! Глупави и необразовани вождове, още по-глупави последователи. ГЕРБ, партията на простаците.

1 + 10 - !
Позитански мърльо-Добри,,

научи закона. Ако сбъркам случайно и туря кръст на позитано, имам право на втора бюлетина, за да гласувам за ГЕРБ.

10 + 1 - !
до горният тъпегьоз,

Значи се предвиждат 110% погрешност! Я си таковай магарето на село!

0 + 1 - !
Аве тъпгъз,,

законът позволява да получиш втора бюлетина, ако си нещо сгрешил по твоя преценка. Тогава гласувай направо за ГЕРБ, щом не знаеш закона и аз ще остана доволен, че освен магаре, нищо друго не си пасъл. Аз не обичам да си оставям магарето в калта, щото много ги уважавам работните добичета, а не комуноиди, като тебе. Много ти здраве от бай Иван и бай Хасан, които разбраха навреме, че другарят Дянков не ги уважава, щото не изпълни предупреждението на Бойко да дойде и да ни види на село как отглеждаме доматите и как се грижим за тютюна. Бойко е велик БЪЛГАРИН и достоен нов Стамболов.

0 + 0 - !
гражданин
Г-н Цветанов, дали наистина Бареков е лайнар или се прави на такъв?! Защо този „борец” срещу корупцията и „пазител” на справедливостта се обърна на 180 градуса и се превърна в подлога на платените лумпени на другарят побойник главният лумпен Слави Бинев. Наистина кой плаща на това лайно, за да бълва по двете „си” телевизии в последните часове преди изборите какви ли не мръсотии. С тези си действия той наистина се доказа, че е долнопробен мръсник. Сигурно се е превърнал в перач или чистач в химическо чистене, който препира и изчиства комунистическо-милиционерските пари за втора употреба. Сега са му наредили да съсипва изборите, които не са по вкуса на тази шайка бандити другарите Кунева-Пръмовица и Бинев.
,

Корпоративна банка плаща!

15 + 0 - !
Румен Бърцов,

Ако беше забелязал кога тоз "журналист" Бареков посети Москва с другарката Шаренкова, щеше мъ веднъга да си дадеш отговор на питането "кой му плаща" и кой командва "парада" в БГ.

30 + 2 - !
към Румен Бърцов,

Прав си. Антон Югов също е ходил в Москва. От тогава мръсниците са подготвяли поражението на бате Бойко!не ги е срам!

3 + 7 - !
Нина
Това което се случва е страшно! Народе излез и подкрепи Герб иначе България изчезва!
Колко си глупава,

Ако ГЕРБ изчезнат изчезва Мутроландия и се съживява България!

1 + 7 - !
към 21:13
Душа, не се напъвай, че може да се оакаш. В същия сайт може да прочетеш колко са бюлитините. Над 350 000 бр. И ако си спомниш торбите, които разнасяха депутатите на ГЕРБ на миналите избори, може и се стетиш за какво са. Те на него не му трябват. Те трябват на ГЕРБ. По странно съвпадение Цветанов също е във Велико Търново. Човек би могъл да си помисли, че е там да дирижира къде и каво да се изпраща, например. Така, че не скачай. Приеми истината, че ГЕРБ се издъниха.
до горния!,

до ТЪПИЯ ЧЕРВЕН ДОБРИ И ЧАСОВНИКАРА, КОИТО ПИШАТ ОТ ЕДИН НИК НЕЙМ: Ами напечатани са поне 15 милиона бе, бунак червен! Колко да е брака? Съвсем нормален брак. Интересното е друго - че тъпани като тоя Добри не могат да разберат, че тия бюлетини няма как да влезнат в урните! Нали има комисии бе, тъпак? Нали има наблюдатели, нали ГЕРБ нямат представители там? Как ще стане тая работа, а тъпак?

19 + 1 - !
Димо-крат
Помнете 14ти Януари !Тогава всички видяха червената "демокрация"в действие както и правото на протест и гласност , които уж са гарантирани от конституцията !
котони,

колега посочете годината! става дума за 2008 или 2007 когато полицията след провокация смаза от бой студентите.

7 + 0 - !
Гошо
Всъщност и на ЕС и на нормалните хора в България им е ясно че една печелеща изборите партия не би могла да иска да фалшифицира. И обратно. Особено предвид традициите им.
Почети малко пич,после пиши по,

Гошо момче лошо, за ГЕРБ изобщо не е сигурно, че ще спечелят изборите. Последните данни виждаш какви са. И като знаят как са печелили изборите за президент например, се готвят. Нормално е за тях. А глупостите за европейската система и т. н. - просто трябва да почетеш малко.

2 + 20 - !
Димо-крат
Помнете 14ти Януари !Тогава всички видяха червената "демокрация"в действие както и правото на протест и гласност , които уж са гарантирани от конституцията !
Хм
Малее. . . . мутрокрацията била застрашена! Ако мутрите не са на власт света ще свърши, така ли?!
стратег
Ами така е Цветанов, така е. . . когато властта беше у вас вие се подбъзиквахте с червени. . с депесари . . . ченгета-слуги на червентие. . . Сега им яжте дървото. . . и няма да се изненадам да загубите битката. . . Със 100 годишни мошеници се работи твърдо и издълбоко. . . до корен . . . Е нищо това ще му е за урок на народеца. . . Луканов. . . после Виденов. . . после Първанов. . . сега Станишев. . . все врагове на нацията и на държавата. . . Аз съм за това те да управляват за да ги отнесе народния гняв най-накрая. . . Борисов ако е далновиден - да мине директно в опозиция, това му е хода. . . и започваме партизанската борба срещу червени, депесари и атакисти. . . до последно. . . и ТОЧКА!!!!!!!!
Браво!!!,

точно така! нека да им гледа сеира в опозиция и да ги видим как ще "оправят" държавата! и да ги подпукаме през есента! ама те ще държат докрая - като тройната както всички досега! ние сме овце и тогава борисов трябва да ни поведе като опозиция и да ги ликвидираме окончателно!

10 + 2 - !
?,

Как бе, точко стратегов, ще се бори ББ срещу тези изпечени червени мошеници и демагози-терористи, след като всички властови лостове са в тях, руснаците ги крепят, олигарси и хора от ДС ги крепят, червената прокуратура и съд, агенти, кукловодите незнам какви ги вършат, тъй като не съм много наясно с политиката от последните 15 години в България. ГЕРБ не са обиграна партия, мнозинството са млади хора. Единственото, което може да засили позициите им е, да търсят подкрепа от ЕС и САЩ, това не е невъзможно, но изискава труд и образовани хора, дори психолози. Както пише Пижо, ББ е национален герой, защото спря Белене, но няма кой да го оцени.

5 + 0 - !
антей
Не бе , вие двамата с Буда сте опасни за България, чакат ви съдебни дела , търсете си адвокати, ама дали някой ще се съгласи, ако е така ще ви назначат служебни за сметка на бюджета.
утре номер 15, братя , това е изхода, а ако трябва , ще ги ги биеме на улицата, това е целта им, да има безредици, но дедите ни са се били и загивали по фронтовете да защитават България, ние не трябва да им позволим да се подиграват с държавността и независимостта на държавата ни и с търпението ни.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ,

абсолютно!!! масово гласуване му е майката - за да се изчистим от всички маргинали, включително и от гнома сидеров

18 + 0 - !
Фен на Цветанов
Дръж се , моето момче!В името на България трябва да удържите комунистическия натиск!Бог да пази България и почтените българи!
Цветанов- почтен ????,

Едва ли Цветанов спада към категорията почтени българи. Особено след днешния ден!Благодарение на него, ГЕРБ ще изгуби изборите. Той доста се постара!

4 + 21 - !
гласувам за ГЕРБ,

Почтен или недодялано почтен е Цветанов, не ми дреме. . . Кой е почтения в тая държава, че не го виждам. . . ?! Важното е че той рие в правилната посока - срещу -комуниститепладнешки разбойници обрали държавата със скалъпена приватизация, с държавни поръчки и явни фалшификации до последно. . . Тогава нямаше нито Цветанов нито Борисов в политиката. . . Това е. Сега им се бръкна в канчето на комунистите и депесарите, и им се наруши хатъра да ни дерат необезпокоявани от никого! Това означава само едно: ГЕРБ ЕБА МАЙКАТА НА КОМУНИСТИ, ДПС И ПРОРУСКИ ГЪЗОЛИЗЦИ И ТОЧКА! ИСКАМ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖИ!!!!

23 + 3 - !
Фен на Цецо - прост и мутра,

ХАЙДЕ АМАН ОТ ГЪЗОЛИЗЦИ НА БОКО И ЦЕЦО. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ЩОМ ИМ Е УДОБНО СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С ВАС, КАКТО СТАНА С ОНЕЗИ ОТ СЛУЖБАТА НА МВР ЗА ПОДСРУШВАНИЯТА.

1 + 9 - !
наблюдател
Мафията, представляавана от Станишев, Костов и Доган не могат да си представят, че още един мандат ще бъдат вън от властта!!!И щом не могат повече да доят България са готови да я подпалят!Ще позволим ли???Можем да ги спрем само като утре масово гласуваме за ГЕРБ!!!
Хайде,стига се плюмчи!,

Хайде стига се плюнчи. Сам знаеш, че това са глупости. Гласувай за малките партии тогава!

0 + 12 - !
ПРЕДЛОЖЕНИЕ,

абсолютно!!! масово гласуване му е майката - за да се изчистим от всички маргинали, включително и от гнома сидеров

17 + 0 - !
georgi jekov,

gerb e istoria be cherven debil, kolkoto si iskash moje da plachesh i da nabliudavash razpadashtata se komunisticheska prestapna grupirovka gerb.

1 + 3 - !
щом някой
започва да мрънкя "Демокрацията е в опасност", изчезва от сцената в близко бъдеще. така скимтяха и комунетата през 1997 година и ги нямаше почти 10 години след това. Бай, бай Цецо!!
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
масово гласуване му е майката - за да се изчистим от всички маргинали, включително и от гнома сидеров
трезвомислещ
Защо им се връзвате на тия мошеници? Не се ли печата резерв за унищожени бюлетини по време на изборния ден или те са предвидени в бройката на правоимащите да гласуват? И защо никой не интервюира собственика на печатницата да обясни? Да се публикува договора с печатницата итн. . . Защо направо се пропагандира? Нека каже някой след като са налице тия бюлетини как може да стане тяхната подмяна? Нали има членове на комисии от представените партии? Нали се броят веднага и се попълват протоколи? И тия приказки отпреди дето носеха бюлетините бяха точно за баламурници. . . Аз съм в комисията и как ще дойде некой си и ще ми подмени протоколите. . . Абсурд! И нали е ясен броят на гласувалите как ще се извадят точно толкова бюлетини за да се подменят с други. . . Това може да стана само ако цялата комисия работи това да се организира. . . Да не забравяме и какво каза Цветанов, че Демакс печата изборните протоколи, което според мен е доста по-рисково за подмяна и по-лесно. . . няма нужда от чували, само 1 лист.
до горния!,

Абсолютно! Десетте процента артък е вече по СИК. А количеството брак трябва да стои в печатницата. Как така организаторите на "сигнала", по който са хукнали нищо неправещите ДАНС и прокуратура до момента в защита на НАШИТЕ ПРАВА, са преброили бюлетините точно на 350 000?! И защо обявиха тази акция - нарушиха НАШИТЕ ПРАВА в деня за МЪЛЧАНИЕ?! И кой сега трябва да носи отговорност - прокуратурата или ДАНС?!

13 + 2 - !
Eмо,

До трезвомислещ, . . . И защо никой не интервюира собственика на печатницата да обясни?. . . Тук си в грешка! Колкото и да е 4удно- САШО ДИКОВ ли4но интервюира собственика на пе4атницата по телефона и 4овека обясни, на финала Диков дори му се извини! Явно е имал минутка на проблясък 4е е журналист все пак, а не само и винаги подлога. . .

6 + 0 - !
Ха-ха-ха
Защо нещо не ми се връзват представите за демокрация с името Цветан Цветанов? Защо този Цецко не излезе още през 1990 г. да се бори за демокрация, а чака мутрата да премине от СИК в държавната администрация и да стане десен "демократ". Десен , де. . . защото левите "демократи" си ги знаем!
Eмо,

1990г Цветанов е бил на 25г, служител на МВР и по закон деполитизиран, тоест нямал е право да у4аства в полити4еския живот, стана ли ти ясно сега, маймуно 4ервена?

5 + 1 - !
четете история
След преврата през 1944 г. , когато арестуват Никола Петков всички тогавашни медии гърмят, че в къщата му са намерени десетки пити кашкавал, сирене и т. н, което доказвало, че той е черноборсаджия, крадец и враг на народа. Народът не можел да си представи, че някой ще го лъже така безочливо. . . Днес дано народът МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, че го лъжат толкова грозно, че няма накъде. По каква логика партията, която се сочи на първо място от всички социологически изследвания ще иска да фалшифицира изборите, кажете ми? Обратното, БСП е бясна, че няма лостовете да ги фалшифицира, както винаги е правила. И затова готви директно метеж, безредици, "революция". Ако и този път народът се подведе, значи сме по-зле мисловно и от севернокорейците.
Потомък на опълченец от Шипка!
Братя българи, да не срамим дедите си и да изметем червената чума от властта!
Позор за теб!,

Позор за теб, ако си потомък на опълченец от Шипка и защитаваш престъпната групировка ГЕРБ.

3 + 7 - !
Потомък на опълченец от Шипка!,

Не е позор, защото едва тази година Божидар Димитров и други историци признаха, че българите опълченци от Шипка, обърнаха хода на войната. 10 000 българи юнаци извоюваха свободата. 70 години се неглижира участието на българите в Руско турската война , отговори си защо?България е пълна с паметници, имена на улици, училища на герои руснаци, а българите -кучета ги яли!Уважавай сам себе си, за да те уважават другите!ГЕРБ започна да променя нещата!

2 + 0 - !
мангала
А бе, Цветанов! Тия които трябва да отидат в прокуратурата в момента са пред президентството и те обвиняват в опит за държавен преврат! Барабар с телевизията на ченгето Гергов, което наруши моя ден за размисъл. И не само тая ТВ.
Гошо
Аз лично много ги харесвам и комунделите и Трактора. Винаги са е елементарни и тъпи в манипулациите. Което си е техен патент и почерк. Не можеш ги сгреши.
В.Левски
Прокурори, ДАНС, след като разбрахте, че всичко е наред, защо не го заявихте и успокоихте хората. Отговарям веднага. Защото и вие участвате в комплота срещу ГЕРБ, заедно с безродниците станишев, местан, костов, воленчо, пръмова. . .
Мамин Цецо,

Не си слагай името на този велик българин. Ти си престъпник, щом подкрепяш престъпници.

4 + 5 - !
peter
barekov si plache za zatvora. nagal lazhec, kakvo se penish?hora, neBALGARI viarvaite na cherveni lazhi!I VIZHTE KOI GOVORI. . . DRUGARIA STANISHEV!!AZ SAM NAD 50, PO VREMETO NA TATKO MU GLASUVAHME POD STROI, V EDNA REDICA, I ZA EDNI I SASHTI HORA, PROSTO NIAMAHME IZBOR!I TOIA CHERVEN LAZHEC SEGA SE VAZMUSHTAVA!BREI CHE NAGLOST, I SRAM ZA EVROPEISKITE SOCIALISTI. . . . . COGO IZBRAHTE, RUSKI AGENT!
Ех
Цветанов, какво им обръщаш внимание?Не виждаш ли, че няма с какво да се похвалят от предходните си управления, затова атакуват.
georgi jekov,

gerb e istoria be cherven debil, kolkoto si iskash moje da plachesh i da nabliudavash razpadashtata se komunisticheska prestapna grupirovka gerb.

0 + 2 - !
Пропуски!
Не направихте нищо по въпроса за старите ДС-убийци, оставихте ги да работят в сянка и ето до къде се стигна!Не направихте нищо за ДАНС-там са се загнездили педераси, престъпници и шушумиги!Сега те искат да ви видят сметката. Завбъдеще имайте едно наум какво да правите!
Що за нация сме!
Ако една нация, която в продължение на 68 години не е разбрала, че зад обезлюдяването /чрез избиване/ на българската държава, че зад всички злини, убийства, кражби и престъпления в България стоят комунистите, то тази нация е просташка нация. Дано Господ вразуми всички честни български граждани, та утре да гласуват за Бойко Борисов, който е единственият ни спасител от червените кърлежи и турските дс-агенти от ДПС. Иначе ще се окаже че няма по-смотани от българите в Европа, па даже и в света. Бог да пази България и честните й граждани!
Дано!,

" Дано Господ вразуми всички честни български граждани, та утре да гласуват за Бойко Борисов" От твоите уста в Божиите уши!

11 + 4 - !
ГЕРБ=МАФИЯ,

Всеки, който си даде гласа за ГЕРБ е престъпник както и тези, за които гласува, защото става съучастник на престъпници.

6 + 9 - !
NNS
Цецо, трябваше още преди 3, 5 години да изритате всички червени подлоги от станишевата ДАНС, а освен това с този дебелак Цацаров май си вкарахте голям автогол. Не разчистихте и администрацията от червени мекерета, затова сърбахте горещата попара. Взимайте се в ръце, ще гласуваме за вас, след изборите разчиствайте тая гадна измет отвсякъде и нека България да се развива. Гласувайте за ГЕРБ, за изчистена от комунистите България, за нашите деца! Господи, помагай на Родината ни да се спаси от тази червено-турска и костовистка напаст!
ГЕРБ -аут,

ДЕМОКРАЦИЯТА НАИСТИНА Е ЗАСТРАШЕНА. ТАКА ЧЕ НА 12 БЕЗ 15!

8 + 7 - !
NNS,

Ей, червен субект неидентифициран, безродник червенопрашков, демокрация и комунистическо управление са две несъвместими неща. За каква застрашена демокрация ми говориш - за вашата, червената? За нея има един модел - Северна Корея. Натам искате да завлечете изстрадалата ни страна и народ. Затова аут ще има за всички, които до последния ден ни заливате с вашата мръсотия.

7 + 4 - !
Цецо-Лъжецо
Докато такива престъпни физиономии с вид на затворник като Цветанов са във властта ДЕМОКРАЦИЯТА НАИСТИНА Е ЗАСТРАШЕНА. ТАКА ЧЕ НА 12 БЕЗ 15!
чистка!
Днес, следобед по БНР в предаването Евранет, червеният педал Петър Волгин, маскиран като европеец, беше отворил телефон на зрителя и насъскваше лумпени срещу Бойко Борисов и ГЕРБ в деня, който е определен като ден за размисъл. Бъдете сигурни, че сталинистката прокуратура няма да потърси отговорност нито на ръководството на комунистическото свинско радио, нито на педала Волгин. Затова, първата задача на Бойко след изборите трябва да бъде- прочистване на националните медии от червените провокатори.
Гербери- "пидали",

Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала".

3 + 6 - !
цецовите труженици
ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ НАЧЕЛО С ЦВЕТАНОВ СА СЕ РАЗВИХРИЛИ ВЪВ ФОРУМА И ПИШАТ САМО ГЛУПОСТИ. АКО СЕ ОТКАЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ, ЦЕЦО СИГУРНО ЩЕ ВИ ТЕГЛИ ЕДИН ПЕРДАХ. ТАКА ЧЕ ПИШЕТЕ СИ ПОМЕЖДУ СИ, НЕЩАСТНИЦИ!
ууууууууйййййй,

Сер. гови педелета, май. ка ви мръсна, идете си продухайте ауспусите и сменете червените прашки с чисти, та утре хубавоооо да поемете голяяяямата бюлетина, която ще ви затъкнем в най-обичаното от вас място

6 + 2 - !
Гербери- "пидали"
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала".
Гербери- "пидали"
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала".
Гербери- "пидали"
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала".
Гербери- "пидали" и
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала". Скоро и двамата ви фюрери Буда и Крадецо Цецо ще бъдат в Софийския, където много ще им се зарадват всички герберасти като вас. . .
Гербери- "пидали" и
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала". Скоро и двамата ви фюрери Буда и Крадецо Цецо ще бъдат в Софийския, където много ще им се зарадват всички герберасти като вас. . .
Гербери- "пидали" и,

Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала". Скоро и двамата ви фюрери Буда и Крадецо Цецо ще бъдат в Софийския, където много ще им се зарадват всички герберасти като вас. . .

1 + 5 - !
Гербери- "пидали" и
Абе това герберастите много се интересувате от темата за гейовете. На всеки мъж гледате с педерастко око. Май сте си "пидали" както казва Баш "пидала". Скоро и двамата ви фюрери Буда и Крадецо Цецо ще бъдат в Софийския, където много ще им се зарадват всички герберасти като вас. . .
Eмо,

маймуно 4ервена, бегай да спиш 4е утре да си бодър като налапате к-ра на бойко!

6 + 2 - !
яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Получи си го и ти най-накрая !
фж
ПИТАМ СЕ , КОЛКО ЧУВАЛА РУБЛИ ПОД ФОРМАТА НА ДОЛАРИ Е ПОЛУЧИЛ БАРЕКОВ , ЗА ДА ПРОВЕДЕ ТАЗИ АКЦИЯ?
tapalianko,

НЕЗНАМ ДАЛИ СА ЧУВАЛИ ИЛИ ПЕДАЛИ АМА Е ЯСННО С НОМЕР 15 КРАЙ

4 + 2 - !
фж
ПИТАМ СЕ , КОЛКО ЧУВАЛА РУБЛИ ПОД ФОРМАТА НА ДОЛАРИ Е ПОЛУЧИЛ БАРЕКОВ , ЗА ДА ПРОВЕДЕ ТАЗИ АКЦИЯ?
!
Цветанов, не се обеснявай (визирам последните изречения в тази статия) Ненужно е. . който има ум, разбира за какво иде въпрос.
Надежда
Надявам се утре да е най - важният ден от всичките дни на 70 - те ми години. ЧЕРВЕНАТА ЧУМА ДА БЪДЕ СМАЗАНА ОТ ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА СВОБОДНИ ИЗБОРИ, КАКВИТО НЕ Е ИМАЛО ОТ 44 ГОДИНА НАСАМ В МИЛАТА НИ БЪЛГАРИЯ.
Утре се решава
Ще я има ли нашата България или ще бъде Северна Корея на Балканския полуостров и то под турско робство. Представяйте си КУрненелия, Мая, Станишев, Руменовците и гласувайте.
Прогноза
Червените разчитат на електората си над 80 годишна възраст. Ама тези люде ПОИЗМРЯХА малко. Защото червената глутница се грижеше през годините МНОГО ДОБРЕ ЗА ТЯХ.
Мнение
За гласуването трябва да внимаваме. Но трябва да си носим и по една ЧЕКИЙКА скрито, защото утрешният им номер може да е да ни въвлекат в сблъсъци. ЧЕРВЕНАТА ГЛУТНИЦА Е В НАСТЪРВЕНИЕ.
Engineer from Singapore
Mili Bulgari, Izmetete gadnite komunisti edin pat zavinagi. Tiahnata cel e da vi demoralizirat . Otidete da glasuvate. Neka Bulgarskite deca da ostanat v Bulgaria za da ne stransvat kato nas 23 godini. Iskam da se varna i pensioniram v Bulgaria.
Изчадията адови
Това е поредната комунистическа подмолна провокация, каквито тези изчадия адови вече 120 години от пръкването си на този свят, прилагат срещу собствения си народ. Комунистическият девиз е известен: "Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем". Bсички на избори. Да извикаме на висок глас за да ни чуе Европа и целия свят: Долу комунистите - ГРАБИТЕЛИТЕ, РУШИТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
Развихрили се герберасти
ГЕРБЕРАСТИЯТА СЕ Е РАЗВИХРИЛА ВЪВ ФОРУМА! ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПАЦИ ВЕЧЕ СЕДМИЦИ ТВОРЯТ ПРОСТОТИИ. ТЕ ИМАТ ПАРИ ГЕРБ, ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ВИСИТЕ И ДА ПИШЕТЕ.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах