Реклама / Ads
0| 6330 |20.04.2014 НОВИНИ

Билалов: Приятно е да играеш лошия

.
Михаил Билалов Източник: Булфото
Ако съм на 20 или на 30 г. може и да ми се завърти главата от славата, но сега си копая лозето. Популярността е приятна, стига да има умереност. Притеснявам се за младите хора, които стават популярни и може много бързо да им се завърти главата. Имало е случаи и набори да пропадат. Рецептата е работа и пак работа. Добре е, че не сме като други актьори, които имат по две роли в живота, а имаме проект след проект.
 

Това каза актьорът Михаил Билалов в "Предаването на Карбовски" по TV7.

"Приятно е, когато един персонаж излезе от професионалното русло на сериала и стане емблематичен. Това означава, че сме си свършили добре работата. Винаги е приятно да играеш лошия. Винаги е приятно да играеш нещо, което не си бил", поясни Михаил Билалов, изиграл емблематичния Петър Туджаров-Джаро в сериала "Под прикритие".

"Телевизиите и медиите владеят духовното пространство на децата. А те попиват всичко. Преди 20-30 години не беше така. Едно дете в пубертета е страшно податливо.
Журналистите лъжат като казват, че телевизията не трябва да възпитава. Не може да има медия, в която няма възпитателен мотив. Дори в криминален филм като "Под прикритие" трябва да има възпитателен елемент - лошият накрая трябва да си получи заслуженото", продължи Михаил Билалов.

Той е категорично против хомосексуалните сватби, против последните европейски напъни да се легализира третият пол и против, че не се изучава християнската религия в училищата, но се позволява на други религии да си правят училища. Това е скандално, убеден е Билалов.

Най-трудно ми е било, когато съм бил без работа. Имам проблем – не мога да почивам. Когато съм на плажа не знам какво да правя.

Аз като дете исках да стана летец, но очите ми не бяха добри и не се получи. Мечтата ми на 50 г. е да бъда по-близо до децата си. Искам да ги изуча и да им помогна да стигнат до края на това, което искат, независимо какво е то, каза Билалов. От старостта не го е страх. Докогато мога, ще продължавам да копая.

На въпрос какво му липсва от комунизма, Билалов посочи бутилките от веро – използвали ги да се пръскат. Урокът на слававата е самозабравата. Жената е номер 1 за мъжа. Аз не съм скромен, горд съм от себе си и съм щастлив от начина, по който живея, отговори на блиц въпросите на Карбовски Билалов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5624 |20.03.2014 Чуколов към Андонов в парламента: Г-н Гошко, иди да си играеш на пясъка, не тук . 31| 6865 |01.04.2013 Цв. Бориславова: Неприятно ми е, ако са ме подслушвали . 3| 8523 |10.12.2012 Ралица на Чолов към ученичка: Мило, айде да изиграеш два мача след уроците! . 6| 6590 |02.06.2012 Съдебни неприятности за СБЖ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads