Реклама / Ads
52| 72168 |20.01.2014 ИНТЕРВЮ

Пророк №1 Божидар Караджов: До 2015 г. ще сме в сегашния омагьосан кръг

.
По реповете излезе новата, пета поредна книга с пророчества на ясновидеца Божидар Караджов, който от 5 години е във фокуса на общественото внимание. Неговите прогнози се следят с внимание не само от обикновените хората, но от редица политици, общественици и социолози, тъй като доста от тях звучат сензационно неочаквано, но после се сбъдват. Книгата „Отвъд зоната на здрача с Божидар караджов Пророчества за 2014 г.” е дело на популярната журналистка Тони Титянова, носителка на „Златното перо” за публицистика. ” Тя включва пророчества за политика, селско стопанство, култура и други събития за Б
 

Книгата ни  потапя в любопитния свят на критостезията (ясновидството), предлага сбъднали се пророчества  и драматични случаи от живота на популярния пророк, който пръв предсказа освобождаването на Гълъбин Боевски, травмата на Люба Кулезич, катастрофата в Кардам, управлението на Орешарски...

Наричат Божидар Караджов „Божи дар”, „феномен”, „властелин на съдбините”, „ловец на бъдеще”, „чудотворецът от Варна”... Сензационните му прогнози, които удрят в десятката, го изкарват на първите страници на най-четените издания и в ефира на най-гледаните телевизии. Десетки хиляди са хората, на които е помогнал в несгодите да открият път към личното щастие, което го изкачи в топлистата на най-добрите сензитиви на България. "Отвъд зоната на здрача" потапя в мистериозния свят на ясновидството, а пророчествата на Божидар Караджов за годината наистина вълнуват широката общественост.

- Какво ни очаква след изминалата 2013 година, изпълнена със задкулисие ?

-Кармично за 2014 година избори за Народно събрание не са заложени, но дори да се направят, няма да доведат до промяна в политическата обстановка. Годината ще е трамплин, за да стане отрезвяването и тоталната промяна през 2015 година. На Пламен Орешарски му е отредено да се задържи на управленческия пост до две години. Правителството няма да изкара целия си мандат - максималният му таван на управление е 2 години. Предсрочни избори ще има, но дори те да се направят през 2014 година, през 2015 пак ще има такива. Правителството няма да бъде съборено от стачките, от бунтовете и от протестите. Омразата, която се насади в последните месеци, ще се уталожи и ще се размие полека. До 2015 г. България ще остане в този омагьосан кръг, в който сме в момента. Ще има промени в изпълнителната власт, смяна на двама министри.


- А на политическата сцена какво да очакваме?

- Протестите няма да свалят правителството.Коалицията ДПС-БСП няма да се разпадне, като ще продължават да имат подкрепата на АТАКА неофициално. Станишев ще се откаже от партията и отива в Европарламента и става фигура там. Първанов тепърва се завръща в политиката със замах. Татяна Дончева ще се занимава с политика – в кармичен тандем със силни политически фигури. АТАКА няма да стане политически труп и не излиза от парламента. ГЕРБ ще останат пасивни, като рейтингът им леко отива надолу, но остават втора политическа сила. Ако не беше оставката, ГЕРБ щяха да са с по-добри резултати на изборите. Подаването на оставка бе тотална грешка.
Шансът на Бойко Борисов е развитие по посока на кандидат за президент, но през 2014 година остава лидер на ГЕРБ.
Десницата ще се обедини, но това ще стане не чрез Реформаторския блок и не за изборите през 2014 година, а през 2015 година. Каквото и да се прави, нови избори извън тези за Европейския парламент не са кармична даденост. Всяка карма може да се променя до 20%. Кармична е 2015 година за обединяване на десните сили в България и тези действия ще доведат до резултатност в цялото общество. Жена ще е в основата на обединение на десницата, но това не е нито Надежда Нейнски или Миглена Кунева, а най-вероятно е Йорданка Фандъкова. Тя има огромно бъдеще в политиката, за да обедини дясното. Фандъкова на следващите избори няма да се кандидатира за кмет, защото в бъдеще се пренасочва към лидерски управленчески позиции в партия ГЕРБ. Ще спомогне за развитието не само на партията, но и за обединяване на десните сили в страната. Йорданка Фандъкова след 2 години ще бъде привлечена на по-лидерска позиция в ГЕРБ.
Реформаторският блок върви във възход и влиза в парламента на следващите избори. Бареков и Без цензура също влизат в парламента.Националнен фронт за спасение на България не променят развитието и позицията си. БАСТА остава   в сянка и няма да има развитие в политиката.

- Предстоят избори за Европейски парламент. Какви са прогнозите ви?

-БСП ще са с най-много депутати - почти наравно с ГЕРБ. ДПС също със сигурност ще има депутати. Станишев ще оглави листата на българската левица и ще влезе в Европейския парламент. Близките 3 години ще остави лидерската си позиция тук, защото има амбиции за кариера в Брюксел.България за трети пореден път ще има жена еврокомисар. Кристалина Георгиева ще се отегли от европарламента, но не я виждам с трайно присъствие в България - ще заеме висок пост в световната банка.

- Каква е прогнозата ви за страната?

-Ролята на България на международната сцена ще се засили. Най-силната икономика в Европа – германската,ще засили подкрепата си за България.
Икономическият растеж ще достигне 1.4 - 1.5% през  2014 г. В рамките на близките две години ще се увеличат заплатите на определени професии. През 2014 - 2015 г. ще нараснат заплатите на учители и полицаи поне с 15 %. Минималната работна заплата от 310 лв. ще стане 340 лв., а до края на 2015 година ще се покачи до 370 лв. Доходите на българите ще станат съизмерими с европейските едва към 2020, но не същите.
Пазарът на имоти през 2014 година се раздвижва, цените се покачват от 5 до 7 % в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и други. Цените на земеделските земи и горите ще скочат драстично с 30 %. Паниката, че чужди инвеститори ще закупуват земи ще утихне.
Каквито и договорки да се правят, ще има зелена светлина пред 7 реактор в АЕЦ „Козлодуй”. Но това не променя ситуацията около Белене, където също ще се работи. В отношенията с Русия ще се стигне до компромиси и разрешаване на проблемите по отношение на АЕЦ Белене в близките 2 години. Ще се постигне консенсус в близките две години, тъй като ще се появи трета страна, която ще има инвеститорски интерес по проекта Белене – той ще бъде гарантиран, разработен и съфинансиран.

България ще се превърне във врата на Китай към Европейския съюз. Още през първата половина на 2014 година ще започнат преговори, ще се уточняват проекти и договорни отношения. Ще се забележи значим  интерес към България от стана на китайски инвеститори. Реално ще започнат да инвестират средства, най-вече в Югозападна България, в няколко сфери като: машиностроене, автомобилостроене и т.н.
Ще има идея за построяването на  трети Дунав мост, който ще е при Силистра и ще свързва Балканите и Европа с Украйна, Молдова и Русия.
През 2014 г. България няма да е обект на терористични атаки.

- А какво ни очаква  в международен план?

-Обама вече губи лидерството си. След него има вероятност жена да стане президент на САЩ. Русия е една от държавите, която през 2014 година ще има най-сериозен икономически растеж. Ще се стигне до спогодба за по-лек визов режим за българи и руснаци. Ще продължи възходящо развитие на туризма между двете страни. Лек спад на закупуване на жилища от руснаци у нас.

Англия през 2014 г. ще смекчи позициите си спрямо България. Потокът от туристи към Слънчев бряг, въпреки компроматните филми, ще продължи. Трудна година за кралицата. След нея  няма да управлява принц Чарлз, престолът наследява внукът й Уилям. До 3 години принц Хари се жени.


За всичко това и още много сензационни ясновидски прогнози на пророк №1 четете в новата книгата ня Антоанета Титянова "Отвъд зоната на здрача с Божидар Караджов Пророчества за 2014 г.", която се продава по вестникарските будки на цялата страна

Frog news
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 13093 |19.12.2013 Божидар Данев: Държавата влиза в сивия сектор . 62| 13561 |12.09.2012 Божидар Димитров: Турция е страна за подражание . 25| 12273 |18.05.2011 А. Гълъбов: Борисов бута „Божидар Димитров” за президент . 7| 11499 |28.05.2010 Емил Цеински: Никой не е пророк в своята страна!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads